תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איפה לעזעזל אני מחליף את ה browser default search למה שאני רוצה ?
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה photo impression 2000 היא מיועדת למצלמת hp photosmart 215 ודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם להפוך לשחור לבן... http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=0YVG2848MWG6Y0NM9FAB46SGHV
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי משתמש בRECOVER MY FILES הבעיה היא שהסריקה שלה איטית מאוד וגם שהיא משחזרת קבצים אז יש כאלה שהם ללא תקייה ואם היא משחזרת אז בלי השם המקורי של הסרט אלא כל מיני מספרים כתוב על שם הקובץ אז איזה תוכנה אתם ממליצים שאין לה את הבעיות שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הכנסתי בטעות פלאג לא רצוי באקספלורר :-/ איך אני מוציא אותו ???
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי וירוס חינמית טובה שמתעדכנת באופן קבוע
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כאילו תוכנה שכשאתה משחק באיזה משחק אתה יכול ללחוץ על כפתור ואז יש לך את התמונה על שולחן העבודה...אז בבקשה שמישהו יביא לי את התוכנה הנוחה ביותר לזה..ושתיהיה כמובן בחינם ..
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה טובה שתשלוט בכניסת טלויזיה של הכרטיס מסך (ge force ti 4200) שלי. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הי, יש לי הרדיסק חדש, שמתי עליו WINDOWS עם SP2 ומשום מה הוא לא נותן לי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא של הלוח-אם ולא שלי. אני מוריד את הדרייברים מהאתר של החברה (GIGABYTE) אבל משום מה הוא לא מקבל את זה. ובהרדיסק הקודם לא הייתה לי שום בעיה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? אגב הלוח אם זה GIGABYTE 8I945GZ-ME, והכרטיס מסך זה GIGABYTE 800XL. שאני מנסה להתקין אז הוא אומר לי "INF error. Video driver not found" ואז: "setup was unable to complete the instalation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before the setup" אם יש לכם מושג מה עושים אז אני מחכה לכם... תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה אחרונה ואני לא מוצא את HDD TOOLS מישו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי קישור לאחת יעילה, אני אשמח מאוד. (אגב, את CPUKILLER כבר ניסיתי.)
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנות\ פאצ'ים ל-ICQ שמאפשרים להוסיף משתמש בלי לחכות שהוא יסכים לאשר אותך?? וגם יש תוכנה שמאפשרת להפעיל כמה ICQ במקביל באותו משחשב עם מספרים שונים של ICQ?? והאם יש תוכנה שאתה יכול להוציא את עצמך מהאיגנור ליסט של מישהו?? וגם בעיה נוספת.. יש לי משתמש אחד שאני לא יכול לשלוח לו הודעות ולאחרים כן... איך פותרים את זה??
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כל השמות של התיקיות של התמונות שלי כתובות הפוך..דוגמא: ליאם - םאיל לג בעומר - רמועב גל אני רק אציין שהתפריטים שלי מוגדרים לעבוד בעברית למרות שהם באנגלית...תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום שלום.... אני צריך מדריך לתוכנה : adobe audition 1.5 כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מאוד..... רצוי בהחלט שהמדריך יהיה בעברית... תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון,אני פשוט לא בטוח למה זה יותר מתאים. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ cs2 בשם טוטאל טרייניג מאסטר. שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הנ"ל, אני מצליח להעלות אותה דרל הדיוידי אבל לא דרך המחשב,זה חשוב משום שאני צריך להתקים קבצים לתרגול. תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4087&sdi=diphetrof
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ניסיתי עם dvd region free+css ועם DVD REGION KILLER. לא פתר את הבעיה אם הבנתי נכון , יש בעולם 5 סוגי זונים , ווינדוס נותן רק5 פעמים לפתוח זון , ופירמטתי כששהיה לי 98 ועכשיו יש לי 2000 ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. יש פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אם מישהו יודע ויכל לעזור לי זה יהיה אחלה! כשאני מוריד קובץ וידאו נפתח חלון שאומר "דרוש רשיון"(באנגלית) תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-