משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת אם מישהו פה קנה את המשחק או מתכוון לקנות את המשחק לקראת יציאתו שבוע הבא. אם כן, איזו גירסה קניתם או מתכוונים לקנות (רגילה, דלוקס או אולטימייט)? אם לא, למה לא? אני אישית עוד לא קניתי את המשחק ועוד לא החלטתי אם לקנות אותו. מרגיש שיש עליו הרבה פחות "באזז" ממשחקים קודמים של באטלפילד.
-
תראו את המפרט בצד. השינויים היחידים שעשיתי אצלו FX5200, 1.5GB DDR400 איזה משחקים אני יכול לשחק עליו? אפשר לגרום למשחקים מודרניים לרוץ עליו בצורה סבירה (1280X1024/1024X768) ע"י החלפת כרטיס המסך?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=-tfKtqc9Ks0 קצת ישן, אבל משובח
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם רציתם לקנות משחקים בהנחה זה הזמן שלל אתרים מציעים הנחות גדולות על הרבה משחקים. נתחיל בדילים טובים שמצאתי: Fallout 4: https://uk.gamesplanet.com/game/fallout-4-steam-key--2838-1#community כרגע מחיר מוזל ועם הקופון הזה (OCT-COUPMAIL-PRE25) נותן עוד(!) הנחה. המחיר הסופי 45$(הכי זול שניתן להשיג) witcher 3: כרגע בחצי מחיר פה uk.gamesplanet.com בסטים מבחר משחקים מוזלים, לדוגמא GTA V ב40$ ו-Dying light ב-30$ ועוד הרבה... http://store.steampowered.com/search/?salepage=steamhalloweensale ב-GMG גם כן מבחר הנחות על משחקים "מפחידים" (אימה,הישרדות, shooters למיניהם) ועוד קופון על סף 20% הנחה על כמעט הכל באתר http://www.greenmangaming.com/ אחרון חביב, חנות האונליין של…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ZQ8AC-BKDNG-MWGGV MNQJL-R8VZY-BJVAT באדיבות RedSiskin Gaming מי שלוקח שיגיד בבקשה שאני אוסיף וכדי שאנשים לא ינסו 100 פעם קוד שלא עובד.), תעשו ציטוט עם הקוד שלקחתם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי איפה לפתוח את הנושא לכן שמתי את זה בכללי. רציתי לעדכן ולומר ש- Wolfenstein Enemy Territory עדיין חי וקיים גם אחרי 6 ו 7 שנים.. זה משחק רשת חינמי וממש ממכר לפי דעתי- למי שלא מכיר. בכל אופן רציתי להמליץ על שרת שאני משחק בו לא מעט זמן אני גם חבר קהילה שם (הכינוי זה Lotenet(. לקהילה קוראים Wodanfireplace או בקיצור WfP-זאת קהילה בינלאומית בעיקר מדינות אירופה. יש גם אתר: http://www.wodanfire.com/news.php החלטנו בקהילה לצאת במסע פרסום ושימור של המשחק ובפרט של השרת שלנו. מקווה לראות אותכם שם ... זה כתובת השרת למי שמעוניין לשחק וכמובן לעשות חיים: 62.67.42.37:27960 שגב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייצרניות עושים את זה בכוונה ? כמה מידע צריך משחק מחשב כבר לקחת... נראה לי הם סתם עושים את זה כדי ליצור עליה במכירות של DVDRW DL....
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Spell Force2 TNN, trackmania nations מישהו מכיר? יכול לתת לי סקירה? תודה, בז'נגלו.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותר החדש והמבטיח של המפתחים אשר יצרו את Max Payne, Alan Wake ו-Quantum Break יגיע בשנה הבאה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מוצא את עצמי מבלה הכי הרבה ב- Operation Firestorm Kharg Island Noshahr Canals Sharqi Peninsula ב Team DM המפה הכי טובה זה Noshahr Canals . http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לשחק בוויצ'ר 2 וההגדרות הגרפיות שאני מצליח לשחק איתן הן על מדיום מינוס וזה למרות שהחומרה שלי אמורה להריץ אותו על הגדרות גבוהות, אשמח לעזרה. הנתונים שלי: i5 4690 8 ram gtx 560 ti 1gb מסך 22" 1680x1050 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים מה אתם אומרים על המשחק: Driver: Parallel Lines שווה משהו? זה דרייבר אמור להיות טוב... מישהו יכול לספר קצת על הסידרה של המשחקים האלה מזה מגוף שלישי פעולה או רק מכוניות וכאלה?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה עולה 450 ש"ח בארץ. (אני לא אזכיר את שם החנות) אם מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק זה טוב, אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי Tactical Ops היום וניסיתי להתקין ו.. הצלחתי התקנתי במקום הנכון ושניסיתי להפעיל את זה, זה הראה לי את ההודעה הבאה: הצעות התקבלו בברכה תומר אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של far cry וגיליתי שאני יכול לשחק חלק רק בגרפיקה בינונית. לפי דעתי המשחק רץ לאט בגלל חוסר זכרון פיזי (תסתכלו על המפרט) -גם לפי מה שראיתי פה בפורומים. מה אתם חושבים?? כדאי לי לקנות עוד 512ddr @333mhz?? וכמה זה עולה? וכמה עולה 1גיגה? ???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-