עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Genre: Persistent Online Shooter Publisher: Sony Online Entertainment Developer: Sony Online Entertainment Release Date: TBA קצת לא ברור לי איך משחק כזה לא מוזכר בפורום, מדובר במשחק עם פוטנציאל אדיר שעתיד להיות חינמי F2P המשך למשחק הראשון שיצא ב 2003 ונחשב בזמנו לפורץ דרך (היה בתשלום חודשי). מהסרטונים שהספקתי לצפות המשחק נראה פשוט מדהים. גרפיקה, משחקיות, עולם, נשקים ועוד. ויש גם סיפור, ברחבי יבשת אורקסיס, המוני שחקנים יתנגשו במאבקי שליטה וכיבוש ביבשה, בים ובאוויר מטעם שלוש אימפריות יריבות: The Terran Republic (אימפריה מתונה המנסה לאחד בין הסיעות הלוחמות), The New Conglomerate (סיעה שהשיגה חירות לא מזמן ומנסה לשמור עליה), וה- Vanu Sovereignty (אימפרי…

• 245 תגובות
    • 35k צפיות
  2. Started by Kak,

אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. שלום, אשמח לקבל ממי שמכיר שמות של משחקי מטוסים/מסוקים שיצאו בשנים האחרונות... תודה!

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by or98765,

ראיתי סרטונים ביוטיוב ש4 שחקנים משחקים ביחד בsurvival mode כשאני משחק עם חברים אני לא מצליח לשחק יותר מ2 איך אפשר לשחק 4 שחקנים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by saarxee,

פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי כמה שעות טובות של משחק נתקלתי בהמון קשיים בפיתוח העיר ואשמח שיענו לי על כמה שאלות: 1. מה היחס בין שטח שאני מקצה לטובת מגורים לעומת עסקים לעומת תעשייה? (כמה) 2. במהלך המשחק הם דורשים ממני לבנות משרדים. איך אני בונה אותם?! 3. למה כל הזמן יש לי הפגנות ליד בניין "העירייה"? רשום שם משהו על זיהום. 4. למה כשהבתים מצליחים להתפתח אני מאבד אוכלוסיה? אני לא אמור לקבל יותר תושבים? אשמח לדעת אם קיים איזה מדריך בעברית איך לבנות עיר מצליחה ואם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ביחד?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מחפש מישחק ששחקתי בו לפני כ 25 שנה.המשחק היה נפוץ בחנויות למשחקי וידאו מסוג אלה שצריך להכניס אסימון לתוך מכונה גדולה ולשחק. על המכונה היה רובה דמה עוזי ועל המסך היתה כוונת והייתי צריך לירות בחיילים בתוך גונגל זכור לי שהיו ארבעה בתים/שלבים שהייתי צריך לעבור ורק פעם אחת הצלחתי להגיע לבית הרביעי. מישהו יודע איך קוראים למשחק הזה ?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Art Tatum,

מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dennis14,

המשחק יהיה משחק פעולה מגוף שלישי עם דגש חזק על CO-OP ומפותח ע"י Digital Exremes (שבמקביל עובדים על Warframe החינמי) שבעבר ידעה משחקים טובים (The Darkness II, שיתפה פעולה עם Epic על סדרת Unreal Tournament) ופחות טובים (Dark Sector ו - Pariah הבינוניים ו - Warpath הגרוע שאף אחד בטח לא מכיר). עלילת המשחק תתרחש בין עלילת הסרט מ - 2009 לסרט החדש שיוצא במאי. אני רק מקווה שהמשחק לא יהיה מתוסרט מדי ויהיה מהנה גם בסינגל ולא רק ב - CO-OP (כלומר שיהיה AI טוב מספיק). כי לדעתי יש פה פוטנציאל למשחק מבוסס זיכיון לא רע בכלל. סרטונים קודמים של/על המשחק: Star Trek: The Game - Gamescom Trailer

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by E. Shambuzzi,

שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב terraria והתמכרתי קשות... צריך קצת עזרה: יש דרך לא להתחיל כל פעם מאותה נקודה בעולם? כל פעם שאני שומר, אם הייתי באיזה איזור מרוחק, אני חוזר שוב להתחלה. אולי יש איזה דרך לשנות את ה spawn point? זה נורא מתסכל... כמו כן קצת טיפים כלליים כמו מה לחפש, איפה, איך להתקדם באופן כללי יתקבלו בברכה... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 4A Games נשארת בידיים פרטיות, Koch Media (ידועים יותר כ Deep Silver) קנו את זכויות ההפצה של Metro. גם Ubisoft ניסו לקנות אבל ההצעה שלהם הייתה שניה בגובהה. South Park: The Stick of Truth כנראה יעבור ל UBISOFT למרות שנראה כאילו South Park Studios הולכים לערער את העסקה הזו (אומרים שאין ל THQ את הזכות למכור את הרישיון). Homefront נקנה על ידי CRYTEK. Volition, Inc נקנו על ידי Koch Media, אני מאמין שיחד עם Saints Row. Evolve (המשחק החדש של TRS) נקנה על ידי Take-Two Interactive (היה גם ניסון של TRS לקנות את ה IP אבל אין להם מספיק כסף). THQ Montreal נקנה על ידי UBISOFT, כנראה יאוחד ל UBISOFT Montreal (מה שאומר ש Patrice Déselit חוזר ל UBISOFT). Relic Entertainment נקנו על ידי SEG…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by BeBest,

אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by annex12,

יש לי שני שחקנים צעירים אחד RW והשני LW וזה המיקום היחידי שמופיעה להם. לאיזה עמדות הם מתאימים? מערך של 4-1-2-1-2 (diamond wide) במצב קרירה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by amir85,

מפתחת המשחק: BIOWARE , אתר הבית של המשחק המכיל מגוון מידע ותוכן על העולם. ג'אנר: MMORPG צפוי לצאת: עדין לא ידוע. סקירה המשחק יאפשר לנו לבחור בין שני הצדדים הנצים, נוכל לבחור אם להצתרף לצד של הרפובליקה או לצד של האימפרית ה SITH ויאפשר לנו לגלם מגון סוגי שחקנים, חילי רפובליקה, מבריחים, צידי ראשים ועוד... מלבד זאת כצפוי נוכל לנהל קרבות עם חרב-אור ולרתום את "הכוח" לעזרתנו כג'די או הSith. עוד הדגישו המפתחים שבניגוד לרוב המשחקים בז'אנר, The Old Republic יתנהג כמו משחקים אחרים של Bioware ויכלול גם סיפור עלילה משמעותי ומושקע וגם הרבה נקודות במהלך המשחק שבהם תצטרכו לעמוד בפני החלטה משמעותית, שתשפיע באופן מהותי על חוויית-המשחק שלכם. למשל, תצטרכו להחליט איך לנ…

• 86 תגובות
    • 26.5k צפיות
  15. Started by lazaros,

למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by soldier,

מי שהוא מעוניין פה במשחק BIOSHOCK INFINITE בעקבות קניית כרטיס מסך של AMD קיבלתי קופון ,אך אני לא מעוניין במשחק. מי שרוצה שישלח פרטית

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  17. שלום אני מנסה להריץ את המשחק BATTELFIELD 3 ואני מקבל את ההודעה הבאה מה זה אומר? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 499 תגובות
    • 76.9k צפיות
  18. שירות Battlefield Premium מאפשר גישה לכל חבילות ה DLC של המשחק, נותן לכם את האפשרות לשחק שבועיים לפני כולם (לפני כל אלו שקונים את ה DLC בנפרד), בנוסף מציע UNLOCKS מיוחדים (TAGS ו CAMOS לנשקים) כל DLC כולל 4 מפות חדשות, מוד חדש למולטי, רכבים, נשקים ועוד. The service will come with: 20 Maps 20 New Weapons 10+ New Vehicles 4+ New Game Modes 30+ Assignments 20+ Dog Tags Also includes “Premium Benefits” which are made up of skins, camos and most importantly early access to all DLC. עריכה, הסבר על ה DLCs והתוכן שלהם: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium http://www.vg247.com/2012/05/28/rumour-battle…

