משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חברים-נזכרתי במשחק דיי מאוחר-סיימתי אותו שלשום ואני חייב לומר אחד המשחקים היותר מהנים שיצא לי לשחק.נכון,זה לא כמו הסדרות הקודמות,לדעתי זה הכי מגניב שיש אקשן בשילוב קליל של התגנבות.אהבתי מאוד את הגרפיקה,השליטה קצת פחות,והסיפור ממש ממש מדהים. משחק מעולה לטעמי!הדאבל אייגנט בסגנון או שבכלל לא קרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק Battlefield 2142 הוא משחק רשת בלבד ? כי כשאני נכנס אליו יש לוגין... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחבר ניסינו לשחק אחד נגד השני הוא עשה הוסט גיים, ולא הצלחתי להתחבר לאייפי שלו והוא לא לשלי אני נכנס למולטי, ג'ויין גיים, רושם את האייפי שלו, קונקט........ ושום דבר לא קורה. כנ"ל גם אצלו משהו לא בסדר ואגב, לא התקנו את הComrade
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבילת הגיימינג החדשה מציעה את המשחקים שמומלצים בידי צוות המיזם הנודע, וכמו תמיד המחיר הוא כזה שקשה מאוד לסרב לו רוצים משחקים טובים בזול? חבילות ה-Humble Bundle הדו-שבועיות ממשיכות להוות את אחד המקורות הטובים ביותר ברשת לשם כך – כשהפעם מדובר בקונספט מעט שונה בו רשימת המשחקים הורכבה על בסיס העדפותיו והמלצותיו של אחד מעובדי המיזם הוותיק. החבילה הנוכחית, שהורכבה על ידי בחור בשם גלן, תעניק לכל מי שיבחר לשלם דולר בודד או יותר את משחק הפעולה האלים Chivalry: Medieval Warfare, את משחק ההרפתקאות המופלא Brothers: A Tale of Two Sons ואת משחק האסטרטגיה Ultimate General: Gettysburg – ובנוסף גם קוד קופון להנחה של 10 אחוזים בהרשמה לשירות ה-Humble Monthly שמציע חבילת משחקים חדשה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים להבין על מה כל המהומה בלהיט האינדי המקוון הגדול ביותר של השנה החולפת? בימים הקרובים תהיה לכם הזדמנות לכך פסח כבר כאן, ואם יש לכם רצון למצוא שעשוע דיגיטלי שיסייע לכם להעביר את הזמן בצורה נעימה – לחנות של Steam יש כמה וכמה פתרונות בשבילכם. הפלטפורמה המקוונת מציעה סוף שבוע של משחק חינמי בשני כותרים שונים ופופולריים הפעם – עם Rocket Leagueשהפך לתופעה בינלאומית כמעט חסרת תקדים, ו-Company of Heroes 2 אשר ממשיך לשמור על קהילה מקוונת חזקה גם היום, כמעט שלוש שנים אחרי שהושק לראשונה. Rocket League צמד המשחקים יהיה זמין להורדה וגישה חינמית עד לשעות הערב ביום ראשון, ה-24 באפריל, כאשר מי שיתלהבו מהחוויה יוכלו גם לבצע רכישה שלהם במחיר מוזל …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סדרת הפעולה המצליחה של Gearbox Software חוזרת ובגדול עם גיבורים חדשים - לדרישות מערכת מעודכנות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז זהו, זה מתקרב ... תאריך הShowMatch עם WhiteRa נקבע ל10 לחודש בשעה 8בערב תהנו SECTORIX.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי משחקים סוערים בUT2003 החלטתי לגוון קצת את משחקי הרשת שלי ושמעתי טובות על באטלפילד. נכנסתי למשחק ובכלל הוא כבד מאוד (מפרט בצד) כל פעם שעושים אסקייפ הוא מתחיל להחזיר רזולוציות וסיפור שלם, וגם כותב שווינדואז מוסיף עוד זכרון PAGING (מה שלא קורה באנריל. אחרי שהתעלמתי מהם וניסיתי לשחק קצת במשחק יחיד הספקתי להגיע לשיא של 15 שניות במטוס בלי להתרסק. איך שולטים בזה ? צריך כל הזמן לדאוג למהירות אחרת הוא נופל, לפעמים כשעולים הוא בכלל יורד, והפניות הם איטיות