עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ואיתו, כל שאר המחשב, כל מה שנותר לעשות הוא לרסטרט ידנית. מפרט : רדיאון 8500 + קאטאליסט 4.3, חצי ג'יגה בראם, חלונות Xp. משחקים אחרים נראים שמתפקדים כמו שצריך, האם מדובר בבעיה שכיחה, האם יש פאץ' שפותר אותה, או שמא משו דפוק אצלי?...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nivsidon,

היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Armageddon1,

Diablo 2: Lord Of destruction 1.10 ?????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לעזור לכם בהתקנת הדמו של באטלפילד העתידי, הנה לפניכם הקבצים שעזרו לי להפעיל את המשחק (כמובן בזכות אנשים אחרים): בעיה של קבצי DLL: http://www.dll-files.com/search.php?s=d3dx9_29 (הורידו את התוכנה שנמצאת למטה, איפה שיש סמל של Engineer) בעיה של DirectX9xc: http://www.shdon.com/files/D3DXDLLFebruary29.zip

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PeteRoy,

אם אתה נחמד אתה מוזמן להצטרף לקלאן שלי, אנחנו משחקים Guild Wars, Battlefield 2, Counter-Strike Source ו DOTA. כנסו לונרילו באתר www.clancas.net

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by CrazyMonkey,

בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא IntelCore i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GBRAM מערכת הפעלה 32 Bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by rikus,

כל מה שלפני DREAMFALL כבר שיחקתי(הטובים)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז קניתי תמשחק NFSU ויש שמה את השיר של PETEY PABLO - NEED FOR SPEED ואני רוצה שיהיה לי תשיר הזה גם במחשב כMP3 או משהו שאני אוכל לשמוע אותו... אז מישהו מאיפה אפשר להשיג אותו? אם אני מוריד אותו אז זה לא נקרא וורז כי יש לי אותו בעקיפין 8) וחיפשתי בקאזה ואין שמה... מנהלים אם זה נקרא בשבילכם וורז תכתבו לי מה בדיוק הוורז ואם זה לא הפורום הנכון [אתם יודעים מה לעשות] ;D תודה לכולם!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SheZiF,

משחק להורדה / Vgames משחק פירסומי למכונית ה-M3 Coupe של BMW: נהיגה ריאליסטית במסלול גרנד פרי מול עד 15 מכוניות הנשלטות על ידי המחשב או שחקנים אנושיים דרך הרשת סוף סוף משחק מירוצים בלי טכנו מטמטם ברקע - דבר שהפך סטנדרטי בעשור האחרון. במקום זה יש ל-BMW Challenge קטע מוזיקלי שהיה מרגיש בבית בסצנות הנוף המפוארות של סרטי שר הטבעות. BMW Challenge הוא קודם כל פרסומת למכונית החברה, אבל מאחורי סרטון הווידאו הארוך ללא הצדקה של הפתיח והתוכן המצומצם (מסלול אחד בלבד בשתי גרסאות - מלאה וספרינט, לפחות עד לשחרור מסלולים נוספים), מסתתרת סימולציית נהיגה שתקרוץ לחובבי מכוניות בזכות הריאליזם, ולכולנו בזכות הגרפיקה המצויינת. הכותר החינמי כולל מספר מצבי משחק, העיקריים שבהם הם מירוץ כנגד הקל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by firebug,

בגלל שהמחשב שלי חלש מידי למשחקים החדשים כגון borderlands 2 ו dishonored החלטתי שאני ירכוש את dark souls למחשב אחרי שראיתי את הדרישות הנמוכות שיש לו. ממש לפני שהחלטתי שאני רוכש אותו ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שיש למשחק המון בעיות כגון נעילה של ה FPS ותמיכה דלה לעכבר ולמקלדת. שמעתי שיש תיקונים של מודרים ומעריצים שמתקנים ומשפרים את החוויה, אז הייתי רוצה בשמחה לדעת איפה כל התיקונים האלה ומה הכי מומלצים? האם המשחק עובד טוב גם על מחשבים חלשים כמו שכתוב בדרישות מערכת או שזה שיקרי? ובכללי מה חוות הדעת שלכם על המשחק.. תודה

11. אם כן אז מה הוא בבקשה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Fir3DragoN,

מישהו אולי יודע על משחקים שדומים למשחק MAX PAYNE? אני מת על המשחק הזה ואני אוהב את הקטע של הסלומושין האבתי את זה מאוד. וגם יש משחק אני לא יודע איך קוראים לו אבל זה איזה מין אדם שנלחם נגד מלא שוטרים ולפי מה שהבנתי אוסף את הרוחות שלהם כדי להתחזק. משהו בסגנון... ויש איזה משחק עם בלש סיני כזה אשמח לשם של המשחק HOLD משהו. חייב לציין חובה משחקים איכותיים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. החנות של Steam מפנקת אותנו גם בימי המנוחה האלו עם כותרי פעולה וכותרי נהיגה - כולל Ghost Recon: Wildlands הטרי לכתבה

14. Started by yakirmizrahi,

תגידו לי אנשים יפים מחר השקה של דיאבלו 3 ואתם לא חושבים ששקט פה... אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי אי פעם!!! המשחק הראשון שבאמת אני הולך לשלם עליו לא משנה כמה הוא יעלה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ויוצא למסך הראשי.(כל זה קורה מתי שמסך התעינה נגמר,ושאפשר לבחור מקום להתחיל ואיזה נשק) למשהו זה קרה או מכיר את התקלה ויודע מה לעשת שבבקשה יסביר לי איך לפתור אותה

16. אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים, בסופ"ש האחרון כתבתי כלי נחמד שמשנה באופן אוטומטי שמות של קבצי ריפליי לפי תוכן כדוגמא שמות השחקנים או המפה. הכלי רץ באופן אוטומטי ברקע ובודק אם נשמר ריפליי חדש ( או ידנית אם תרצו ) ומשנה את שם הקובץ לפי תבניות מוכנות או תבניות שתוכלו לכתוב בעצמכם. שחררתי את הכלי דרך TeamLiquid בכתובת http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=303760 מקווה שזה יעזור לכל מי שנתקל כמוני בבעיה של ניהול קבצי ריפליי מרובים והשנאה שבלעקוב אחריהם .. SECTORIX.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nore0,

ראיתי שיש שתי חדשים cumulative ו-standalone http://patches.ubi.com/far_cry/ צריך להתקין גם אותם ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://mageknight.namco.com/main.html נראה כמו שידרוג של המשחק Forgotten Realms:Demone Stone של חברת Atari רק עם גרפיקה טובה יותר עם זאת הוא נראה מעולה דרישות מערכת Minimum System Requirements Windows XP DirectX 9.0c Intel Pentium® III 1.8GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 256MB RAM 6.5GB free hard drive space 64MB 3D graphics card (run at 800x600 resolution) Recommended System Specifications Intel PentiumIII 2.4GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 512MB RAM 256MB 3D graphics card (run at 1024x768 resolution) Optimal System Specifications Intel PentiumIII 3.0GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 1GB RAM 512MB 3D graphics card (run at 1280x10…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by e.t,

אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/900-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. סרטון המשחקיות ליורש של Shadow of Mordor נראה מבטיח במיוחד לכתבה

23. Started by koko0,

בשעות שלנו...ואיפה זה משודר? [לינק]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי אנשים. היתי משחק ב BF2 תקופה ארוכה עד לפני חצי שנה בשבוע האחרון רציתי לשחק שוב , התקנתי את המשחק הפעלתי מחדש את החשבון שלי נכנסתי לסרבר , הכל עובד טוב.. פינג של 20-40 בסרבר הישראלי ו 80-120 בחול. משהו מוזר קורה לי כל הזמן, אחרי 2-5 דקות גג שאני משחק , המשחק נעצר , ואחרי כמה שניות כותב לי שיש לי בעיה בחיבור.. אחרי עוד עשר שניות המשחק יוצא לתפריט. זה קורה לי כל הזמן. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק - לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק + לסרוק וירוסים\ספיי\וכל הג'אנק - לא עזר. ניסיתי לפרמט את המחשב + התקנה מחדש של מערכת הפעלה + התקנה מחדש של המשחק - לא עזר. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט (אין לי מושג למה.. אבל התייאשתי) - לא עזר. התקשרתי לבזק שיחליפו את המודם של האינטרנט שלי - ל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! עד לפנ כמה שעות, הייתי סגור על PS3.. אבל אחרי זה קראתי בביקורת שמבחינת ביצועים הוא לא משהו..האם זה נכון? אם כן, אז חשבתי לקנות מחשב - אבל האם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב כמו ל PS ו XBOX ? עוד שאלה - מה לדעתכם עדיף (למשחקים) מחשב(כ.מסך יהיה 8600GT או 7900GS ) או PS3 ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים