כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה... באתי לכאן כדי לקבל עצות בקשר להתלבטות שיש לי כרגע. אני בן 18, מסיים יב', משל"ב צעיר ללא ניסיון. אני לא יודע מה אני רוצה לעשות בחיים או מה להיות. האפשריות שלי הן כאלה - או להיות קרבי, לחוות חוויות שטח קשות, אחוות לוחמים, הסתכנות, מילואים והרבה אקשן, שמירות וכל החרא והטוב שבדבר. מצד שני הצבא הציע לי מסלול שנקרא מקום טכנולוגי - אני ממשיך יג'-יד' לתואר הנדסאי, עושה 3 שנים בחיל החימוש בתור מתקן ומתחזק טנקים (לא מכונאי - מתקן! אני עובד עם כך מערכות המחשב המתקדמות בטנק ודברים כאלו), או בתור מפתח של טנקים (אולי יצא לי להיות בצוות הפיתוח של מרכבה סימן 5), אם אהיה סטודנט מצטיין. תראו, אני לא מטומטם. ברור לי שלצאת מהצבא עם תואר הנדסאי + 3 שנים של ניסיון יתן לי המון ה…
-
- 35 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הסדרה ה''שמיניה'' (המיועדת ללקוחות חברת הכבלים HOT) הסתיימה היום אחרי 2 עונות! יום דיכאון! הפרק היה מאוד יפה אבל לא הבנתי את הסוף? איה חזרה להיות בת 10 או שנשארה להיות בת 15 בשביל אדם?! בכל מקרה אם היא נשארה בת 15 וניני (יונתן) הפך בחזרה לילד בן 10 הוא יכסח לה ת'צורה כי זה לא פייר! ומה הסיפור על טדי (עמוס) ודגנית,מה הם יתחתנו? והדבר הכי מותח: האם הם ישנו בלילה באותה מיטה? (המבין יבין). הסיפור של מיקה ואבי היה קצת רדוד ולא מותח בגרוש,והאם אבי בונה על הX1800XT,זה מה שהכי מותח. בכל מקרה,הקלטתי לכם את הקליפ בעזרת יכולת הTVOUT של הכרטיס שלי,מצטער על האיכות הגרועה כי כדי להעלות לאינרטנט שצריך שזה ישקול מעט,בכל מקרה תהנו. http://planet.nana.co.il/ron_50/8.wpl
-
- 49 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
למה? אווו למה? חצי ליטר בירה מהחבית עולה כמעט כמו שישייה? למה?אוו למה? שאט של וודקה עולה לי כמעט חצי מחיר של בקבוק שלם? למה אוו למה? חברה , מה נסגר עם תרבות המחירים המוגזמים בצורה מפלצתית של אלכוהול? למה המחירים כאלה בשמיים , ולמה אנחנו מוכנים לשלם?
-
- 81 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אתר נחמד שעוזר לך להבין האם אתה אדם או רובוט: http://www.hotcaptcha.com/ צריך לבחור 3 תמונות של נשים יפות (אפשר לעשות את המבחן גם עם תמונות של גברים) וללחוץ על Submit. אם בחרת נכון, אז אתה מקבל הודעה שמאשרת כי אתה אדם. במידה ובחרת בתמונה של אדם מכוער, אז אתה כנראה רובוט.
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
למיטב ידיעתי פרפרית שאורכה אינו עולה על 10 סנטימטר ניחשבת כאולר לכול דבר, הניתן לנשיאה על ידי בגירים בכול מקום מלבד מקומות ספיציפיים כמו מוסדות חינוך . נדמה לי שישנו גם תקדים משפטי שבו ניקבע כי פרפרית עד 10 סנטימטר היא אולר אבל אני לא מצליח למצוא את פסק הדין. אם יש לכם מידע מבוסס או קישור שמבהיר את העניין אז רישמו אותו כאן.
