עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by danield51,

אנשים...מחר יוצא המשחק וראיתי שני טריילרים שלא מראים כלום... לןמישהו יש משהו נוסף? אני מחכה למשחק מאוד...

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by zzz727,

הורדתי את red alert 3 ושאני מנסה לדוגמא בסקרימיש כל המפות בסימן שאלה נגיד ואני בוחר באיזה מפה זה יוצא לי מהמשחק ורושם שגיאה עכשיו מצאתי מפה אחת באינטרנט ועכשיו זה עובד אבל רק מפה אחת אתם יכולים להעלות לי את הקובץ של המפות ולהגיד לי איפה לשים את זה בדיוק אני חושב משהו data ואז office או משהו כזה......

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Gimel,

http://www.ocremix.org/info/OC_ReMix:_Super_Street_Fighter_II_Turbo_HD_Remix_Official_Soundtrack ממש עושה חשק לשחק. למישהו יש שלט של סגה סאטורן?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by oldskool,

האם המפרט הבא יריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות המקסימליות? לוח - gigabyte P35-DS3L מעבד - Core2Duo E6750 @ 2.66GHz זיכרון - Corsair 4GB 800Mhz כ.מסך - Palit Geforce 8800gt 512mb ספק - Enermax Liberty 400W זה ממש חשוב לי מקווה שתעזרו

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

המשחק יצא? משהו קנה? אך משחק הרשת?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by constantine16,

מה כדאי לי יותר לקנות TF2 או לחכות עוד כמה ימים ולקנות את GTA, כדאי בכלל לקנות משחק כמו GTA יהיה שם רשת ממש שווה ששווה את הכסף ? :-\

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. למי אין רשימה נוסטלגית של משחקים שהוא ממש אהב והיה רוצה לשחק בהם שוב, סתם בשביל הכיף, או סתם בשביל להיזכר בתקופה שבה זה שהדמויות מזיזות את השפתיים (!!!) נחשב לחידוש מהפכני (אני זוכר שממש התלהבתי מזה ב Tomb Raider 3). אז, מהם המשחקים שאתם הייתם רוצים לשחק בהם שוב/מתכוונים לשחק בהם שוב? כי אני ממש מתגעגע ל- Shogo, מוכן למכור את נשמתי בשביל לעבור עוד פעם עם אחי את Fighting Force, התקנתי שוב את The Longest Journey הראשון, ומתכוון לנסות להשיג את Final Fantasy 8 והפעם לסיים אותו (כל הזמן היה נתקע לי קצת לפני שמגיעים לפעם האחרונה נגד סייפר). ועוד...

• 100 תגובות
    • 12.2k צפיות
  8. Started by IlanF,

מתלבט מה לקנות אם יצא שאני יקנה רק משחק אחד... מה אתם מעדיפים? אני יודע שאי אפשר כל כך להשוות בינהם, אבל למי שיצא לשחק בשניהם, מה עדיף? אני מעוניין בעיקר במולטי. אז איך המולטי של COD משתווה לזה של L4D?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  9. ממליץ לכולם משחק כיף שמעביר את הזמן ומאתגר מאוד הינה לינק כנסו דרכו ותרשמו http://www.travian.co.il/?uc=ilx_40449 המטרה של המשחק לבנות עיר על שמכם לכבוש שטחים להלחם וכו' משחק מדהים וממכר !!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zzz727,

אני מחפש משחק משטרתי משהו יפה ככה שמלמדים אותך כל מיני שיטות משהו כמו טרו קריים רק יותר על משימות מישטרתיות מכירים משחק בסגנון??? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shai_123,

זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]

12. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_36496.shtml סרטון - http://www.gametrailers.com/player/35150.html

13. Started by Biatch,

כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא שואל איזה ניק לא משנה איזה ניק אני רושם הוא מביא לי תהודעה הזאת אחרי כמה שניות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. יש עכשיו את הBLACK FRIDAY בבאג, היום ומחר ממה שהבנתי. משחק מחשב שני ב70% הנחה. אני מעוניין לרכוש את LEFT 4 DEAD למשל. ייצא שבמקום לשלם 239 על משחק, כל אחד מאיתנו ישלם 156. לא הייתי להוט לרכוש את המשחק, אבל במחיר כזה אני בשמחה אקנה אותו. אז אם מישהו מחיפה רוצה לרכוש את המשחק (או אם בא לו - כל משחק אחר) איתי מBUG במסגרת המבצע - כתבו זאת פה או בהודעה פרטית, בצירוף מסנג'ר או מס' פלאפון.

15. לדוגמא הכין ניתן למצוא את רשימת הדרשיות מהמחשב למשחקים call of duty - החדש red alert החדש prince of princa וכו וכו תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by rikus,

יו סתם משעמם קצת ואולי גם לכם אז תרגישו חופשי היו לי(יחסית) די הרבה האמת מחשבים: 1)SHADOW OF THE BEAST -אמיגה 2)DIABLO 1- פנטיום 1 3) דיאבלו -פנטיום 2 4) גוטיק - פנטיום 4 5) גוטיק 3 - AMD 6)בקרוב-CRYSIS

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by djhenrya,

הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by אבשה,

אז ככה התקנתי את המשחק ואת הסריאל והכל ואז כשאני רוצה להיכנס אז אני רואה חלון כזה:

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by snaek212,

תאמת זה בכל משחק שעובד על גרפיקה גבוה המחשב עובד כמו ש8600gt עובד אבל לאחר זמן הוא נכבה אם אני מוריד את הגרפיקה הוא לא נכבה המחשב לא מתחמם עובד על vista c2d 2.0 3gb ram 8600gt

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c. זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה. בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע. השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון? בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp? אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/11/24/us-army-creates-videogame-training-unit/1 ישקיעו 50 מיליון בפיתוח "משחקי אימון". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3627724,00.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, (מדובר בGears of War ולא בGod of War) ראיתי איזה בוט שמחזיק 2 רובים, איך זה? ויש שלב מסויים שראיתי שכולם עושים טלפורט ממקום אחד לאחר, לא מקומות ספציפיים - פשוט עושים טלפורט. איך עושים? והאם יש טריקים מסויימים במשחק, יש לאסוף כל מיני שטויות, מאמין שזה בעיקר תחמושת אבל אין פה איזה תוספות לנשקים? כמו שאמרתי, כל מיני טריקים שאני פשוט לא יודע שאפשר לעשות. תודה רבה! עריכה: הסתדרתי עם הטלפורט היו לי גם 2 רובים למרות שאני לא בטוח איך עשיתי את זה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. בכל משחק המקשים מופיעים לי בג'יבריש ואני לא מבין מה עושה כל מקש לדוגמה כתוב לי במשחק: TO KICK PRESS ואז אות בג'יבריש ואז אני צריך לנחש לאיזה מקש הכוונה הבנתי שזה משהו בהגדרות של השפות בויסטה אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזה אגב אני לא בטוח שזה המקום המתאים או שתמיכה טכנית זה המקום המתאים,אז פירסמתי פה מקסימום יעבירו תודה לעוזרים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by RoNeR,

לפני כמה שעות ניתקלתי במשחק הזה... הוא דיי נחמד לדעתי יחסית למשחק חינמי... הגרפיקה שלו ממש מפתיעה יחסית למשחקים חינמיים אחרים... וגם התוכן של המשחק עצמו..

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים