כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
שלום, אני פונה אליכם, אנשים טובים, בחיפושיי אחר... תפוח אדמה אפוי עם דברים טעימים בפנים. מי שיודע על מה אני מדבר, יודע על מה אני מדבר. מי שלא - בדיזינגוף סנטר כל שבוע בימי חמישי ושישי יש "יריד אוכל" שבו יש כל מיני דוכנים שונים של מאכלים שונים ומשונים. אחד הדוכנים הפופלריים ביותר(ובצדק, כי זה כ"כ פאקינג טעים) הוא דוכן שנקרא Alex Potatoes ובו מוכרים תפוח אדמה אפוי(תפוח אדמה שנאפה בתנור ענק שגורם לו לטעם דומה לקרטוצ'קע) וממלאים אותו בדברים כמו המון חמאה, גבינה, שעועית וכו' וכו'. אתמול הייתי בסנטר וכהרגלי, אכלתי שם וזה היה פשוט כ"כ טעים... אני רוצה עוד... הגיוני שיש להם רק דוכן בסנטר פעמיים בשבוע בסוף שבוע וזהו? או אולי הם ממוקמים איפושו ואני אוכל להתחיל דיאטת תפוחי אדמ…
-
- 42 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. קיבלתי דודא חזקה להוריד איזה כמה קילו של העוגות האלו, האם קיים סניף בארץ??
-
- 42 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כמו הרבה, אני חייל משוחרר עם תעודת מנהל רשת (הבולשיט הצבאי הזה) ונסיון של 3 שנים בצבא. אני מחפש כבר חודש עבודה כטכנאי PC או תומך HD במגזר העסקי אבל אין שום דבר בינתיים. כידוע לכולם, HELP DESK זה חרא (סילחו לי על הצרפתית), במיוחד כאשר העבודה היא אצל חברות האינטרנט/אשראי/בנקים. אבל בכל זאת, אם לא מוצאים עבודה אז מתפשרים. השאלה שלי היא, איפה העבודה כHD היא הכי טובה והכי מתגמלת? לכל מי שעבד בHD, הייתה עבודה שנהנתם ממנה ורציתם להמשיך?
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך זה להיות לוחם בחטיבת כפיר? כלומר, עזבו את המובן מאליו והמשותף לשאר חטיבות החי"ר. מה אומרים על איכות המפקדים והחיילים שם? הם רואים הרבה אקשן? מה הסטריאוטיפים [למשל, גולני - ערסים, גבעתי - רוסים, נח"ל - קיבוצניקים] ועד כמה, לדעתכם יש בהם אמת? אשמח לשמוע כמה שיותר מידע על החטיבה. שאלה נוספת: מה ההבדל בין הפלוגות: רובאית, מבצעית ומסייעת? תודה.
-
- 42 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…
-
- 42 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ובעיקר למי שאכפת קצת מהאסתטיקה של הגוף, יש לפיליפס אחלה מכונה שמיועדת לגילוח/דילול של שיער מיותר מהגוף... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523721 מהקצת זמן שיש לי אותה אני התרשמתי ממנה, ממש לטובה... והיא באופן יחסי, בכלל לא יקרה. אם יש מכונת גילוח שמיועדת לפנים, שעובדת בצורה יעילה אני אשמח לשמוע. ודרך אגב, הזמנתי את המכונת תספורת שאיזה משתמש המליץ עליה מ- DX היא עשתה רושם טוב. אבל היא התקלקלה ממש מהר- הקפיץ היה ממש עדין והוא נשבר... אל תתפו להזמין משם יותר מדי דברים, יש שם לפעמים מציאות אבל גם הרבה זבל.
-
- 42 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
-
גיקים יקרים, שלום רב. אחרי קרוב לעשור שאני מתעניין בתחום החומרה\תוכנה\גיימינג וכל מה שקשור למחשבים בכללי, החלטתי לעבור לצעד הבא - לעבר קעקוע גיקי משלי. וכאן ידידיי אתם נכנסים לתמונה, היתי שמח לשמוע (ולראות) מכם רעיונות מטורפים ככל שהיו לקעקוע גיקים ככל הניתן. שלכם באהבה אין-קץ, Bigtools
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890473,00.html מי מכם שמשרת או כבר סיים שרות צבאי יכול להעיד שהשמן הגדול שאחראי על תוכן כיבתנו (או יותר נכון, חוסר התוכן) של הצבא פשוט מזיין בשכל. בשבועיים הראשונים אחרי ההצבה שלי, הקאתי לפחות 3-4 פעמים ביום. יצא לי להכיר דרך חברים מהנדס מזון שסיפר שצה"ל בא אליו וביקש להנדס לו נקנקיות שלא מכילות בשר (תחליף לבשר) ושיהיו זולות. הוא ניסה וניסה ומה שיצא לו זה שאריות מעיים, עצמות וטלפיים וציפורניים טחונות (לעיטים עם נוצות ושאר ירקות), כל מה שאי אפשר שלאכול וה"מעדן" עלה משהו כמו שקל הקילוגרם. ...והצבא ביטל את העיסקה בטענה שזה יקר מדי. אז אם זה יקר מדי - מה לכל הרוחות אנחנו אוכלים??? ???
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-