כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …
-
- 77 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
בלי להיכנס בכלל לוויכוח פוליטי כזה או אחר אני רוצה להעלות שאלה. בעיר מגורי עבד אירגון V15 כפי שפעילי מפלגת העבודה סיפרו לי - כמו מכונה משומנת. לא אכפת לי עשכיו שמאל או ימין, האם להביא ארגון מחוץ למדינת ישראל שיפעל למען מטרות פוליטיות של צד מסויים עם כל הכסף הרב שיש לארגון זה - האם זה לא פאק באמינות כלפי מדינת ישראל?
-
- 26 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
תראו אני בעל רקע קצת בתחום הרשתות והאינטרנט מתעסוקה בצבא בדברים האלה. אני כרגע רוצה ללמוד ccna ו-mcitp אבל המטרה שלי היא ללמוד את זה בתור מקצוע זמני ואז ללמוד יותר רציני לתואר כלשהו. השאלה שלי האם לימוד של ccna לבד יוכל לפתוח לי דלתות לעבודות יחסית טובות או שעם ccna לבד יהיה לי מאוד קשה למצוא עבודות בתחום ועדיף לעשות את שני הקורסים ביחד?
-
- 18 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?
-
- 29 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.
-
- 37 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אתמול, בערך סמוך לשעה 2:00 בלילה, הורגשה רעידת אדמה בליווי מין "בום" אל-קולי. אני אישית, הרגשתי אותו אתמול 3 פעמים. (ולא, זה לא משהו שרק אני הרגשתי. נפתחו על זה נושאים בכל מיני פורומים. הדבר המוזר בכל העניין הזה, הוא ש ynet לא כתבו כלום על כך) הרגע, היית עוד רעידה לשניה בתוספת "בום" אל-קולי. וזו הפעם הרביעית הלילה.. אני גר באזור המרכז, ואני שומע ערסים ( ) שצעקו בחוץ: "רעידת אדמה :bash:" וגם יש לי כמה חברים מהאזור שהרגישו. עוד מישהו כאן הרגיש..? מקודם זה היה באשדוד, נתניה, תל אביב ורעננה.
-
- 48 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
לאחרונה נחשפתי לנושא מסוים, נושא שקצת קשה להסביר אותו... מין תאוריה מסוימת כזאת, שאם היא נכונה, אז בעוד כשנה, אנחנו נהיה מתים (רובנו לפחות). מדובר בNibiru, זהו כוכב המהווה את הכוכב העשירי של מערכת השמש (שמעתם נכון). הוא משלים סיבוב אחד סביב השמש בפרק זמן של כ3,600 שנים. באביב 2003 הוא אמור לעבור בין השמש לבין כדור הארץ. הכוכב גדול כמעט פי 5 מכדור הארץ, מסתו גדולה כמעט פי 25 ממסתו של כדור הארץ והוא צפוף פי מאה. עפ"י נתונים אלו, ההערכה היא כי ההשפעות המגנטיות של ההתקרבות שלו אל כוכב מסוים יחלו כ7 שנים לפני שהוא חולף על פני אותו כוכב. מתי התחילה ההתחממות הגלובלית? מתי החלה התופעה הנקראת אל-ניניו? רעידות אדמה חזקות מאוד (טורקיה למשל), שטפונות? 1995-1996 7 שנים לפני שנת 2003. …
-
- 57 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…
-
- 18 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?
-
- 50 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
התקשר אליי הבחור ושאל אם אני מעוניין שהוא יסדר לי מיונים לתותחנים. חוץ מהגדודים יש : א)מערך רקטי. ב)מורן. ג)מזלטים-זיק. אני מעוניין לעשות תפקיד מעניין בצבא שמשלב מחשבה ועבודה עם טכנולוגיה אז רציתי לשאול מה אתם אומרים על איכות היחידות הנל ואם שווה להתמיין. תודה
-
- 27 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:
-
- 41 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום,אני בתיכון עכשיו ויש לי לצלם סרט גמר,ואני צריך לשאול אנשים למה באמת התחלתם לעשן, ולא תשובות כמו כי רציתי אלא תשובות עם נימוק כמו: חברי לחצו עלי לנסות והתחלתי לעשן או ראיתי שחברי מעשנים ורציתי לדעת מה כ"כ מיוחד ואהבתי את זה תודה רבה לעונים. אם אפשר לרשום גיל זה יהיה טוב (:
-
- 57 תגובות
- 5.7k צפיות
-