עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by pazer005,

הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. חשבתי לקנות את BAD COMPANY2 החדש יחסית למחשב במחיר זעום (160שח) ואז ראיתי שעוד רגע יוצא MEDAL OF HONOR תחת EA שעשתה גם את BATTLEFIELD. כרגע אני משחק בBF2 הישן והוותיק ואני פשוט מכור! או לחכות בכלל ל CALL OF DUTY BO שיצא בנובמבר? אני חולה על סגנון המשחק של BF שכולל רכבים. האם בMOH יהיו רכבים? האם בBO יהיו רכבים? האם ב MW 1+2 יש רכבים? בקיצור לא יודע מה לעשות!! תודה לכל העוזרים ושאלה יהיו הצרות שלנו בחיים!

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by rotem27,

שלום חברים, אני מחפש שמות משחקי אסטרטגיה שאפשר לשחק נגד חברים ממחשב מרוחק, חוץ מ warcraft : ) מיציתי אותו עד תום עם החבר'ה שלי. . אגב , אני לא מפעיל את החיבור רשת למשחקים דרך Battlenet, אני מרים VPN דרך ה local area connection מתחבר ישירות למחשב של אותו חבר שאני משחק איתו. אז כל משחק אסטרטגיה (עדיפות למשחקים הישנים כמו : warcraft , age of empires ) יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Vaz,

יש פה אדם ששיחק במשחק הזה? איזה משחקי תפקידים טובים ביש בימינו בסגנון של SACRED 2?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by amisu,

Two Worlds 2 5.10 Gothic 4 12.10 Fallout new Vegas 19.10 Fable 3 26.10 צריך לפנות זמן והרבה.. ולשחק פחות SC2..

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  8. איזה nfs הכי חדש אני יכול להריץ במחשב שלי ושיעבוד טוב שלי תקיעות? זה המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088

9. Started by tombcatz,

הגיע הזמן לרכז את כל דיוני באטלפילד 2142 למקום אחד... BATTLEFIELD 2142-דיון ראשי אם אתם מעוניינים לדבר על המשחק-תעשו את זה פה...שאלות,בקשות,טענות,ביקורות,מענות,הכל פה. תקציר על המשחק-לאלו שאינם מתמצאים בו Battlefield 2142 (או בקצרה BF2142) כמו קודמיו הוא משחק מולטי פלייר שבו 64 איש יתחרו בשתי קבוצות על שליטה על נקודות אסטרטגיות במפה כמו גם במצב Titan החדש. BF2142 יתרחש כ-150 שנה בערך לתוך העתיד בתקופה בה עידן הקרח מתחיל להתפשט על פני כדור הארץ. שלא כמו בסרט "היום שאחרי מחר" (the Day after Tommorow) כאן המצב לא מתדרדר לכדי שואה של האנושות בתוך 48 שעות, אלא הקרח מתפשט לו לאיטו, ובני האדם מתכנסים לתוך האזורים שאליהם הקרח עוד לא התפשט. כצפוי האוכל והמשאבים השונים לא מספ…

• 186 תגובות
    • 23.5k צפיות
  10. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by boogeh,

מישהו יודע האם עדיין קיים כזה דבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by elyaz,

כנראה שלא, אבל משום מה אני לא מצליח בקרבות שם... טוב זה קצת מביך... אבל אני משחק על רמת קושי normal, ופשוט לא מצליח לעשות משימות אני עכשיו במשימה של הטירה ב redcliff, הדמות שלי בדרך כלל עם קשת, ועם אליסטייר sten והכלב, וזה עדיין לא הולך יש איזה דרך לנצח בקרבות שפיספסתי? הכנסתי בטקטיקה לכל הדמויות שאם הבריאות מתחת ל 25 שיישתו משהו.. עדיין אחרי קצת זמן כולם מתים לי זה ממש מתסכל-זה פשוט משחק מעולה ולא בא לי לשחק את כל המשחק על הרמה הקלה תודה מראש דרך אגב- למה אין דיןן ראשי?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by J S Bach,

היי, זה משחק ישן [מלפי 10 שנים בערך] שבו אתה מפתח ושולט בעיר [נראה לי שרק במצריים], משחק מורכב שספר ההוראות/חוקים/הסברים שלו כלל כ-300 עמודים. במשחק הייתי צריך לדאוג לתזונה של העיר, טיפול במחלות/מגפות, הגנה מפני אויבים ותקיפתם וכן הלאה. אני זוכר אותו בתור משחק מאוד מורכב במיוחד לאור העובדה שבאותה העת הייתי כבן 8 ובלי אנגלית מפותחת במיוחד. נראה לי גם שהשם כלל את המילה 'פרעה', אבל אני לא מצליח למצוא עדויות אודות קיומו באינטרנט. בתודה מראש. **יצאתי אידיוט, כתבתי את המילה 'פרעה' לא נכון באנגלית ובגלל זה לא מצאתי כלום.... אפשר לסגור. מצטער

