עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yehudaa,

עשיתי חיפוש והציעו פה בפורום איזה תוסף אבל משום מה התוסף מקולקל (ככה היה רשום ב eror ) חיפשתי גם באתר של ווינאמפ ולא מצאתי תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by giliboy,

יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

כשאני פותח כתוביות ואז מנסה להוסיף סרט כדי שאוכל לעבוד על הכתוביות בזמן אמת מתקבלת ההודעה הבאה: זה התחיל סתם ככה בלי שעשיתי משהו מיוחד :\

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by kip,

כל הזמן חלונות נפתחים, כל הזמן ווירוסים למרות המקאפי(החוקי והמעודכן), אד-אווייר, ספייבוט... מה לעשות? המחשב במצב נורא ואני לא מצליח לעשות כלום... בנוסף לשאריות נורטון מחורבן שאני לא מצליח להפתר ממנו... לפרמט? מעולם לא עשיתי לבד... מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש

6. Started by gtf,

היה לי לא מזמן את הzone alarm אבל לא הייתי מרוצה ממנו. בבקשה שמישהוא ימליץ לי על פיירוול טוב.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תוכנה כמו System works של Norton ו-MindSoft Utilities XP 9.06 כאלה תוכנות אבל מכיוון שיש כל כך הרבה אני לא יודע איזו מהם היא באמת טובה ועושה את העבודה שלה

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by abyss20,

אני וחבר שלי מתווכחים בנושא אני אומר שזון אלרם והוא אומר קספרסקי מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KOBRA CHOPER,

אילו תוכנות אפשר להוריד מה TESK MENAGER כדי לקבל יותר ביצועים למשל ה ANTIVRUS בעקרון הורדתי את כל מש אפשר זה לןקח לי 95 MB מתוך 922 אכשיו יש דברים שאסור להוריד אותם (אני משחק ברשת )?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by sharki2,

תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  11. Started by PyroGhost,

אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בקשה קטנה, אני צלם מתחיל והיום יצאתי עם ידידה שלי ( דוגמנית בתחילת דרכה ) לצלם סט תמונות שלה בחוץ, יצאו לי הרבה תמונות מטושטשות ( לא טשטוש רציני לרוב.. ) ורציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחדד אותן ולשפץ אותן קצת מחוץ לדפי הפורום? תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים, יוסי.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by naoriko,

פרצו לי לאיי סי קיו אני רוצה לדעת איך פורצים לאיי סי קיו או איך מוחקים את המשתמש של האיי סי קיו בבקשה זה נורא נורא נורא נורא חשוב תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב באמת!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by puma,

אני רוצה להתקין את הכרטיס רשת אבל הדיסק של ההתקנה לא עובד אם מישהו יכול למצוא אותו ברשת בבקשה תביאו לי זה דחוף זה מה שרשום על הדיסק: 10/10mbps 32 - bit pci bus fast ethernet adapter drivers % setup program version:1001

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. צילמתי תמונה שלי, שיצאה די חשוכה ולא רואים טוב את הפנים. איך אני גורם לתמונה להיות יותר בהירה בפוטושופ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אדובי, החברה שעומדת מאחורי תוכנת הגרפיקה המפורסמת בעולם, מציעה להורדה בחינם גירסת בטא של תוכנת ניהול התמונות החדשה שלה -LIGHTROOM. פצצה של תוכנה,עדיין רק בגרסת בטא חינמית בתוקף עד ינואר 2007. אני התקנתי ונהנתי...... בבקשה הסיקור + לינק להורדה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=385234&sid=127

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

כמו בפלאפון ששמים תזכורת לפגישה או משהו כזה, אז אני מחפש תוכנה כזאת למחשב שאני אוכל להזין תזכורות ולקבוע שעה שהם יקפצו לי על המסך. מישהו מכיר כזאת?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  17. הקדמה חשובה - לא מדובר על תרמית פירמידה או כל דבר מפוקפק אחר פשוט רעיון של מישהו, שפיתח תוכנה (חינמית) שמאפשרת את זה. מישהו שעשיתי איתו עכשיו מילואים (צו 8, האמת) פיתח את הדבר הזה : http://freesms.area.co.il/ איך זה עובד ? העלות של "גלישה ללא הגבלה" מהסלולרי היום - די זולה (לפחות באורנג' וסלקום שאני יודע, למשל בסלקום זה עולה לי 25 שקלים לחודש, גלישה ללא הגבלה) ובנוסף, כולם יודעים שאפשר לשלוח SMS לכל מכשיר סלולרי דרך ה ICQ אז מה שעשה חברי מהמילואים, כתב תוכנה, שבעצם יוצרת על המחשב הביתי שלכם, שרת WAP, שאליו אתם יכולים לגלוש מהפלאפון (ע"י הקלדת כתובת ה IP שלכם בפלאפון, עדיף להשתמש בשירות דוגמת NO-IP או FREE DNS בשביל שתהיה לכם כתובת "קבועה") אז גלשתם מהפלאפון לאתר הביתי שלכ…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by VL,

מתי יוצאת הגירסה החדשה? שמעתי שהיא עומדת לצאת בקרוב.

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by SpLiNtEr,

שלום! אני רוצה או יותר נכון מבקש ממי שיש לו ידע רב בתכום התוכנות שיתן לי מפרט של התוכנות הכי טובות !!!!בעולם!!!! כגון Anti-Virus Anti-Spyware או בקיצור כל תוכנות האבטחה הכי טובות בעולם בתודה!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  20. נראה שה- emule לא משחחר זכרון בצורה יעילה הצניחה החדה בכמות הזיכרון התפוס באה אחרי שסגרתי את ה- emule בתום יום עבודה רצוף אתם רואים שאחרי הצניחה החדה יש עליה קלה ומתונה מאוד ? זה כאשר פתחתי את ה- emule מחדש גם אצלכם זה ככה ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  21. יש לי zone alarm והכל היה טוב אבל אחרי כמה ימים הוא התחיל לחסום לי את האינטרנט ולא נותן לי להתחבר, איך מבטלים את זה ועושים שהתוכנה תפעל ולא תחסום את האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ranyr,

חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  23. בבקשה אם תוכלו תת לי לינק ל : עידכון firmware לצורב DVDRW מדגם nec 3550 . ( נ.ב : אם זה לא המקום לבקש,נא להפנותי למקום הנכון תודה . )

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by Green,

שלום יש לי בערך 50GB של שירים כולם מסודרים בספריות לפי:אומן-אלבום-שיר אבל שאני מכניס את הכל לאיטונז (IPOD מה אפשר לעשות) לא הכל יוצא מסודר וזה כי לא לכל השירים רשום בתוכם את האומן והדיסק אז שני שאלות: 1.איך אני מסדר באיטונז את השירים שלי כמו הספריות שלי ולא סתם הכל ברשימה אחת ארוכה 2.יש אולי תוכנה שיכולה לסדר את כל המוסיקה במחשב ולסדר את השמות של השירים ואת המידע שיש בתוך הקובץ? מה שבקיצור אני מנסה לשאול זה איך אני מסדר 6000 שירים כי ידנית אחד אחד זה לא אפשרי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. תודה

25. לפני כמה שנים מצאתי אתר שממנו הורדתי קבצי מאקרו שבאמצעותם הוספתי מסגרות מדהימות שאנשים הכינו לתמונות שלי אני לא מצליח לאתר את האתר. האם אתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים