עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

שבת שלום השאלות שלי הן: 1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה? 2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק? 3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?

• 57 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by ep-120,

גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

crazy dutch airsoft מדובר בקבוצה של גרמנים & סקוטים שמשחקים WAR GAMES ביערות של אנגליה. הם משתמשים ברובי Airsoft (רובה אוויר) מכול הדגמים המוכרים. אם ישנה דרך להנות יותר מפיינטבול זה רק כך. חבל שבארץ אין אפשרות לארגן משחקי מלחמה מבלי שהמצב הביטחוני יעשה בלאגן... http://www.youtube.com/results?search_query=crazy+dutch+airsoft&search_type=&aq=f תתמוגגו

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. אני גר בבית פרטי ומדובר בחתולות רחוב שמסתובבות ועוברות מחצר לחצר ולא בחתולות בית. מה כבר אפשר לעשות???

• 52 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by The_overclocker,

ישנתי אתמול אצל חבר ומצאנו אצלו בגינה עכביש, בגודל של בערך 3 ס"מ, לקחתי אותו הביתה לנסות ולבדוק איך הוא נראה תחת המיקרוסקופ. אבל לא יכלתי להיות רע להקריב אותו למען המדע אז שמרתי אותו בתוך תיבת פלסטיק עגולה בקוטר של 20 ס"מ ושמתי שם אדמה של עציצים שחורה כזאת עם כלמיני חארטות לבנות כאלה.. Anyway.. חשבתי לעצמי "ממ אתה אלרגי לחתולים ולכלבים ולכל דבר שיש לו פרווה, למה לא לאמץ עכבישון ??" Well, אז הוא יושב שםומטפס והולך עוד קצת ויושב לו, לא כמו כלב אבל חפיף ;D אז חשבתי לעצמי " איציק בטח רעב אני אביא לו אוכל !" (איציק זה השם שלו - לפי השיר חחח ) אז ישבתי לי במטבח וצדתי לאיציק ג'וק עסיסי ! הכנסתי אותו לקופסא השקופה מפלסטיק כדי שאיציק יאכל .. אבל הוא לא אכל אותו :'( אז שמתי …

• 62 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.

• 36 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by The Ghost,

היום היה היום הראשון של התערוכה. אני שוקל ללכת לתערוכה ביום רביעי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1)האם יש לכם כרטיסים זולים יותר מ85 ש"ח??? 2)אם ביקרתם שם, האם זה שווה את המחיר? 3)יש למישהו מושג אם אפשר לצלם את המכוניות? (אין לי נסיון בתערוכות כאלה, אבל משום מה, יש לי תחושה שלא...) אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהיו בתערוכות משנים קודמות... תודה וחג שמח! נ.ב: אם יש לכם כרטיסים מוזלים שאתם לא צריכים ואתם גרים באזור תל אביב או ירושלים, אשמח לקנות אותם מכם. אני צריך בעקרון בסביבות השישה, אבל גם פחות יהיה אחלה.

• 75 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by rk666,

בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)

• 79 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by se7en,

אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by evman007,

כבר הגיעו מים עד נפש איך שאומרים....(ככה אומרים? ;D) לפני כשבוע התנתקתי מספקית האינטרנט 012 מבאנדל משולב עם הוט של 1.5 ו256 העלאה. ביום שני בבוקר כבר חוברתי ל014 בבאנדל עם הוט ל2.5 ואותו ה UPLOAD. אמרו לי בתחילה שידעכנו לי את זה תוך יום גג. בשלישי בדקתי, לא עודכן, בוצעה שיחת ועידה עם הוט ובזק בינלאומי שטענו שלחו את הקובץ, הוט טענו שלא קיבלו. ברביעי שוב אני בודק, שוב לא התעדכן.שוב ועידה,סיפרו לי בהוט שמכיוון שהמנוי שם רשום על שם אבא שלי ובבזק בינלאומי על שמי, הייתה בעיה בקבלת הקובץ מבזק, לכן היה צריך לשנות את זה בכדי שתהיה תאימות. חמישי, שוב בודק, וכמובן לא מעודכן.מתקשר, שוב ועידה, הוט אמרו שבזק לא שלחו בכלל.ביררתי עם בזק ואמרו בועידה מול הוט ששלחו. בשישי, שוב לא מעודכן, ה…

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …

• 77 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. הגיעו הציונים לאינטרנט, וסתם חשבתי כל אחד ירשום פה תציון שלו ומה הוא רוצה לעשות .. (יעני בשביל מה הציון, פקולטה עתודה וכו') כמובן בהצלחה לכולם !!! לינק לבירור הציונים: http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=125176984&selFol=125176984&flag=1

• 94 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by BedB0y,

יאללה, שרשור בסגנון מועדון לילה 8) זה מעצבן?? אני אגיד לך מה מעצבן!!! שאתה עולה לאוטובוס וצריך לשלם לכרטיס 5 ועשרה, ויש לך 6 שקל!!! זה מעצבן!!!

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. -חומות של תקווה -אמריקה איקס -הפסנתרן ואתם?

• 80 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב

• 22 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by r1plet,

בואו וננסה לעשות את זה, בלי תמונות שמותחות את הדף (לזה נועדו לינקים) ובלי תוכן שלא מתאים. כמובן האשכול הוא גם לתמונות וגם לתגובות עליהן!

• 46 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by Clicker7,

HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…

• 72 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

היום 285 יום אחרי קבלת הרשיון שלי עשיתי את התאונה הראשונה שלי, פניה לא מוצלחת שמאלה המכונית שלי בלי שריטה שקע קטן במכונית השניה. נהגת ממש נחמדה (וכוסית בטירוף!) :\ החלפנו פרטים בשקט ואני עדיין תוהה אם הייתי צריך להתחיל אתה.. אז ספרו, איך הייתה התאונה הראשונה שלכם

• 43 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

והכוונה היא לא ל"רובה תפוח האדמה" של Skid

• 69 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.