עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Psy,

בדרישות מערכת כתוב שהמשחק תומך מ GEFORCE 6660 אבל NVIDIA GeForce 7300 is not supported.... מישהו יודע למה ? או אם ייצא איזה פאצ' או משהו ?!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666095,00.html הם ממש מתוסכלים לדעתי. אני לא מצפה למשהו מיוחד.

3. Started by swisaman,

היי, אני דיי קצר בכסף שאני מקציב למשחקים ועוד לא קניתי פרימיום למשחק,יש המלצות לאתר זול ואמין עם דגש על אימנות ומהירות משלוח של סידיקי? הכי זול שמצאתי כרגע זה 47 דולר.

4. אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה

7. Started by SomeShadow,

שלום רב לצוות האדמינים, האדמין SQUIRREL הביא לי באן מקהילת ה - CSGO ע"י כך שהוא לקח את החוק לידיים. אני דיברתי הרבה במשחק ודי חפרתי ואז הוא בא, מקלל את הוריי ומביא לי באן. לאחר מכן הוא אמר ואני מצוטט "הקהילה הזאת על הזין שלי". אדמין כזה לדעתי לא צריך להיות. תעשו מה שבאלכם עם זה. באתי למשחק עם אדמין שלא מגיע לו להיות בתפקיד.

8. פער מדהים בין דרישת המינימום והמערכת המומלצת מינימום להרצת המשחק זיכרון פנימי 256 מ"ב זיכרון לכרטיס מסך 32 מ"ב מערכת מומלצת להרצת המשחק זיכרון פנימי 2 גיגה זיכרון לכרטיס מסך 512 מ"ב מקור http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/tech_info.html

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rikus,

אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד.. פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אחי הקטן משגע אותי עם זה ... חיפשתי קצת ולא מצאתי מוד גדול שמחליף את כל המכוניות וכו' רק סקינים ומודים קטנים שדורשים 10 דקות מינימום כל אחד להתקנה עם הרבה כאב ראש , אני זוכר שפעם היה מוד ענק של GTA3 ולVC שנקרא REALMOD האם קיים אחד כזה או דומה לו לSA ? מה השם המדויק שלו ומאיכן אפשר להוריד אותו ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by syn,

[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by kokoki,

שלום, התחלתי לשחק בוויצ'ר 2 וההגדרות הגרפיות שאני מצליח לשחק איתן הן על מדיום מינוס וזה למרות שהחומרה שלי אמורה להריץ אותו על הגדרות גבוהות, אשמח לעזרה. הנתונים שלי: i5 4690 8 ram gtx 560 ti 1gb מסך 22" 1680x1050 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by sMoCHTa,

שלום שחקני קהילת באטלפילד! אנו צוות מנהלי קהילת באטלפילד החלטנו לארגן משחק קהילתי. מטרת המשחק הוא לגבש את הקהילה ולנסות להפגיש בין שחקנים חדשים. המשחק ייערך בצורה הבאה: - המשחק ישוחק במפות של AIR MAPS במוד CONQUEST. - כל קבוצה תחולק ל2 סקוואדים. - כמות הכרטיסים למשחק תהיה 500. - אם לכל השחקנים יש פרימיום, ויש הסכמה על מפה, המשחק ישוחק במפה של פרימיום. המשחק ישוחק בשרת הקלאב שלנו 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by זיובן,

שלום, הבטלפיד לא נותן לי סרברים.אז ניסיתי לקחת מהאינטרנט וזה רושם לי שיש לי גירסה ישנה מה אני עושה?איך אפשר להתקין את הגרסה החדשה עם יש?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה

17. Started by club_501,

תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הייצרניות עושים את זה בכוונה ? כמה מידע צריך משחק מחשב כבר לקחת... נראה לי הם סתם עושים את זה כדי ליצור עליה במכירות של DVDRW DL....

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לא מצאתי פה משום מה בפורום, אולי זה דבר בעצם לא כל כך שאנשים היו עושים ....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by GameGems,

אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

אחרי עשר שנים (או משהו כזה) הם חוזרים http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4345 והפעם לא מחברה חסרת שם אלא מlucas arts ! תאריך יציאה 2004

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SeaMonster,

אין העדפה לסוג כלשהו. -תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.