משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,הורדתי את CRYSIS 3 וניסיתי להכנס למשחק, ותוך כדי שזה טוען את הכניסה למפה זה פותח לי ERROR: [PlayerProfiles] CGameContext"::StartGame: No users logged in שלא עשיתי פרופיל,כלומר לא פתחתי פרופיל לשחקן שלי או משו כזה. . ....עכשיו אני מנסה לעשות פרופיל ופעם אחרי פעם זה אומר לי ש השם שהזנתי בפרופיל לא טוב.. ו שמתי 1000000 שמות לפרופילים.. אני לא יכול להתחיל לשחק. .. אשמח אם מישהו יעזור לי בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם ישנה קהילה פעילה למשחק CSS? שיחקתי פעם 1.6 והבנתי שהוא דיי מת לכן אני שואל על Source. חיפשתי CD-KEY זול לקנייה ומצאתי את זה: http://www.iamcdkey.com/index.php?main_page=product_info&products_id=630 מכירים את האתר הזה? הוא אמין? תודה על העזרה =]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
טוב ראיתי שאין דיון על טומב רידר האחרון ,אבל אני זוכר שהיה דיון על החדש לאומת הסידרה הישנה אז החלטתי לפתוח את זה בכל מיקרה אתמול התחלתי את טומב רידר המקורי ,זאת גירסת MS DOS שקניתי בסטים וכניראה רצה על DOS BOX או משהו מהטוב רידרים שעברתי לאורך השנים זכור לי את ה4 מישחקים אחרונים שיצאו שיחקתי במישחקים קודמים אבל לא חושב שעברתי אף אחד מהם בעבר חוץ מספין אוף לא קשור בכל מיקרה היה וויכוח בעניין הפזלים והאתגר וגם ככה רציתי לעבור את כל הסידרה אז רציתי לבדוק בעצמי אחרי כמה שעות בטומב רידר המקורי אני חיב להגיד 1-הפאזלים מאוד פשוטים ,לפחות בינתים 2-האתגר שזכור לי אומנם קים אבל זה בעיקר בגלל שהשליטה מאוד גרועה ,המישחק הראשון פותח במחשבה על הPS1 וסאטורן לשניהם לא היה כסטנדר…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים.. אני רוצה להעביר חלק מההרחבות לכונן אחר(כבר אוזל המקום ב-SSD). אין אני עושה את זה ושיפעלו, האם הזמן טעינה יהיה משמעותי ביותר?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה התקנתי Crysis 3. שאני מנסה להעביר סוג קובץ בשם rldea.dll לתיקיה של המשחק המחשב רואה אותו כוירוס ומוחק אותו מידית מהמחשב. עכשיו נסיתי לכבות את האנטי וירוס ולהעביר את הקובץ זה עבד אבל לעשות ככה כל פעם זה סיוט וברגע שאני מדליק שוב את האנטי וירוס הוא מוחק את אותו קובץ. האנטי וירוס הוא MSE. [תודה רבה לעוזרים.=]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את ההרחבה מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: 7950 gigabyte wf3 ספק כח: seasonic 520 לוח אם: h77 3dh gigabyte 8 gigabyte ram 1600mhz מעבד: i5 3570. מאתמול, כל משחק שאני נכנס אליו בלי יוצא מן הכלל. פשוט קורס. ונותן הודעה של not responding. היטמן פעם אחת כתב ש graphic memory is not detected. ושזה בעיה בdirectx. שהרצתי את הdxdiag הןא לא עלה על שום בעיה. מישהו יודע ממה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בדריברים בגרסא 13.3. הבעיה התחילה לי מאתמול ובחיים לא נתקלתי בה לפני זה. יש לציין שעשיתי oc קטן לכרטיס ל1200v עם 1100mhz בcore ו1450 אם אני לא טועה בזיכרון. אבל עד היום הוא היה יציב מאוד ורוב הזמן היה מבוטל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיוצר של Super Meat Boy http://tommyrefenes.tumblr.com/post/45684087997/apathy-and-refunds-are-more-dangerous-than-piracy
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק ויש לי 2 נקודות בתפריט של ה skill-ים. יש שם skill-ים עם מנעול, כאלו שכבר יש לי וכאלה שהם בלי מנעול אבל כשאני רוצה לקחת אותם אני לא יכול ... מה הם ? צריך אולי עוד נקודות בשבילם ? ואם כן, איך אני רואה כמה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי האתר kotaku, עובד של best buy שלח להם אימייל עם התמונה הזו. בנוסף באתר Game Informer התפרסמה כרזה של המשחק: http://toastervision.com/wp-content/uploads/2012/03/AC3Reveal.jpg http://kotaku.com/5889536/game-informer-accidentally-leaks-another-assassins-creed-iii-image http://www.gamespot.com/news/assassins-creed-3-set-in-colonial-america-6363852 עריכה: העטיפה של המשחק פורסמה בפייסבוק של המשחק:
-
- 79 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.3i3 2120 כרטיס מסך geforce gtx 550 ti זכרון 4גיגהבייט וכשאני שם את המשחק על הגדרות הכי גבוהות +4aa+16af ב1900*1020 אז אני מקבל אף פי אס נורא נמוך בסביבות ה30 40 ... האם זה בסדר? אני רוצה שיפעל לי על 100 אף פי אס ...מה לעשות ? האם דרוש מחשב טוב יותר ואם כן תוכלו להמליץ לי על חלקים שיפעילו את המשחק על הגדרות הנל ב100 אף פי אס?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הגיע הזמן שיצא משחק חדש שמבוסס על Aliens אני מקווה שהוא יצא טוב כמו שAVP2 המשחק יצא טוב רק שלא יהיה גרוע כמו הסרטים בכל מקרה כרגע אין הרבה פרטים חוץ מזה שהוא לשלישיה הרגילה -PC\360\PS3 זה מה שיש בגימספוט http://www.gamespot.com/pc/action/alienfps/images.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;images
-
- 56 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
משחק אינדי בסגנון roguelike: http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Overview -Choose from 3 Character classes - Marine, Scout, and Engineer, each with different advantages. -Go up levels and improve your skills by fighting monsters, salvaging technology, and crafting equipment and weapons. -Fight dozens of enemies from the Sword of the Stars universe. -Use over 30 weapons and armor-types including laser guns, flame-throwers, plasma cannons, powered Brawler armor and lightning blades. -Use randomized augmentation items to modify your weaponry and armor. They're different every play-through - you won't know what they do until you use them. -Find and craft spec…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים בדיוק סיימתי את קרייסיס 3 ואני צריך המלצה למשחק חדש. מחפש משהו בסגנון bf3 אם יש, חשוב לציין שבתור זונת גרפיקה ;D כמו שקוראים לזה החברה אני מחפש משחק עם גרפיקה כמה שיותר יפה/כבדה. פחות התחברתי לבורדלנדס 2 או היטמן למשל, fc3 יפה אבל גם קצת ילדותי.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-