כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
היום רכבתי על האופניים שלי (במהירות מטורפת יש לציין) באיזה סיבוב קטן האופניים שלי התרוממו באוויר ולא הצלחתי לפנות, נכנסתי לתוך איזה תעלה ובאמצע פגשתי קיר, נכנסתי בו עם הראש כלכך חזק שאני לא זוכר איך נפלתי בכלל, למזלי לבשתי קסדה. אחרי אומדן הנזק לי ולאופניים ראיתי את הקסדה שלי שכמעט התנפצה, אחרכך הבנתי שהקסדה ממש הצילה אותי. עכשיו אני אחרי ביקור בבית חולים אחרי צילומים , חשדו ששברתי את האצבעות וצלעות למרבה המזל אני בסדר. אני בטוח שסיפורים כאלה כבר שמעתם ... באופן אירוני זה קורה בתקופה שהחוק הקסדה נכנס לתוקף... רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו אתם חובשים קסדה כן\לא מה דעתכם על החוק? חוק או לא חוק אני יחבוש קסדה עכשיו תמיד.
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
זאת כבר הופכת להיות מסורת.. WTF קורה בתוכנית הזאת?! אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע.
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!
-
- 39 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב בזמן האחרון שיש לי מתחת לעיניים סימנים סגולים קצת יותר מן הרגיל, האם זה נובע מהמחשב? אגב אם זה קשור, אני יושן 7 שעות בלילה אבל מרגיש שזה מאוד מעט בשבילי (כלומר אני מתעורר כמה שעות), זה יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה, איך מעיפים את הסימנים המעצבנים האלה?
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי HWZone אני משרת בחיל האוויר ועשיתי טירונות 02 אז סיימתי את הטירונות היום ובאמת חבל שנגמר... קיבלנו את הצווי התייצבות,הרוב קיבלו את אותו בסיס בו עשינו את הטירונות - טכני בחיפה(בח"א21) אבל היו כמה,כולל אותי, שקיבלו סיפוח לבה"ד 20 - צריפין,קורס 310. מישהו מכיר על הקורס עצמו? הבנתי ש-כל מה שמתחיל ב-300 זה אומר שזה קשור למכונאות,אבל אני לא סגור על זה וגם מהמחקר הקטן שעשיתי,כל מה שקשור למכונאות- זה ישר לברוח עצות,דעות,וטיפים יתקבלו בברכה... כרגע מה שאני הולך לעשות(אני בשבוע חופש) זה לבוא לבה"ד20 ולבקש יפה קב"ן וגורמים כאלו ופשוט לצאת משם - נראה טוב על הנייר, אבל בפועל...
-
- 39 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D האמת שאין לת'רד הזה שום פואנטה ורציתי לפתוח אותו ב-4 בבוקר כשקיבלתי את התוצאות אבל שכחתי... אז אני משער שאיזה מנהל יכול להרגיש חופשי לנעול את הת'רד, אלא אם כן יתפתח כאן דיון מועיל על לימודים בארה"ב או משהו
-
- 39 תגובות
- 24.6k צפיות
-
-
לאחר שדפקתי את האוטו והוא הלך טוטאלוס אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש. היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 שהלך לעולמו וכעת אנו מחפשים משהו חדש שצריך לעמוד בקיטריונים הבאים: *תקציב של 50K עם חריגות קלות לפה ולשם. *שנתון 2005 ומעלה. *5 מקומות *לא זולל דלק *רכבת משפחתי- בגודל בינוני (מזדה 3 בערך). *מרווח ומראה נאה מבפנים (נוח מלפנים ומאחור). *שיסע בשקט ולא יזדקק להרבה תיקונים. *1400 סמ"ק ומעלה... (שלא יזחל בעליות) מקווה שיש משהו שעומד בעיקר הקריטריונים המודגשים... היה לנו יונדאי I30 ליסינג שקיבלנו מהביטוח לשבוע שהיה לא רע בכלל. ככה שזו יכולה להיות מכונית אפשרית אם היא עומדת בתקציב. דגמים נוספים שעלו בריפרוף הם- טויוטה קורולה, הונדה סיביק, מזדה 3. אשמח אם החבר'ה שמבינים…
-
- 39 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )
-
- 39 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה גבר עושה פעם בשנה שאישה עושה כל יום ? ( זה לא נושמת , חולמת , וכל המשחקי מילים האלה ) ולסביות לא עושות את זה
-
- 39 תגובות
- 25.9k צפיות
-
-
-
-
-
המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה כללית בנוגע ל KSP, האם החברה הזאת נשארה עדין גם היום באחת מהידועות שמשפרים חלקים ומוכרים חלקים ללא רישיונות? אני מאמין שאין צורך שאני אתחיל להביא דוגמאות מהעבר שלהם ומי הם, אני רק שואל האם גם היום הם כאלו?
-
- 39 תגובות
- 3.3k צפיות
-