עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by cleric,

קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by exupgh12,

באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by roma4k,

היי ערב טוב, אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט. השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר. תודה מראש על ההתייחסות.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DivineS,

לא יודע למה נזכרתי בפראג מובי הזה וחשבתי על זה ש99% פה כמעט בטוח לא ראו את זה אז חשבתי לפרסם. מי שרואה FRAG MOVIES הרבה כמוני אז זה אולי יהיה פחות MINDBLOWING מאשר שזה היה ב2010 אבל זה פשוט מטורף.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by BedBoy,

ושל Half Life 2 ? תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nore0,

יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

לייב קומנטרי ואחלה גיימפלי זה השותף לערוץ שלי !!! לייק וסאב יתקבלו בברכה ותהנו..... צפו בעוד סירטונים ותכירו אותי..... http://www.youtube.com/watch?v=ZIFzNTn9sU8

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by needacomp,

ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?

10. Started by eriksexy,

ROOST: XXXXXXXX SUBS: DEXTER

11. Started by nim901,

איך זה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shnozlid,

אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. פער מדהים בין דרישת המינימום והמערכת המומלצת מינימום להרצת המשחק זיכרון פנימי 256 מ"ב זיכרון לכרטיס מסך 32 מ"ב מערכת מומלצת להרצת המשחק זיכרון פנימי 2 גיגה זיכרון לכרטיס מסך 512 מ"ב מקור http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/tech_info.html

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by club_501,

תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ענקית התוכנה והמשחקים Epic Games מכריזה על השלב הבא שלה בעולם הגרפיקה הממוחשבת - הכירו את מנוע ה-Unreal Engine 5.0 לכתבה

18. Started by bigbangaz,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL I5 ואייסי טואר גרסה 1.5 מקרטע אני לא מבין למה אני חולה על המשחק הזה ניסיתי משחקים אחרים כמו סטארקרפט 2 ודיוק ניוקאם פוראבר והם עבדו טוב למה איסי טואר מקרטע וגרסאה 1.4 לא עובדת בכלל.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. החברה שהביאה לנו את המשחק המפתיע PURE הציגה טריילר למשחק מירוצים שנראה לא רע תשפטו: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-split-second/49795

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by kokoki,

שלום, התחלתי לשחק בוויצ'ר 2 וההגדרות הגרפיות שאני מצליח לשחק איתן הן על מדיום מינוס וזה למרות שהחומרה שלי אמורה להריץ אותו על הגדרות גבוהות, אשמח לעזרה. הנתונים שלי: i5 4690 8 ram gtx 560 ti 1gb מסך 22" 1680x1050 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. תיראו כולם יודעים שמישחקי קונסולות יקרים בארץ והרבה זמן הרבה מאוד אנשים קונים קונסולות פרוצות בשביל לשחק בלי לרוקן תכיס לי אישית אין בעיה לשלם תמחירים של חול (המחירים בארצות הברית) ואפילו אם יוסיפו תמעמ אבל לא בארץ אין נציגויות חוץ מהנציגות המאוד דפוקה של סוני והמחירים בשמים לאור העובדה הזות חשבתי ליקנות " נינטנדו DS LITE =150 דולאר בחול המחיר ידוע G6 4 "מכשיר גיבוים"=88 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-g6lite.html ופסכרד 3 מעין כרטיס שמיתגבר על ההגנה של הDS -25 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-passc.html המחירים בארץ LITE=1200 שקל G6=1200 שקל פסכרד 3 200 בקיצור מחירים מוגזמים באחלט ובו נגיד מישהו רוצה ליקנות מישחקים באופן חוקי …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Psy,

בדרישות מערכת כתוב שהמשחק תומך מ GEFORCE 6660 אבל NVIDIA GeForce 7300 is not supported.... מישהו יודע למה ? או אם ייצא איזה פאצ' או משהו ?!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.