עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני רוצה להתקין משהוא קופץ לי חלון כזה מעצבן של אישור וביטול להפעלת התוכנית איך מבטלים את זה??

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by nivezrati,

שלום אני עומד לקבל מחשב חדש מפאנדה מחשבים. בחרתי להתקין לבד את הווינדוס ויש לי דיסק מקורי עם בוט והכל. הקיצר אני מקבל את המחשב מורכב אבל אני לא יודע איך אני מגדיר את גודל המחיצות? זה בחלון שאני בוחר באיזה מחיצה? הבעיה היא שלא תהייה שום מחיצה מוגדרת. ורציתי להוסיף שקניתי דיסק קשיח SATA2 אז אני צריך בעליה של ההתקנה בהתחלה בהתחלה ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA2 עם הדיסקט שלו או משהו כזה? יש שוני בין התקנת ווינדוס במחשב חדש לגמרי מאשר ממחשב רגיל? תודה!!

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by yousux,

http://www.windows-now.com/blogs/robert/mark-russinovich-explains-minwin-once-and-for-all.aspx

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by noamm,

יש לי בעיה לאחרונה המחשב עולה (vista) ונתקע כאשר הוא מעלה את התוכניות שעולות בstartup אם אני עושה "רסט" אז הוא עולה בסדר. יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה? נראה לי שזה בגלל אחד התוכניות שאולי הפסקתי את עליתה בהפעלת המחשב גורמת לזה. שמח ליעוץ תודה.

5. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייח שמחובר ברשת אלחוטית למחשב נייח אחר שמתי לב שכשאני נכנס לתיקייה משחקים התיקייה קופאת ולא זזה למשך זמן מסויים ואז אני חוזר אליה אחרי כמה זמן והכל עובד בנתים כאילו זה תוקע את הכל..מדובר בWIN 7 ממה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by pet4a,

עשיתי גיבוי של אנשי הקשר שלי דרך ה BT בחלונות 7 , אך אין לי מושג איפה חלונות שומרת את הקבצים עצמם. תודה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  8. יש לי גרסא אנגלית עם רישיון. יש לי את קבצי ה MUI עברית. מישהו יודע איך מתקינים אותם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tagada0071,

התקנתי WIN7 מחדש וכשאני מנסה לעשות חיפוש אוטומטיים הוא רושם לי אין אפשרות כי השירות אינו מופעל ייתכן כי תצטרך להפעיל את המחשב מחדש.. גם כשהפעלתי מחדש מאה פעם זה לא עוזר מישו יודע איך מפעילים את זה ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by asiofjiojqwr,

Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by imac,

מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by slrr,

ואם יש קשר אז הבדלים בין הגרסאות 32\64 bit

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by iveco,

אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :

14. ***השאלה בכותרת***

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by KingYes,

עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by artyom,

איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by elyaz,

אהלן יש לי מין בעיה מוזרה שכזאת. כאשר אני שומר משהו, ונפתח לי חלון דו שיח ששואל איפה לשמור את הקובץ, אם אני לוחץ על הכפתור של make new folder, המחשב נתקע למשך כמה דקות. זה לא משנה אם אני שומר משהו דרך firefox chrome explorer word או אפילו תוכנת ARCGIS, ברגע שאני לוחץ על make new folder בחלון דו שיח- זה נתקע. לאחר שהמחשב "חושב" כמה דקות זה מסתדר - ז"א נפתחת תיקיה חדשה והכל בסדר, אבל עד שזה קורה.. אני חושב שהבעיה היא ב Windows לכן אני כותב כאן ולא בפורום תוכנה. מדובר בWINDOWS 7 64bit אם למישהו יש רעיון לסיבה אני אשמח לשמוע תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אחותי נגעה לי ממזמן במחשב, כשחזרתי נעלמה לי התיקייה של my documents ועוד אייקון משהו שקשור לרשת (לא איכפת לי ממנו) כוחו של הרגל אבל זה ממש מציק להיכנס דרך ה-start ולהגיע ל-my documemts. יש דרך להחזיר את זה שיהיה כמו שהיה פעם? ועוד משהו, יש לי תיקייה, שלא פתחתי אותה אפילו, חסרת שם, לא בכונן שה-windows מותקן בו, והיא מסרבת להימחק עם ההודעה הזאת: איך מוחקים את זה?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. היי טוב אולי כאן זה המקום לשאול, עברתי להשתמש בWIN7 מזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP מתוך הWIN , מה שמונע לדעתי הוא שהBOOT של הבחירה בין מערכות ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. התקנתי Windows על כונן אחד, ואז התקנתי מחדש על כונן אחר, ולא מחקתי את הגרסא הישנה. איך אני יודע עכשיו איזה מה-Windowsים בשימוש, ואיזה אני יכול למחוק? (ולנתק את ההארד דיסק שהכיל אותו)

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי windows 8.1 כבר כמה זמן ופתאום בערך לפני ארבע ימים הוא התחיל לעשות בעיות ואין לי מושג מה לעשות!! אני מתחרפן מזה. אני לא מצליח להיכנס לשם תוכנה אצלי במחשב ולא לכרום....הדבר היחיד שאני יכול להיכנס זה תקית תמונות וכל זה ואקספלורר. כל שניה קופצת לי הודעה אחרת... הכול ממש דפוק אצלי במחשב...אז אני אפילו לא מצליח להעלות תמונה של ההודעה....כלום לא עובד. אני חייב עזרה, תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.