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by Morphine,

עם כניסתם של המחשבים הניידים, הסמארטפונים ומחשבי הכיס (ככה קוראים לזה? ???) נפגע בצורה משמעותית מעמדו של המחשב הנייח. הפגיעה מתבטאת בירידה במכירות, אך יותר מזה, משחקי הPC שכל כך אהבנו, כבר לא נראים בשטח. (לא משחקים איכותיים, בכל אופן). אני נהייתי גיימר באופן רשמי בערך משנת 2000. לא היה לי אינטרנט אז, ואת רוב השיחות עם חבריי הייתי מעביר בדיבורים על משחקים. הייתי אז בכיתה ז', וכל היום הייתי מדבר על משחקי מחשב. לא ממש עניין אותי משהו אחר. הרבה משחקים עברו בהארד-דיסקים שהיו ברשותי משנת 2000 עד היום. ההתלהבות ירדה בערך משנת 2007, כאשר כל מה ששיחקתי מאז היה פיפ''א ופרו אבולושן. (חוץ מזה, המחשב שלי כבר לא יכול היה להריץ משחקים חדשים באותה תקופה). היום, כשהמחשב שלי כבר ישן ומ…

• 74 תגובות
    • 8.8k צפיות
  17. Started by NAZRAK,

והשם הקליט יהיה... DMC! יופי. ככה בכלל לא יווצרו בלבולים עם הסדרה "הישנה" (DMC4 יצא סך הכל ב-2008) http://tgs.gamespot.com/story/6275935/dmc-first-impressions/?tag=updates%3Btitle%3B5 סגנון מעניין, למרות שכבר לא אהבתי את הדיבוב החדש של דנטה (ביחס לסדרה המקורית). נראה שאולי נרו לא נמצא כרגע אבל תהייה זרועה כלשהי לתפיסה מרחוק, המנגנון הזה היה ממש כיף לדעתי במשחק הקודם. יהיה מעניין [=

18. אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by kanpachi,

שלום לכולם הרבה זמן אני רוצה לנסות לשחק באיזה משחק rpg, הז'אנר הזה נראה לי מעניין והבנתי שיש הרבה משחקים שאפשר להעביר איתם המון זמן בכייף יש רק בעיה אחת, הבנתי שברוב המשחקים הפופלארים שפונים לקהל ה"כבד" ו"המכור" יש המון סוגי דמויות, המון אפשרויות לפיתוח דמויות, וכו' וזה ממש מבלבל אותי ואני מאבד את הידיים והרגליים, ניסיתי את הדמו של the witcher והוא היה ממש כבד עליי אין לי בעיה להריץ כל משחק, המחשב שלי די חזק יחסית יש לכם המלצות למשחקי rpg למתחילים?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by J S Bach,

היי, זה משחק RPG די חדש נראה לי שאם אני לא טועה בסופו אתה נלחם בזאוס... אני לא ממש מכיר את המשחק, רק יצא לי לראות מס' סרטונים.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by sniper434,

מי בא SOF ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by Iko89,

אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש מישהו שמארגן או יודע על התארגנות לקניה קבוצתית? זה אמנם לא פופולארי כמו STARCRAFT, אבל בטח יש כמה אנשים בפורום שמעוניינים במשחק.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Kalen,

סתם משהו נחמד שניתקלתי בו. יכול להיות שזה כבר פורסם, אבל לא מצאתי. - WoW ברזולוציה של 3840 על 1024. בגדול, מדובר בחיבור 3 מסכים ביחס של 4x3 , (כ"א ברזולוציה של 1280x1024. כנראה מדובר במסכי 19) ליצירת מסך אחד ברזולוציה של 3840 על 1024, באופן כזה שגם WOW רואה אותו כמסך אחד. מדובר במכשיר של Matrox בשם TripleHead2Go digital edition, (ישנו גם DualHead2Go) שאליו מחובר הכרטיס מסך, והוא מבצע את פיצול התמונה ל 3 מסכים המחוברים אליו. ובמילים אחרות. אין כל צורך שהמשחק יתמוך בזה. אלא רק שהכרטיס מסך (בתצורת SLI) יהיה מסוגל לספק את הרזולוציה הנדרשת, ב FPS סביר. כמובן, ניתן להשתמש במסכים גדולים יותר, שיספקו רזולוציה גבוהה יותר, כל עוד יש מספיק כוח מהכ.מסך. ראו בסרטון עד כמה הוא ר…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by natan805,

ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים