עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Salwaby,

זה מעין משחק כזה חכם , המשחקים המעצבנים האלה שלוקח הרבה זמן לסיים אותם (חלק בכלל לא מסיימים ) אבל אתה לא יכול לעזוב אותו, ממכר רצח. ההוראות פשוטות נמצאות בתוך הקובץ המצורף - תהנו. ותגיבו על הצלחות בהצלחה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. שלום אנשים, אני מתגייס ב 30.7 (שריון, חטיבה 188) אני רוצה לקנות שעון, אבל אני לא יודע אם השעונים שאני אוהב מותרים לשימוש בצבא. אשמח אם תוכלו לומר לי אם השעונים שבחרתי אכן מותרים לשימוש בשירות הצבאי. אני מחפש שעון חזק ועמיד שישרוד את הטירונות ושיהיה תמיד על היד. מצד שני, אני לא סובל את שעוני הגומי האלה של G-SHOCK וחושב שהם מאוד מכוערים ומפלצתיים, אני לא אוהב שעונים דיגיטליים ומעדיף אנלוגיים עם סטופר ותאריכון דיגיטלי. אין לי מגבלת תקציב או משהו, אבל הכל בפרופורציות.. אני מתבלט בין שלושה שעונים, רציתי לשאול לדעתכם. אז הנה הרשימה לפי סדר העדיפויות שלי, תגידו מה אתם חושבים. 1. G-Shock Cockpit Solar GW-1701D 2. G-Shock SCUBA G701D 3. G-Shock Worldtime Steel G731…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by TALEL,

משהו בסגנון של: Pakito - - Moving On Stereo PAKITO-living on video משהו בסגנון הזה שכיף לשמוע.. אם אפשר בלי שירים בסגנון של סקאזי למה אני לא כל כך אוהב תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ForresT,

משהו רוק ניו מטאל כזה.. הולך ככה we build it up for you for the year 2000 we make it up for you for the year 2000 משהו כזה..שיר ממש יפה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by pixilated,

כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by pixilated,

אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by VL,

לפני מספר דקות עבר מעל לביתי מסוק , יותר נכון קרוב , ופתאום הוא הוריד כזה גוש אש יכול להיות זרקורים? חשבתי שהוא מתרסק חח :kopfpatsch:

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by tombcatz,

טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:

• 35 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by MS-D,

אהלן, אני מנסה לברר פרטים על תיכונים עם מספר ילדים עצום. יותר נכון, אני מחפש תיכונים שלמשל מחוברים עם חטיבות או לחילופין בכל שכבה 400 ילדים וכד' .. אשמח לקבל את עזרתכם בכל הקשור למידע על תיכונים עצומים (מבחינת כמות הילדים) ובמקביל מידע על כמות התלמידים בתיכונים שלכם. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  13. זה מנגן מוזיקה בפורמט midi לווינדוס מהטובים שיש אבל אני לא מצליח להשיג את זה וימאה לא שמים את זה באתר הדבר האחרון שקראתי זה שיש את הקובץ התקנה של זה בדיסק המקורי של final fantasy 7 למחשב

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by InFecT[0]r,

יש לי שאלה אולי משהו יוכל לענות לי עליה יש אתר שקוראים לו אוגריש www.ogrish.com אתה מסריח,מגעיל,זוועה,דוחה,מכוער, יש שם כריתת ראשים רציחות כאילו זה לקנות סגריות במכולת אנשים חתוכים ולא יודע מה עוד אלוהים ישמור אותי מהדברים האלה, מה יש ביכלל אנשים שאוהבים לצפות בזוועה הזאת? (אגב אני מבקש ממכם שאף אחד לא יכניס לפה תמונה משם הספיק לי מה שראיתי ) מעניין אותי מאוד מאיפה צוות האתר מביא את כל התמונות האלה ואת הצילומים ?

• 54 תגובות
    • 10.5k צפיות
  15. שלום יש לי שאלה בקשר למשחק 9 ball (ביליארד למי שלא הבין). איך אני יכול על ההתחלה להנכניס את התעשה לחור? אם אפשר אז ציורים גם יעזרו. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  16. בעיקבות הת'רדים בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192533.0 את מי אתם מעדיפים, קיפי בן קיפוד מרחוב סומסום או עיתונאיש מבלי סודות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. Started by pixilated,

שיהיה לישראל בהצלחה במוקדמות יורו 2008

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי ... לא ממש ידעתי איפה לשים את זה , בTRADEZONE לא ממש יש מחלקה של רהיטים , אז בחרתי בכללי : למהירי החלטה !!! מדף חדש לחלוטין , לא הותקן מעולם , בצבע עץ כזה , לא ממש יודע איזה צבע זה , אבל הוא דמוי עץ , ונראה כמו עץ , אז זה הופך אותו לצבע עץ כזה ... קיצר , מדף מטורף לגמרי !!! מי שירצה ברצינות , אני גם מוכן להתגמש קצת . תמונות יתווספו כנראה מחר .

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by tombcatz,

מכתב שנשלח למערכת נענע+התשובה שלום אני כל הזמן חושב על הבולבול של הילדים מהכיתה שלי. אני בן 13 זה אומר שאני הומו? בן 13 יקר. לא, אינך הומוסקסואל. זה מאד טבעי ונורמלי בגיל ההתבגרות לחשוב מחשבות מיניות. רוב בני הנוער מעסיקים את מחשבתם בתהיות על מיניות. אגב, אומרים פין וגם זין. בולבול הוא שם של ציפור. מלכה אוהבת שמות מדויקים מה לעשות.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by JellyBlast,

מצטער, אני לא כ"כ יודע לאן הדיון הזה שייך, אז חשבתי לפתוח אותו פה. אני כנראה מתכוון ללכת על המסלול הזה. אבל יש לי שאלה, האם הוא באמת שווה את המכיר? עד כמה הפינגים באמת נהיים יותר טובים? ובכמה? למשהו פה יש את המסלול והוא יכול לעזור לי? אני גם אשמח אם משהו במסלול יעשה Ping ל216.67.237.17, זהו אייפי של השרת של המשחק Uniball. כדי לעשות Ping למי שלא יודע: Start>run>cmd>ping 216.67.237.17 תודה מראש! שוב מצטער, אין לי מושג לאן זה שייך .

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ^Z^,

לא ידעתי איפה לשים את זה, נקווה שזה המקום הנכון. מישהו יודע אם יש לHWZONE פיד RSS ואם כן, מה הקישור שלו?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  22. http://hebrew.irib.ir יש להתייחס אל מה שכתוב שם בהומור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Da-Funk,

אני צריך לקבל לשם תשלום ממשהו אני רוצה לדעת איך אני יכול למשוך את הכסף לכסף מזומן אם יש לי כ.אשראי בינלאומי ? יש אפשרות לעשות את זה זה הגיוני אבל אני לא מצליח לבחור בנקים מישראל... יש למשהו מושג ?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by kikkler,

i want a good set of ear plugs, which is both comftorbale for long periods of time and reduces noise (mostly human talk) to the max. i'm willing to put a fair amount into this if needed. any ideas? btw no active stuff, this shit is too expensive

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים