עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by איסתרא בלגינא,

אני מנסה לשמור קטע קצרצר מ- DVD לצורך העלתו לפורום ברשת. כבר משכתי את ה- vob-ים ופיענחתי אותם, עכשיו נשאר רק לגזור את הקטע המבוקש ולדחוס אותו מחדש כדי לחסוך מקום. התקנתי את הגירסאות האחרונות של VirtualDubMod, AC3Filter ושל LAME (גם DS Filter וגם ACM), פתחתי את ה- vob - ואין אודיו! VDM לא מכירה את הפילטר ל- ac3 וכל ניסיון לעשות איתו משהו מביא להודעת שגיאה שלא נמצא פילטר מתאים. גם את LAME היא לא מכירה. התקנתי שוב ידנית, אותו כנ"ל. בדקתי ב- Sound Recorder, גם הוא לא מזהה אותם. בדקתי בלוח הבקרה, הם לא מופיעים. גם ffdshow שהתקנתי מוקדם יותר ושאחראי על כמה פורמטי אודיו לא מופיע. ניסיתי במחשב אחר, בתול למדי (לא הותקן עליו שום קודק למעט אלו שבאו עם Windows) ואני נתקל באותה תופעה …

3. Started by omri_ro,

משום מה הCTRL+הגלגלת של העכבר (שינוי גודל הפונטים) הפסיקו לעבוד אצלי(קיצור הדרך במקלדת עובד CTRL+ +/-) יש אולי איזו דרך להחזיר את ההגדרה הזו?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by adirnasri,

מה התוכנה הזאת עושה ? http://www.flmsdown.net/Computer-User-Magazine-November-2006-plus-all-issues-2006-4397.html תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by adir2112,

שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פלעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by eliXir,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)

7. Started by overload,

אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

היי , אני חדש פה אחלה פורום דרך אגב ! יש לי פיירפוקס 1.5.0.7 בכל מקרה הבעיה ששמתי לב שהתוכנה לוקחת מלא זיכרון נגיד לפתוח דף עם מלא תמונות הזיכרון ממש יורד ולפעמים המחשב נתקע יש לי 256X 2 זכרון וינדוס XP ואם זה חשוב אז amd 64 3000+ באקספלורר זה לא קורה לי אולי זה איזשהוא פלאג(תוסף) שגורם לזה?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by crik,

אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד מדריך רציני ל- uTorrent? מה שיש באתר שלהם לא ממש מפורט. אני רוצה לדעת הסברים על המצבים של ההורדות/העלאות כמו למשל: "Queued Seed" אני לא מבין מה איזה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by iakovl,

קניתי היום SanDisk 1GB Cruzer Micro U3 USB Flash Drive מה אומר : DOK של גיגה שמשתמש במערכת U3 אני מחפש תוכנות הם מתחלקות ל 2- תוכנות USB - תוכנות שנועדו לרוץ מאמצעים ניידים ולא מכוננים קשיחים: תוכנות U3 - תוכנות שנועדו לרוץ דרך U3 הנבחרת הנוכחית שלי: USB - 7ZIP PORTABLE , VLC PORTABLE U3 - AVAST , INFRANVIEW , מחפש עוד תוכנות

13. Started by ben060,

האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'

14. ואם כן אז איך? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  15. Started by *NightMare,

יש לי את איזי וידאו ספליטר אבל אחרי התקופת נסיון היא בתשלום... יש תוכנה כזאת בחינם או אחרת עם תקופת נסיון?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. אני משתמש כרגע ב-eMule Plus והוא בסדר, אבל מעצבן שהוא לא מחפש בעברית ולוקח לו המון זמן למצוא מקורות. אפשר המלצה למוד אחר?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by Snufkin,

הבעיה שלי היא כזאת, יש לי הרבה סירטונים קצרים שאני מעוניין לצרוב ואני מעוניין ליצור להם תפריט. הבעיה היא, שאם אני צורב אותם בNERO או בROXIO, סרט שתופס 100MB קופץ לאיזה 300 400 - כנראה שהוא מבצע המרה כלשהי. אני לא מעוניין שהתוכנה תמיר לי את הקבצים, הנגן DVD שלי מסוגל לנגן אותם בפורמט הנוכחי (עובדה, הצלחתי לראות אותם כשצרבתי אותם כDATA). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שניתן ליצור וליצרוב בה דיסק DVD שיש לו תפריט שפשוט תמשר לקבצים האלו?

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by cutOFtea,

שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mostwanted,

אוקיי ניסיתי לעשות חלק אחד בתמונה שחור לבן וחלק אחר שישאר רגיל עם הGRAYSCALE אבל זה לא הצליח כי הוא צבע את שתי השכבות באפור מישהו יודע איך אני עושה שרק מה שאני רוצה יהיה אפור והחלק השני צבעוני ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …

22. http://www.semanticfrontier.com/gallery/d/338-2/RC1_Desktop.png אני צריך את הרקע ששם ברצולוזיה של לפחות 1280X1024 בבקשה עזרו לי... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by GbeTech,

שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים