משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש בעיות בתצוגה של הטקסטורה במשחק(בסרטון שצילמתי- זה מתבטא בצמחייה) הצמחייה מופיעה רק כשאני מתקרב, בעיקר משנייה 10. תלחצו על כפתור ה- HD!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקעתי במשחק שיפרתי את האוטו כמה שאפשר עשיתי את כל כל כל המשימות לא נשאר כלום לקחתי את האחרון האחרון שאני יכול לקבל שיפרתי אותו בכל בצבעים ואין לא נפתחות משימות ואני רק ב-47% של המשחק...! מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה שברתי את הראש ולא מצאתי פתרון אני רוצה להוסיף מכונית לgta3 אבל לא להחליף מכונית קיימת כי שמחליפים ואז נוסעים בעיר יש עוד הרבה מכוניות אותו הדבר כמו שיש לי וזה מכוער..... אז אם יש דרך שאני יוסיף מכונית ורק לי תהיה אותה ולא יהיה אותה בחוץ (בעיר) לאף אחד מי שיודע ויכול לעזור אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/32022.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק לכל גרסאותיו קיבל 8.7 (ציון מאוד טוב אין ספק) מאתר IGN. חיקוי של GTA אבל חיקוי טוב! תנו את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למשחק של מסע בין כוכבים ל-PC שדרישות החומרה שלו לא גבוהות במיוחד... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין את המשחק בגירסא של SKIDROW והמשחק עובד לי בתקיעות כול הזמן ולעומת זאת אצל חבר שלו עובד מעולה. פירוט מחשב: כרטיס מסך - Geforce GTS 450 חדש 1GB מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - 4GB DDR2 יכול להיות שיש בעיה עם הDirectX במחשב וצריך למחוק אותו לגמרי ולהתקין שוב?? הגירסא שלו עכשיו הכי מעודכנת זה משנה אם הווינדוס הוא 64 או 32?? במחשב כזה כדי 64? המשחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי ב64bit win7 הוא לא עובד לי אבל ב xp הוא עובד לי,וחבל לי אם המשחק תומך בdx10 או 11 לשחק בו ב win xp ולכן אם הוא תומך בdx10 ומעלה אני אתקין את win7 32bit .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה חבילות שאני מוכן להחליף. אני פשוט לא מוכן לקנות את המפתחות אליהם... יש לי את החבילות הבאות: #26, #41, #44, #45. יש פה מישהו שרוצה אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא שיחקתי בערך 7 שנים בתקופה שלי היה COD4 וקרייסיס מחפש משחקים דומים שירצו על הלפטופ שלי הוא לא כזה חזק כרטיס אנבידיה MX150 לא חייב משחקים חדשים כיוון שלא שיחקתי הרבה מאוד שנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה המשחק הזה. כל החרבות והאבירים והקסמים - לא, זה לא אני. וחבל, כי המשחקיות מעולה! אני מת על משחקי Sandbox, שמטיילים בעולם ועושים מה שרוצים בו, עם עליית רמות והכל, אבל התפאורה הזאת של העולם הפנטזי הורסת לי הכל. יש אולי איזה מודים למשחק שהופכים את עלילתו לסגנון מדע בדיוני - עתידני כזאת? או אולי אפילו משהו מציאותי, כל דבר - רק להעיף את כל הפיות האלו מהמסך שלי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? מה אתם חושבים שיותר שווה? שיחקתי כבר בOB, אז אני לא יודע אם זה יוצא שווה לקנות או לא. בCOD עוד לא יצא לי לשחק ולפי מה שקראתי המולטיפלייר שלו מטורף. אבל אני לא משחק הרבה במולטי ויותר בסינגל. אז לא ממש יודע מה יותר שווה. לHL2 יש מלא מודים של סינגל ומולטי... אז כבר אין לי מושג מה יותר כדאי
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצעים הגדולים בחנות המקוונת של פלטפורמת ה-Steam ממשיכים גם היום. בואו לראות מה הם הדילים הכי חמים ברשת כרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NOM WINS. REPLAY: http://www.leaguereplays.com/replays/match/224707/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???
-
bloodrayne שמו, הורדתי את הדמו שלו אתמול ומאז שיחקתי בו כ 10 פעמים הוא פשוט כיף אתם משחקים ערפדה סקסית במיוחד ואתם נלחמים נגד הנצים, גרפיקה מדהימה קומבואים אדירים מומלץ לכולם! האתר הרשמי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... Max Payne פעל נפלא על מערכת מבוססת P3-600EB עם 384Mhz זיכרון SDRAM וכרטיס Matrox G-400 Max. (Win Xp Pro) סיימתי וניסיתי להתקין גם על מחשב נוסף וחזק הרבה יותר: AMD Xp 1800 Hercules Radeon 8500le 256m - DDR 3000 לוח - Epox (winXP Pro) המשחק עולה, אבל כשאני מעלה את השלב הראשון שלו, הוא מתחיל לטעון ופתאום - נעלם! ואני חוזר לוינדווס.... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס, Patch למשחק....כלום... מה לעשות? מה זה יכול להיות? :lsvader: איפה לחפש את הבעייה? נראה לי שזה קשור להגשרות של winXP, אבל זו רק תחושת בטן..... :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-