משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
תמונות ראשונות מתוך Half Life 2.. ואם זה נכון זה נראה מדהים! (למרות איכות הסריקה הנמוכה) לעמוד (בגרמנית)
-
- 32 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אתרים עם מלא תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php ^^^^^^^ תירדו הכי למטה אל תישכחו להודות לי........... אם יהיו תגובות טובות אני אולי ישים עוד תמונות של המשחק
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונות חדשות של הקונסולה החדשה הודלפו לרשת נראה טוב : נ.ב בגלל שהתמונה הראשונה גדולה מדי פשוט תפתחו אותה בדף חדש ע"י הלינק http://pictures.xbox-scene.com/4/xbox360/xbox360org19iz5ow_b.jpg
-
היי למישהו יש אתר\קובץ ראר גדול למדי שמכיל תמונות של משחקים שמתאימות לרזולוציה של מסך 19 אינץ' רחב?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי למה אחרי שאני עובר שלב אותו שלב נישאר בסימון אדום ואומר שאני צריך לעשות אותו שוב?! חשוב לציין שבכל שלב יש 2 גנרטורים ותמיד על אחד מהם אני לא מצליח להשתלט,כלומר הוא אפילו לא נותן לי,רק אחרי שאני הורג להם תמלך והשלב כביכול ניגמר,אז אני מגלה שאני צריך לחזור לשם חזרה ולעשות את כל השלב מהתחלה!!! ורק אז הגנרטור השני ניתן להשתלטות,יש לציין שהגנרטור שעליו כבר השתלטתי כששיחקתי לראשונה בשלב אכן ניראה כבר שהוא שלי ומסומן בכחול..נימאס לי לחזור כל פיעם על השלבים! ועוד משהו,יש תמשימות הגנה שאחרי שהשתלטתי על שלב לאחר מכן מתווסף משימות הגנה ושוב גם כאן כשאני מסיים תמשימת הגנה לאחר כמה זמן היא שוב חוזרת לי!!! זה רק אצלי?! אולי באג?! זה קצת מאוס ההיתי אומר.. לעזרתכם…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המבצע החדש של מפתחת הליבות הגראפיות יספק לכם בחירה חינמית בין Assassins Creed Syndicate ל-Rainbow Six Siege, אם תבחרו לקנות כרטיס GTX 970 או טוב ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/תמיד-לפנק-קנו-כרטיס-מוביל-של-nvidia-וקבלו-כו/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו ל- www.1st.tipo.co.il ותראו למטה את התיבה ps3 vs.xbox 360 ושם התמונה הראשונה של הבוקס ותעבירו את הסמן ואז זה יהיה התמונה של הפס3
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם vista תומך במשחקים שעולים על ה xp (לפחות האחרונים שיצאו)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום התקנתי pes 2014 ויש לי בעיה כשאני מנסה לשחק. הוא לא מוצא קובץ dll מסוים. איפה אני יכול לקבל עזרה? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתחילת דצמבר פניתי לחברת ROCKSTAR לתמיכה טכנית במשחק GTA שרכשתי בכסף מלא. עד היום לא קיבלתי מענה לשאלתי. רכשתי מחשב בשווי 5K בשביל לשחק בGTA החדש בעיקר. צר לי על הרגע שקניתי משחק מROCKSTAR, הם חבורה של גנבים שלא יודעים לתמוך בלקוחות שמשלמים כסף רב על משחקים. כל מי שחשב לרגע לקנות מוצר של ROCKSTAR ובייחוד GTA4 , שיפסיק לחשוב, וינסה להשיגו בדרכים אחרות בדרכים אחרות...אחרת יהיה לו חור בכיס של 200 ש"ח +קופסה מפלסטיק ושני דיסקים שלא שווים כלום. מאוכזב מאוד
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
משחקים של מלחמת העולם חדשים יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים! אני מאוד מאוד רוצה לצאת מבועת ה MW2 ,קו4 כבר לא עובד כמו שצריך מבחינת לאגים, אין לי מושג למה. BC2 אני פשוט לא אוהב את הסגנון, לא כי הוא לא טוב.. אממממ התחלתי לשחק קצת ב DEVIL MAY CRY 4 ,נחמד לאללה , אני רוצה עוד משחקים, אני פתוח לרוב הז'אנרים מלבד אסטרטגיות, זה פשוט יכול להרדם אותי, על כל פנים, סומך עליכם..
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני אם המחשב התותח שלי ואני לא משחק איתו... רק גולש באינטרנט אז תמילצו לי אל משחקים טובים כי אין יל מה לשחק עכשיו :-X
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כבר חודש לא יוצא כלום ויש חופש אז חזרתי לשחק בפאר קריי וסיימתי אותו שוב ורציתי לשחק בו ברשת אבל צריך סידיקיי אז חיפשתי איזה פירצה או משו ומצאתי כמה אבל עדיין צריך סידיקיי למשחק קיצר כל מי שהצליח להפעיל פאר קריי ברשת והמשחק שלו לא חוקי כלומר עכל מי שאין לו סידיקיי מקורי שיגיד לי איך הצליח או שתמליצו לי על משחק רשת אחר בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
משהו בסגנון FEAR או משחקים כמו serios sam ומשהו של מלחמת העולם כמו medal of honor ושיהיו חדשים יחסית תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא משנה איזה משחק העיקר שיאתגר את הכרטיס! אני רוצה לראות מה הוא שווה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי COD II , Quake IV ו- F.E.A.R על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשחק אותם ... אני רוצה לנצל את המקס' של הכרטיס ושישאר לי FPS טוב (לפחות 30) הרזולוציה היא 1280X1024 <-------המפרט בצד
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
למדתי לשחק שש-בש ואני רוצה שתמליצו לי על איזה משחק שש-בש איכותי
-
מחפש משחק טוב אקשן או התגנבות ניסיתי לוסטפלנט יש לו משחקיות כלכך גרועה שמחקתי אותו אחרי 5 דק' moh וביושוק סיימתי תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תמליצו לי על משחק מחשב חדש וטוב של מכות ברחוב והרבה שלבים עם 2 שחקנים ביחד.... תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בקשות לשני סוגי משחקים, הראשון זה סימולטור קרב של מסוק - האם קיים? אני רוצה משהו בסיגנון המשחק COMANCHE. יש סימולטור חלל טוב חוץ מLEGACY וDARK STAR1 ? והמלצה על משחק מפחיד עם הרבה דם, חשוב גרפיקה כמה שיותר טובה, עדיפות לגוף שלישי, פעולה+סיפורים... אפשר גם משהו דומה לPREY
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני משועמם מוות יש למישהו המלצה לאיזה אתר מעניין שאפשר לקרוא בו כתבות מאמרים מידע וכל מיני דברים כאלה בכל נושא הקשור למשחקים וחומרת מחשבים תשובה תיתקבל בברכה. תודה מראש DEMON HUNTER
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים