עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אוריגמיש,

האם יש פתרון (בתשלום) לגיבוי כ 300 ג'יגה בענן? מדובר בהסרטות בייתיות של וידאו HD. מבחינת רוחב הפס, מדובר בחבילת ה 100 מגה (ביט כמובן), כאשר ה Upload הוא בערך 2. בהנחה ואין לי בעיה להמתין ימים רבים לסיום ההעלאה (הראשונית, לאחר מכן ההעלאה תהיה ב Delta), האם יש פתרון/שירות בדומה ל Google Drive/Sky Drive/Drop Box/Flicker וכו', שמאפשר העלאת קבצים בנפחים של מאות ג'יגות?

• 42 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד? תודה לעונים.

• 46 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. אז למי שראה או לא אספר בקצרה. היום בערב (שני) התפרסם פרק נוסף בתוכנית "יצאת צדיק", והפעם על תקלות מחשב. התקלה ששתלו במחשב מותג חדש (לא ציינו איזה): שמו דיסק און-קי ביציאה האחורית של המחשב' מה שגרם למע' הפעלה ווינדוס 7 לא לעלות ולהציג במקורה הודעת שגיאה. כמה מכם היה מזהה?

• 85 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by darkman,

גם אם ישלמו לי אני לא עולה. http://briefcase.walla.co.il/data/d/a/r/k/_/m/a/n/0/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502241235275481/200502241248521615/top_thrill_dragster.pps

• 77 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. Started by wooper,

הי אני סובל ממכת יתושים בחדר אני רוצה לקנות מכשיר שיסיים את המכה הזאת חשבתי על זה http://www.hameir.co.il/Product.asp?Pid=8235&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=146&aff=Zap〈=he לא ניסיתי מכשיר כזה אבל זה נראה טוב איך שהוא עובד האם יש למשהו המלצה

• 41 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. Started by Merrymoon,

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תוכנת מחשב מתוחכמת מזהה את תווי הפנים שלכם ואומרת לכם למי אתם דומים. לפי התוכנה אני דומה ל: Adriana Krembeu 90%, Yamila Diaz 83%, Amanda Bynes 80% עריכה: הראשונה זה כנראה לפני הניתוחים. כי התמונה שיש באתר לא דומה בכלל לתמונות בגוגל.

• 102 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות חולצה של Polo מאיביי, ראיתי חולצה שמתאימה לי במחיר, יש משלוח לארץ - הכל טוב ויפה. רציתי להתחכם והלכתי לחנות בארץ שמוכרים חולצות כאלו ומדדתי- ראיתי שאני L והלכתי שמח וטוב לב הביתה. רק שחזרתי הביתה ראיתי שזו לא בדיוק אותה חולצה - התוית שונה ויש עוד כמה דבירם קטנים שונים - זה לא עניין המקוריות מאחר וזה מ-TRS ואני מאמין שזה מקורי כמו שהוא טוען. סביר להניח שזו "גרסא" אמריקאית לחולצה ומה שיש אצלנו כנראה זו אירופאית ופה גם מתחילה בעיית המידות. בארץ אני L אבל מי אומר שאני גם שם L? אני יודע שיש חלק מהדגמים האמריקאים שמותאמים לקהל שם = גדול/רחב יותר. המוכר אומר שאכן יש מקרים בהם צריך מידה פחות (ז"א ששם אני M) אבל מן הסתם הוא לא יכול להגיד לי במפורש כי הוא לא יודע …

• 19 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..

• 62 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. לי אישית יש כבר רשימות ;D אני מקווה רק שבאמת יהיו דברים שווים השנה כעיקרון אני מתכנן לצייד את הPS3 בכל מה שיהיה במבצע, אם זה שלטי MOVE או שלטים רגילים, אבל שמעתי מחבר שעובד בבאג שכנראה לא יהיה מבצעים על מוצרי ישפאר אז נסתפק באוזניות, רמקולים, הארדיסיקים :-X

• 45 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…

• 83 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by First Squad,

יאלה קצת לעלות את מצב הרוח כמה בדיחות ממני , גם אתם יכולים לשתף. בדיחות אמא'שך: 1.אמא שלך כל כך שמנה... שהיא יורדת במדרגות ולובשת חולצה צהובה חושבים השמש שוקעת. 2.אמא שלך כל כך מכוערת... שכשהיית קטנה שמו לך חלונות שחורים בעגלה...!!! 3.אמא שך כ"כ דפוקה... היא רואה הבית של פיסטוק עם פיצוחים.... בלונדיניות: 1.שאלה: "מה משותף בין רגליים של בלונדינית לדלת אוטומטית?" תשובה: "אתה הולך לכיוון שלהם וזה ישר נפתח..." 2.בלונדינית אחת הולכת למסיבת תחפושות ערומה. בחור אחד שואל אותה: "למה התחפשת?" עונה הבלונדינית: "לבן!" שואל הבחור בשנית: "לא חסר לך משהו?" עונה הבלונדינית: "אמרו לי שאת מה שחסר לי, אני אקבל פה." 3.בלונדינית הולכת להתקלח, לוקחת חלוק באה להיכנס לאמבטיה ודו…

• 8 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

עכשיו זה בטוח , לקוח מהעמוד הראשי: "אנו מצטערים לבשר כי בתאריך ה-6/10 האתר נפרץ. הפורצים גרמו למחיקה מלאה של קבצי האתר ומסדי הנתונים שלו. לדאבוננו החברה שאירחה את אתר Techno התרשלה בתהליכי הגיבוי, ולכן לא קיים גיבוי זמין לשחזור האתר. אנו עושים כל שביכולתנו על מנת לשחזר את חלקי האתר מהקבצים שהצלחנו לחלץ מזיכרון השרת וממחשבי הצוות, ובמקביל, לאתר את האחראים למעשה הנפשע. על פי עבודתנו עד כה, נראה כי את רוב החדשות והכתבות נוכל לשחזר במלואן, אך לצערנו את הפורומים לא ניתן יהיה לשחזר. אנו מאמינים שנחזור לפעילות מלאה בטווח השבועיים הקרובים, בהם האתר יעבור שדרוגי אבטחה, תשתיות ועיצוב. בפרק זמן זה, חלקי האתר השונים יועלו בהדרגה. איננו יכולים לתאר את עגמת הנפש על אובדן מקורות מי…

• 60 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by yanivnn,

יש למישהו ניסיון עם זה?? הרסתי בה כל חלק אפשרי נראה לי אבל היא עדיין איתנה... :jump: בחיית ראבק! תראו מה מצאתי ביו טיוב מאיפה אני אומר להשיג תחרא הזה? כולה להחליף בוכנה

• 5 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. אז ככה מחר נגמר לי המלווה וכל הזמן הזה נהגתי באוטו של סבא שלי שרשום על סבתא שלי כי היא נכה וסבא שלי רשום כנהג של סבתא שלי , האוטו הוא בן 6 שנים והייתי רוצה לדעת בידיוק האם זה משנה נגיד שאני נוהג או סבא שלי ? כי הריי לפי החוק אחרי 5 שנים לא משנה מי נוהג ברכב . בבקשה תסבירו לי כי אני לא רוצה פתאום ששוטר יעשה לי בעיות שהרכב לא רושם עליי ועוד משהו איזה סוגי ביטוח אני צריך

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר ספריי או חומר ששמים על ספות וכאלה כדי שחתולים לא יתקרבו ויהרסו את הספות? אבא שלי קנה ספות חדשות ואם החתול שלי יהרוס את החדשים כמו שהוא הרס את הישנים הוא יבעט אותו מהבית... תודה לכולם.

• 43 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. α

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. הומור סופ"ש. אז ככה, רואים לפי הסדר: 1. זה השיר החדש DJ Smash - Новая волна (גל חדש בתרגום מרוסית): http://www.youtube.com/watch?v=7_PImd73LvU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded 2. וזאת הפארודיה שלו Сява - Я волна. שי לי חברים במחלקה כבר שבוע צוחקים על ה Ti Volna ? Po Ebalu Na http://www.youtube.com/watch?v=MZetDvVNlPg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded ובלי תגובות מפגרות בסגנון "אוי זה ברוסית, אני לא פאנימייש". יש צחוקים דומים באיזה דאנס עברי חדש שיש לו גם גרסת פארודיה?, אתם יותר ממוזמנים להביא.

• 30 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן

• 74 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. שלום, צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'. יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ. יש את הKENWOOD KMIX ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W. מה דעתכם? אריאל

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. אם מישהו בכתה יא' ויש לו בגרות אז אני רוצה לדעת אם זה בארבע וחצי הבגרות מי שיודע שיגיב בבקשה

• 88 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות
  24. שלום אנשים. השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת. הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? --> ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים מרץ- 137 שעות = 19 ימים אפריל- 150 שעות = 20 ימים מאי- 184 שעות = 25 ימים יוני - 139 שעות = 17 ימים יולי- 154 שעות = 19 ימים אוגוסט- 201.90 שעו…

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. אני אמור להתחיל ללמוד השנה ב"ה באוקטובר הנדסת מחשבים באונ' העברית, לאחר שהצלחתי להביא יותר מ-720 בפסיכומטרי המעצבן הזה. ע"פ הנתונם באתר של האונ', מי שלא עשה בגרות 5 יח' בפיסיקה רצוי שיעשה מכינה בפיסיקה לפני תחילת הלימודים. השאלה שלי היא האם יש באמת צורך כזה במכינה, או אולי, אוכל להסתפק בלימוד עצמי (ספרים, אינטרנט, מורה פרטית). אולי בכלל זה לא הכרחי, וילמדו אותי הכל מההתחלה באוניברסיטה. אומנם אני בעל קליטה מהירה וראש מתימטי חזק, אבל פיסיקה הינו מקצוע קשה. מה דעתכם? אשמח גם לשמוע ממי שלומד\למד הנדסה כלשהי.

• 59 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים