משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
סרטון הגיימפליי הראשון של MAFIA II המצופה פורסם באתר נורווגי (?). http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326 לדעתי המשחק נראה מצויין והגרפיקה נראת טובה מאוד! אבל את זה רק הזמן יגיד שהמשחק ייצא (לפחות לגבי המשחקיות) לדעתי קם סופסןף מתחרה רציני ל - GTAIV. אני אישית מחכה למשחק הזה שנים, לאחר שסיימיתי את המשחק הראשון והמהולל מס' רב של פעמים. קרדיט ל - VGAMES
-
- 200 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, המונק נפתח, זהו אתר מעריצים קהילתי חדש למשחק דיאבלו 3. האתר בנוי בצורה קצת שונה, מנקודת מבט מאוד RPGית של המשחק. אנחנו נשמח אם תיכנסו ותגידו מה אתם חושבים. כל ביקורות תתקבל בברכה – אנחנו רוצים לשמוע מה לא אהבתם, מה הייתם מתקנים, משפרים או כל דבר אחר שהייתם עושים שונה. תודה על זמנכם. www.Monk.co.il
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מניח שכולם כאן שמעו על התעשיה הזאת, שלא ברור אם היא משגשגת או מדשדשת, אבל מה שבטוח שכמה אנשים בעולם הצליחו למתג את עצמם מספיק כמו יוצרי זומה או שאר משחקי ה CASUAL. בעידן של היום יש מספיק בוני משחקים ומיני תוכנות עריכה למשחקים חינמיים שמאפשרים לכל אחד ליצור משחק, אם יש לו מספיק סבלנות וזמן. זה די דומה לתופעת כמות הלהקות שקיימת בMYSPACE בארץ הקטנה שלנו, אני לא יודע מספרים אבל זה הרבה. מה רציתי? סתם, לדעת אם יש כאן מישהו מספיק עם אידיאל ותחת באמת לשבת ולעשות דבר כזה בארץ ואם הוא הגיע לשלבים מתקדמים בפיתוח. יכול להיות שאני מדבר לעצמי, אבל בחו"ל התופעה היא ממש ענקית. הנה סתם כתבה של מפתחי משחקי הRPG האינדי בחו"ל ומה שהם חושבים על כל הרעיון: http://rampantgames.com/blog/20…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים, אני פשוט לא מצליח להסתדר עם התוכנה. אני מכוון אותה ל- 30 FPS ולחצי מסך וניסיתי להקליט 20 שניות של משחק (לא רשת) מ- COD MW2. זה יצר קובץ ענק של 800 מגה שלא נפתח בכלל ב- VLC וגם היה בלתי אפשרי לשחק בזמן שמקליטים , ה- FRAME RATE ירד משמעותית. עכשיו אני רואה שאנשים כל הזמן מעלים סרטים בעזרת FRAPS , מישהו יכול להדריך אותי קצת בנושא?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משחקי מחשב לפעמים זה דבר מתסכל, במיוחד עבור גיימר שמשקיע זמן ומגלה שזה לחינם. הרי לכולנו יש איזה מקלדת/עכבר שנקלעו בזמן הלא נכון למקום הלא נכון... הנה שתי דוגמאות שלי: מכירים את זה שמשחק לא נותן הוראות ברורות למשימה? אז ב-World of Goo לא זוכר בדיוק באיזה שלב, ניסיתי להבין כמה דקות מה רוצים ממני לעזאזל, כשבסוף הסתבר שהייתי צריך לשחרר עם בלונים לשמיים את ה-Goo הנותרים... מה שמעיק במשחק הזה- שכל השלטים שמפוזרים בשלב בד"כ נועדו להעביר מסר ולא ממש רומזים על מטרת המשימה. עוד אחד- לאחרונה שיחקתי ב-Serious Sam HD באחת הרמות הקשות ותפסתי את עצמי כמה פעמים נאלץ לעבור מחדש קרב ענק. וכן, במשחק הזה יש הרבה קרבות גדולים, אבל מצד שני לא אחרי כולם יש Checkpoints. ועכשיו תורכם…
-
- 93 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
השבוע יצא לי לדבר עם גיימר צעיר ונכנסו לדיון על משחקי יריות בגוף ראשון, די עיצבן אותי שהוא חושב שמשחק היריות הטוב בהיסטוריה הוא קרייסיס ( ) מפאת גילו הצעיר בכל זאת נדהמתי לגלות שמשחקים שהיוו אבן דרך בתעשיה הוא אפילו לא מכיר. אחד מהם היה DOOM , שיכנעתי אותו לנסות את הכותר DOOM3 והיללתי ושיבחתי את המשחק כהוגן. כשחזרתי הביתה החלטתי להתקין אותו שוב רק בשביל לאמת את התשבוחות שהענקתי לו. מהרגע הראשון שחזרתי לשחק במשחק הזה נזכרתי למה אני אוהב משחקי מחשב, הדקדוק בפרטים הקטנים, האווירה והסאונד (לא מומלץ לבעלי לב חלש) מכניקת הירי והמשחקיות, העלילה וכו. למרות שכבר id הצליחו להבהיל אותי קשות בזמנו, הם מצליחים לעשות זאת שוב. אני ממליץ לכל הגיימרים הצעירים לנסות את המשחק הזה כ…
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אומנם אין לי יותר מידי מה להגיד אבל פשוט הטריילר הזה נראה כל כך טוב שהייתי חייב לפרסם אותו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסינו לפתוח אתר מעריצים ישראלי למשחק. אתר שירכז חומרים בכול הנושאים השונים שיש במשחק, ושיהיה אפשר להגיע אליהם בצורה נוחה ופשוטה, ובנוסף שיהיה אפשר להגיב ולדבר אליהם. אין לנו שום כוונה להיות אתר יותר טוב מכל האתרים אשר ברמה עולמית. וגם לא פורום טוב יותר מפורום זה או כל פורום אחר של הקהילה. יש לנו גם המון חומרים שמתורגמים (עם אישור מן האתרים האלה ורבים אחרים). לא אין באתר פרסומות, הוא לא מכניס כסף, זה גם לא סוד שהוא לא נבנה על ידי איזה חברה ענקית אלא פשוט על ידי אנשים המשחקים את המשחק (ועוד לא משחקים משהו). מאוד נשמח אם תוכלו להקדיש כמה דקות מזמנכם, רק להביט באתר, לראות קצת מן התכנים ולתת ביקורות, בין אם היא ביקורת טובה, רעה או בונה. כל הערה תתקבל בהערכה גם הערות כמו "התו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ז'אנר: Modern Tactical Shooter פיתוח: Ubisoft Montreal הפצה: Ubisoft תאריך יציאה: 15-17/04/08(PC) אתר בית של המשחק: www.rainbowsixgame.com ביקורות: http://n4g.com/pc/games/g-86625/tt/metareviews.aspx תקציר: נלקח מ: freak דרישות מערכת http://www.yougamers.com/news/18059_rainbow_six_vegas_2_system_requirements_revealed/
-
- 90 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! שחקתי בכל משחקי call of duty עד עכשיו רק בסינגל ואני מת לקנות סוף סוף ולשחק באינטרנט. השאלאה שלי איזה לקנות? באיזה יש קהילה גדולה ואיזה הכי כיף לשחק באינטרנט? תודה רבה! ושבת שלום לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש משחק ישן ששכחתי את השם שלו ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה אני זוכר שבמשחק היו 4 דמויות גבר גדול, אישה, גבר גמד עם משקפיים ועוד גבר רגיל ועוד משהו שאני זוכר שבמשחק יש משהו שקשור לשעונים D: מקווה שמישהו מכיר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
BattelField Bad Company יעבוד אצלי? טוב אז ככה אני רוצה לדעת עם זה יעלה אצלי?? המערכת שלי: Machine name: ENRIKO Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100216-1514) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7383 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Page File: 817MB used, 3126MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unico…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפצה: Ignition Entertainment פיתוח: Zombie תאריך יציאה: Q3/2010 מנוע:Unreal Engine 3 ז'אנר:Modern First-Person Shooter אתר הבית: www.playtangodown.com טריילרים http://www.gametrailers.com/game/blacklight-tango-down/12790 מהתרשמות שלי מהטריילרים האחרונים מתערוכת E3 מדובר במשב רוח מרענן בז'אנר המדברי של ה FPS מאחר והחברה אמיצה מספיק בשביל להכריז שהם מנסים לשנות את הענף לטובת הגיימרים ולצאת במחיר משוגע של 15$ כדאי מאוד שיהיו למשחק הזה הרבה תומכים כי יש פה גם ענין עקרוני. מלבד זאת, על פי הטריילים נראה כי הגיימפליי מלוטש והנשקים נראים מעולה. 7 מצבי משחק ו 12 מפות יעסיקו אותנו מספיק זמן. המולטי יכיל עד 16 שחקנים ובנוסף גם מצב קואופ לשחק עם חברים (יהיה סינגל?…
-
- 104 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לאחי יש מחשב לא רע בכלל 4 gb זכרון וכרטיס מסך 8600gs 512mb הוא מנסה לעלות את המשחק באיכות הכי גבוהה והמשחק עולה אך איטי בפונקציה הבינונית המשחק טוב אבל איכות ירודה למישהו יש מושג עם זה חומרה או בעיה בהגדרות הכרטיס? המון תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק הוא השלישי בסדרת המשחקים The Sims. בדומה למשחקים הקודמים, מטרת המשחק היא להקים משפחה, לדאוג לצרכיה ולהפוך אותה למאושרת וגדולה. תצטרכו לעמוד בקשיים רבים - קשיי אופי, קשיים כלכליים, קשיי מראה ועוד. תצטרכו למצוא למשפחתכם עבודה, תחביבים, כישורים וכמובן, הדבר הכי חשוב - אהבה. תוכלו ליצור משפחה מורחבת, תוכלו להזמין ידיד/ה אליכם הביתה ולפתח איתו את הקשר ולבסוף תוכלו להזמין אותו לגור איתכם ואפילו לבצע איתו יחסי מין ולנסות להביא תינוק לעולם. בנוסף לכל הכתוב למעלה, יתווספו למשחק הפעם אפשרויות רבות נוספות שיפורטו בסעיף הבא. בדומה למשחקים הקודמים, מטרת המשחק היא ליצור דמויות אמיתיות - אנשים, לגדל אותם בבית, לדאוג לצרכים הבסיסיים שלהם, לפתח מערכות יחסים, להקים משפחה, למצוא עבוד…
-
- 54 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הורדתי(מgamesplanet נה נה בננה) את GTA 4 והתחלתי לשחק.. להפתעתי המשחק מאוד כבד ואני נאלץ לשחק על הגדרות מאוד נמוכות וגם אז ישנן תקיעות. הנה לוג הבאנצ'מארק שביצעתי: Statistics Average FPS: 26.46 Duration: 37.53 sec CPU Usage: 99% System memory usage: 72% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz) Texture Quality: Low Shadow Quality: Low Reflection Resolution: Low Water Quality: Low Texture Filter Quality: Tri-Linear Night Shadows: Off View Distance: 17 Detail Distance: 9 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 258.96 Audio Adapter: Fast Track Pr…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד 24 שעות !!! hl2 יוצא!!!! :funn: :anim-jjd: :anim-jjd: :jump1: :jump1: :jump1: :evil_laughterperple: :evil_laughterperple: :elkgrin: :funn: :aktion031: :bigglasses: :beerchug: :auto: :auto: הרגע שכולם מחכים לו!! מגיע ! 16 לחודש!
-
- 1.4k תגובות
- 111.9k צפיות
-
-
מישו מכיר תוכנה שמאפשרת לבנות לזה מפה??ואם יש מדריך אז מעולה...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-