כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!! כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיות חוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרוב המתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתם בהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטר ענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלו אפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר. ***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדים הלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.) בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'…
-
- 36 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן לעוד ת'רד דפוק של אחרי חצות, והפעם- רעיונות לסטיקרים/כתובות מקוריות, ורעיונות איפה לשים אותם P: סטיקר שהכנתי לדלת המגמה בבי"ס שלי: (מגמת מחשבים) ZOMG מחשבים ולמי שלא מבין למה אני חותר- ZO= זו MG=מגמת מחשבים D: בדיחה שרק חברי המגמה יוכלו להבין P: (על הסטיקר יש פירוט בקטן) די דפוק, אבל זו התחלה. תורכם
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כבר חודש שיש איזה רנו קליאו שחוסמת את החנייה שלי כמה פעמים בשבוע וככה גם הערב , אני בא לצאת מהחנייה והחרא הזה חוסם אותי עוד פעם, ציפצפתי 10 דקות (אני מדבר איתכם על 11 בלילה) , הוא לא בא, ניסיתי לתת מכה לחלון כדי שהאזעקה תפעל והיא לא התחילה.. . בסוף נימאס לי מהמצב ובדקתי אם הרכב נעול, אכן הדלתות היו נעולות אבל לא הבגאז'... פתחתי דרך הבגאזק את הדלת האחורית ואז הקידמית, שיחררתי האנד ברקס והתחלתי לדחוף אותו לכביש, הבעיה היא שההגה היה נעול ולא היה לי איפה לשים את הקליאו . אז השארתי אותו באמצע הכביש עומד באלכסון (זה רחוב שלא עוברות בו הרבה מכוניות) ונסעתי ... אני חוזר אחרי 20 דקות ורואה 3 ניידות וחבלן סורקים את הרחוב עם פנסים , אני שואל מה קרה , אומרים לי שיש רכב חש…
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שוב חוזרים על אותה טעות שעשו במהיר ועצבני. לא יעזור אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות.. אבל עדיין זה לא זה בלי וין דיזל :'( העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת".. חרפה
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
-
- 36 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי מזגן עילי. המתקין של המזגן אמר לי שצריך לקדוח בקיר החיצוני, על-מנת להעביר את הצנרת בין היחידה הפנימית לחיצונית. במידה והקיר החיצוני הוא קיר בטון, אז יש להוסיף 120 ש"ח לעלות ההתקנה. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת האם הקיר החיצוני שלי הוא קיר בלוקים או קיר בטון (מדובר בחדר על גג)?
-
- 36 תגובות
- 32.9k צפיות
-
-
הפראנויה בועטת.. מה לעשות שכמו מטומטם החזרתי את שלי לאולמרט על מגש של כסף והבנתי איזה טעות נוראית עשיתי... מצאתי את www.approvedgasmasks.com וממה שהבנתי מהאתר יש סיכוי ששלי מילא לא הייתה תקינה, חשבתי להביא לי כבר איזו ערכה שלמה, אבל מדאיג אותי לשזה לא יעבור במכס ("ציוד צבאי" עלאק כולה רוצה לחיות) מה אתם חושבים ? הזוי !!הם ממשיכים לאסוף http://www.abach.co.il/
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
(עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-