משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק שני שחקנים במשחק הזה. המשחק כן מזהה את הגיימפאד ואת המקלדת אבל במסך בחירת השחקנים אני יכול לבחור רק שחקן אחד וכתוב WAITING FOR PLAYER TWO אך לא ניתן לעשות דבר (לא עם המקלדת ולא עם הגיימפאד)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הביצועים של המשחק, בעיקר על הגגות ובסיצות עם נופים רחוקים. הבנתי שזה בעיה עם ה CPU אבל השאלה אם יש איזה פיקס לבעיה הזאת? משחקים יותר כבדים ויותר טכנולגיים עובדים אצלי יופי (battlefield3, batman arkham city..). יש למישהו איזו עצה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לראות אם יש פה הרבה אנשים שיש להם את המשחק (לא חייב שהם קנו אותו...) כי יש דרך לשחק ברשת ולראות אם שווה לפרסם את הדרך. אם יהיה תגובות חיוביות נפרסם מדריך ויהיה אפשר להקיים קהילה קטנה =] =] =] =]
-
צפו: GTA V במחשב האישי לעומת הקונסולות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי! אני מחפשת אתר גדול ורציני שניתן לקנות דרכו משחקי מחשב מקוריים. רצוי גם שיהיה לאתר חנות...[כלומר איזה סניף איפושהו, ולא רק חנות דרך האינטרנט]. אני גרה בחור כזה שנקרא חדרה... וכל החנויות שכן ניתן לקנות בהם משחקים, בדרך כלל קטנות ותמיד חסר להם במלאי. [היום נסעתי לכמה חנויות בשביל לקנות worms 2, ולא היה]... ובדרך כלל גם המחירים באינטרנט יותר נמוכים משבחנות, וזה עוד יתרון. אשמח לקבל אתרים! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי להתחבר , נכנסתי להגדרות של ה STEAM וראיתי שאני מוגדר בגרמניה , אז שינתי ל ISREAL ואת הגדרות הרשת שמתי ל 2M ומעלה אבל אח"כ הוא הראה לי שה LAN שלי STRICT ואני לא מצליח להתחבר בכלל לשום משחק (מריף את הפינגים עד הסוף ואני מחכה 5 דקות ולא מתחבר.) יש לי מודם של בזק שנקרא PRIVATE BOX - לא מצאתי איך להכנס להגדרות....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההגדרות המקסימליות שאני יכול להשים במשחק ושהמשחק ירוץ חלק להלן מפרט מחשב: מעבד i5 זיכרון 4gb ddr3 כרטיס מסך GTX550TI מסך מחשב גודל 32" רזולוציה מקסימלית 1360x768 מערכת הפעלה win 7 64bit עוד שאלה האם תוספת של זיכרון ram יכולה לשפר פה את הביצועים?! תודה מראש לכולם! מתן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NOM WINS. REPLAY: http://www.leaguereplays.com/replays/match/224707/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מזמן התחלתי לשחק ב GRID Autosport ונתקלתי בבעית גרפיקה שלא ידוע מה גורם לה, הרי המשחק עובד חלק על רמת גרפיקה בינונית בלי תקיעות. אשמח לחוות דעת בנושא. *והדריברים של כרטיס מסך מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחבר ניסינו לשחק אחד נגד השני הוא עשה הוסט גיים, ולא הצלחתי להתחבר לאייפי שלו והוא לא לשלי אני נכנס למולטי, ג'ויין גיים, רושם את האייפי שלו, קונקט........ ושום דבר לא קורה. כנ"ל גם אצלו משהו לא בסדר ואגב, לא התקנו את הComrade
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים מלאים על התוכנה ניתן למצוא בדיון שפתחתי לפני מספר שבועות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511104.0 מכיוון ששכתבתי חצי מהקוד, החלטתי לפתוח דיון חדש ונקי, על מנת לתת תקציר לתוכנה, סרטון המדגים את פעולתה, וכמובן קישור להורדה. מטרת התוכנה להציג תוכן חדש (DLC) למשחק, ולאחר שהמשתמש בוחר מה הוא רוצה להתקין מתוך הרשימה, התוכנה עושה את כל העבודה: 1. הורדת התוכן. 2. מציאת מיקום המשחקים. 3. התקנת התוכן בלי שום התערבות מהמשתמש. איזה משחקים נתמכים? Left4Dead2 Alien Swarm Armed Assault 2 איזה משחקים יהיו נתמכים בקרוב? Fallout New vegas Oblivion Left4Dead1 (אני תמיד פנוי להצעות לתמיכת משחקים נוספת במייל Zeevs86@gmail.com) למה לי להשתמש בתוכנה? - Dow…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לשים patch שנקרא Q306676, כדי לשחק ב-GTA 3. הבעיה היא, שיש PATCH רק לגרסה האנגלית של XP, ולי יש את הגרסה העברית. בדקתי במייקרוסופט, ולא מצאתי את הקובץ להורדה בעברית. מישהו יודע על מה אני מדבר? איפה אפשר למצוא אצ ה-PATCH?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על המחשב עם הXP הוא עבד מצויין ובמחשב הזה עם 7 אולטימייט 64BIT חסר לו קובץ DLL כלשהו. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חברים התקנתי על מחשב את המשחק שרשמתי בנושא. ההתקנה עברה בסדר, אך הוא לא מצליח להריץ אותו ומוציא הודעה שווינדווס מנסה למצוא פתרון. כמובן ללא תוצאה. המחשב שלי הוא DUAL CORE 2 E6600 כאמור סוקט 775 כרטיס מסך GT9400 מערכת הפעלה ווידוס 10 64 ביט עם 8 GB ראם זכרון בדרישות המשחק כתבו שצריך כרטיס GTX460 ומעבד I3 האם לדעתכם מכאן נובעת הבעיה? כלומר אי תאימות של הכרטיס מסך? או גם המעבד?! האם יש טעם לדעתכם לרכוש רק כרטיס מסך תוך תקווה שזה יספיק... כמו כן, האם הכרטיס GTX יתאים לתושבת PCI שיש לי בלוח אם? הלוח אם הוא GIGABYTE דגם GA-P35-DS3R ויש עליו PCI EXPRESSX16 סלוט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי חברים-נזכרתי במשחק דיי מאוחר-סיימתי אותו שלשום ואני חייב לומר אחד המשחקים היותר מהנים שיצא לי לשחק.נכון,זה לא כמו הסדרות הקודמות,לדעתי זה הכי מגניב שיש אקשן בשילוב קליל של התגנבות.אהבתי מאוד את הגרפיקה,השליטה קצת פחות,והסיפור ממש ממש מדהים. משחק מעולה לטעמי!הדאבל אייגנט בסגנון או שבכלל לא קרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה...! התקנתי כרטיס מסך חדש GEFORCE 6600 ויש לי מחשב P4 2.8 . 512 RAM עכשיו במשחק עשיתי AUTO DETECT PREFOMENCE סבבה? הוא בדק ושם לי הכל HIGH. הפעלתי..חצי שעה טעינה ואז סרטון. ופתאום המחשב נכנס למצב של STAND-BY הוא כאילו כבוי, אבל הוא דלוק...והבעיה שאי אפשר לעשות כלום...רק ריסט. שיניתי הכל ל-MEDUIUM ועוד פעם זה קרה... עכשיו שמתי על LOW והוא פועל כמו שצריך... השאלה היא : מה הבעיה, מה גורם לזה, מה ניתן לעשות, זה בסדר?????
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שיטת החלוקה לפרקים המפתיעה של משחק ההתגנבות החדש מתחילה להוכיח את עצמה? חודש וחצי אחרי שהושק פרק הבכורה שלו וזכה לביקורות פושרות בלבד, שלא ממש אהבו את כמות התוכן המצומצמת והזמן שנדרש להמתין עד לקבלת מוצר שמרגיש מלא ושלם, המשחק Hitman מודל 2016 מקבל את הפרק השני שלו – ומהות הבחירה לעבור למודל של חלוקה לפרקים מתחילה להתבהר, כך נראה. הפרק השני של משחק הפעולה-התגנבות מבית IO-Interactive ו-Square Enix מחליף את פריז הלילית בעיר האיטלקית הבדיונית ספיאנצה, עם סגנון ים תיכוני, מפת משחק גדולה עוד יותר ופעולה בשעות היום – אשר מעניקים כולם יחד תחושה שונה בתכלית מהפרק הראשון, כמעט כאילו השחקן קפץ למשחק אחר לגמרי. המבקרים אהבו את הפרק השני יותר מהראשון, …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/need-for-speed-world-hits-1-million-users-becomes-free-183506.phtml שחקו עכשיו!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח הוא GA-78GM והכרטיס הוא (HD3200 (chipset 780G. המחשב הוא זמני אבל למספר חודשים. האתר systemrequirments אומר שאפשר להריץ הרבה משחקים לפי הכרטיס. הבעיה שלו היא שמותקן WIN7... תכלס... מה אני יכול לשחק? סדרת total war? FPS נורמאלי? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-