עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sagim194,

אוקי אז ככה... מההתחלה קניתי ויסטה בגלל הכרטיס מסך שלי (hd 4870 ) כי רציתי להפעיל משחקים על DirectX 10 עכשיו בגלל שיש לי 4 גיגה ראם וקניתי דיסק שידרוג ל-xp שזה ויסטה 32 ביט אני מנצל רק 3.25 גיגה ראם. אז אתם ממליצים לעשות דאונגרייד ל xp או להישאר עם הויסטה. יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9? כי זאת הסיבה היחידה שבגללה קניתי תויסטה... ועוד משהו אחד.... כאשר אני יתקין תויסטה הקבצים הישנים שלי ימחקו? תודה, שגיא

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. אז ככה, סוף החודש אני מביא מחשב חדש ב TMS. עכשיו החלטתי לעזוב את WIN XP SP2 הפרוץ שלי (מעולם לא קניתי מערכת הפעלה), ועכשיו אני שוקל אם לקנות OEM (לא שדרוג) של 8, ויש לזה הרבה יתרונות: - אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה, כולל SP בלי לדאוג מעידכונים (ברגע שיש SP חדש המשחקים לא עובדים אם אין לך אותה, ככה שזה חשוב לי). - לא לדאוג שהמערכת תחסם פתאום. - מגיע 32/64 ביט וגם עברית/אנגלית. שוב, אין לי בעיה לשלם 450 פעם אחת ולדעת שאני מסודר לכמה שנים, והנה 2 הבעיות: 1. כמה שנים?? פתאום אני רואה דיבורים על win blue, אין לי זמן לחכות קרוב לשנה בשביל לקנות אותה, ואני לא רוצה לקנות 8 ב 450 שקל ועוד פחות משנה לקנות שוב מערכת הפעלה ב 400, זה לא הגיוני (למרות שעדכון מערכת הפעלה עולה 10…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום אנשים זאת המערכת שלי: WINXP מעבד E7200 כרטיס מסך 9600GT ספק כוח 550W זיכרון 2GB DDR2 המחשב בן יותר מ3 שנים ולא בא לי להשקיע כסף כמו לקנות זיכרון של DDR2 אני עובד עכשיו על מערכת הפעלה XP וחשבתי לשדרג ל WIN7 בעיקר בגלל המשחק BATTLEFIELD 3. אני יודע שלגירסת WIN7 64 BIT אין לי מספיק זיכרון אז חשבתי לשדרג לWIN7 32 BIT המחשב למשחקים חדשים כדאי לי? בתודה מראש

4. Started by redead,

אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by amig2,

אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by smoke_man,

מעוניין בקניית אחת ממערכות ההפעלה האלה מה יותר מומלץ

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם מעבד 6320 של אינטל רציתי לשאול איזו גרסת XP אני צריך או מומלצת 32 BIT או 64 BIT עבור המעבד הנ"ל מה ההבדלים ביניהם אם אתקין גרסה זו או אחרת מבחינת תוכנות משחקים וכו

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by BENNY-L,

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  9. במחשב הישן שלי השתמשתי ב WIN7 ומצאתי כי זו מערכת נוחה לעבודה, אחרי הקריסה של לוח האם (הדיסקים לא נפגעו) אני מרים מערכת חדשה ומתלבט אם להתקין את ה 7 או ה 8. אני מאוד לא אהבתי את מה שראיתי על ממשק האריחים של ה 8 ומעדיף את הממשק הישן של WIN7. -האם ישנו יתרון כלשהו ל WIN8 בחומרה חדשה? ראיתי כי הביוס במערכת שלי (MSI Z87 MPOWER MAX) כולל הגדרות ספציפיות ל WIN8. -כיצד ניתן להחזיר את ממשק המשתמש של WIN7 ב WIN8 -האם ה WIN8 כיום יציב כמו ה WIN7? -האם ניתן להשתמש בנתוני הפרופיל שלי ב WIN7 שנמצאים על הדיסק ולשתול אותם בתוך ההתקנה החדשה?

10. Started by exercise,

בתור משתמש poweruser במחשב, האם יש הבדל מהותי בין ויסטה buisness ל ultimate ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות‏ Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il

12. כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש את הקטע הזה בחלונות שחלק מהמשתמשים מוגדרים כמנהלים ואחרים כרגילים. אם אני רוצה למשל להפעיל קובץ כמנהל מחשבון משתמש 'רגיל', צריך להקליד סיסמת מנהל. עכשיו, התקנתי לאחי הקטן משחק מחשב, שדורש הפעלתו כמנהל. ניסיתי לשחק שם בהגדרות לא מעט ולא הצלחתי למצוא אופציה להעניק לו הרשאה קבועה, וממש לא בא לי שהוא יחפור לי עכשיו עם סיסמה כל פעם מחדש. אני מניח שיש אופציה שכזו ופשוט לא עליתי עליה. אשמח לעזרה. תודה !

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. זה מחשב שאחותי קנתה, זה המפרט: לוח אם: Intel DH67BL מעבד: Core i3 2100 זכרון: 4GB DDR3 1333 KINGSTON כרטיס מסך: GeForce GT 210 1024 HDMI DVI דיסק קשיח: 500 WD 16MB BLUE צורב דיוידי: DVDRWX20 SATA LG מארז: COMPUCASE 6A19 ספק: HEC 300w אני רוצה להתקין לה גרסת 64 ביט. האם ישנם דברים בסיסיים שאני אמור להכיר? (לדוגמה אני מניח שאת הHDD אני אצטרך לפרמט וליצור מחיצות חדשות..) תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  17. האם להתקין את הגירסה המעודכנת הכוללת את SP1, או את הגירסה שלפניה ללא SP1? SP1 מאיטה קצת את המערכת.. אבל חלק מהמשחקים דורשים את העדכון הזה.. עיצות?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  18. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. שנתיים וחצי לאחר ההשקה, נראה כי מיקרוסופט נמצאת בדרך הבטוחה להפוך את מערכת ההפעלה העדכנית שלה לגדולה ביותר אי פעם עם מאגר של מיליארד מחשבים המריצים אותה לכתבה

20. Started by darkman,

שלום. קיבלתי מחשב מאח שלי עכשיו אני מנסה לפרמט לו את ה C הכל טוב ויפה הפרמוט עובר בשלום, אני מתקין את הWIN הכל עובד סבבה אני עושה הפעלה מחדש, ופוך כל הגרסה הישנה חוזרת כאילו לא עשיתי בכלל פירמוט למה זה? ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. שלום. יש לחבר שלי בעיה. הוא גר דירה מתחת לבית (של ההורים) ולשם כך בזק כשנתנה לו את הראוטר האלחוטי הביאה לו מודם-ראוטר של SIEMENS ומאחר שאין לו כרטיס רשת אלחוטי אז הביאו לו מתאם מכוער שלהם. באתר שלהם יש את הדרייבר הנ"ל : http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/A7557951-9AFB-49A2-98A8-17A5F1CA8F5F/3830/DRUCU3.zip אך כשמנסים להתקין אותו הוא נותן הודעת שגיאה שחסר קובץ בשם prismapi.dll. כשניסיתי לדבר עם בזק הם אמרו שהם לא תומכים בוינדוס 7 ואין מה לעשות בנידון. השאלה היא מה בעצם אנחנו עושים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by d pro,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by Golden-WerWolf,

אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  24. שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. האם ישנה תוכנה שיכולה לתת לי לשאוב מקום מכונן D:?? אשמח לקבל את עזרתכם הדחופה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.