תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מהי התוכנה הכי מהירה בהורדות עם רואטר שלא אצטרך לפתוח לה פורט כלומר היא פותחת פורט לבד , בסגנון אימש ושריזה ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מודם פקס 56K שמחובר לקו טלפון. איזה תוכנה הכי טובה ופשוטה כדי לשלוח פקסים (גם למספר אנשים בבת אחת) וכן גם לקבל פקס למחשב ? ניסיתי להתקין WinFax Pro 10 אבל התוכנה עשתה לי הרבה בעיות בהגדרות.. על WinXP Pro. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3 :s05:
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לניגון dvd?? תגידו שם של תוכנות אין צורך לשלוח לינק רק שם וגירסה בתודה עמרי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן אחרי כמעט שנה של עבודה ללא פרמוט התחלתי להרגיש ממש לאחרונה איטיות מסויימת במחשב, כמובן שאין שום מרגלים, וירוסים, סוסים טוריאנים, ושום תוכנה שגוזלת את הזיכרון או המעבד. אני יותר חושב בכיוון של הרג'סטרי כי התקנתי הרבה תוכנות ומחקתי הרבה תוכנות, ואני בטוח שהרג'סטרי הוא לא כמו שהיה פעם. קיימות המון תוכנות בשוק, שמתקנות רג'סטרי ועושות איחוי, אבל השאלה היא מה התוכנה הכי בטוחה, ומה התוכנה שאתם ממליצים, כי אני לא רוצה להתקין תוכנה שתעשה טעויות ותמחוק ערכי רג'סטרי שיפגעו במערכת או בתוכנות קיימות. ודרך אגב, מה הסיכון בשימוש בתוכה כזאת? האם אתם ממליצים לעשות תיקון ואיחוי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מהי התוכנת הצריבה שהכי מומלצת ושבא אתם משתמשים? אם אפשר אז כולל גרסא
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
כזאת שאחרי פירמוט אפשר יהיה להתקין ולשכוח מכל העניין בכלל?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש חבילת קודקים טובה ורצינית שתכיל את כל הקודקים הנחוצים בשביל לצפות בסרטים במחשב. כרגע מותקנת אצלי החבילה של ליונטוורק ואני מתחיל להתאכזב ממנה. האם יש המלצות אחרות? תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ומה יותר עדיף K-Lite 2.52 full - 11MB K-Lite 1.36 MEGA - 22MB ???
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הקדמה לא ראיתי שיש בסטיקים משהו על חבילות קודקים. עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי משהו יותר מדי משמעותי מדובר על איכות, שליטה, אין צורך בקידוד, אלא רק בצפייה. הקדמה 2 : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=14494 ---- כרגע מותקנת לי במחשב FFDSHOW http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/ffdshow.cfm שהיא מעולה, נותנת לי הכל חוץ מדבר אחד : את פורמט WMV9 של מיקרוסופט, זה מנגן בצבעים הפוכים (זוועה). בעיקר זה מפריע לראות סרטונים אוןליין, אבל גם כאלה שאפשר להוריד זה קורה רק בפורמט הזה, הבנתי ש FFDSHOW עדיין לא מפענחת WMV9 כמו שצריך, וחבל, כי זה פורמט מאוד נפוץ (WMV בקידוד ישן היא כן מפענחת) וזה קורה בכל נגני הוידאו שלי. (האמת …
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם עדיין diskeeper הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ב-BitTornado מהירות ההורדה המקסימלית מוגבלת ע"י מהירות ההעלאה המקסימלית. מהי מהירות העלאה המינימלית שניתן להגדיר ב-BitTornado שמסירה את ההגבלה ממהירות ההורדה המקסימלית? בברירת מחדל, BitTotnado משתמש בפורטים שבין 10000 ל-60000. האם ניתן להשתמש ב-BitTornado ביעילות באמצעות פורט אחד בלבד? מהו מספר הפורטים המינימלי שמומלץ לפתוח עבור BitTornado?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
זה בטח תלוי בשימוש והצרכים של המשתמש. נניח שלכל הצרכים האפשריים, מהי מערכת ההפעלה האידיאלית?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני משתמש באימיול במוד Hebmule ויש שם פילטר של ליצ'רים אז אני רוצה שתראו את הלוג ותקחו לתשומת לב. 10/01/2005 10:32:53: Initialized hebMule 'AntiLeech' and loaded known leecher list. 10/01/2005 10:34:20: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'elf(lh.2y.net): [L!0Network.Net]'. (Avi3k) 10/01/2005 10:34:24: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'cow [lh.2y.net] [L!0Network.Net]'. (Avi3k) 10/01/2005 10:35:03: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'http://Www.L!0Network.Net [lh.2y.net] [L!0Network.'. (Avi3k) 10/01/2005 10:35:06: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'http://Www…
-
- 60 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, על-מנת לתחזק את המחשב ולשמור עליו, אני משתמש בתוכנות הבאות: אנטי-וירוס Avira Free (גרסא חינמית) Advanced System Care (קנוי וחוקי) IObit Malware Fighter (קנוי, גם כן) Ad-Aware (גירסה חינמית - בעיקר חופר, ולא מוצא כלום) CCleaner (גירסא חינמית) SmartDefrag Spybot S&D בעיני, ניתן לוותר על כמה מהתוכנות, כגון CCleaner ו-Ad-Aware. השאר, כך נראה לי, עושות את העבודה יופי. או שמא אני טועה? בכל מקרה, השאלה היא: מהו סט התוכנות האופטימלי לתחזוקה שוטפת ויעילה של המחשב (ברמת התוכנה)? אני לומד בקורס טכנאי-מחשבים, לכן זה מהדברים הבסיסיים והחשובים שעלי לדעת, כך נדמה לי. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין משחק חדש שקניתי ובזמן ההתקנה מקבל הודעה: "שגיאת יתירות מחזורית בקובץ *****" ואז ההתקנה נסגרת גם כשאני מנסה להעתיק את הקובץ ידנית ל HD אני מקבל את ההודעה בזמן ההעתקה. האם זה אומר שהדיסק דפוק? האם יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בס"ד שלום. אני מחפש תוכנה טובה (ורצוי חינמית, אבל לא חובה) לניקוי הרגיסטרי, וקבצים מיותרים. מהי התוכנה המומלצת ביותר?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-