כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
אתם יודעים אל מי אני מדבר, HW התדרדרה מאוד מה שעשיתם לאיגור ב-emp פשוט מגעיל נתעב ועכשיו בגללכם הוא עוזב מההנהלה של emp, אני פשוט לא מאמין שהקהילה האהובה שלי עשתה את זה . ולא הוא לא שלח אותי אני כותב את זה כי מה שעשיתם פשוט מגעיל
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני באמצע הטירונות, ואני חייב להוציא גימלים ליומיים הקרובים. אני מתכנן לנסוע עוד מעט לקצין העיר ...אבל מה כדאי להגיד לרופא כדי לקבל גימלים על בטוח? בבקשה תעזרו לי , זה דחוף !
-
-
זה מה שהחלטתי לבחור שנה הבאה, מישהו למד את המקצוע רובוטיקה ויודע איך הוא ? אני עוד בהתלבטות אם להוריד מקצוע אחד (רובוטיקה) בשביל לצמצם קצת שעות מהמערכת העמוסה שתיהיה לי... מה אתם אומרים ? המקצוע רובוטיקה ממש קל ואני אוהב אותו אבל אפשר ללמוד אותו רק עם עוד מקצוע אחד ולא לבד...באסה ! בקיצור אני עוד בהתלבטות...תנו עצות
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!! כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיות חוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרוב המתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתם בהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטר ענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלו אפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר. ***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדים הלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.) בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'…
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
-
שלום רב.. ! ברצוני להתריע בפני חברי הפורום היקרים על מקרה שלי עם חברת KSP . אומנם החברה נותנת מחירים נמוכים .. אך אחריות על החלקים לא לקוחה בחשבון . להלן הסיפור: לפני כשבוע רכשתי מחשב AMD 2400+ , אני הרכבתי את המחשב בעצמי , יש לי ידע ונסיון רב בכדי להתקין בעצמי. בכל אופן הגעתי הביתה התקנתי את הלוח וכל החלקים הנלווים , המחשב עבד ועלה באופן תקין , אך קשר רציתי להתקין ווינדוז XP נתקלתי בבעיה , המחשב תוקע את עצמו בכל פעם בהתקנה , חשבתי אולי זה איזשהו חלק החלפתי הכל מחלקים של חברים שעובדים ונתקלתי באותה הבעיה.. החלפתי הכל חוץ מהמעבד... אמרתי לעצמי אין מנוס חייבים ללכת לחברה , הלכתי לחברה סיפרתי על הבעיה קודם כל הם אמרו לי אין בעיה עם החלק לא תקין נחליף , בגלל שאני התקנתי את …
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO... http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12 ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים. לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר) בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק) http://pctip.co.il/articles/meeting.php איזה כיף היה במפגש הראשון... ל…
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור
-
-
-
יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-