• 463 תגובות
    • 52.2k צפיות
  19. Started by talevi83,

יש כאן עוד מישהו שיש לו את ה DLC ובימים האחרונים אין לו את האפשרות לבחור בחיפוש לשחק במפות DLC או במפות רגילות? או לחילופין האם יש כאן עוד מישהו שמקבל פינגים גבוהים בימים האחרונים (100+) למרות ההגדרות של הפינגים (70-80)? אם כן יש למישהו אולי פתרון לעניין הזה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. נניח שאני ואוייב רואים אחד את השני באותו הרגע (רצים מעבר לפינה ונפגשים, אף אחד לא ראה ראשון) אני בחיים לא אנצח אם יש לנו את אותו הנשק. הAIM שלי מעולה, אני על רגישות נמוכה, FPS לא נופל מ100 אף פעם, מסך על 76HZ, אני יודע לפגוע מצויין (לא מרסס), זמן תגובה ממוצע (השוואתי עם חברים), אין MOUSE LAG, בקיצור שום חסרון טכני שבעולם לכאורה. לא מדובר רק על טווח קצר, גם לטווחים של מעל 50 מטר נגד שחקן שיודע לירות כמו שצריך עם נשק כמו M16A3. אם אני נגד שחקן שלא מפספס יריות (ל50 מטר אני לא מפספס וגם מכוון מהר מאוד) ואנחנו רואים זה את זה באותו הרגע (הוא לא ידע שאני שם והתחיל לירות ישר כשיצא מהמחסה כמובן) אני תמיד אפסיד. אני חושב שאני מפספס משהו, תמיד שיחקתי ככה מבחינת הגדרות והכל ותמיד ה…

• 40 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by maoro,

מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dennis14,

לאחר שנים של בקשות (הוא היה המבוקש ביותר ב - GOG) משחק ה - Horror-FPS/RPG הקלאסי (מ - 1999) שהיווה השראה למשחקים כמו Deus EX ו - Bioshock ייצא בגרסה דיגיטלית שתעבוד ללא בעיות על מחשבים מודרניים. http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/13/many-questions-system-shock-2-comes-to-gog/ http://www.dsogaming.com/news/system-shock-2-is-now-available-on-gog-com/ יש כרגע ספירה לאחור באתר של GOG והמשחק צפוי להיות זמין להורדה בעוד כ - 16 שעות. http://www.gog.com/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה ומשחק אנדר קובר אני מצליח לשחק רק עם ההגה לא מצליח להגדיר את ההילוכים ודוושת המצמד מישהו יכול לעזור? נייד פור ספיד 1 ונייד פור ספיד 2 תומכים בהגה g25?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TheFly,

אני מנסה להתקין ולשחק בDOTA 2, אבל זה נותן לי רק לצפות במשחקים (spectator mode).. זה מה שעשיתי: התקנתי steam, נכנסתי לדף של dota 2 ובחרתי להתקין. זה הוריד 4 גיגה בערך והתקין את המשחק. כשאני מפעיל אותו, מופיעה הודעה שאני יכול רק לצפות במשחקים ואם אני רוצה לשחק יש שתי אפשרויות: לקנות הזמנה מוקדמת ולשחק או לשלוח בקשה להזמנה. כשאני בוחר לקנות הזמנה נפתח הדף של dota 2 בsteam ומראה שכבר קניתי את המשחק (למרות שלא קניתי). מישהו יודע מה לכל הרוחות קורה כאן? ואיך אני יכול לשחק ולא רק לצפות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by UnderZiC,

סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים