עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by simonsix,

המשחק שמפותח על ידי GRIN שהיא חברת פיתוח מעולה למשחקים תנסה לבצע משימה כמעט בלתי אפשרית לפתח משחק פעולה מגוף שלישי שמבוסס על סרט קולנוע. (שובר הקופות WANTED) זה בדרך כלל לא מצליח אבל הטריילר נראה אחלה תאריך היציאה המשוער-תחילת 2009 http://www.gametrailers.com/player/43410.html

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by BEN903,

איך הוא כדי להשיג ????? http://www.war-front.de/en/home.html

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by AVL,

היום ניסיתי את war rock , שהוא משחק FPS מולטיפלייר חינמי , סטייל AA, קצת מזכיר את BF2 , ואני חייב לציין שהוא בכלל לא רע! מגוון הנשקים מצומצם , הגרפיקה לא מדהימה , אבל בהחלט מספקת בהתחשב בזה שמדובר במשחק חינמי לחלוטין , משחקיות לא רעה והוא רץ חלק לאללה תנסו ותגידו מה אתם אומרים - http://www.warrock.net הערה- לינק ההורדה של המשחק משום מה לא עובד לי ולאנשים אחרים לא בFF ולא באקספלורר, אם גם לכם זה קורה תורידו את תוכנית ההתקנה המצומצמת מכאן - http://warrockpatch.nefficient.com/kipawar...arRockSetup.zip ואז התוכנית תוריד את השאר, ואל תשכחו להירשם באתר ולקבל משתמש\סיסמה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by ha_miki,

איזה באסה אני בא היום לשחק WAR ROCK וזהו נגמר הבטא אי אפשר לשחק יותר !!!! עד שהגעתי לשלב 10 ..... יש כאן עוד אנשים ששיחקו ? לאיזה שלב הגעתם ? אני משחק בערך חודש

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. המשחק מומלץ לכל מי שאוהב משחקי דפדפן, כמו DT או משהו... כולם להרשם!!! האתר הרשמי: http://www.war-army.com אם לא אכפת לכם בדרך להצביע לי, .... להצביע לי ולהרשם! ארגגג!!! (בבקשה!!) http://www.war-army.com/recruit.php?...fbb3700b0cd31f יש 4 גזעים: - בני אדם מקבלים 10% תוספת בהתקפה. - זומבים מקבלים 10% מהאנשים שהם הורגים. - גבלנים מקבלים 10% תוספת בהגנה. - אלפים מקבלים 10% תוספת בכוח ריגול. יש 4 מקצועות: - לוחמים מקבלים 5% תוספת להתקפה. - מגינים מקבלים 5% תוספת להגנה. - מרגלים מקבלים 5% תוספת לכוח ריגול. - גנבים מקבלים 5% יותר זהב בכל תור. יש במשחק קלאנים, בנק, הכל!! המשחק עוד לא מושלם עובדים עליו, מחר אנחנו הולכים לעבוד על הגראפיקה. כולם להרשם!!!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by nondos,

משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by hedva,

אהלן שתי בעיות במשחק להגיע ב time trail ל 20E6 ולקדם את צבירת ה level לקראת ה- 100000 חוץ מה - רוורס רנק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט... מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות. עריכה: לא, אני לא מסטול אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MINIME,

אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Fetalo,

אני אישית אוהב את כולם חוץ מה - Peopleים

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, הדיסק שלי המקורי גמור ולא ניתן להתקין את WC3 יש למשהוא לינק להורדה מהירה של ISO או BIN? יש לי CDKEY מקורי,ואני לא רוצה\צריך קראק אז אין מה לדבר על זה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. כמו ששמעתם (או שלא), יצא WAR3 (בהוצאת "Razor 1911"). מישהו כבר הספיק להוריד ? אולי תוכלו לספר בקצרה האם יש הבדל בין גרסת הבטא ששוחררה לבין הגרסה הנ"ל? (אל תשאלו איפה משיגים :-X , אבל שיהיה בהצלחה) ;D

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by WizMaster,

שלום, כשהתקנתי את המשחק הכל היה בסדר אבל כשיצאתי ממנו וחזרתי אליו שוב, נעלם לי ה-Sound בסרטים... מישהו יודע מה אפשר לעשות? :saint:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by i.k,

האם אפשר לשחק את זה באינטרנט אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by Omerole,

עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Avi Lev,

מישהו משחק בימים אלה? אני משחק כבר שנה ON and OFF רואה המון סטרימרים ב TWITCH. שחקן בינוני מינוס.. המשחק מאוד מאוד קשה... לקח לי זמן רק להבין מי נגד מי ומה אני עושה.. אך שווה כל רגע... שיחקתי ב GOLDEN ERA של המשחק ב 2003 ועשיתי קאמבק ב 2017. לא מצאתי שחקן ישראלי אחד ב ARENA... אם יש מישהו במקרה שמשחק או שמכיר מישהו שכן בבקשה תגידו לי כי די משמעמם שם לבד עם כל הגויים חחח ;P

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by unknown,

?

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי את המשחק ואני כבר כמעט עברתי אותו (לקח לי יום)! ורק רציתי להגיד לכם שזהו משחק מאד מאכזב: גרפיקה ישנה ומגעילה משחקיות ישנה וקו עלילה טיפשי ביותר! מה שכן טוב במשחק הזה זה הסרטים - הם בהחלט דבר מאד מדהים, אני אישית ראיתי אותם כמה פעמים וכל פעם הייתי אחוז התפעלות אבל בכלליות אני מאד מאד מאוכזב מהמשחק! בליזרד פישלו הפעם בגדול! הם משכו את המשחק יותר מדי וכתוצאה מכך הגרפיקה של המשחק התישנה - אולי לפני שנה המשחק הזה יכל להיות משהו! משחק מאד לא מומלץ ומאכזב!!! :-/

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  19. לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by sh2006,

מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by totah,

האם לדעתכם זה אפשרי?. footman battalion - 20 troops [attachment deleted by admin]

22. אני לא מבין. פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה. עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר. התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק. הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם". הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה ג…

23. Started by Jack_g,

מישהו משתתף פה בניסוי של הבטה? יודע אולי שרתים שאפשר לשחק בבטה?( לא BATTLENET)

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום. יש בידי דיסק מקורי אחד, אבל יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי אחד של אח שלי. שנינו רוצים לשחק אבל שנינו צריכים את הדיסק.. חשבתי על כאילו להשתמש בדיסק דרך הכונן שלו דרך הרשת אבל בכל זאת זה אומר שצריך דיסק.. מישהו מכיר שיטה שתאפשר משחק של שנינו מאותו כונן? תודה מראש, אור.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jean-paul,

יש לי מחשב פנטיון 4 1.7 ,256 ddr ram כרטיס מסךgeforce2 64 mx 400 של asus כאשר אני מעלה את warcraft3 ומסמן שהמשחק יעלה ע"פ הפרטים הגרפים הגבוהים ביותר,המשחק רץ לי יפה ואינו נתקע.אולם כאשר אני יוצא מן המשחק השולחן עבודה עולה לי לאט וכשאני בודק את צריכת הזיכרון(xp)בעזרת task manager אני מגלה שהמשחק השתמש בנוסף ל זיכרון ram בכונן הקשיח האם זה נורמלי למשחק בסדר גודל כזה? ???

• 1 תגובה
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.