מאוד או על ציר - מה שגורם לעוד ריסוק. ומה בדיוק המטרה כאן ? אין למשחק שום טוטוריאל ובהסבר אומרים לי להשתלט על חצי מהבסיסים אבל בצד בכלל יש מין מדד של מספרים מ156. בקיצור - מישהו יכול לעשות לי סדר ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל שגיאה: fatal string manager failed to initialize properly עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי משו מיוחד או שלא הבנתי, מה זה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שיטת החלוקה לפרקים המפתיעה של משחק ההתגנבות החדש מתחילה להוכיח את עצמה? חודש וחצי אחרי שהושק פרק הבכורה שלו וזכה לביקורות פושרות בלבד, שלא ממש אהבו את כמות התוכן המצומצמת והזמן שנדרש להמתין עד לקבלת מוצר שמרגיש מלא ושלם, המשחק Hitman מודל 2016 מקבל את הפרק השני שלו – ומהות הבחירה לעבור למודל של חלוקה לפרקים מתחילה להתבהר, כך נראה. הפרק השני של משחק הפעולה-התגנבות מבית IO-Interactive ו-Square Enix מחליף את פריז הלילית בעיר האיטלקית הבדיונית ספיאנצה, עם סגנון ים תיכוני, מפת משחק גדולה עוד יותר ופעולה בשעות היום – אשר מעניקים כולם יחד תחושה שונה בתכלית מהפרק הראשון, כמעט כאילו השחקן קפץ למשחק אחר לגמרי. המבקרים אהבו את הפרק השני יותר מהראשון, …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי אם יש שרתים שאפשר לשחק בהם ב במשחק? ואם כן שיגיד איך כל זה עובד אני בטוח שעוד אנשים מעוניינים לדעת :]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אדון יקר, אתה שטוען כי VOODOO הוא לא כרטיס תלת מימד מאחר והחברה פשטה רגל, אתה טועה בגדול.... ישנם מלא דרייברים תואמי XP וDIRECT X, לכל המעוניין : www.geocities.com/bansheedrivers www.voodoofiles.com תעדכנו ותהנו! אני מריץ עליו פיפא 2003, ואין חדיש מזה... אז תנסו... בכלל לכל האוברקלוקרים זה יכול להועיל..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://kotaku.com/5913102/rumor-38-studios-shutting-down-big-huge-games http://www.joystiq.com/2012/05/24/38-studios-and-big-huge-games-lay-off-entire-staffs/ אחרי חובות ענק ויומיים אחרי שראשי החברה עזבו מגיע אישור ש 38 פתרו את כל העובדים (נסגרו) ויחד איתם סגרו גם את Big Huge Games שהייתה בבעלותם. משחקיה של Big Huge Games זכו לביקורות יחסית טובות (במיוחד Rise of Nations) אך בכל זאת לא מדובר בפעם הראשונה שהמפתחת הייתה על סף סגירה. ב 2009 החברה נצלה מסגירה אחרי ש THQ בחרה לסגור אותם במטרה לקצץ הוצאות, ההצלה הזו לצערנו הייתה קצרת חיים. יכול להיות שאם THQ היו בוחרים לסגור מפתחות אחרות המצב שלהם ושל BHG היה שונה היום...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלי, הורדתי את התוכנה STEAM שממנה אפשר לשחק COUNTER STRIKE ברשת אבל אני צריך CD KEY כדי לשחק. בשביל לשחק רגיל עם המחשב ולא ברשת לא צריך CD KEY, אבל צריך אותו כדי לשחק עם התוכנה STEAM. אם מישהו קנה את המשחק ויש לו CD KEY והוא לא משתמש בו, אז בבקשה תביא לי את הCD KEY. תודה למי שמביא
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הביצועים של המשחק, בעיקר על הגגות ובסיצות עם נופים רחוקים. הבנתי שזה בעיה עם ה CPU אבל השאלה אם יש איזה פיקס לבעיה הזאת? משחקים יותר כבדים ויותר טכנולגיים עובדים אצלי יופי (battlefield3, batman arkham city..). יש למישהו איזו עצה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-