משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני עשר דקות רכשתי את המשחק arma 2 מהאתר gamesplanet.com המשחק עכשיו יורד למחשב שלי וכבר קיבלתי את המספר הסיריאלי במייל. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין שוב את המשחק על מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בכונן C שלי נותרו כ 2.5G בעת התקנת המשחק, הגדרתי שהוא יותקן על כונן D, עליו יש לי מספיק שטח פנוי. למרות זאת, החליטה תוכנת ההתקנה, לשלוח קבצים לכונן C ואח"כ לידע אותי שאין לה מספיק מקום להתחיל בהתקנה. תוכנת ההתקנה מתעלמת מכל הבקשות שלי לזוז ל D. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל הצעות
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה כבר חודש והוא דיי פשוט, עד כמה המשחק ריאליסטי? אני לא מחשיב את עצמי בתור אחד שמומחה לחומרת מחשב או תיקון מחשבים ועדין הכל הולך לי חלק. אז סתם רציתי לדעת אם המשחק הזה באמת דומה למציאות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע ? ויכול לאמת את זה ??? אם כן יהיה שיפור משמעותי בביצועים לבעלי כרטיסי DX10.1
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שלום כולם מאיפה מוידים את המישחק delta force החדש! בבקשה זה דחוף תודהלעוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש בכלל דבר כזה? אני חייב להמשיך את החוויה..
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
סיימתי את רידיק ב יום 1 שיחקתי בו בדיוק 3 פעמים איזה באסה למה מיצרים מישחקים כול כך טובים אבל כול כך קצרים
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כי עם צריך ליקנות אז אני לא מוצא אותו בשום מקום... באתר הרישמי גם לא כתוב כלום :s05:
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ? General protection fault! History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine Build: Jan 7 2003 18:16:21 את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש מצב ש Mortal Kombat : Deadly Alliance יצא (בעתיד) ל PC ? שמעתי שמורטל קומבט 6 אמור לצאת ל PC (תקנו אותי אם אני טועה), רק שלא ראיתי שום כתבה באתר Midway שמעידה על כך. אני פשוט מת לשחק משחק קרבות בסגנון של מורטל קומבט או אפילו כל משחק קרבות אחר. יש איזה משחק קרבות שאמור לצאת ל PC בקרוב? תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמו שאמרתי.. מישחק RTS שלא יהיה דומה ל Warcraft רק מבחינת זה שהוא אסטרטגיה.. אלא שהמישחק יהיה בעבר כזה.. לא טנקים לא רובים לא רכבים אלא כמו בWAR... אבירים על סוסים , קשתים, חיילים פשוטים עם חרב ... יש רעיונות ?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הוא אומר לי את ההודעה הזאת: Crash in application version: grpcrc1.35 Could not load context.xml מה זה אומר ? מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי עם המשחק הזה בעיות כבר מלפני מלא זמן. בהתחלה היה לי ווינדווס ME והמשחק עבד לי בסדר יחסית לכרטיס מסך שלי עם הדרייברים שקיבלתי איתו. אחרי זה הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ורק ב - GTA זה גרם למשחק לעבוד גרוע עם תקיעות כל כמה שניות ככה שאי אפשר היה לשחק. השארתי את הדרייברים החדשים כי את כל שאר המשחקים זה שיפר לי. עכשיו התקנתי ווינדווס XP והחלפתי לגירסת דרייברים חדשה יותר (אבל שונה מזו שהיתה לי מקודם) פשוט כי הייתי חייב כי עם הדרייברים של מיקרוסופט משחקים של OpenGL לא עבדו לי. עכשיו יש לי את אותה בעיה של העצירות האלה במשחק אבל רק תוך כדי נהיגה (מוזר קצת). בתמיכה של המשחק באינטרנט כתבו בדיוק על אותה בעיה רק שהפיתרון היה פיתרון מטומטם (איחוי). בכל מקרה איחיתי את הכונן …
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק במשחק moh Breakthrough במחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה " --- Common Initialization --- Medal of Honor: Breakthrough 0.00 win-x86 Aug 30 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak4.pk3 (11 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak3.pk3 (142 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak2.pk3 (1228 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak1.pk3 (7888 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA/maintt E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak7Nl.pk3 (102 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\pak7.pk3 (89 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak6EnUk.pk3 (395 files) E:\Program Files\E…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים עליו הרבה פה אבל אני לא שיחקתי בה אף פעם בכל הגירסאות אז מישהו יכול להסביר לי מה מסופר במשחק?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
סרטון המשחקיות ליורש של Shadow of Mordor נראה מבטיח במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש בסוף של המשחק, מי יורה במאקארוב (MAKAROV)? הרי השותף שאיתי (יורי אם אני לא טועה) מת... אז מה ירה במאקארוב?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
(RA2 = Red Alert 2) היי חבר'ה ומנהלים: למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו. אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות. בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI --…
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-