עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום! מה יכול אדם לעשות אחרי או במקום צבא ללא תעודת בגרות וללא מקצוע שלמד... אני מתכוון - בלי להשלים אותה, תשובות רציניות בבקשה. תודה.

• 70 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. כרגע אני לומד קורס רשתות MCITP. אני לא חי בסרט, ואני יודע שהתעודות האלה לא יסדרו לי את החיים... מכיוון שלא נחנתי בתכונות או ביכולות פנומנליות, אני מרגיש שאני חייב ללמוד לתואר כלשהו בשביל להתקדם בחיים. ואם כבר תואר עדיף אחד כזה שיהיה פרקטי. בינתיים, לא מצאתי שום תואר שעשוי לעניין אותי ברמה כזו שאני להוט ללמוד ואח"כ לעבוד בו. מצד שני אני הבנתי שתואר יכול לפתוח לא מעט דלתות. תחומים בהנדסה שנראו לי מעניינים וחשבתי ללמוד אותם: הנדסת תעשייה וניהול/רפואית/חשמל. הבעיה שלי עם לימודי הנדסה, שעל פניו זה נשמע מקצוע מורכב ומעניין אבל אני זוכר עוד מימי התיכון, שאף פעם לא הייתי טוב במקצועות ריאליים. לא סבלתי מקצועות כמו: מתמטיקה, תכנות ובפיסיקה בכלל לא נגעתי. אני מאמין, שאם אני ממש אשק…

• 44 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by Avi Levin,

אני משתמש במכשיר TANITA לצורך הבדיקות, המכשיר מביא את כל הפרטים: אחוז שומן בגוף בכללי, שומן בטני, מסת שריר, % מים, צפיפות עצם, כמות שריפת קלוריות יומית וכמובן גיל מטבולי. בפעם האחרונה שנשקלתי זה היה בצבא - השתחררתי לפני משהו כמו חצי שנה, נמדד לי אחוז שומן של 14%, וגיל מטבולי של 12. (אני מאוד אקטיבי מבחינה ספורטיבית), מסת השריר שלי לעומת השומן היתה 8 (מדד כזה, שריר חלקיי שומן), שומן בטני של 1. עכשיו, אחרי חצי שנה שאני לא נמצא במסגרת כלשהי, נשקלתי שוב והנה התוצאות- גיל מטבולי - 14 אחוז שומן - 16.5% שריר - 5 שומן בטני - 2 האם זה יכול להיות שהתדרדרתי עד כדי כך? עכשיו התחלתי להתאמן באופן פחות סדיר מאשר פעם (אחרי הכל אין לי גישה עכשיו לחד"כ כל הזמן, ויש דברים אחרים לעשות), אני …

• 24 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. בוקר ! הבוקר קמתי שראיתי שמשום מה ממיר הכבלים שלי מכובה. הדלקתי אותו, וגיליתי משהו משמח מאוד.. הלילה HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם. השינוויים הבולטים ביותר ששמתי לב אליהם בינתיים הם: 1. שינוי הצבע של התפריטים מכחול לאדום... 2. מעבר מהיר יותר בין ערוצים 3. גלילה מהירה משמעותית בין ערוצים (גלילה ללא מעבר) 4. אפשרות להצגת פרטים על תוכניות בשעות שונות וערוצים שונים. (לדעתי השיפור המשמעותי ביותר. עד עכשיו היה אפשר להציג רק את הפרטים של התוכנית הנוכחית בערוץ הנוכחי. לחיצה על Info לאחר גלילה לערוץ\שעה אחרת היה תמיד מציג רק את הפרטים על התוכנית הנוכחית המוצגת) אני מוכרח לציין שזה קצת הפתיע אותי (לטובה, כמובן), כי חשבתי שהדברים האלה לחלוטין תלויים בממיר עצמו (יש לי ממיר יש…

5. שלום חברים, ידידה שלי מעוניינת לפתוח תיק ברבנות בכדי לצאת מהצבא כי לא בא לה בכלל על כל פנים, השאלה היא ,במידה והיא תפתח תיק ברבנות כאילו היא הולכת להתחתן רק מבלי להתחתן באמת, ישחררו אותה אוטומטית? זה יספיק רק להציג תיק רבנות? מישהו מכיר את החוק/יכול להביא קישור או משהו שיראה לי קצת פרטים? תודה מראש.

• 53 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by moonjib,

ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way

• 80 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by ariel2011,

שלום לכולם, נתקלתי באתר של החברה K.S.P, שעושה רושם לאתר מצויין עם מחירים ממש מעולים.. http://www.ksp.co.il/hmain.php אבל רציתי לשאול אנשים פה שאולי היה להם ניסיון איתם, אם הם כמו ivory - רק מילים, או שהם עומדים מאחורי המילים שלהם ובאמת יש להם מחשבים וחלקים טובים ?? תודה לעוזרים

• 85 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?

• 12 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מ…

• 81 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. רקע:עשיתי י"ג י"ד לפני הצבא ,כרגע אני בן 22. הסיפור: אני שנה וחצי בצבא(חיל אוויר) עברתי כבר שלושה בסיסים + שלושה קורסים(2 לא עברתי בכוונה) הספקתי להיות טכנאי אלקטרו אופטיקה שזה הקורס שעברתי אבל פסלתי אותו בדרך של בלאגן עכשיו העבירו אותי לבסיס בדרום שנקרא ביסנ"מ בית ספר לנ"מ...להיות שם אפסנאי טכני ואני ממש לא רוצה את זה עשו לי את זה בכוונה כי רציתי קרוב לבית ולא נתנו לי בקיצור הגעתי לשם(פה זה כבר שנה וחצי בצבא) והלכתי לקב"ן כי כבר נשבר לי הוא הוריד לי פרופיל ל45 נפשי והמליץ להעביר אותי קרוב לבית אחרי שהוא פסל לי צריך לקבוע וועדה עם המפקד בסיס ולפני הוועדה עושים ראיון עם המפקד טייסת(סגן אלוף) ,אז בתחילת השיחה הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת מהצבא אמרתי לו שלא ,אח"כ הוא שאל למ…

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. אין, חייב להבין את זה. אפשר או אי אפשר? עברתי פה על הנושא של חן מ למי שמכיר, 35 עמודים! אבל זה היה בשנת 2009, לכו תדעו אולי השתנה משהו ב 2011 יאלה דיון נעיםן בלי מריבות, ולהסתכל משני צידי המטבע. שלא מורעל קרבי יגיב אי אפשר, ואחד שלא עשה צבא יגיד אפשר. תסתמכו על דברים שראיתם/יודעים על עובדות. לא מה שאתם חושבים. היום להפך אני שומע יותר ויותר שזה לא כמו פעם, אם לא עשית צבא? או סוף סוף עובד נורמלי שלא יצא לי כל כמה חודשים למילואים, יאלה בוא. - יש המון כאלה, תחפשו ותיראו שאני צודק. מעסיק רוצה עובד נטו. להבדיל ממעסיקים שהיו מ"פ וזה וזה - הרי ברור מה הם מחפשים.

• 72 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…

• 61 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…

• 34 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. אני עם פרופיל 82 וקב"א של מעל 54 (לא יודע בדיוק כמה אבל כל הקורס שלנו עם 54 ומעלה). אותרתי בקד"צ לקורס קצינים יעודי של חיל החימוש. החלטתי שלא מתאים לי עכשיו לקראת סוף הקורס (בעצם הוא נגמר ואנחנו לפני סיפוחים) ואני הולך לחתום ויתור ולהגיע חזרה למז"י (מפקדת זרועות יבשה מי שלא יודע). אני לא רוצה משהו קרבי וגם לא ממש מתלהב מהתומכי לחימה (כמו הקורס שבו אני נמצא עכשיו) ועשיתי קצת מחקר וראיתי שקודם כל חיל המודיעין (לא מודיעין שדה) הוא ת"פ (תחת פיקוד,שוב למי שלא יודע) של מז"י גם כן..ובחיל המודיעין ראיתי את התפקיד "עובד חקר מודיעין" שמאוד מצא חן בעיני. רציתי לדעת עוד פרטים אם למישהו יש וכל עצה או דרך איך אני מגיע לשם,מה אני אומר לקצין המיון במז"י שאני מגיע למיון מחדש וכל פיסת מידע…

• 32 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by Iv0ry,

האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?

• 35 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. ללמוד כמה שנים לתואר במנהל עסקים , ולצאת ת'כלס בלי מקצוע ,קצת מוזר , לא? או שאת המנהל עסקים עושים רק בנוסף כבר למקצוע קיים, כגון הנדסה (על-מנת שכבר תוכל לנהל פרוייקטים בעצמך) ??

• 55 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלום, אתמול ראיתי את הסרט המטורף הזה ורציתי לדעת אם זה אמיתי או שכל הסרט מבויים. במיוחד הקטע שהוא הולך לבית ללימוד נימוסים והוא מביא להם חרא בשקית חחח

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.

• 25 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. לו קל מההתחלה?,הכוונה הבין כל הרצאה מבלי צורך לחזור על החומר שהוכתב בכיתה ומבלי לשאול שאלות וללא צורך לשבור את הראש בבית שעות על גבי שעות? רק התחלנו וכבר מדברים איתנו על גבולות של סדרות,שזה אמנם יחסית פשוט...אבל עדיין לא נתפס לי עד הסוף ההגדרה של זה ושלבי ההוכחה של הגבולות..... מה אתם אומרים יהיה טוב?

• 71 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים