כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251008,00.html#n http://hotsport.co.il/ הביאו סתם כוסיות מפגרות אי אפשר לשמוע ככה חדשות ממש מגעילל
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
-
היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הגיע לפני שבוע מארה"ב (יבוא אישי בעזרת חבר) למרבה הצער אין לי מצלמה אז אני נאלץ לצרף צילום מאתר החברה. http://www.macknife.com/images/knives/ssk65.gif. זוהי הסכין היפנית הראשונה שלי (הן בתוצרת והן בתצורה) והיא מצטרפת כשכנה בבלוק לסכיני שף ועזר של ויקטורינוקס ולסכין הפירוק הצרפתיה. ולמה אני פותח שרשור על סכינים פה ולא בפורום "המטבח המשובח" אתם שואלים? ראשית, משום שלרוב מאוד משעמם בפורומי בישול, ושנית משום שכאן כבר יש לי שם משתמש ואין לי כוח להרשם באתר נוסף. בשנים האחרונות גוברת מגמת הבישול הביתי בארץ, תוכניות בישול כבר מזמן חודרות למרכז הבמה ושפים הופכים לכוכבים. מדובר בתחביב נהדר עם תוצאות מוחשיות, ריחניות וטעימות. אבל מאחר וזהו פורום טכנולוגי אני הולך להתמקד בטכנולוגיה ש…
-
- 37 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום אני עובד בחברה כבר מספר חודשים עם התחייבות של 4 משמרות בשבוע . כל משמרת הייתה 8 שעות ומלפני חודש בערך הם העלו את המשמרות שבבוקר (אלו שיותר נוחות) ל9 שעות, בגלל שאין להם אנשים... האם מותר להם "להכריח" אותי לעבוד במשמרות האלה 9 שעות במקום 8 ? כשהעלתי את הנושא אמרו לי :"לפי החוזה מותר לנו" אז הסתכלתי החוזה והנה מה שרשום: "החברה רשאית מעת לעת ועל פי צרכיה לשנות את סוגי המשמרות, שעות ההתחלה והסיום של המשמרות, מספר המשמרות, הרכב המשמרות או את התגמול בגין המשמרות". אומנם רשום שהם יכול לשנות את שעות ההתחלה והסיום, אבל לא רשום דבר על "אורך" המשמרת, יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי או להפנות אותי למקום כלשהוא שנותנים בו ייעוץ? בתודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
בקיץ האחרון רכשתי מזגן אלקטרה קלאסיק, ויש לי איתו איזו בעיה, אז רציתי לברר האם זאת באמת בעיה או שככה זה במזגנים. כאשר אני מדליק אותו על חום, לוקח לו איזה 10-15 דקות עד שהוא מתחיל להוציא אוויר חם, ואז הוא מוציא ל5 דקות, מפסיק לאיזה רבע שעה, ואז מוציא עוד 5 דקות, ואז שוב הפסקה, וכך הלאה. כל פעם האוויר חם יותר, וככה בעצם רק אחרי שעה הוא מגיע לטמפ' הרצויה. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 37 תגובות
- 32.7k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי עבודה, לעבוד ביפאורה או לחילופין קוקה קולה אחד מהשניים (ביפאורה מקבלים קצת יותר) כעוזר נהג. זאת אומרת שאני עוזר לנהג להוריד את הארגזים מהמשאית ולהוביל אותם לחנות, כל פעם עוברים חנות חנות ומורידים ארגזים. המשכורת הוא 6000 ש"ח נטו לא כולל תשלום על נסיעות. כנראה על נסיעות יישלמו לי בנפרד או בייחד. אני בגיל 18, עוד רבעון אחד 19. מה אתם אומרים?
-
- 37 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
-
או בשתן? מדובר על סיגוריות רגילות כמובן ללא "תוספים" תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 31.1k צפיות
-
-
-
היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כן, אני, שונא המטאל האימתני, מחפש המלצות למטאל ;D מאיר (פולאריס)הגאון המליץ לי בינתיים על כמה להקות\ אלבומים. בינתיים מה שאני שומע זה - ג'ודאס פריסט- PAINKILLER (מכיר רק את האלבום הזה) MEGADETH- יש לי דיסקוגרפיה שלהם אז כל פעם אלבום אחר, את כולם אהבתי, אבל השיר האהוב עליי שלהם זה RUST IN PEACE וגם האלבום. EDGUY- רק השיר MISTERYA(מקווה שככה זה רשום) ראיתי שאוהבים פה את אורפנד לנד, אז ניסיתי כמה שירים ביוטוב- טובים מאוד, אשמח להמלצות על שירים שלהם.(עדיף אלבומים) OPETH- פשוט גדולים! סולן אדיר, גם שהוא עושה גרואול ובמיוחד בקלין (אני לא מאמין שאני נהנה לשמוע גרואלינג, אבל שיהייה.. גם ככה זה לא כזה כבד) זה בערך הכיוון שאני מחפש (יותר נכון כיוונים ;D) ואהבתי, אשמח גם להמ…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן . השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה התחלתי להכין דגים בתנור. אני מאוד אוהב סלמון אבל הבעיה שהוא יקר מדי. ניסיתי דג "סול" הכנתי אותו עם רוטב כמו שצריך והוספתי מיץ לימון, והטעם שלו היה בכלל לא משהו בלשון המעטה בהשוואה לסלמון. א. על איזה דגים אתם ממליצים, שהם טעימים ולא יקרים מדי? ב. אתם מכירים מקום טוב, שאפשר לקנות בו דגים "טריים" באיזור נתניה? (בד"כ אני קונה דגים קפואים באריזות בסופרמרקט) ג. יש דגים מעושנים מומלצים חוץ מהסלמון, שאפשר לעשות מהם סנדביץ' מעניין?
-
- 37 תגובות
- 8.6k צפיות
-