כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'. יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ. יש את הKENWOOD KMIX ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W. מה דעתכם? אריאל
-
- 28 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
הומור סופ"ש. אז ככה, רואים לפי הסדר: 1. זה השיר החדש DJ Smash - Новая волна (גל חדש בתרגום מרוסית): http://www.youtube.com/watch?v=7_PImd73LvU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded 2. וזאת הפארודיה שלו Сява - Я волна. שי לי חברים במחלקה כבר שבוע צוחקים על ה Ti Volna ? Po Ebalu Na http://www.youtube.com/watch?v=MZetDvVNlPg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded ובלי תגובות מפגרות בסגנון "אוי זה ברוסית, אני לא פאנימייש". יש צחוקים דומים באיזה דאנס עברי חדש שיש לו גם גרסת פארודיה?, אתם יותר ממוזמנים להביא.
-
- 30 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
זה ממש לא נוח לחפש אותם מחדש. תודה
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?
-
- 28 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני אמור להתחיל ללמוד השנה ב"ה באוקטובר הנדסת מחשבים באונ' העברית, לאחר שהצלחתי להביא יותר מ-720 בפסיכומטרי המעצבן הזה. ע"פ הנתונם באתר של האונ', מי שלא עשה בגרות 5 יח' בפיסיקה רצוי שיעשה מכינה בפיסיקה לפני תחילת הלימודים. השאלה שלי היא האם יש באמת צורך כזה במכינה, או אולי, אוכל להסתפק בלימוד עצמי (ספרים, אינטרנט, מורה פרטית). אולי בכלל זה לא הכרחי, וילמדו אותי הכל מההתחלה באוניברסיטה. אומנם אני בעל קליטה מהירה וראש מתימטי חזק, אבל פיסיקה הינו מקצוע קשה. מה דעתכם? אשמח גם לשמוע ממי שלומד\למד הנדסה כלשהי.
-
- 59 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
-
אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…
-
- 83 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?
-
- 4 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
פעם היה את http://the-track-is-done.blogspot.com/ שהיה בעיקר לטראנס טוב היום הוא הרוב האוס וזה די מאוס עלי אני מחפש איזה אתר ל dark progressive progressive psy trance goa מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הדבר הזה ממש יכול לעזור לי. נמאס לי כבר לחשב על הדף. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה יש את התוכנה הזאת? עוד דבר מוזר במחשבון הסטנדרטי - Casio FX-82TL יש סימנים לאותיות של בסיס 16. אני חפשתי בספר הוראות, אבל החיפוש לא עלה בשום דבר שימושי מדיי. אתם יכולים להגיד לי באיזה מחשבון אני כן יכול למצוא את זה (לא להגזים, אני לא רוצה מחשבונים גרפיים ושאר הדברים היקרים הללו).
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
-
עכשיו זה בטוח , לקוח מהעמוד הראשי: "אנו מצטערים לבשר כי בתאריך ה-6/10 האתר נפרץ. הפורצים גרמו למחיקה מלאה של קבצי האתר ומסדי הנתונים שלו. לדאבוננו החברה שאירחה את אתר Techno התרשלה בתהליכי הגיבוי, ולכן לא קיים גיבוי זמין לשחזור האתר. אנו עושים כל שביכולתנו על מנת לשחזר את חלקי האתר מהקבצים שהצלחנו לחלץ מזיכרון השרת וממחשבי הצוות, ובמקביל, לאתר את האחראים למעשה הנפשע. על פי עבודתנו עד כה, נראה כי את רוב החדשות והכתבות נוכל לשחזר במלואן, אך לצערנו את הפורומים לא ניתן יהיה לשחזר. אנו מאמינים שנחזור לפעילות מלאה בטווח השבועיים הקרובים, בהם האתר יעבור שדרוגי אבטחה, תשתיות ועיצוב. בפרק זמן זה, חלקי האתר השונים יועלו בהדרגה. איננו יכולים לתאר את עגמת הנפש על אובדן מקורות מי…
-
- 60 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להתחיל לעשות קורס בודק תוכנה QA שמתחיל בקרוב,אני מתלבט בין מספר מקומות לימוד,הייתי בכולן ושמעתי הצעות מחיר/קיבלתי סילובס וכו'אבל למעט ההצעות וחוות הדעת שניתנות מכל מקום רלוונטיות,אשמח לשמוע אם מישהו עבר קורס באחד מהמקומות הבאים,ומה דעתו עליהם:ג'ון ברייס סניף ת"אהאקר יו סניף רמת גןמכללת סלע - בני ברקNESS - שמה חשבתי לעשות SAP משולב עם QA,אבל השירות והמענה הטלפוני שלהם זוועה..מה שגורם לרתיעה מבכלל להתקרב לשמה.ג'ון ברייס עשו את הרושם הטוב ביותר,כשהאקר יו נשמעו לחוצים על "מכירה" וכמה שיותר לדחוף אותך אליהם..לא מרגיש מוסד איכותי ורציניאני מודע לכך שכולם מבטיחים לשלב את אלה שמסיימים את הקורס בהצלחה בעבודה וכו'וכל התעודות שמביאים ברור שלא שווים כלום..אבל עד כמה ה…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
Subcenter,Shift,Lala נסגרו חבל חבל הם היו אתרים ממש טובים הסתיימו לי מאגרי המידע לכתוביות עבריות מה עושים עכשיו?
-
- 69 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות
-
- 61 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יאלה קצת לעלות את מצב הרוח כמה בדיחות ממני , גם אתם יכולים לשתף. בדיחות אמא'שך: 1.אמא שלך כל כך שמנה... שהיא יורדת במדרגות ולובשת חולצה צהובה חושבים השמש שוקעת. 2.אמא שלך כל כך מכוערת... שכשהיית קטנה שמו לך חלונות שחורים בעגלה...!!! 3.אמא שך כ"כ דפוקה... היא רואה הבית של פיסטוק עם פיצוחים.... בלונדיניות: 1.שאלה: "מה משותף בין רגליים של בלונדינית לדלת אוטומטית?" תשובה: "אתה הולך לכיוון שלהם וזה ישר נפתח..." 2.בלונדינית אחת הולכת למסיבת תחפושות ערומה. בחור אחד שואל אותה: "למה התחפשת?" עונה הבלונדינית: "לבן!" שואל הבחור בשנית: "לא חסר לך משהו?" עונה הבלונדינית: "אמרו לי שאת מה שחסר לי, אני אקבל פה." 3.בלונדינית הולכת להתקלח, לוקחת חלוק באה להיכנס לאמבטיה ודו…
-
- 8 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
התלכלכו לי משקפי השמש רייבאן, אתם יודעים כתמיי זעה כאלה. התחלתי לנקות את המשקפים, ועכשיו פשוט כל המשקפים מלוכלות ברמה מטורפת. ואני פאקינג לא יודע איך לנקות אותם כבר. ניסיתי גם עם הספריי לניקוי משקפיים של אופטיקנה גם לא עוזר\: :bash: :s07:
-
- 8 תגובות
- 6.6k צפיות
-