עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by simonsix,

אם מישהו מכיר או יודע מהיכן ניתן להוריד ולשחק במשחק "Battery Online" אשמח אם ישפוך קצת אור מדובר בפיתוח קוריאני והוא נראה לי לפי הגיימפליי בסירטונים כמו שילוב לא רע בין COD4 לבין MW2 או אולי בחיקוי מוצלח לבלאק אופס ;D (שאני לא ככ אוהב) לפי מה שהבנתי השם האמריקאי שלו הוא Arctic Wind וגם זה לא עזר לי למצוא הורדה שלו (אם בכלל קיימת) אולי המשחק הזה בשלבי ביטא? בינתיים נרשמתי לאתר הזה- http://vision.webzen.com/bt/ שאמור לספק את ההורדה אבל ממה שראיתי יש שם רק עידכונים הנה כמה סירטונים מהמשחק:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RUONXHEV,

Metro: Last Light הוא משחק ההמשך של METRO 2033. השחקנים יגיעו שוב למוסקבה השוממת, אשר בעיצומה של מלחמת אזרחים בגלל "נשק יום הדין" המאיים להשמיד לנצח את העולם שנותר. THQ מבטיחה את אחד הסביבות המפורטות והמרהיבות ביותר שנראו אי פעם בתעשיית משחקי המחשב. המפתחת 4A Games מבטיחה חווית משחק מפחידה ומרתקת, אשר משלב קרבות מיוחדים במינם. החוויה תהיה בעלת אקט הישרדותי משהו, מה שישאיר רגש מסוים אצל השחקנים שללא ספק יזכרו את מה שהם עברו במשחק. כמו כן, מובטח גם מצב מרובה משתתפים מיוחד ומהנה. THQ הסבירה כי "Metro 2033 היה יצירת מופת פגומה משהו. הוא כלל עולם מרתק ומקורי, אך המשחק לא כלל אמצעי פרסום כמו שהיה צריך ולכן לא זכה לחשיפה המתאימה. לא נעשה את הטעות הזו שוב: Metro: Last L…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  4. רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Jonnyboy,

שלום, קניתי את הHALF LIFE COMPLETE PACK שמגיעה עם HALF LIFE HALF LIFE 2 HALF LIFE 2:DEATHMATCH HALF LIFE 2:EPISODE ONE HALF LIFE 2:EPISODE TWO HALF LIFE:BLUE SHIFT HALF LIFE: OPPOSING FORCE TEAM FORTRESS CLASSIC במה לשחק קודם? מה הסדר של המשחק לפי העלילה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by alexg657,

כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by RUONXHEV,

Homefront תאריך השקה: 15.3 פלטפורמות: PC/Xbox360/PS3 פיתוח\הפצה: Kaos Studios/THQ THQ רואה ב-Shooter הזה, אם יצליח, את כרטיס הכניסה שלה לזירת ההתמודדות בין כבדי תת-ז'אנר ה-FPS הצבאי, Call of Duty, Medal of Honor ו-Battlefield. הקמפיין של Homefront מועבר מנקודת מבטם של חיילי גרילה אמריקאיים, שנלחמים נגד כוחות כיבוש קוריאניים, בעוד המולטיפלייר שלו מפגיש את הצבא האמריקאי, לפני התפרקותו הכמעט מוחלטת, עם הצבא הכובש בקרבות עתירי כלי רכב וטיס. (קרדיט לויגיימס) Homefront מציג עתיד דמיוני בו צפון קוריאה משתלטת על הדרום ומכריזה מלחמה על ארצות הברית. תוך כדי השתלטות מהירה על הוואי וסאן פרנסיסקו, הקוריאניים מבצעים טבח המוני באזרחי ארצות הברית. המשחק יצא במרץ 2011 בגרסאות למח…

• 95 תגובות
    • 21k צפיות
  8. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

9. Started by shaharazi,

היי. נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פתרון. כאשר אני עומד לסיים את השלב של FEMA (עם הרובוט) אני עולה למטוס חזרה לבסיס ואז הוא מוציא אותי לתפריט הראשי ואי אפשר להמשיך. לעוד מישהו זה קורה?? זה מתסכל. משחק פצצתי ביותר ואני רוצה להמשיך. ( סיימתי את DEUS EX 1 בערך 15 פעמים). תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by erez1968,

יעבדו גם על XP SP2? או שרק על SP3?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by CrazyMonkey,

כל מי שמעוניין שיכנס לפה : http://gamescrew.co.il/index.php/community/viewtopic.php/f,28/t,675/ הטורניר הוא קבוצות לכן כל מי שרוצה להשתתף שיארגן לעצמו קבוצה שמכילה 4 אנשים וירשם . הפרס לזוכה הוא חבילת הרחבה של BFBC2V [= בהצלחה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Galit17,

נראה טוב רק הם אומרים שזה יהיה אותו מנוע בדיוק הם לא שינו אותו ,חבל ציפיתי לגראפיקה טובה יותר. [E3 2011] Torchlight II interview

