כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אתמול ב7 וחצי היה לי טסט (הטסט התחיל בערך ב7, ואני הייתי שני). הלך לי כל כך טוב! כל הזינוקים יצאו פרפקט! כל הזכות קדימה הכל, לאט, בטוח, זהיר! יותר מטוב אני לא יודע איך אפשר לקרוא לזה, הבוחן פשוט ישב רגוע לא נלחץ לא כלום! רק העיף מבט מידי פעם! אבל שהמניאק אמר לי לחנות במקום שאף פעם לא לימדו אותי (כי שמלמדים לחנות, מלמדים בשביל טסט, ולא בשביל לדעת לחנות. ואז יוצא שמלמדים אותך שיטה עם 2~3 שלבים שהשיטה "תקפה" רק למקרה מסויים של חניה, שבדר"כ נותנים בטסט), ואת החניה הצלחתי חצי בערך, והוא ראה שזה משו באמת כנראה קשה, אז הוא אמר "נוותר על החניה, נמשיך לנסוע" שלא נדבר על זה שבקשתי לעשות חניה חוזרת, כי המורה שלי אמר לבקש עוד חניה אם לא הולך טוב. והוא אמר שנוותר. בסוף הסיבה היחידה! ה…
-
- 46 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…
-
- 34 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקבל המלצה לכסא מנהלים איכותי ומשתלם, וכמובן שיהיה נוח ובריא לגב גם אם יושבים בו שעות ארוכות. התקציב שלי הוא כ-700 שקל (האם אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה?) מה אפשר לקבל במחיר שהבאתי, ועד כמה צריך לטפס כדי לקבל מוצר יותר משתלם. וכמובן, בבקשה המלצה לחנות ספציפית. אגב, שמעתי על החברה waxman, מה אומרים עליה? איכותית? משתלמת? תודה רבה !
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
קראתי את זה ולא יכולתי שלא להציג את זה כאן בפניכם. התקשורת הישראלית השמאלנית במערומיה: לינץ' , או שאתה לא בעניינים לינץ' רבותי, לינץ' - זו המילה החמה כעת. אם לא ראית איזה לינץ' לאחרונה, ראה עצמך כמנותק מהעם, לא בעניינים. ואולי זה בכלל סגירת מעגל, הלינץ' ברמאללה והנה ארבע שנים אחרי, שטף של לינצ'ים, מכל הסוגים, בכל התנוחות ובכל הצבעים. ה - "לינץ'", "בנער" הערבי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105629,00.html התקשורת שמאלנית, שמאלנית עד טירוף, את זה כולנו יודעים עוד מימי המוצץ בפה. אבל מי שהיה צריך דוגמא נוספת לקלות בה הטרמינולוגיה מוסבת לצרכי השמאל, קיבל אותה השבוע. "הלינץ' בנער הפלסטיני" , זעקו הכותרות. התמונות בעמודים הראשונים של העיתונים היו מלאי…
-
- 102 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
כרגע אני מגיע עם האוטו לשער יפו וחונה שמה ואז לוקח קו 6 לשער המטוס (108) וצריך ללכת ברגל משער המטוס עד האיזור של השער הקטן של 108. גם אוטובוס וגם הליכה שזה חרא דבר לעשות 5 פעמים בשבוע. אז שמעתי ששער ירושלים של צריפין קרוב לשער הקטן (לא המטוס, השני) של 108. השאלה שלי היא האם זה מספיק קרוב בשביל ללכת ברגל, בלי אוטובוס? והאם יש חניה בחינם ליד שער ירושלים? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..
