Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם אתם יודעים איך ניתן לגבות את החייגן ש WINDOWS יוצר בתיבת החיבורי הרשת (NETWORK CONNECTIONS)? עדיף בתצורת גיבוי חלקים של ה REGISTERY ו/או קבצים דרושים אך ללא תוכנה ניסיתי להשתמש ב REGMON של SYSINTERNALS לשעבר, כיום של MS. אך ללא הצלחה, כל לחיצה שם פשות ניגשת לעשרות ערכים ברגיסטרי!?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בעד: - אני באופן אישי מאוד אהבתי את האפשרויות החדשות של Arrange by group, ה-Start menu החדש, וכו'.. - מבחינת יציבות, לפחות אצלי, היא מתפקדת כמו Win2K.. - ביצועים - אין ספק. הווינדוז עולה באופן משמעותי מהר יותר, המעבר בין המשתמשים מהיר מאוד, ואפילו תוכנות מסויימות עלות איתו מהר יותר. ולא בהכרח תוכניות של מייקרוסופט.. HomeSite (עורך html), למשל, שיפר את זמן ההפעלה הראשונית שלו באופן ניכר.. נגד: - הפעולה הראשונה שעשיתי בווינדוז הזה היתה להעביר את ה-Skin ל-Classic... כן, הכוונה היא לצבעים המזעזעים (שהוחלפו כאמור לצבעים נורמלים, כמו ב-Win2K).. - אני עדיין לא מבין למה אין ב-Taskbar כפתור Maximize all, כמו שיש ,Minimize all.. סה"כ לא מדובר בפעולה מסובכת, ומייקרוסופט משום מה מתעק…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חברה חג שמח... יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: core 2 duo 2.66 e6750 3GB of ram nvidia Gforce 9600 gt וכרגע יש לי על המחשב מערכת הפעלה אקס פי פרו שהיא כבר מותקנת על המחשב הזה 3 שנים עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע מה עדיף מערכת הפעלה 7 או להמשיך עם האקס פי רוב השימוש שלי במחשב הוא שירים ואינטרנט השאלה היא מה כדאי? אשמח לתשובה תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זוכר לפני כחודשיים שלוש כתבו באיזשהו אתר שיש בעיית תאימות בין הציפ סט של Via לXP, איך מתקנים את זה? לפני יומיים התקנתי את הXP PRO(דראק לא נורמלי), רק בעיות, כמעט אף משחק לא עובד, ועם כן עולה אז הוא ניראה על הפנים חשוך לגמרי ועקום. הדריבים של NV הם בגירסה 23.11. שאלה קטנה שאולי יכול להיות הסיבה לכול הבעיה, אחרי שהXP הותקן, התקנתי את הדריבים של NV על הדריבים של שבאים עם הXP. האם האיתי צריך להסיר את הדריבים ואז להתקין את החדשים? כמו בWIN98.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שחווה תקלה זו.. לא מצליח להוריד קובץ מהאינטרנט ולשמור אותו על המחשב, בכל אחד מהכוננים. חשוב לציין שיש רק חשבון אחד וגם הוא מנהל .. מה ניתן לעשות ? ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ובכן היה לי ווינדוז 7 , ביצעתי שדרוג לווינדוז 8 פרו - לאחר מכן ביצעתי עדכונים וניסיתי להתקין את ה8.1 (חייב עדכון כדי שיהיה לך את האופציה) לאחר שביצעתי את העדכונים והפעלה מחדש ניסיתי לשדרג . הכל טוב ויפה מוריד את הקובץ ומבצע שדרוג , אבל בום פתאום עושה בעיה ונותן את השגיאה שכתבתי בכותרת עם תוספת של I/O UNEXPECTED ERROR בדרך כלל זה מרמז על דיסק קשיח לא תקין או דיסק חיצוני שמחובר להתקן . שחזרתי אחורה - ממליץ להצטייד בדיסק של ווינדוז 8 לפני ההרפתקאה כי אולי תצטרכו לשחזורים - ובדקתי את המערכת שלי , הדיסקים היו תקינים שום התקן לא היה מחובר , וביצעתי sfc /scannow וcheckdisk /f /r שזה בדיקה מעמיקה ותיקון - לא נמצאו תקלות . בוצעו גם בדיקות עם תוכנות חיצוניות לא היה לי שום סקטור פג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני נמצא בשולחן עבודה אז במקום שאני ילחץ על תיקייה פעמים (כמו שאני רגיל מימים ימימה) אז זה רק לחיצה אחת איך אני פותר את זה בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שוב שלום חברים, לא יודע מה נפל על הווינדוס אצלי,אבל הוא מתקשה להציג עברית... דוגמה בתמונות. מה עושים?? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק תסרבס פאק 3 ולא יודע איך אין אותו בהוספה והסרה הוא מותקן לי עם הווינדוס שהתקנתי ..אז יש אפשרות למחוק אותו בדרך כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה??? אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער עם הכותרת לא קולעת מספיק, הכוונה היא כשאתם בתיקית שירים שלכם למשל ואתם מסדרים אותה, כל פעם שאתם עומדים על שיר מסויים הוא מנגן אותו בצד ע"י המדיה פלייר איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי BATCH FILE שמריץ לי איזה תוכנה מסויימת ולאחר מכן מריץ PSKILL והורג את הפרוסס של התוכנה שרצה. עכשיו יש לי בעיה כי ה PSKILL לא נותן מספיק זמן בשביל שתוכנה שלי תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. מה שאני רוצה לעשות זה לתת איזה השהיה של 10 שניות (שיהיה גם אפשרות לשנות) בין הפקודות הנ"ל. איזה תוכנה יכולה לעשות לי את העבודה של ההשהיה? תודה לעוזרים....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סגרסה מוקדמת עם קיט פיתוח למפתחים אבל עדיין להורדה חופשית. המאמר בנענע: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=829798 עמוד ההורדה בשלל גרסאות: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 דרישות מערכת: Windows Developer Preview works great on the same hardware that powers Windows Vista and Windows 7: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Taking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-