עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yuvyuv,

שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. ובכן בשלשוה ימיןם האחרונים שיחקתי ב Project Eden וב Return to Castle Wolfstein... אני חייב לומר שאני מאוכזב! כן, שמעתם נכון, מאוכזב. למה, אתם שואלים? אני אומר לכם למה. דוגמא ראשונה: אני משחק לי ב PROJECT EDEN... בין המשחקים היותר טובים ששיחקתי בזמן האחרון... אפשר לקרוא לזה הקווסט של הדור החדש... הוא לא ממש קווסט אבל זה המשחק הראשון שבו הייתי באמת צריך לחשוב (וגם ממש נהנתי לעשות את זה)... העלילה מעניינת ביותר, הדיאלוגים מענינים (למרות שהקרטר, הכושי (צבעוני) במשחק נשמע כמו איזה דרומי מטומטם), המוזיקה מגניבה, ואפילו צורת הלחימה הקצת מתסכלת הייתה מהנה במבט לאחור... אבל מה? הסוף! המפתחים לא יודעים לסיים משחק! יש להם עלילה מנצחת ואלמטנים נהדרים, ומשחק חשיבתי ומרתק... אבל הם מ…

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  3. אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת התקנתי את המשחק והכל והוא עובד בלי בעיות אבל מה איך לעזעזל אני משנה בו רזולוציה ואיך אני מחליף בו מקשים אין את האופציות האלה אני משתגעה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by BlackTalon,

מישהו יכול לתת לינק להורדת המוד קונג פו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by omri_ro,

לאחותי יש את המשחק הארי פוטר והיא לא יודעת איך לעבור את פלאפי ( הכלב בעל שלושת הראשים) אם מישהו יודע איך לעבור או שיש לו חברים שיודעים איך לעבור אותו שיגידו לי תודה ???

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by WizMaster,

שווה בכלל להתקין?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by penny,

ראיתי שיצאו פרטים על ut2 ut2 זה uw או שזה משהו אחר לגמרי?

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by omri_ro,

הם לא פועלים ;D משחקים כדוגמת MONKEY ISLAND1 ו2, DOTT, TRANSPORT TYCOOM ,אני מאמין שגם הקווסטים של דןקררש לא יעלו וכנראה גם עוד כל מיני שטויות שאני מתכוון להוריד.... ניסיתי לשנות את ההגדרות של הזכרון וכל RUN THIS PROGRAM COMBABILITY BLABLABLA...כלום, NADA NIET GORNISHT... אני צריך דיסק דוס עם דרייברים של כ.קול או שאם יש לכם הצעות לשיפור ויעול השירות (עאלק) דברו....! (אגב מישהו יכול להסביר לי למה אני כל הזמן כותב עם נקודות?, אני לא מצליח להגמל מזה....בעעע!....)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, מוכרים עכשיו בToys 'R' Us את אנריל טורנמנט ב50 שקל, כי הוא נכנס לקטגוריה של משחקים "ישנים" ואני שוקל לקנות את זה. עד היום היה לי את הקיצוץ של המשחק, שהיה עושה לי בעיות ולא הייתי יכול לעדכן אותו, אני די אהבתי את המשחק הזה, רק שהקיצוץ הוריד לי הרבה מההנאה שלו. לדעתכם, האם זה כדאי לקנות את המשחק המלא והאמיתי בחמישים שקל?

• 61 תגובות
    • 10.8k צפיות
  11. Started by guy94,

מישהו יודע לעשות תרגילים יפים חוץ מהכפתור של E !? כי הבנתי שיש עוד הרבה תרגילים

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Inspector,

http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Necessary_Evil,

שאלה טיפשית אולי (בטוח): איך אפשר לאחד חיילים כדי שיתקפו ביחד או יהיו כקבוצה? כמו בAOE?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Haflo,

הרצתי אתמול פעם ראשונה את המשחק OFP.....סוף הדרך! יש לי אותו בגירסת Warez ( :-/ ) רציתי לדעת מה אמור להיות הגודל של המשחק? (in MB) איך אני יודע איזו גירסה יש לי? EU or US? יש לכם עוד משהו לחדש לי על המשחק הענק הזה.....?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by BlackTalon,

אני צריך קודים לסימס... מי שיודע שיכתוב אותם כאן בבקשה... תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shimon23,

איך אני גומר את השלב הזה שאני צריך לקחת בו רובה צלפים מיוחד? הרובה הזה זה רובה שנמצא על השולחן? ולמה לפעמים זה רושם לי שלא נכנסתי לבסיס טילים? בקיצור הסבר קצר איך לגמור את השלב.

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by i_love_u,

שידרגתי לXP , אבל כל משחק שאני מתקין פועל לי רק בחלון קטן אני לא יודע מה הבעיה במקום להראות את המשחק על מסך לם , הוא מראה לי את המשחק על חלון קטן ואומר אין איזשהו קובץ DLL מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by huber,

...

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by kaisman,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים חוץ מKAZZA ומורפיוס! כאילו אתרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  21. Started by kaisman,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008329469&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by PorSchE,

8) בבקשה חברה אני חייב את הקובץ 24 של הטירה הנאצית מישהו יכול עזור לי ? בבקשה :AR15: ???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bluemail,

תגידו מתי יגיע civ3?

24. Started by omri_ro,

לא פועלים לי הCHEATים בDEADLY DOZEN.... מישהו...איפה בכלל כותבים אותם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by PeaS,

אני בד"כ בפורום חומרה באתר הזה, ולםה לא נכנסתי. בגלל שאני משתתף בקהילת פורומים אחרת, שבה כל משחק חדש מורידים, ומדברים בעיקר על ווארז, שאני לא יכתוב פה בטעות, ולמחרצ אני יגלה שחסמו אותי... אז מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך כאן?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים