משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר WWW.GAMES4GAMER.CO.IL קניתי משם COD BO פועל מצויין
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, אני בקושי משתמש במשחק, והוא עדיין משחק מעולה, אז אני מאמין שיש קונים עבור המשחק הזה. האם אפשר למכור את ה key ומשתמש יכול להוריד איתו את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם, הרעיון הוא לפרסם תמונה או פריט קול ממשחק, עדיף שלא יהיה ברור מאליו- כדי שהמשתמשים ינסו לזהות. על מנת לצלם תמונה ממשחק, לחצו על Print Screen במקלדת בזמן משחק והדביקו את התמונה ב"צייר". את התמונה תעלו לאתר אירוח תמונות, כדוגמת: www.imageshack.us או www.tinypic.com את הקישור לתמונה תדביקו בהודעה, תסמנו אותו ולחצו על "הכנס תמונה": תשימו לב- מטרת הדיון היא לא לפתח דיון על המשחקים שיפורסמו בו, לכן הודעות לא קשורות ימחקו. ------------------------------------------ ובתור התחלה... זהו את המשחק!
-
- 1k תגובות
- 115k צפיות
-
-
לא הרבה זמן עבודה אבל אהבתי מה שיצא לי, סך הכול אני לא ממש מכיר את המנוע הזה: מצטער מראש על הזווית ההזויה של הסרטון זה הFRAPS:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ את רוב המשחקים על גרפיקה ממש טובה מעב E8400 כרטיס מסך HD6870 4 גי'גה זיכרון הכול עובד לי מצויין גם שיצא Super Street Fighter IV עד עכשיו יש לי אותו על הגדרות גרפיקה גבוהות הוא עובד מצויין. Super Street Fighter IV: Arcade Edition מפעיל את המשחק, המשחק בקושי זז, מוריד את הגרפיקה למינימום משתפר אבל בקושי. עכשיו עשיתי בדיקה הפעלתי את המשחק הגעתי למסך הראשי של המשחק מיזערתי לווינדוס באמצעות ALT TAB הפעלתי את מנהל המשימות ואני רואה את המעבד על 100% איך זה יכול להיות? מישהו נתקל בתופעה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איזה משחק מחשב הייתם ממליצים לקנות לילד בן 12? הילד אוהב מחשבים, אבל בעיקר משחק משחקי פלאש ומשחקים בפייסוק (חלקם כוללים גם אסטרטגיה). כמו כן, יש לו רק ידע בסיסי באנגלית, לא יותר. תודה רבה, יואב
-
- 17 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום ... הייתי רוצה לקבל המלצות לכמה משחקים טובים בסיגנון צבא נשקים וכו (אסטרטגיה גוף שלישי וכול דבר דומה) אאם אתם מכירים משחקים מעניינים .. תודה (שיהיו כבדים במיוחד)
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הוכרז המשחק Dungeon Siege 3! הוא יגיע ל מחשב האישי, ה-X360 וה-PS3. פרטים: http://www.videogamer.com/news/dungeon_siege_3_revealed.html http://www.prnewswire.com/news-releases/square-enix-announces-partnership-with-obsidian-entertainment-for-dungeon-siege-3-95772254.html
-
- 82 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 21 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ, ביצז’? בשבוע שעבר התקיימה תערוכת טכנולוגיה (מסכי D3 וגיימינג) בנמל ת”א. לוני וינאי הלכו לדפוק נוכחות וחזרו עם רשמים (מדיה גיים – שאפו!). יש לנו פרק עמוס בכל טוב עבורכם השבוע: יש לנו סקירות של משחקים חדשים (קאמפר סליחה סנייפר: גוסט ווריור, אאוטלנד, מורטל קומבט ועוד..) סקירות של דמואים מבישים (דנג’ן סיג’ 3 ומאג’יק 2012) משחק שווה לאייפון (ארמי אוף דארקנס: דפנס), סקירת מאזין ל-L.A. Noir, המלצות על סרטים חדשים, שאלה שבועית חדשה בפורום הפאנבויז, המון חדשות חמות וים של שאלות מאזינים. מאוד …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך קוראים למשחק חשיבה הזה שצריך לשים קופסאות במקום? הוא די ישן. והאם Mortal Kombat החדש, יגיע אי פעם למחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למי שלא יודע על מה מדובר (כמוני עד לפני יומיים שלושה), אז זה סוג של MMO מלחמות טנקים עם אלמנטים ריאליסטים. אנחנו פה משחקים את זה בקלאן שלנו כבר כמה ימים ולא עוזבים את זה, זה ממש כיף, אני חושב שכולם יכולים להוריד ולנסות למרות שזו בטא "סגורה", רק צריך להירשם אצלהם ולהוריד. החיסרון היחיד הוא שהבטא ברוסית כרגע וזה ממש מעצבן אבל אפשר להסתדר, מי שרוצה לחכות קצת מוזמן, הבנתי שתצא גם בטא ארופאית... קיצר שווה לבדוק! http://www.worldoftanks.com/ ^^^^^^ טעות שלי, זה האתר הארופאי. האתר הנכון הוא http://game.worldoftanks.ru/update, כרום ממולץ בחום!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ידעתי כבר כמה זמן שהמשחק בפיתוח, אך חשבתי שהוא יהיה גרוע כמו כל דבר אחר שAmerican Mcgee עשה שהוא לא alice הראשון. אבל אז הגיעה הידיעה הזו בvgames: http://www.vgames.co.il/article/15194.html ראיתי את כל ה-10 דקןת, מה אומר ומה אגיד... זה נראה מעולה. לא יכול לחכות.
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאני שומר משחק באמצע משימה הוא נותן לי לעשות שמירה ללא שום בעייה אבם אחר כך שאני מסה לטעון את המשימה ששמרתי הוא לא מראה לי את הקבצים ששמרתי
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משחק דפדפן חדש לאלה מאיתנו שתמיד חלמו לשחק באטלפילד בעבודה: לינק: http://battlefield.play4free.com/en/ וידאו: http://youtu.be/ah90tzC_79k גיימפליי: Battlefield Play4Free Gameplay [HD]
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, HL2. יודע שזה משחק ישן. אז מה, כבר אי אפשר לשחק בו? גיליתי שעשיתי טעות לפני שעה וחצי או שעתיים של משחק. לא נורא, זו בדיוק הסיבה שהמציאו את ה- F6, פשוט מעלים שמונה או 12 שמירות אחורה ו... אין לי?! משום מה יש לי רק חמש שמירות כשהכי ישנה היא רק עשרים דקות אחורה (auto save). מה לעזאזל? זה אמור להיות ככה? יש דרך למצוא את השמירות האבודות? אפשר לפחות לקפוץ לתחילת השלב?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-