-
- 52 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני עובד באחד מאולפני הכתוביות הגדולים בארץ, ובעקבות וויכוח עם חבר לעבודה חשבתי לעשות כאן סקר קטן בעניין, ולראות מה אתם חושבים על העבודה שהחברות האלה עושות , לטוב ולרע. הערות יתקבלו בברכה יש לי עוד שאלה , אבל היא לא מצדיקה סקר, נשאל אותה בנפרד: יש מה שנקרא "סופרים" , שאלו כתוביות שמתרגמות כתובית באנגלית\שפה זרה (השם של הדובר למשל) ובד"כ תקועות בצד השמאלי למעלה בנוסף לכתובית של מה שנאמר, אתם בכלל קוראים אותה? ואם כן, אתם מספיקים גם לקרוא אותה וגם את הכתובית? תודה 8)
-
- 104 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ערב טוב הבנתי שכדי לקנות שם צריך קופונים או איזה חברות מועדון,מישהו כאן קנה שם בעבר? ויודע על זה פרטים? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שלום, אתמול ראיתי את הסרט המטורף הזה ורציתי לדעת אם זה אמיתי או שכל הסרט מבויים. במיוחד הקטע שהוא הולך לבית ללימוד נימוסים והוא מביא להם חרא בשקית חחח
-
- 22 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ישנתי אתמול אצל חבר ומצאנו אצלו בגינה עכביש, בגודל של בערך 3 ס"מ, לקחתי אותו הביתה לנסות ולבדוק איך הוא נראה תחת המיקרוסקופ. אבל לא יכלתי להיות רע להקריב אותו למען המדע אז שמרתי אותו בתוך תיבת פלסטיק עגולה בקוטר של 20 ס"מ ושמתי שם אדמה של עציצים שחורה כזאת עם כלמיני חארטות לבנות כאלה.. Anyway.. חשבתי לעצמי "ממ אתה אלרגי לחתולים ולכלבים ולכל דבר שיש לו פרווה, למה לא לאמץ עכבישון ??" Well, אז הוא יושב שםומטפס והולך עוד קצת ויושב לו, לא כמו כלב אבל חפיף ;D אז חשבתי לעצמי " איציק בטח רעב אני אביא לו אוכל !" (איציק זה השם שלו - לפי השיר חחח ) אז ישבתי לי במטבח וצדתי לאיציק ג'וק עסיסי ! הכנסתי אותו לקופסא השקופה מפלסטיק כדי שאיציק יאכל .. אבל הוא לא אכל אותו :'( אז שמתי …
-
- 62 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אם אני משלים בגרות אחרי י"ב שניגשתי אליה כבר בתיכון.. ויש לי בה כבר מגן שניגשתי איתו.. עדיין יעשו לי אחרי י"ב (במועד חורף הקרוב שאחרי י"ב) ממוצע עם המגן שקיבלתי בעבר.. או שלא יתחשבו במגן? ממה שידוע לי לא מתחשבים במגן.. אבל מורה אחת היום אמרה לי שבמתמטיקה זה שונה או משהו כזה.. ושהמגן ישאר איתי תמיד גם אחרי י"ב.. אם עושים בגרות חוזרת אחרי י"ב וקיבלת פחות ממה שקיבלת בתיכון.. איזה ציון יקחו לך? שמעתי פעם שאם יש לך תעודת בגרות בסיום י"ב אז יבחרו לך את הטוב מביניהם.. ואם לא.. אז לא יבחרו.. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אמרו לי לשלוח מכתב בקשה + המלצות. אני אעשה את זה בשבוע הבא. עוד משהו?
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
טוב אני צריך להגיע מחר מחיפה לקרית גת. הרכבת החליטה שכל הרכבות מת"א דרומה מבוטלות עקב שיפוצים ולכן אני צריך למצוא איך אני מגיע בצורה מהירה הביתה. בעקרון אני נוסע מחיפה לת"א, אני צריך לרדת באחת מהתחנות וללכת ברגל לתחנה מרכזית 1. באיזו תחנה אני יורד? עכשיו, יש עומס בערב ובמקום לחכות לאוטובוס חשבתי על מונית שירות, 2. מאיפה הן יוצאות? ועד כמה זה נפוץ שאני אצליח לתפוס מונית שירות לכיוון ב"ש? (יש קו מטרופולין חצי שעה אחרי שהרכבת שלי מגיעה לת"א, כדאי להתעסק עם המוניות שירות, או ללכת על בטוח-אוטובוס) בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שיהיו שירי שנטי...(רגועים+ליריקה יפה..)\ או שירי סמים... :anim-jjd: :anim-jjd:
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני מחפש המלצה לאבקת חלבון (לא גיינר) הכי איכותית ומשתלמת. לפי מה שביררתי עד כה ראיתי שאלה האבקות המובילות: http://www.vitacost.com/Optimum-Nutrition-Gold-Standard-Whey-Vanilla-Ice-Cream-2-07-lbs http://www.vitacost.com/Champion-Nutrition-Pure-Whey-Protein-Chocolate-5-lbs http://www.vitacost.com/Syntrax-Matrix-5-Cookies-and-Cream נאמר לי שהצ'מפיון מאוד טעימה ושהמטריקס יעילה למקרה שאני לא אוכל מסודר (כל 3 שעות). מה דעתכם והמלצתכם?
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-