משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12179 :screwy: :screwy:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה הPS3 עצמו יעלה? וכמה כל משחק.. ומחיר בארץ.. ניסתי לחפש בפורום כל אחד אומר משהו שונה..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק ניד פור ספיד קרבון אני בא להתקין וזה עושה לי שגיאה שאין לי גירסא מתאימה של directx למרות שיש לי בדקתי בפקודה dxdiag למרות זה גם בinfo של המשחק אז בשורה של directx רשום pass שזה עבר ושיש לי את זה עכשיו למרות זאת זה עדיין עושה לי את השגיאה הזאת מה הבעיה? איך אני מתקין את משחק? נ.ב צרבתי את המשחק הנ''ל לחבר ואצלו זה עבד מצוין ויש לו אותה גירסת directx כמו שלי יש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
את ה-360 יש מצב שאני אקנה בשבוע שבועיים הקרובים, אבל את ה-PS3 רק בקיץ בחו"ל... מישהו יוכל למנות את היתרונות והחסרונות של קוסולה שמביאים בחו"ל (האם שווה לי להביא גם את ה-360 מחו"ל ולא לקנות בארץ בנתיים)? מבחינה גרפית, איזו קונסולה יותר חזקה? מבחינת שימוש כ-HTPC, מי עדיפה? זה השאלות שעולות לי כרגע, תודה לעוזרים מראש נ"ב אל תציעו לי WII! זה בכלל לא מתאים לי...
-
- 61 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הרגתי את כולם וזה, השוטר אמר לי מה לעשות ... קיצר מה אני מזיין בשכל תראו את התמונות [סליחה שהם גדולות אם זה מפריע למישהו אני יקטין]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שיניתי כמה דברים ב SYSTEM CONFIGORATION עכשיו אני לא יודע אם זה טוב... בקיצור איך אני מחזיר ל ברירת מחדל? :-\
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום מחפש משחק למחשב PC אשר יקח תמונה של הילד המשחק ממצלמה שמחוברת למחשב וישלב את הדמות במשחק כולל התיחסות לתנועות של הדמות. משחק דומה קיים בPS2 אך הוא מחייב קנית PS2 ??? בתודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אפשר לבדוק FPS אפילו עם תוכנה פשוטה כמו fraps במבחני ביצועים של כרטיסי מסך רשום כמה FPS הם נותנים בכל משחק אבל זה ידוע וברור שבמשחק יש מקומות שמאמצים את הכרטיס=פחות FPS ומקומות שקלים לכרטיס=יותר FPS (לדוגמהנ: במשחק NFS C הכרטיס נותן מן הסתם פחות FPS בעיר ויותר על ההר) אז איך במבחני ביצועים רשום מספר אחיד של הFPS שהכרטיס מסוגל לתת בכל משחק?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לא מצאתי פה משום מה בפורום, אולי זה דבר בעצם לא כל כך שאנשים היו עושים ....
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
התקנתי שוב את המשחק,ואין לי כח לעשות את הכל מההתחלה. אני מבקש שמירה מתקדמת שיש בה גישה לכל שדות התעופה והרבה כלי נשק :2gunsfiring: :2gunsfiring:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין על הנושא שבכותרת http://www.playfuls.com/news_05311_Analysis_Did_Consoles_Kill_the_PC_as_a_Gaming_Platform.html
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בבקשה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת:http://assets.xbox.com/en-us/support/_images/VGAHDAVCableTvHookup.jpg אבל במסך שלי אין את הCABLE הלבן והאדום :-X מישהו מוכן להסביר לי את זה?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי - אני אפילו לא מצליח להוציא לו את העיניים... (cheat גם יתקבל בברכה...)
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני יודע שזה דרך setting אבל אני לא יודע איך שיהיה מקש בעיטה , מסירה, ועוד... (משהו התבלגן לי שם ) עם אתם יכולים לשלוח לי את הרישה המסודרת של המקשים זה יעזור לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מחפש לינק טוב לניד פור ספיד קרבון יש למישהו....(לא מהאמיול או מהביטורנט)....הורדה ישירה בחלקים....(או חלק אחד אם יש).... תודה...
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי את המשחק Half Life 2 ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין עם ה CD Key שלו Counter Strike 1.6 או Condition Zero דרך התוכנה Steam??? תיכתבו לי אם אפשר לעשות דבר כזה...תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לשחק FIFA MANAGER אז השאלות... 1. האם אני יכול לשחק בליגה הישראלית?.. 2. האם זה משחק מסובך מידי?? (בגלל האנגלית שלי....3 יח') 3. מה יותר טוב FIFA MANAGER או FOOTBALL MANAFER???? ואם אני יכול להשתלט על השחקנים בזמן משחק? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שיחקתי ב-NFS:CA וסיימתי אותו, התקנתי NFS:U,U2,MW והתחלתי לשחק בהם (ממש לאט), התקנתי GTR 2 (קצת משעמם), התקנתי Race Demo (קצת משעמם), התקנתי Ford Street Racing (קצת מעפן), התקנתי Cobra 11 - Nitro (יותר מדי לא מציאותי, משעמם כבר), שיחקתי גם ב-NFS:PU,HP2 (לא רלוונטי כבר). בקיצור, אני מחפש משחק מכוניות כיפי עם מכוניות טובות, רצוי שתהיה לי אפשרות לעשות כל מיני שטויות כמו דריפטים ארוכים, רצוי מאוד שהאוטו יתפרק, רצוי מאוד שתהיה אפשרות להוריד מכוניות חדשות מהאינטרנט שאנשים הכינו (Racer, יותר מדי באגים), רצוי מאוד מאוד שיהיו מכוניות פשוטות (אימפרזה, איוו, דייהו, הונדה, פיג'ו וכו') ולא רק מכוניות על משעממות (מקלרן, למבורגיני וכו'). תפתיעו אותי!
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כבר מ 10 וחצי שאני לא מצליח לעשות LOGIN. מה נסגר? :'( פעם ראשונה שה Alliance כמעט ניצחו ב BattleGroungs ואז זה יצא! :'(
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-