עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Scorpion17,

www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by Internal,

תגידו בבקשה יצא דיאבלו דמו ? כי אני רואה הרשת מוצפת Diablo 3 Official Demo LEAKED"

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  3. Started by Hayehudim,

יש לי בעיה....אני רוצה לשחק במולטיפלייר של cod ושאני מנסה להתחבר לserver אז זה רושם לי משהו עם הcd key יש דרך אחרת להתחבר? ???

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  4. שלום, אני מנהל קבוצת מולטי גדולה מאוד בארץ ואנחנו מחפשים קבוצת קאונטר סטרייק אם אתם רציניים (וכשאני אומר רציני אני מתכוון הוכחות) ואתם רוצים להיות חלק ממולטי רציני אתם מוזמנים לפנות אליי שימו לב יש כמה דרישות : 1)קבוצה פעילה לפחות 3 חודשים. 2)קבוצה רשומה ב-ESL עם משחקים. 3)קבוצה שרוצה להתקדם ורואה את עצמה משחקת בטווח הארוך 4)שחקנים עם גישה טובה ולא בעייתיים אם אתם עומדים בקריטריונים צרו איתי קשר כאן או במירק שלנו #PwR-Gaming ב- Quakenet ניתן לפנות אליי גם בסקייפ yuvalganim. תודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by g@s,

אם אתם רוצים קלאן טוב אז שלחו הודעה או תוסיפו אותי H20}humotel

6. Started by froggy,

יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  7. היי אנשים. היתי משחק ב BF2 תקופה ארוכה עד לפני חצי שנה בשבוע האחרון רציתי לשחק שוב , התקנתי את המשחק הפעלתי מחדש את החשבון שלי נכנסתי לסרבר , הכל עובד טוב.. פינג של 20-40 בסרבר הישראלי ו 80-120 בחול. משהו מוזר קורה לי כל הזמן, אחרי 2-5 דקות גג שאני משחק , המשחק נעצר , ואחרי כמה שניות כותב לי שיש לי בעיה בחיבור.. אחרי עוד עשר שניות המשחק יוצא לתפריט. זה קורה לי כל הזמן. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק - לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק + לסרוק וירוסים\ספיי\וכל הג'אנק - לא עזר. ניסיתי לפרמט את המחשב + התקנה מחדש של מערכת הפעלה + התקנה מחדש של המשחק - לא עזר. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט (אין לי מושג למה.. אבל התייאשתי) - לא עזר. התקשרתי לבזק שיחליפו את המודם של האינטרנט שלי - ל…

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by yoel12,

שלום, עם שחרורם של MGSV וMAD MAX שמעתי שהם כוללים את הdenuvo DRM, ושהוא תומן בחובו סכנות, ופגיעה בביצועים, אשמח לדעת מה הן הסכנות? ועד כמה חמורה הפגיעה בביצועים? כגיימר, אני עומד עכשיו בפני דילמה קשה, מצד אחד אני נגד פיראטיות, ומצד שני אני לא רוצה להיפגע מאי אלו סכנות העורבות בDRM הזה, ואני רוצה להוציא את המקסימום מהמחשב שלי, מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by Blue Cheese,

בזמן אחרון ממש אין במה לשחק,ממש נהנתי מהמשחק הראשון,אבל בזמנו אמרתי שאין מצב שאני יקנה את השני,כי זה בעצם אותו המשחק... אני ממש משועמם מהמשחק הראשון,גם כשלא שחקתי בו כבר מעלה משנה,אני שוקל לקנות את השני שעולה היום גרושים,אבל השאלה שלי האם יש הרבה ישראלים שמשחקים? ואיך הפינג בשרתים בחו"ל?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  11. ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by 3pac,

התקנתי את Thief Gold (הראשון) וHL1 והרזולוציה משתנה כל פעם כשאני עובר מהמשחק לתפריט הראשי . יש איזה תוכנה שיכולה לאלץ את המסך להיות ברזולוציה קבועה ? אני זוכר שהייתה אפשרות בדרייבר של ATI ,אבל עכשיו אני לא מוצא אותה.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 14:24:11 מישהו?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?

14. Started by e.s,

איך אני אומור לדעת שסיימתי את gta vice city אמורה להיות לי הודעה כלשהיא או סימן??משהו??

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  15. יש אפשרות במשחק להכניס כתובת של שיודר חי לרדיו שאתה רוצה ואפשר לשמוע רדיו במשחק. ניסיתי להכניס תחנות מהארץ (גלגל"צ, ECO99) אבל זה לא עובד. מישהו הצליח? תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by RoD,

ראיתי שלא פתחו בינתיים על המשחק הזה שום דיון חוץ מאחד ששאלו מתי הוא יוצא ואחד עם כמה סרטונים.. בכל אופן, מישו כבר הספיק לשחק? נרשמתי לפני איזה חודש או כמה שבועות לבטא בתקווה שאני אצליח להרשם לפני שייגמרו המקומות,ולפני ארבעה ימים קיבלתי אימייל מUBI עם סריאל לזה ואפשרות להורדה מסטים אני לא יודע אם משו בכלל יפעל על ויסטה כי הדרייבר של NVIDIA ככל הנראה לא תואם את הגרסה שיש לי[וכן, הורדתי את הדרייבר לויסטה בX64] אם זה ילך בסדר מחר או מחרתיים כמה תצלומי מסך (: אני חייב לומר שלא שחקתי בשום משחק של HEROES או M&S.. אז אני בטח אפרוש מוקדם מהמשחק אם אני לא אהיה מרוצה ממנו אני אשמח לתת למישו ת'חשבון שיהיה עם זה.. *כנראה שזה רק למולטי פלייר.. [attachment deleted by admin…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by CrazyMonkey,

בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא IntelCore i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GBRAM מערכת הפעלה 32 Bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by @guitarsuite@,

אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!

20. סרטון המשחקיות ליורש של Shadow of Mordor נראה מבטיח במיוחד לכתבה

21. Started by IlanF,

http://sto.perfectworld.com/ המשחק הוא MMORPG חינמי התחלתי לשחק אתמול והמשחק חביב מאוד. אחד הדברים שאני מאוד אוהב במשחקי RPG למיניהם הוא האפשרות לעצב את הדמות שלך לעומק, וכאן באמת יש את זה. בשבילי זה אחד הדברים המוכרים במשחקים האלו. לצערי בהרבה MMOים שניסיתי אין ממש את זה אלא רק 3-4 תבניות קבועות. גם ממש אהבתי את השילוב של קרבות בחלל עם חללית שאתה בונה וקרבות on foot על כוכבים שונים. לצערי זה הכניסה הראשונה שלי לעולם של Star Trek (תהרגו אותי, בסדר ) אם מישהו משחק או מעוניין להצטרף למשחק, תוסיפו אותי כאן Valora@IlanF מהספינה U.S.S Adhara signing off

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  22. אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום קניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by soprno,

למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג עותק?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  25. Started by nadaviz,

לכל מי שצריך לשחרר קיטור

• 1 תגובה
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.