משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
תראו את המפרט בצד. השינויים היחידים שעשיתי אצלו FX5200, 1.5GB DDR400 איזה משחקים אני יכול לשחק עליו? אפשר לגרום למשחקים מודרניים לרוץ עליו בצורה סבירה (1280X1024/1024X768) ע"י החלפת כרטיס המסך?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גמרתי את המשחק מלא פעמים כדי שיהיו לי את כל השחקנים אבל עכשיו נשאר "?" אחרון וגם אם אני מסיים את story mod עם עוד שחקן אני לא מקבל אותו
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קהילת הBF עושה מאמצים גדולים להרים שרת ישראלי לBF2142 ידוע לי שיש כאן כמה חברים שמשחקים BF2142 על מנת להרים את השרת אנחנו צריכים להראות שיש קהילה גדולה חיה ובועטת כנסו לפה --> http://forum.vgames.co.il/showthread.php?p=13597&posted=1#post13597 הרשמו לאתר וכתבו כי אתם משחקים BF2142 ותשמחו לראות שרת ישראלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה מקום מרוכז שאני יכול לחפש בו אם אני רוצה לחפש משחקים יד שניה? (עותק פיזי) נ.ב מה החוק (בארץ/בחול) ביד שניה - עותק דיגיטאלי? תודה אריה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עושה punkbuster? שמתי לב שAC3 דורש אותו על מה הוא משפיע? אני מקבל שגיאה כלומר המשחק לא מצליח להתקין אותו בלי זה המשחק יכול לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב זה נראה המקום המאתים ביותר לשאלה הזאתי. בזמן החארון אני משחק במשחקים אבל גם לומד עליהם קצת ונתקלתי במונח engine שפרושו מנוע בעיברית. עכשיו מה זה ה"מנוע" הזה ומה התפקידים שלו?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז כשאני לוחץ על האייקון של המשחק במקום להיכנס למשחק הוא רוצה שאני ארשם ליופליי..אני נרשם וכל פעם קופצת לי הודעה כשאני צריך לנסות להתחבר מהאונליין...לא יודע מה זה אונליין אבל נכנסתי לאתר של יוביסופט נרשמתי משם וגם שם לא עזר..אני נווואש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שאני שומר משחק באמצע משימה הוא נותן לי לעשות שמירה ללא שום בעייה אבם אחר כך שאני מסה לטעון את המשימה ששמרתי הוא לא מראה לי את הקבצים ששמרתי
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי Tactical Ops היום וניסיתי להתקין ו.. הצלחתי התקנתי במקום הנכון ושניסיתי להפעיל את זה, זה הראה לי את ההודעה הבאה: הצעות התקבלו בברכה תומר אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחי הקטן משגע אותי עם זה ... חיפשתי קצת ולא מצאתי מוד גדול שמחליף את כל המכוניות וכו' רק סקינים ומודים קטנים שדורשים 10 דקות מינימום כל אחד להתקנה עם הרבה כאב ראש , אני זוכר שפעם היה מוד ענק של GTA3 ולVC שנקרא REALMOD האם קיים אחד כזה או דומה לו לSA ? מה השם המדויק שלו ומאיכן אפשר להוריד אותו ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מי יודע מתי מגיע המשחק - WARCARFT 3 כי אמרו שהוא יגיע בנובמבר..... והוא לא הגיע!!! ואני מאוד רוצה לשחק בזה!!!! ???
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיל 18+ ורמה 30 ומעלה חובה אני גיל 25 רמה 62
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייצרניות עושים את זה בכוונה ? כמה מידע צריך משחק מחשב כבר לקחת... נראה לי הם סתם עושים את זה כדי ליצור עליה במכירות של DVDRW DL....
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק הגדול הראשון שהחליט לעבור לשיטה של פרקים ועונות עושה זאת בצורה ראויה להערכה, אך בהחלט לא מושלמת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוריד את המוד שדובר עליו פה באתר ומשום מה אני לא מצליח יותר את הכתבה עליו דובר פה על מוד 4K שנבנה ע"י המעריצים ומציג את המשחק כפי שנראה בתערוכה בE3
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
זהו, היום לו כולנו חיכנו בקוצר רוח, בהחלט אבן דרך בעולם המחשבים והמשחקים בפרט, דום 3 ישוחרר בעוד כשבועיים ב14 ביוני! מקור: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18191 עכשיוו רק נותר האלף לייף 2.... ד"א המשחק יהיה יקר מהרגיל, 60$ , אני מעריך שיעלה כ300-350 שקל בישראל.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך לATI HD5770 והGENERALS ZH לא רוצה להיכנס ורושם לי שאני צריך DIRECTX 8.1 או יותר גבוהה ויש לי מותקן 11 ואני לא מצליח להתקין DIRECTX 9 או גירסא אחרת..רק 11 מצליח.. http://eliad.org/viewer.php?id=1289659090.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-