משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כאן כתוב : http://www.easports.com/articles/04a/upcoming.jsp שזה יותא ב- 28 לכל הפלטפורמות ! אפשר להאמין לזה ? כי חלק אומרים שזה יוצא ב- 11 חלק ב 21 מישו יודע
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היה פעם OGL אולם מאז לא ראיתי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או לחילופין, אם הדיסק שקניתי נסרט לגמרי ואין לי אפשרות להחליף אותו. מבחינת חוקיות כמובן. תודה, בז'נגלו.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה. קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לחברת INFOGRAMS על שהוציאה את המשחק המעולה הזה - היטמן 3. דבר שני, כיצד מתבצעת השמירה? האם זה נשמר אוטומטית אחרי כל שלב? הרי במהלך השלב אין אפשרות לשמור, או שאני טועה? תודה
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
פלטפורמת הגיימינג מוסיפה סיבה נוספת למסיבה, עם מעל ל-9,000 כותרים שמוצעים בהנחות של עד 90 אחוזים אין וויכוח על כך שעבור Steam (ועבור חנויות מקוונות אחרות) כל סיבה לחגיגה היא לגיטימית – ועכשיו אנחנו מקבלים סיבה בלתי רגילה שכזאת, עם מיזם מבצעים והנחות חדש אשר נוצר לרגל השנה הירחית החדשה, שלפיה הולכים בסין. הכינו את המזומנים! כמיטב המסורת, גם הפעם החנות של וואלב מציעה מספר בלתי נתפס של כותרים בהנחות גדולות וקטנות, ועל כן בכדי לחסוך לכם כמה שיותר זמן ומאמץ – בחרנו בעשרה מבצעים בולטים ומשתלמים לטעמנו, שכדאי לכל גיימר שמכבד את עצמו לשקול: משחק הפעולה בעולם פתוח הנהדר Mad Max, שהושק לפני פחות מחצי שנה, נמכר בעבור שליש ממחירו – 20.4 דולר בלבד. משחק בנ…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לומר שאני אוהב אותכם לא משנה מה. מי שלא יודע אני יובל MrStereo הייתי מנהל ב HW ובקהלות שונות עם אותם אנשים. תהנו ותצליחו בהמשך. אה ורק שתדעו אני לא הולך לשום מקום!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי battlefield 2 (עם עידכון משחק v1.41) והבעיה היא שתוך כדי משחק ב single player (10 דקות פחות או יותר מתחילת המשחק) פתאום המסך מפסיק לעבוד והנורית הירוקה שלו הופכת לכתומה,ובמסך עצמו רואים רק שחור. המקלדת והעכבר כמובן לא מגיבים וחייבים לכבות והלדליק את המחשב. עד אותה שנייה שזה קורה-המשחק רץ חלק בלי תקיעות בלי בעיות! המחשב שלי: amd athlon xp 2500 1.5gb ram כרטיס מסך : radeon 9600 hard-disk : 370GB דרייברים: nvidia + ati מעודכנים. מערכת הפעלה xp pro sp2 . המסך עצמו מוגדר לרענון של 85HZ,הcontrol center של ati מוגדר ב3d לsame as desktop , והמשחק עצמו מוגדר ברזולוציה ורענון כמו המחשב עצמו 1280 על 1024 . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכוווווולם!!!!!!!! יש לי את המשחק sof 2 אך אני לא מצליח להתקין את המשחק בגלל שאין לי סיריאל נמבר אז לכוווווול מי שיש לו את הסיריאל נמבר בבקשה לעזור לי כי אני רוצה מאוד מאוד להתקין!!!!!!!!!!!!!!! כול מי שעוזר לי הוא כלי ביותר אז בבקשה בבקשה לעזור לי טוב......
-
אוקי היי אנשים תוכלו להביא לי את הדרישוןת של ALAN WAKE והאם הוא יעבוד אצלי ? יש לי : INTEL C2D E6400 2.13GHZ 1GB Memory RAM DDR2 WinFast PX7600 GT 256mb
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חזק ( GTX 1080Ti) ומסך 4k
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנה להאצת ביצועי מחשב לפני משחק - מבצעת HOLD לכל ה PROCESS במערכת ! חינמית ממליץ בחום http://www.iobit.com/gamebooster.html
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עדכון: http://www.ezdlc.net/files בינתיים יש תוכן עבור Left 4 Dead 2 וקבוץ אחד לOblivion. מתי שיהיה לי זמן (וכוח, ישבתי על התוכנה הזאת במשך יומיים), אתחיל למלות את התוכנה עם תוכן של Oblivion ו- Fallout New Vegas, ואולי גם שלבים לHalf Life 2. מי שיכול לעזור לי עם ניהול התוכן, אנא צרו קשר דרך הפורום או מייל: Zeevs86@gmail.com אגב, יש לזכור שעדיין נשארו באגים וזאת לא הגרסה הסופית. ויש להבדיל - תוכן מתעדכן ישירות מהאינטרנט (אין צורך לעדכן קבצים ידנית), אך תיקון באגים יתוקנו עם שחרור גרסאות חדשות. בנוסף לזה, השרת ממוקם בארצות הברית, כך שזמן תגובה יהיה לפעמים לא הכי מהיר שיש. אין לי כסף כרגע לשרת ישראלי או אירופאי מהיר, ככה שאם מישהו מוכן לתרום שרת נוסף, יהיה מעולה. …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת שהיא פשוטה להבנה יציבה אמינה והעיקר עובדת? לינק יתקבל בברכה תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שיודעת לעדכן משחקים אוטומטית (הכוונה ל-PATCH) מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חברים שאני משחק איתם ב-BF2 ואני רוצה למצוא אותם מיידית ובקלות, אני צריך איזה אתר או תוכנה שתוכל למצוא אותם לפי כינוי, אם אתם יודעים על תוכנה או אתר שאומר מיידית איפה המשתמש נמצא אז תשלחו לי קישור... (למשל אל תביאו לי אתר כמו BF2s.com כי הוא אתר שהוא לא אומר במיידית) Xfire ניסיתי, זה דיי מסובך
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-