עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Zeev86,

550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Salwaby,

לפני שאני בכלל חושב על מה שאני הולך לכתוב, אני רוצה להבהיר - לא היא מטרת הדיון להביא לינקים לאתרים של משחקים פרוצים או "קראקים" וכדומה, אלא לפתוח בדיון (עדיף מתורבת) על התופעה המודרנית שהיא - פיראטיות. הייתי רוצה לדעת איפה החברה בפורום עומדים בנושא, לשמוע דעות שונות. במיוחד מאחר וזה לא סוד שבארץ שלנו התופעה שכיחה בקרב כל אוכלוסיות החברה. הסיבה שהחלטתי לפתוח בדיון היא שקראתי כתבה מרתקת על הנושא באתר TweakGuides , כתבה מאוד ארוכה ומפורטת בה הכותב, Koroush Ghazi (נראה לי סיוט לנסות לעברת את השם) מסביר על רקע התופעה, על ההיבטים השונים, ועל דעות "שני הצדדים" - הפיראטיים והיוצרים כמובן. הכתבה העירה את עיניי לעניינים שלווא דווקא חשבתי עליהם לפני, והביאה לי פרספקטיבה שונה על כל מ…

• 102 תגובות
    • 11.8k צפיות
  3. וכל מילה נוספת מיותרת

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by tamiravigan,

היום LA NOIRE הוכרז רשמית למחשב. תאריך יציאה עדיין לא ידוע אך הוא ייצא בסתיו הקרוב: מפתחות:Team Bondi & Rockstar Games מפיצה:Rockstar Games תאריך יציאה:סתיו 2011 במאי וכותב:Brendan McNamara מוזיקה:Andrew Hale and Simon Hale

• 43 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 21 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ, ביצז’? בשבוע שעבר התקיימה תערוכת טכנולוגיה (מסכי D3 וגיימינג) בנמל ת”א. לוני וינאי הלכו לדפוק נוכחות וחזרו עם רשמים (מדיה גיים – שאפו!). יש לנו פרק עמוס בכל טוב עבורכם השבוע: יש לנו סקירות של משחקים חדשים (קאמפר סליחה סנייפר: גוסט ווריור, אאוטלנד, מורטל קומבט ועוד..) סקירות של דמואים מבישים (דנג’ן סיג’ 3 ומאג’יק 2012) משחק שווה לאייפון (ארמי אוף דארקנס: דפנס), סקירת מאזין ל-L.A. Noir, המלצות על סרטים חדשים, שאלה שבועית חדשה בפורום הפאנבויז, המון חדשות חמות וים של שאלות מאזינים. מאוד …

7. Started by yossi21,

איך קוראים למשחק חשיבה הזה שצריך לשים קופסאות במקום? הוא די ישן. והאם Mortal Kombat החדש, יגיע אי פעם למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. למי שלא מכיר WWW.GAMES4GAMER.CO.IL קניתי משם COD BO פועל מצויין

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by rony1880,

היי שיחקתי בשלב הראשון , אני חייב לציין שהגרפירה בדיוק כמו בFEAR 2 , אין שום שינוי, בס"כ מישחק יפה מאוד באותו הסיגנון , רק שקשה מאוד להרוג את האויבים .

• 53 תגובות
    • 7.9k צפיות
  12. Started by Galit17,

המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כן, HL2. יודע שזה משחק ישן. אז מה, כבר אי אפשר לשחק בו? גיליתי שעשיתי טעות לפני שעה וחצי או שעתיים של משחק. לא נורא, זו בדיוק הסיבה שהמציאו את ה- F6, פשוט מעלים שמונה או 12 שמירות אחורה ו... אין לי?! משום מה יש לי רק חמש שמירות כשהכי ישנה היא רק עשרים דקות אחורה (auto save). מה לעזאזל? זה אמור להיות ככה? יש דרך למצוא את השמירות האבודות? אפשר לפחות לקפוץ לתחילת השלב?

14. Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shdrthki1,

עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, אני מתלבט בין Logitech G27 בעלות של 1820 ש"ח בערך (כולל הכל) לבין Fanatec GT3 RS V2 + Clubsport Pedals + Shifters בעלות של 2850 ש"ח (כולל הכל) אשמח לקבל את חוות דעתכם ואם יש בעלים של אחד מהציודים הנ"ל. תודה

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  17. Started by simonsix,

אם מישהו מכיר או יודע מהיכן ניתן להוריד ולשחק במשחק "Battery Online" אשמח אם ישפוך קצת אור מדובר בפיתוח קוריאני והוא נראה לי לפי הגיימפליי בסירטונים כמו שילוב לא רע בין COD4 לבין MW2 או אולי בחיקוי מוצלח לבלאק אופס ;D (שאני לא ככ אוהב) לפי מה שהבנתי השם האמריקאי שלו הוא Arctic Wind וגם זה לא עזר לי למצוא הורדה שלו (אם בכלל קיימת) אולי המשחק הזה בשלבי ביטא? בינתיים נרשמתי לאתר הזה- http://vision.webzen.com/bt/ שאמור לספק את ההורדה אבל ממה שראיתי יש שם רק עידכונים הנה כמה סירטונים מהמשחק:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by RUONXHEV,

Metro: Last Light הוא משחק ההמשך של METRO 2033. השחקנים יגיעו שוב למוסקבה השוממת, אשר בעיצומה של מלחמת אזרחים בגלל "נשק יום הדין" המאיים להשמיד לנצח את העולם שנותר. THQ מבטיחה את אחד הסביבות המפורטות והמרהיבות ביותר שנראו אי פעם בתעשיית משחקי המחשב. המפתחת 4A Games מבטיחה חווית משחק מפחידה ומרתקת, אשר משלב קרבות מיוחדים במינם. החוויה תהיה בעלת אקט הישרדותי משהו, מה שישאיר רגש מסוים אצל השחקנים שללא ספק יזכרו את מה שהם עברו במשחק. כמו כן, מובטח גם מצב מרובה משתתפים מיוחד ומהנה. THQ הסבירה כי "Metro 2033 היה יצירת מופת פגומה משהו. הוא כלל עולם מרתק ומקורי, אך המשחק לא כלל אמצעי פרסום כמו שהיה צריך ולכן לא זכה לחשיפה המתאימה. לא נעשה את הטעות הזו שוב: Metro: Last L…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by alexg657,

כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

23. Started by shaharazi,

היי. נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פתרון. כאשר אני עומד לסיים את השלב של FEMA (עם הרובוט) אני עולה למטוס חזרה לבסיס ואז הוא מוציא אותי לתפריט הראשי ואי אפשר להמשיך. לעוד מישהו זה קורה?? זה מתסכל. משחק פצצתי ביותר ואני רוצה להמשיך. ( סיימתי את DEUS EX 1 בערך 15 פעמים). תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by erez1968,

יעבדו גם על XP SP2? או שרק על SP3?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by CrazyMonkey,

כל מי שמעוניין שיכנס לפה : http://gamescrew.co.il/index.php/community/viewtopic.php/f,28/t,675/ הטורניר הוא קבוצות לכן כל מי שרוצה להשתתף שיארגן לעצמו קבוצה שמכילה 4 אנשים וירשם . הפרס לזוכה הוא חבילת הרחבה של BFBC2V [= בהצלחה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים