עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ndv,

כותרת

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=12&id=861 לא מאמין. פשוט לא מאמין כוסעמק המחשב שלי כמעט במינימום!אלה הן דרישות מינימום מה הולך במנוע של המשחק הזה מי תיכנת אותו?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by TomerX8,

אל תבינו אותי לא נכון אני חוללההההההה על הסרטונים המדהימים האלה פשוט שאני רואה אותם באיכות לא משהו כשאני במשחק ! כשראיתי אחד מהאתר של BLIZZARD האיכות הייתה ממש מעולה אבל במחשב אני יכול לראות פיקסלים.. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by Liran3331,

כשאני מנסה לצאת ממנו לוינדוס הוא פשוט תוקע לי את המחשב ואני לא יכול לעשות כלום(המחשב נתקע עוד בשלב שהמשחק שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת לוינדוס) ALT F4 לא עוזר CTRL ALT DELETE לא עוזר ESC ESC ESC ESC ... לא עוזר אפילו להכניס את המחשב למצב SLEEP ואז לעשות לו WAKE לא עוזר! (הוא יושן ולא קם.. צריך לעשות ריסטרט) למה זה קורה? זה הורג אותי

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש). מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו). המשחק הוא ללא Steam.

8. Started by eladhor7,

שלום לכולם, אני כאן חדש במעכרת. אז ככה יש לי בעיה במשחק Colin McRae Dirt, התקנתי את המשחק, ואני נכנס לאיקון שלו ומופיעה לי הודעת שגיאה - "אל תשלח". ניסיתי להתקין את הפאצ שלו וגם זה לא עזר. ומה שמוזר זה שגם הגירסת דמו שלו, לא עבדה לי וגם היא רשמה לי -"אל תשלח". מה יכולה להיות הבעיה? והמעכרת שלי די מספיקה כדי להפעיל את המשחק. המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256 mb ram- 1791 mb ספק - hac \300 w

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  9. אם כן,אשמח לשמוע המלצות. ראיתי שהוא עולה איזה 40 ש"ח ב STEAM מסקרן אותי לדעת אם הוא שווה את הכסף.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Lirux,

כשאני מנסהל הפעיל את הקובץ SetupTool.exe כדי לשנות רזולוציה זה מה שמופיע לי: איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. אהלן, כמו שאתם יודעים, RE4 סובל מגירסא מאוד חרא למחשב... בזכותם של מודרים מוכשרים שהקריבו מס' בלתי מבוטל של שעות מחייהם, אנחנו, שחקני המחשב, זוכים להנאה מלאה ולחווית משחק אמיתית של RE4... אז בוא נתחיל: 1) המלצה ראשונה- להוריד את הפאצ' הרשמי של המשחק - מוסיף מערכת תאורה משופרת ובכללי המשחק נראה יותר טוב לינק- אין לינק, ניתן להוריד בכל אתר רשמי [fileplanet וכו'] 2) Albert's High res textures mod - המוד הזה הוא MUST HAVE לכל שחקני RE4....המוד מחליף את כ-ל הטקסטורות במשחק בטקסטורות עם רזולוציה גבוהה כמעט פי 2. הטקסטורות מבוססות על גרסאת הGC בייחד עם שיפורים ויותר קריספ. זה בהחלט משפר את החווית משחק ומונע מאיתנו מהסבל של הטקסטורות המרוחות של המשחק לינק: http://z6.invisi…

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by tamar,

שלום אנשים. התקנתי היום שוב את המשחק GTA San Andreas על מנת לסיים אותו (לפני כשנה הסרתי אותו אבל שמרתי את קבצי השמירה). אחרי ההתקנה החזרתי את קבצי השמירה למקומם והרצתי את המשחק. מסתבר שכנראה המשחק הזה לא בנוי להתמודד עם משחבים חזקים כי עם המחשב הקודם שלי הוא עבד מצויין אבל על המפרט הנוכחי הוא רץ בצורה מטורפת מש - הכל זז במהירות פי 5-10 יותר מהר מבעבר. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר ואי אפשר לשחק ככה - מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 13:59:53 טוב - מצאתי את הפיתרון - תודה:http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=24543

13. Started by netanel38121,

יחסית משחק ישן של חברת UBI אני חיפשתי בכל חנות שרק אפשר ולא מצאתי אז בלת ברירה אני פונה לאינטרנט אולי יש סיכוי להשיג אותו מאיפה שהוא Suzuki Alstare Extreme Racing זה השם שלו. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק המלא אני ישמח עד השמים כבר כמה שנים אני מחפש אותו יש לי את הדמו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. שאני עושה על גופות SEARCH אני לוקח להם נשקים חדשים ותחמושת אבל אני לא מצליח להשתמש בזה... על מה צריך ללחוץ שם?

15. Started by נריה,

אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא

16. Started by alergic,

אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?

17. Started by Bam65,

אם זה בכלל מעניין מישהו.. :-X http://www.fileshack.com/file.x/10947/Loki+Demo

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by lmlm,

מקור: http://www.gamespot.com/news/6176411.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2 על המשחק: http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;0 (יוצא ל XBOX 360,PS3 וגם ל PC)

19. נתקעתי בשלב 6 (נראה לי) אחרי המעבדת טילים, שצריך להשתלט על איזה גבעה ב 50 דקות.... כול האזור שורץ בפאנזרים, והגולייאטים (המיני טנק הזה ) ממשיכים להשתאד לי על הטנקים. הצלחתי פעם אחת כמעט להשתלט על הגבעה ב 46 דקות, עד שהגיעו 2 גוליאטיים ופוצצו לי 4 טנקים (!!). יש איזה טקטיקה מסויימת לעבור את השלב הזה?

20. חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by cb,

טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by id3232,

שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם

24. Started by dd7,

שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל שגיאה: fatal string manager failed to initialize properly עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי משו מיוחד או שלא הבנתי, מה זה אומר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים