עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by peacebringer7,

ראיתי את הסרט החדש של עליזה בארץ הפלאות בקולנוע והסרט פשוט גרוע משעמם וחסר מעוף. היתי חופר עוד,אבל עצתי לכל מי שיש לו רף ציפיות מינימלי כלשהוא מסרטים שהוא רואה-חבל לכם על הזמן. לכו לראות סרט אחר טוב ומומלץ.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Googleness,

סביר להניח שזה נושא נדוש שנחקר רבות הדיוני הפורום אבל לכבוד השנה החדשה אני רוצה להתייעץ איתכם. עקרונית התחלתי לעבוד לאחרונה ואני בודק את האופציות שלי להתקדמות בעתיד, החלטתי שבמקום "הסמכות" למיניהן אני מעדיף להתאמץ וגם להשקיע יותר כדי לקבל תואר אקדמי. מתוך מגוון הקורסים שמוצעים להם בשוק שמתי את עיני על מסלול הנדסת מחשבים שמשלב תוכנה/אלקטרוניקה/רשתות בתואר אחד. (מצאתי הסבר די מפורט כאן למי שמתעניין: http://www.universities-colleges.org.il/הנדסת-מחשבים/ ) ממה שהבנתי מדובר במסלול שבסופו (לאחר 4 שנים) מקנה תואר B.sc בהנדסת מחשבים (מהנדס ולא הנדסאי אם אינני טועה). אבל, ... אין לי בגרות. למעשה אפילו לא השלמתי 12 שנות לימוד. אז כאן אני רוצה להתייעץ איתכם בתור בעלי ניסיון ממני …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by מיכאל11,

שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. ??? יש לי כתם היקי על הצוואר ואני יוצא מחר ואני לא רוצה שיסתכלו על זה, אז איך אני גורם לו להעלם?? בבקשה בדיון הזה להיות רציניים לא כמו בדיון הקודם שלי. נא לא להגיב.

• 39 תגובות
    • 11.7k צפיות
  8. Started by reuven5,

היי חברים כנראה אני יוסיף שתי קתודות סגולות לאופנוע מלמטה מה שכן זה לא בעיה החיבורים הבעיה היא האם הם יאירו כמו שצריך כי יש לי פה שתיים סגולות של sunbeam הם לא מאירות הכי משהו הצעות נוספות התקבלו בברכה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  10. כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by fuck off,

מחר אני אמור ללכת למיונים. היום הראתי הפלאפון הישן שלי שהחמודים האלה החליטו לשלוח לי SMS שזה הועבר לבית השיריון. מדברריו של LIORP23 הבנתי שכדאי לי לרדת בהגנה. למישהו יש מושג איך אני מגיע משם לבית השיריון? אשמח לקבל עזרה. תודה! :]

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

עוד ת'ארד הזוי ;D שוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by snaidis,

אני מתלבט בין הקורסים השונים של החברות השונות לפסיכומטרי כמו קידום, לחמן, תיכון תל-אביב, IQ וכו... איזה מהם הכי מומלץ? שמעתי שקידום ותיכון ת"א לא משהו....

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by GUNZ,

כמו GET LOW כמו CANDY SHOP כמו וכאלו מכירים תנו שמות

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. זה ממש שערורייה שלושת הערוצי הסרטים בכבלים אני לא מתייחס כאן לערוץ סינמה פריים כי אני לא ממש חובב קולנוע "איכותי" (אנשים סינים שקשה להם מאוד ואוהבים לדבר לאט על רקע נוף) וגם לא ל"סינמה קול" שזה ערוץ של סרטים שנטחנו כבר הרבה בערוצי הסינמה הרגילים ועכשיו הם ערוץ מיוחד וחדש בחודשיים האחרונים לא היה שום אבל שום סרט נורמלי!! רק לפני 3 חודשים קראתי לחודש שבו הלהיטים היו המומיה ושחק אותה סטאר חודש חלש אבל עכשיו ... אני מביט בכל סרטי הסינמה שבת שהם אמורים להיות הסרטים החדשים והמעניינים של החודש ומעולם לא שמעתי עליהם, לא נראה לי שרובם הגיע בכלל לקולנוע בארץ או אפילו נשלח לחנויות השכרה "אנשי המסתורין" "אשת האסטרונאוט" "תה עם מוסליני" "דואטים" ועוד המון סרטים עלומי שם נוחתים עם פרסו…

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554419,00.html :lol:

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Alina,

שלום,מס' של שירי רוק מטאל היה נחמד. תודה

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Guy King,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1217911 אני המצוטט בכתבה. וחבר שלי ממש מת לי בידים אתמול :'( ואני לא האמנתי שאני אי פעם אוכל לכתוב כזאת כותרת :-X

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום לכל משתמשי הפורם (יש פה עקיצה קלה בטעות (כאילו כל המשתמשים תמיד נמצאים בכללי...) סורי יצא לי..) אני רוצה לפתוח פה ת'ראד גדול מאד עם כמה שאלות בנושא lotr (לא ספר מסויים..) אז לפניי שאני מתחיל אני צריך שני בקשות: 1) לקבל אישור לסרוק עמוד או שניים מהספר ולהעלות אותם לאתר (זה פוגע בזכויות יוצרים?) 2) אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני עושה SS לסרט שאני רואה ב wmp בלי להוריד תוכנות נוספות... אני זוכר שצריך להוריד שמירה על זכויות פה... שם... לא זוכר איפה בדיוק.. מקווה שיענו לי במהרה על שניי הבקשות (מקווה שבחיוב...) תומר אורן.

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש קופסאת תחמושת למוד שאני הולך לעשות בקרוב,אני צריך משהו שלוח אם פלוס כול הדברים כמו הארד דיסק וכו יוכלו להכנס אליו. אשמח לקבל אינדיקציה מסויימת על איפה אפשר להשיג בארץ כזה דבר פלוס כמה בערך זה יעלה לי? תודה מראש

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. פשוט תראו תחיוך הזה, אני קורא לזה: פרס מגלה את הויאגרה "תראי סוניה זה עומד !!!!"

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  24. שלום לכולם שמתי לב בזמן האחרון שיש לי מתחת לעיניים סימנים סגולים קצת יותר מן הרגיל, האם זה נובע מהמחשב? אגב אם זה קשור, אני יושן 7 שעות בלילה אבל מרגיש שזה מאוד מעט בשבילי (כלומר אני מתעורר כמה שעות), זה יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה, איך מעיפים את הסימנים המעצבנים האלה?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. גאלה ;D

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.