עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NetSpider,

כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by mestido,

בשבוע האחרון אני מקבל את זה המון פעמים.אני יחיד? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by jackhammer,

כל הרגעים שגרמו לכם לצעוק HOLY SHIT!...... טוב אני יתחיל הראשון (לא בהכרח לפי סדר העדפה) הוא הפעם הראשונה שנכנסתי לחדר עם דואל עוזי בהילוך איטי במקס פיין :jump: השני זה יותר כמו משחק שלם מאשר רגע מסוים... FEAR כל המשחק הזה מלא ברגעים כאלה אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת (אם האחיזה שלי בסולם היתה תלויה באמת בידים שלי ברגע הזה היתיי מתרסק על הרצפה :lol:) ואז שאתה יורד בסולם, מסתובב עוד פעם ו PAXTON FETTEL עומד ממולך :screwy: חולני!!!!! דפקתי כזה HOLY SHIT שההורים שלי התעוררי וצעקו עלי :lol:

• 54 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by shlomishlomi,

התקנתי Yuri's Revenge וRrd Alert2 על המחשב שלי ולא עובד לי Yuri's Revenge מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!! (יש לי וינדוס XP)

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by Aviad6,

מה נשמע אני מנסה לאחרונה לחזור לשחק מYR RA2 ושאני נכנס למשחק באיטרנט אני מקבל הודעת שגיאה של "matching server not found". מה אני אמור לעשות כדאי להמשיך לשחק? המשחק ישן, יכול להיות שאין לו תמיכה יותר? ניסיתי לחפש עדכונים או משהו אבל לא מצאתי. חבל אם המשחק הושבת....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Los,

שם המשחק: Zeno Clash סגנון: פעולה ו Indie" [המושג Indie מתיחס לקבוצה שמפתחים משהו מסוים משחק/מוסיקה בלי תמיכה מהצד לדוגמא EA] מפתחים: ACE Team תאריך יציאה :21/4/09 תמיכת שפות במשחק :Languages: English*, German, French, Polish, Spanish *כולל תמיכת סאונד. עמוד הבית : http://www.zenoclash.com/ לינקים שימושים בנוגע למשחק: http://store.steampowered.com/app/22200/ http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=843946 Zeno Clash הוא לא עוד משחק קרבות שהתרגלנו אליו,המשחק לוקח אותנו לתקופה הפרהיסטורית ומציג משחק של קרבות פנים מול פנים שלא ראינו בהרבה משחקים עד היום. מעיצוב יחודי של נשקים קדומים /רמת פירוט של הדמיות במשחק [בגדים/כלי מלחמה/מסכות למניהם],ועד נופ…

• 66 תגובות
    • 8.2k צפיות
  7. המשחק אמור לצאת השנה ועדיין לא נקבע תאריך. המשחק יכיל דמויות מעניינות וסביבות מדהימות. נראה מאוד מסקרן,בעיקר הדמויות. ויש כבר דרישות מינימום (בהמשך למטה) http://www.gametrailers.com/player/30314.html מידע מאתר הבית http://www.aceteam.cl/ : Main features: * Fantastic visuals powered by the Source Engine * Engaging melee combat system * Incredible weapons * Deep storyline * Beautiful soundtrack Game requirements: Minimum: 1.7 GHz processor 512 MB RAM DirectX 8 compatible video card Windows 2000/XP/Vista נמשיך לעקוב

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by benhaklai,

הייתי שמח לדעת אם מישהו מכיר משחק , שיצא או שייצא בקרוב, בפורמט דומה לזה של Zero Hour אשר יכול להוות יורש ראוי?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by ohadzamir,

היי, אני רוצה לארגן קבוצה של 8 שחקנים למשחק ZERO HOUR זה יהיה היום בשעה6:00 יש מעוניינים??

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש בקרוב יוצאת חבילת המשך ל C&C:G בשם Zero Hour סוף סוף. ניהנית מ GENERALS אז אני בטוח קונה (מוריד ;D) את זה גם.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Vidati,

שלום אנשים, חבר טוב שלי בנה משחק שמבוסס על דפדפן המשחק הוא סוג של המשך רוחני ל"גינדיס" שהיה יחסית פופולארי לפני מספר שנים. Zloof הוא לא עוד אחד מהמשחקים רגילים שאתם מכירים. בzloof אתה רוכש אזור אמיתי - על המפת העולם של גוגל - ובונה את העיר שלך. המשחק מפתח את המחשבה והוא בעל ממשק גרפי יחודי. אז בוא עכשיו בנה את העיר שלך והתחל לפתח את עוצמתך הכלכלית, הצבאית והפוליטית. רק כך תוכל לשלוט בעולם! המשחק בחינם ללא הורדות. www.zloof.co.il אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק, רק עוזר לחבר לקבל קצת יחס ולצבור קהילה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by zloof,

שלום לכולם במשחק zloof אתם מקימים עיר על מפה אמיתית של העולם אתם יכולים לבנות כלכלה! ולהלחם בערים אחרות בעולם אני ועוד צוות ישראלי פיתחנו את המשחק-) אני באמת אשמח אם תיכנסו לנסות אותו כתובת: www.zloof.co.il המשחק לא עובד באקספלורר תודה רבה מור זלוף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכם, יש לי את המשחק הזה והבעיה היא שהוא טוחן את ה-HD בצורה לא נורמלית . זה נראה כאילו הוא לא קורא בכלל מהזיכרון. עד שהוא עולה זה איזה 5 דק', וגם כל תזוזה עם העכבר גורמת לקריאה מסיבית מה-HD. זה כאילו כל המשחק יושב ב-PF. יש לי 256MB של זיכרון ואת ה-PF הגדרתי על 512. הדברים "הכי כבדים" שרצים ברקע זה EMULE, MESSENGER, פיירוול, AVG ANTIVIRUS ולפעמים גם ICQ. מה אני יכול לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  14. -------------------------------------------------------------------------------- בבקשה אני צריך דבר שגורם ל : Need For Speed Under Ground 2 ול- הנסיך הפרסי 2 לעבוד בלי דיסק.... בבקשה אני חייב את זה דחוף תודה לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  15. התגעגעתם לקצת אקשן והרפתקאות בחלל? היכונו לחודשי האביב לכתבה

16. הידעתם שסדרת משחקי ההתגנבות והפעולה הנודעת מבית הידאו קוג'ימה חוגגת יום הולדת 30? בואו לשמוע על הדרך שעברה מאז ועד היום לכתבה

17. אדון פדידה היקר הביא לי ולמיכה באן מה ה-ts ל8 שנים אני רוצה מאדון פדידה שידוע מאד בספר החוקים שכתב בקהילה הזאת שיביא לי חוק אחד שאומר שמותר לו להביא לי באן ואם בכלל ל-8 שנים. חבל שנותנים לילדים מmw3 שאין להם מושג מהחיים שלהם לשלוט על כל הקהילה כולה ולתת לשחקנים שפי 10 יותר ותיקים ומשחקים יותר מהם ומכירים את הקהילה יותר מהם "Fadida": מה צריך חוקים? אנחנו דיקטטורה אני מקווה שתבינו מיהו ה"דיקטטור" ששולט בקהילה הזאת כי כנראה לא תראו אותי פה לפי אדון פדידה ל8 השנים הבאות תהנו. על תנעל אם אתה כזה גבר אדון פדידה היקר

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  18. Started by DDos132,

שלום לכולם , כבר הרבה פעמים שאני נכנס לשרת mix יש בלגן די גדול מה יש שם אפרט בפרטי כי זה לא רלוונטי פה, מכיבן שיש לי ניסיון והייתי כבר אדמין חשבתי לעצמי אם תתתנו לי גישות (אדמין) לנסות לשפר קצת את הסרבר חשוב לי לציין שיש לי ניסיון רב בתחום והייתי אדמין בקהילות אחרות פה עוד לא יצא לי. אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by dor31,

איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by gigabot,

בגלל בעיות גרפיות שיניתי שם דברים על בליינד איך אני משנה לאנגלית בבקשה כמה שיותר מפורט

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  21. אני מתלבט בין X-BOX עם צ'יפ צורבים למחשב למחשב. אני יכול לקנות X-BOX עם צ'יפ צרובים ב-1900 שח וחבר שלי יצרוב לי כל משחק באיכות הכי גבוהה ב-20 שח (מאנייק אה?) עם צורב DVD יש לו בינתיים כ-40 משחקים אפשריים לצריבה וכולם ממש סוף הדרך (יש לו X-BOX)! טלוויזיה כבר יש לי, 29 אינצ' מגעילה של יונדאי אבל האיכות סאונד שלה בת זונה, גם לו יש TV 29 אינצ' מגעילה ורואים אצלו מצויין אז כך שאני לא מודאג לגבי האיכות. אווווווו שאני קונה מחשב בלי מסך, לדעתי מכונת משחקים אולטימטיבית בלי מסך וציוד היקיפי תעלה לי 6500 ואת כל המשחקים אני יוריד מהאימיול (ושם יש הרבה יותר משחקים) אבל אני דיי פוחד שהוירוסים ידפקו לי תמחשב.....לגבי המסך אל תדאגו יש לי LCD שאני ממש מרוצה ממנו..... אז מה לדעתכם עדיף…

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c. זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה. בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע. השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון? בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp? אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. הגעתי למשימה שאתה יוצא ממעלית וסגור בבית, כשמבחוץ יש מסוק שמפציץ את הבית כל הזמן. הבית מלא נינג'ות שאותם כבר הרגתי, איך אני יוצא מהבית הזה, ישנה דלת שמובילה החוצה אבל זה רק לבריכה ולעוד חדרון קטן ם נשק ו-medik. יש למישהו רעיון ? תודה על העזרה. The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DrowNz,

שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz

• 7 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.