עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום. כשניסיתי להתקין את המשחק ריימן M ברגע שאני מכניס את הדיסק האנטיוירוס קופץ ואומר שיש וירוס ולא נותן לי להתקין את המשחק. המשחק הוא דיסק מקורי. אנטי וירוס avg ווינדוס xp sp2. תודה מראש.

2. ב-EA רוצים להראות כיצד לעשות חידוש ראוי למשחק קלאסי ומציגים את כל הפרטים החשובים באמת של Command and Conquer Remastered Collection לכתבה

3. החזקנו אצבעות חזק וזה קרה: בת\'סדה חשפה משחק חדשה בסדרת Fallout, שיקח אתכם אל בוסטון החרבה וגם יעניק לכם חבר על ארבע שילווה אתכם לאורך ההרפתקה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%9f-fallout-4-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94/

4. כותרים עדכניים נהדרים משילים מעצמם את הגנות הקבצים ומצטרפים לחנות המקוונת הפופולרית - שמציינת את המהלך עם מחירי מבצע, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-saints-row-darksiders-%d7%95-metro-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91-gog-com/

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  5. משחק הפשע בעולם פתוח שינסה לגנוב מעט מאור הזרקורים של GTA V מגיע בסתיו, וזמין לרכישה מוקדמת בהנחה בלתי מבוטלת כבר עכשיו אם כבר מיציתם את GTA V ואתם זקוקים למשחק בסגנון דומה שידע למלא את החלל – כדאי לכם לסמן ביומן את ה-7 באוקטובר 2016, היום בו ינחת בחנויות המשחק Mafia 3עבור המחשבים האישיים וקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4. הכותר השלישי בסדרת הפעולה, שזכתה לשבחים רבים בעבר בשל היותה אלטרנטיבה "רצינית" ואותנטית יותר למשחקי Grand Theft Auto, יקח את השחקנים אל גירסה בדיונית של איזור ניו אורלינס אשר קיבל את השם ניו בורדו – ויגלמו את לינקולן קליי, יתום ממוצא מעורב שחוזר הביתה לאחר שחווה את מלחמת וייטנאם, ומוצא את עצמו נסחף אל עולם הפשע בנסיון למצוא מהות ותח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לפניכם קישורים על מנת להתמצא באשכול ולהגיע בצורה יעילה לחלק הרצוי : -חוקי הפורום -התחום התחרותי -שרת הטים-ספיק -תפקידי הטים-ספיק הפייסבוק הקהילתי : HWZone-FaceBook

• 4 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. ​חוקי הפורום

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. שחקנים יקרים! קהילת Counter-Strike: Global Offensive עומדת בפתח. אנחנו, הצוות החדש, נשמח לעמוד לשירותכם לכל בקשה. אנו שואפים להקים קהילת CS:GO תחרותית שתכלול שרתי מיקסים זמינים 24/7 ותחרויות באופן שוטף. השרתים יהיו באיכות גבוהה (128TICKRATE, פינג נמוך, ומוד מיקסים איכותי ובלעדי לנו ללא באגים). בנוסף לכך בבעלותינו שרת טימספיק וכתובתו היא: 212.199.164.135:9990 נשמח לעמוד לשירותכם, בפורום או בטימספיק. נעדכן את כתובות השרתים בהקדם, שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין. עדכון: בימים הקרובים שרתינו יעלו לאוויר! נעדכן באשכול חדש את כל כתובות הIP של השרתים שלנו. וכמובן, גם תחרויות פסח מגיעות, אז השיארו מעודכנים

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by Jeka90,

בשלבים האחרונים, איך אפשר לברוח מהמשטרה? אני במלך השלישי לפני אחרון ואני מגיע למצבים שאני נוסע חצי שעה, המשטרה כבר מזמינה את המכוניות הלבנות האלה ובסוף תמיד תופסים אותי. אני עם למבורגיני משפורת עד הסוף ככה שאין כבר איך לשפר את האוטו. למישהו יש שיטה לברוח מהמשטרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום אני במשימה של השוד בנק אני נהיה מבוקש שלוש כוכבים ולא מצליח לברוח איך אפשר לברוח לשוטרים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by SpeeNTro,

אני וכל צוות הנהלת HWzone רוצים לברך את שני המנהלים החדשים שהצטרפו לצוות שלנו Prim1Tive-Registrar HydroBull3T- Inspector שיהיה לכם הרבה בהצלחה איתנו בהמשך הדרך

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. סוף סוף Vgames פתחה את השרת Ranked שלה.... עד 40 שחקנים, אם יהיה צורך היא תרחיב את זה ל-64 שחקנים!!! לפרטים נוספים: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 Server IP: 213.8.254.38:16568

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כמובן שאני חייב לבצע סקר שכזה ביגלל שאנשים מי הארץ פשוט נעלמים מי המשחק וזה מתחיל להטריד, כי הBLACK OPS ביכלל לא משתווה לMW2 כימעט בכלום, אחרי שהסיקור יסתיים אני יבין לאיזה כיוון אני צריך ללכת וגם הרבה מימכם תוכלו לדעת מה עדיף לעשות בהמשך: ליקנות תBLACK OPS ולעזוב תMW2 או לישכוח שהBLACK OPS ביכלל קיים ולשחק עד שהשרתים יסגרו טוטלית.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברצוני לרכוש MADDEN 20 למחשב. זה פעם ראשונה שאני אשחק פוטבול האם זה קשה האם אפשר עם המקלדת או מומלץ שלט? ועוד..

16. קרב הענקים בין שתי סדרות משחקי הפעולה החל רשמית פעם נוספת, אבל הפעם נראה שכבר בשלב המוקדם הזה יש לנו מוביל ברור חשיפתו של Battlefield 1 החדש בשבוע שעבר הפתיעה כמעט את כולם, עם קפיצה חזרה על העבר – ואל מלחמה ש"חווינו" רק לעיתים רחוקות בלבד בעולם הגיימינג עד כה. החשיפה הזו גם החזירה אותנו אל המלחמה הגדולה שבין סדרת Call of Duty (עם Infinite Warfare והחידוש ל-Modern Warfare אשר יגיעו ב-4 בנובמבר) של אקטיוויז'ן לבין סדרת Battlefield (ב-21 באוקטובר) של EA Games – כאשר אם נתבסס על התגובות שמסתובבות להן ברשת אודות סרטוני החשיפה של כל אחד מהכותרים, נראה שהפעם יש לנו מנצח גדול כבר בשלב המוקדם הזה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9B%D7%…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  17. שלום בשביל להתקין את הבאטלפילד החדש צריך את 2? או כל גרסא אחרת.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by satan,

אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. אחרי שכבשה את עולם המשחקים ובגדול, סדרת הספרים של אנדריי ספקובסקי הפולני בדרך להפוך גם לסדרת טלוויזיה בהפקת פלטפורמת הסטרימינג הענקית לכתבה

20. בסוני החליטו כי האינפלציה הבינלאומית הדוהרת לא מאפשרת להם להמשיך למכור את הקונסולות שלהם במחיר המקורי שלהן תוך שמירה על כדאיות כלכלית סבירהלכתבה

21. אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים לכתבה

22. Started by Yellow,

שלום אני יודע שאני נוב,אבל איך עוברים את השלב הראשון בPOP2? יש כזו אישה כוסית שכל הזמו הורגת אותו,יש איזה שיטה להרוג אותה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אני מאוד אהבתי את המשחק האחרון Resident Evil 4 הפעם לוקחים אותנו לאפריקה ,הגרפיקה הרבה יותר מציאותית מקווה שתוך זמן קצר נקבל גם גירסה ל PC טיזר: http://www.gamevideos.com/video/id/9984

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.