-
- 25 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר לביתן חיל הים בתל השומר ב-8 בבוקר. אני מגיע מחיפה. התכנון הוא להגיע לת"א מרכז (רכבת) ומשם לקחת אוטובוס. אני יודע שיום ראשון בבוקר זה סיוט ולכן אני רוצה לדעת מתי הכי טוב להגיע. התוכנית כרגע היא להגיע ברכבת ישירה שיוצאת ב-6:11 דקות ומגיעה ב-7:08. אם אני לוקח בחשבון איחורים ברכבת, נניח שאני מגיע לת"א בשעה 7:15. משם אני צריך לקחת אוטובוס, לפי מה שהבנתי קוים 70 ו-64 של דן טובים לי. האם 45 דקות זה מספיק, בהנחה ואני צריך לחפש את התחנה, ללכת ברגל מהתחנה של תל השומר לביתן חיל הים (ואין לי מושג מאיפה לאיפה אני צריך ללכת אבל הש.ג בטח יוכל לעזור לי) והפקקים של הבוקר (ובמיוחד ביום ראשון)? אחרת אני צריך לקחת רכבת שיוצאת ב-5:40 ומגיעה לת"א ב-6:45.. אפשרות אחרת היא אוט…
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשלוח פקס דיי דחוף לסוכן ביטוח עכשיו שאני מחבר את הפקס ל HOTBOX לחיבור TAL 1 \ TAL 2 הפקס משתגע, מקבל "שיחה" לכמה שניות ושאני מנסה לשלוח פקס אני שומע צליל חיוג וכלום לא קורה צריך לדבר עם הוט במידה ורוצים לחבר פקס או מה ? עריכה: ניסיתי לשלוח פקס אליי דרך גוגל וזה מה שקיבלתיי למייל שידור הפקס למספר 077******** נכשל. השידור הסתיים בתאריך : 01-04-2012 בשעה 14:39 עמודים ששודרו : 0 משך נסיון השידור היה : 0:01:17 (הערכה) מידע מורחב : No carrier detected ; too many attempts to dial Fax ID : 3319519 הפקס לא צלצל בזמן הזה
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, הבנתי שהכסא הנ"ל מאוד מומלץ, האם הדגם matrix xl והדגם f15 הם אותו דגם? בנוסף אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הכסא הנ"ל יוכל לומר מה הגובה המכסימלי שניתן לכונון אותו? (מהרצפה ועד המושב) הבנתי שגם הכסאות של צרעה מאות מומלצים, האם יש דגם ספציפי שמתעלה ביחס עלות\תועלת לF15 של ווקסמן? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?
-
אז למי שראה או לא אספר בקצרה. היום בערב (שני) התפרסם פרק נוסף בתוכנית "יצאת צדיק", והפעם על תקלות מחשב. התקלה ששתלו במחשב מותג חדש (לא ציינו איזה): שמו דיסק און-קי ביציאה האחורית של המחשב' מה שגרם למע' הפעלה ווינדוס 7 לא לעלות ולהציג במקורה הודעת שגיאה. כמה מכם היה מזהה?
-
- 85 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום שירתתי בשנים שבין 2007-2010 בתותחנים כקרבי, כל השירות חוץ מאיזה 5-6 חודשים של גימלים בכל מקרה לא נכנס לסיפור אני רק מעוניין לדעת אם אני יכול למשוך את הכסף מהפיקדון הצבאי למרות שיש לי חוב בחשבון בנק של בערך 20 אלף כבר הגעתי להסדר עם הבנק על תשלומים מהלוואה שלקחתי לסגור את החוב אבל אני לא רוה שיקחו לי את הכסף על כך שאני ריך לסגור את המינוס. אני פשוט רוצה למשוך את כל הכסף במזומן אלי, ושום אגורה לא לבנק. הסתכלתי בחוקים, באתר של משרד הבטחון, בטופס שאתה ממלא שאתה מושך את הכסף וכל מיני אתרי חיילים ולא ראיתי שציינו משהו על כך. מישהו יכול לסגור לי את הפינה? חשוב לי בנוסף הבנתי שיש רק שני בנקים בארץ שמתעסקים בזה ואני באחד מהם, השאלה אולי כדאי פשוט ללכת לבנק השני ואז להיות עוד …
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. הפרופיל שלי קרבי ובשבוע שעבר היו לי מיונים למקצועות המחשב. היום התקשרה אליי מאבחנת מחיל התקשוב ואמרה לי לבוא מחר לשלישות לראיון אישי כהמשך למיון של מקצועות המחשב (שאלתי אותה אם יש מחר מבחנים והיא אמרה שלא). שאלתי אותה אם עברתי את המיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות לי. בעולים על מדים לא כתוב אם עברתי או לא, והתקשרתי היום פעמיים למיטב ושני הנציגים אמרו לי שעוד אין תשובה. אז יש לכם מושג על מה מדובר? עברתי את המיון או שאולי רק אחרי הראיון יחליטו אם עברתי לשלב הבא של המבחנים(אני בעל פרופיל קרבי)? ואם מישהו שעבר את זה זוכר מה היה בראיון בערך, או חלק מהשאלות, ויש לו טיפים להביא לי, זה ממש יעזור לי. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-