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Dima67,

אני עוקב אחרי המשחק הזה כבר כמה חודשים ורציתי לשתף אותו איתכם. D: http://www.hawkengame.com/ זהו משחק בז'אנר ה-MECH FPS. זהו משחק INDIE הנמצא בפיתוח כבר המון זמן, על ידי צוות של שישה עיקריים + שלושה עוזרים. הוא יכלול (לבינתיים) רק מוד MP. לא ידוע מחיר, תאריך יציאה ובעצם שאר הפרטים החשובים. • לא מזמן עשו ריאיון עם אחד המפתחים הראשיים והראו גם גיימפליי ב-E3 http://www.g4tv.com/videos/53603/hawken-e3-gameplay-demo/?quality=hd • כמה ריאיונות שעשו לפני זמן רב יותר (יש עוד באתר אם תרצו): http://pc.ign.com/articles/115/1158817p1.html http://kotaku.com/5787444/get-an-amazing-cockpit-view-of-gorgeous-mech-shooter-hawken http://www.pcgamer.com/2011/03/31/mech-lust-continues…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by simonsix,

EA Confirms Respawn Entertainment Game Is Sci-Fi Shooter

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT ברצף של משחקים חדשים. GEARBOX הכריזו על משחק חדש בסידרה ומשנים כיוון. המשחק החדש יהיה פחות רציני ובעל חוש הומור שדומה לשמחקים האחרים של GEARBOX. המשחק יהיה דומה מאוד לסרט Inglourious Basterds, המפתחים ב GEARBOX כניראה ראו את הסרט ואהבו חלק מהרעיונות. המשחק יכלול 4 דמויות מה שמרמז על 4 PLAYERS CO-OP למרות שלא היה אישור לזה. הטריילר מ E3, לא INGAME אבל בכל זאת יפה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…

18. Started by LIFE313,

שעם מפרט שכולל core i3 sapphire hd5850 xtreme 4 gb ram ג'י טי איי 4 ירוץ עם תקיעות? כי הבנתי שהמפרט שיש לי אמור להריץ משחקים כאלה על הכי גבוה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

פחות מחודש לארוע הגדול של השנה, חשבתי שיהיה כדאי לפתוח דיון שירכז את כל המשחקים שכניראה יופיעו שם, יש הרבה כאלה אני מאמין שיש עוד, זה מה שעולה לי בראש כרגע (יש גם חברות שלא הזכרתי כמו CODE MASTERS). עדיף להתיחס רק למשחקים שיכול להיות שיצאו למחשב (כלומר אין צורך להזכיר משחקי FIST PARTY של סוני/MS/נינטנדו). ACTIVISION (המשחקים יפוזרו על ארועים של חברות אחרות, הם לא עושים משהו מרוכז ב E3): - MW3 כמובן, לא סוד גדול - משחק ג'יימס בונד חדש מ RAVEN - Spider Man Edge Of Time - Transformers: Dark of the Moon - Transformers: War for Cybertron 2 - פלטפורמה חדשה ל COD, כניראה משהו שיבוא במקום STEAMWORKS - PROTOTYPE 2 - DIABLO 3 (בליזארד) EA - Need For Speed The Run - NE…

• 60 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT הכריזו על משחק שלישי בסדרה והראו GAMEPLAY. המשחק חוזר למראה הטרופי שראינו במשחק הראשון ומפותח על ידי UBISOFT MONTREAL. יעלו לפה גיימפלאי ברגע שזה יגיע ל YOUTUBE לדעתי ניראה הרבה יותר טוב מהשני והרבה יותר קרוב לראשון. המשחק יצא ב 2012. E3 2011: Debut Gameplay (Stream) - Far Cry 3

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by liel3,

שלום חברים, שבוע שעבר התקנתי את פיפא 11, המשחק מתחיל במהירות סבירה, ולאחר כמה דקות נהיה איטי בטירוף עם עצירות לפעמים. מפרט מחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit Processor: Intel® Core2 CPU E6300 @ 1.86GHz Memory: 2048MB RAM Display Devices --------------- Card name: NVIDIA GeForce 7600 GT לדעתי, המפרט אמור להספיק, אבל בכל זאת עובד איטי, יש למישהו רעיון???

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה. ההודעה מהפייסבוק:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Dima67,

מישהו קנה מהאתר http://www.cjs-cdkeys.com/ הם אמינים?

• 14 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by SciFi7,

אתר הבית: www.ea.com/crysis/ ז'אנר: משחק יריות מגוף ראשון FPS עמוד ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis תיאור המשחק מויקפדיה: תיאור מפורט: Crysis מפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת קרייטק (Crytek) - אותה מפתחת מוכשרת שיצרה ת אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנים האחרונות הלו הוא FarCry. בעוד שרבים מצפים להמשך ל-FarCry, ל-CrySis אפשר לקרוא המשך רוחני ותו לא, אין כאן קשר עלילתי בכלל אבל יש אי טרופי וגרפיקה שתשאיר אתכם פעורי פה. מה צפוי לנו בגרפיקה? מה דעתכם על עלים בודדים שנעים ונשברים תוך תנועה שלכם ביער? על היכולת לחתוך עץ לשניים עם מכונת הירייה שלכם? על שימוש מדהים באור, HDR ו-... טוב הבנתם את הקטע ואם אתם מכירים את FarCry אתם יודעים בדיוק למה החברה הזו מסוגלת.…

• 2.7k תגובות
    • 256.4k צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, לפני שקרס לי ה HD, שיחקתי במשחקי רשת בפינגים סבירים. אחרי שקניתי חדש והתקנתי הכל שוב, הפינגים עלו בצורה דרמטית שלא מאפשרת לשחק ברשת. לכן אני מניח שזה עניין של הגדרות - איך מורידים את הפינגים ? ד"א ב HD הקודם השתמשתי ב XP, בנוכחי אני משתמש ב WIN 7. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים