כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני צריך חוות דעת על פיגו (XS אם אני לא טועה) שנת 2002 3 דלתות , אוט' פנסי הרכב (הקדמיים) שראיתי משום מה נעשו עכורים , בעל הרכב אמר לי שזו בעיה ידועה בכל הסידרה של 2002. כמו כן , האם מישהו מכיר בעיות ספציפיות של הדגם הנ"ל ובשנה הנ"ל? כל טיפ שתוכלו לתת יכול לעזור , בנוסף , האם מישהו יודע במקרה מה העלות של 2 פנסים לרכב הזה? תודה רבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
מה לדעתכם הדרך הכי טובה להתמסטל? (מבחינת חוקיות, נזק בריאותי, מחיר והנאה) יש אלכהול שזה נחמד גת - לא יודע כמה משפיע, כל אחד מספר משהו אחר (אני משער שבכמויות גדולות זה כמו חגיגית) נרגילה - חבר אמר לי שבסוף מרגישים מסטולים אחרי איזה שעה, לא בדקתי קופאין - ניסיתי עליי בכמויות טיפה גבוהות זה נחמד, כמובן לא ברמה של סטלה חריף - גם לא ממסטל, אבל עושה הרגשה טובה כמובן יש כל מיני דברים שחוקיים במקומות כמו הולנד אבל יש סיכון בריאותי גבוה מדי
-
- 45 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
רשימת המוצרים המשתתפים במבצע: * תיקים למחשבים ניידים של המותגים: INCASE , GOLLA ו- BUILT NY * תיקים ואביזרים ל- iPad ,iPhone ו-iPod של המותגים: Incase, BUILT NY, Incipio, iSkin, Logic3, macally * עכברים ומקלדות של המותגים: Genius ,Samsung, Pleomax * מוצרי ניקוי למחשב של המותג PROCARE * כבלים של המותג Ednet * אוזניות של המותגים ,AKG ,Audio Technica, Skull, Candy, Pionner * אביזרים למחשבי כף יד מבית HANDY * אביזרים לקונסולות של המותגים LOGIC3, CTA * גדגטים מבית SATZUMA * אביזרים לניידים מבית Blue Lounge משהו מזה שווה בכלל? : מישהו רוצה להצטרף אלי באזור הצפון אם יש משהו שווה??
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי
-
- 19 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
זו כבר נהייתה תופעה שבכל משחק כודרגל חייבים כמה אוהדים(מאות) לקבל מכות ולהזרק מחוץ לאיצטדיון, ומה נעשה בנידון ? שום דבר ! אתמול שברו לאוהד-ת את הרגל והרבה אוהדים קיבלו מכות וכו'..מה נסגר עם המשטרה שרק באה לאוהדים בטענות ?? http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=17686〈=he
-
- 72 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
-
זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
-
-
זה שאלה ככה בכללי כי עוד לא החלטתי שאני באמת רוצה לקבל פטור אלא יותר את האופציה. מישהו יודע למי צריך לפנות כדי להתחיל את התהליך? אולי חלק כלשהוא במשרד הבטחון?
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים לכתבה
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ישנתי אתמול אצל חבר ומצאנו אצלו בגינה עכביש, בגודל של בערך 3 ס"מ, לקחתי אותו הביתה לנסות ולבדוק איך הוא נראה תחת המיקרוסקופ. אבל לא יכלתי להיות רע להקריב אותו למען המדע אז שמרתי אותו בתוך תיבת פלסטיק עגולה בקוטר של 20 ס"מ ושמתי שם אדמה של עציצים שחורה כזאת עם כלמיני חארטות לבנות כאלה.. Anyway.. חשבתי לעצמי "ממ אתה אלרגי לחתולים ולכלבים ולכל דבר שיש לו פרווה, למה לא לאמץ עכבישון ??" Well, אז הוא יושב שםומטפס והולך עוד קצת ויושב לו, לא כמו כלב אבל חפיף ;D אז חשבתי לעצמי " איציק בטח רעב אני אביא לו אוכל !" (איציק זה השם שלו - לפי השיר חחח ) אז ישבתי לי במטבח וצדתי לאיציק ג'וק עסיסי ! הכנסתי אותו לקופסא השקופה מפלסטיק כדי שאיציק יאכל .. אבל הוא לא אכל אותו :'( אז שמתי …
-
- 62 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה. אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן. חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה] אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקנ…
-
- 57 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…
-
- 72 תגובות
- 5.5k צפיות
-