עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שמעו הם גאונים וזה יהיה זמין בתקופת החיים שלנו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ניתן לרכוש מסטים: http://store.steampowered.com/app/1250/ Genre: Action Developer: Tripwire Interactive Publisher: Tripwire Interactive Release Date: 14 May 2009 Languages: English Single-player Co-op עמוד הבית - http://www.killingfloorthegame.com / אפשר להתרשם מטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/49292.html About the Game Killing Floor is a Co-op Survival Horror FPS set in the devastated cities and countryside of England after a series of cloning experiments for the military goes horribly wrong. You and your friends are members of the military dropped into these locations with a simple mission: Survive long enough to cleanse the area of the fa…

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by SweetDeath,

לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מישתמש סטים אם המן משחקים מוכר אותו ב500 שקל לל המעוניין שיצור איתי קשר 0507114835

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moty_p,

אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …

7. Started by Mike-,

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי" אתר ביתבבניה יעלה לשרת איחסון חינמי) להורדת הדמו (1.0):בהעלאה... תאריך יציאה משוער:1-1-2012 מידע על המשחק: זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך. כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא. יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה). תמונות:

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by coorva,

שלום אני נמצא בשלב שנקרא relic כמדומני. המשימה שיש לי היא secure the extraction point so the vtol can land למיטב הבנתי הקטע הזה הוא בעייתי כיוון שצריך לגרום לארבעה קוראינים בחליפות ננוסוט לצאת ממחבואם ולהרוג אותם על מנת שה- vtol ינחת. לא משנה מה אני עושה אין שום סימן לקוריאנים. גם לאחר הסתכלות ב- youtube על כל ההמלצות איך לגרום להם לצאת ממחבואם - שום דבר לא עוזר. ניראה לי שזה באג במישחק. (התקנתי את כל הפאצ'ים שצריך) מחפש cheat שמאפשר לי לעבור לשלב הבא אך לא ניראה לי שקיים. האם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו לאחר הקטע הבעייתי הזה?

10. Started by Zeev86,

אני מחפש משחקי RPG ל2 שחקנים (מבט מלמעלה), נהנתי מאוד מTitan Quest ומהתוספת. ניסיתי את Diablo2 אבל עד כמה שאני לא זונת גראפיקה, הוא לא ממש עובד בWIN7 וגם נורא מפוקסל לימינו. יש עוד הצעות למשחקי RPG ל2 שחקנים? (אפשר גם ז'אנרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם. אז כמו רבים מאיתנו סיימתי כמה וכמה פעמים את כל משחקי COD שיצאו עד עכשיו (כן אני מודה, לא בדיוק שילמתי עליהם מכספי). עכשיו חשבתי אולי לקנות את אחד מהם דרך STEAM כדי לשחק ברשת. רציתי לשאול אם יש עדיין תנועה בשרתים באחד מהמשחקים (האמת שאני מעדיף את 4) וגם עוד דבר חשוב, איך זה לשחק בשרתים לא מהארץ? יש לאגים? או שאני עדיין תקוע בסיפור של CS וכל מיני אחרים?! תודה לכם =]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by lutsker,

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מדוע המשחק עולה פי 2 יותר (כ105ש"ח) בSteam מאשר בחנויות בארץ (כ60-50ש"ח) אני מפספס משהו?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  14. שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by GREATTHUNDER,

שלום לכולם, אני מנסה לשחק HOMM3 דרך ההאמצ'י עם חבר, שיחקנו עד לפני כשבוע בלי שום בעיה ופתאום המשחק נותן לי הודעה: Sorry there was an error connecting to that session. Please try again ואח"כ Timeout ניסיתי הכל! התקנתי את ההאמצ'י שוב, התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי אחר, התקנתי הכל מחדש על מחשב אחר אצלי, כיביתי את "חומת האש" בראוטר, כיביתי אנטיוירוסים וחומת אש של ווידוס אצלי. ניסיתי גם דרך Tunngle, כלום! (ו-gameranger לא מצליח להתחבר אצלי משום מה) אני יודע בוודאות שהבעיה אצלי במחשב מכיוון שכל שאר החבר'ה מצליחים להתחבר אחד לשני, אני היחיד שלא מצליח. רקע נוסף: הבעיה הופיע לדעתי (לא בטוח) לאחר שהיו לי בעיות חיברו לאינטרנט עקב ההאמצ'י המליצו לי באיזה …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אבל לא זבל כמו הוגו או איתמר מטפס על קירות. משחקים סטייל SPORE או מושקעים ועדכניים יותר. הכל הולך חוץ מז'אנרים של לחימה/FPS וכדומה. תודה.

• 51 תגובות
    • 8.7k צפיות
  18. Started by HuGeMouTh,

אחרי הרבה רמיזות אושר סופית שהמשחק אכן בחיים המפתחת החדשה היא אכן GEARBOX ואחרי ההצלחה של BORDERLANDS אפשר להעלות את הציפיות, יש סיכוי שאכן יצא משחק טוב המשחק כרגע מוצר לראשונה ב PAX וכניראה שיצא ב 2011 http://kotaku.com/5629589/duke-nukem-forever-spotted-at-pax http://kotaku.com/5628894/its-official-duke-nukem-forever-coming-from-gearbox-software ולסיום GAMEPLAY! http://kotaku.com/5629655/your-first-look-at-duke-nukem-forever-in-action

• 222 תגובות
    • 34.1k צפיות
  19. Started by rob_roy,

לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…

21. Started by JohnnyBravo,

Release date(s) PlayStation 3 / Xbox 360 July 19, 2011 Microsoft Windows September 13, 2011 [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][td] [/td][td]Recommended System Requirements:[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]CPU:[/td][td]Intel Core 2 Duo 3GHz, AMD Athlon 64 X2 3Ghz or better[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]RAM:[/td][td]2GB for Windows XP, 3GB for Windows Vista/7 [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]VGA:[/td][td]Nvidia GTX 260/ATI 4870 or better[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table]…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Salwaby,

לפני שאני בכלל חושב על מה שאני הולך לכתוב, אני רוצה להבהיר - לא היא מטרת הדיון להביא לינקים לאתרים של משחקים פרוצים או "קראקים" וכדומה, אלא לפתוח בדיון (עדיף מתורבת) על התופעה המודרנית שהיא - פיראטיות. הייתי רוצה לדעת איפה החברה בפורום עומדים בנושא, לשמוע דעות שונות. במיוחד מאחר וזה לא סוד שבארץ שלנו התופעה שכיחה בקרב כל אוכלוסיות החברה. הסיבה שהחלטתי לפתוח בדיון היא שקראתי כתבה מרתקת על הנושא באתר TweakGuides , כתבה מאוד ארוכה ומפורטת בה הכותב, Koroush Ghazi (נראה לי סיוט לנסות לעברת את השם) מסביר על רקע התופעה, על ההיבטים השונים, ועל דעות "שני הצדדים" - הפיראטיים והיוצרים כמובן. הכתבה העירה את עיניי לעניינים שלווא דווקא חשבתי עליהם לפני, והביאה לי פרספקטיבה שונה על כל מ…

• 102 תגובות
    • 11.7k צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

יכול להיות שקצת מוקדם מידי לקבוע מי משחק השנה,שעוד לפחות שני משחקים גדולים צפויים להגיע-BioShock,ו-Skyrim.וניתן צ'אנס גם ל-Call of Juarez אבל מה היה לנו השנה: 1-Mass Effect 2 Black Ops-2 The Witcher 2-3 מה דעתכם?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by coorva,

שלום רב האם חייבים להתקין פאטצ' 1.1 לפני התקנת 1.2 או שאפשר להתקין ישירות את 1.2 ? איך אני בכלל אמור להתקין אותם אם יש לי חלונות 7 64 bit ? האם יצאו פאטצ'ים שמתאימים ל- 64 bit ? תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים