תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תמונה אחת כל פעם? התקנתי פיקאסה במחשב שלי וזה משום מה לא מוריד תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה: בזמנו צילמתי FRAPS והוא צילם לי עם סאוונד... ועכשיו כשאני מצלם סירטון הוא לא מקליט את הסאוונד... ואני סימנתי את האפשרות של להקליט קולות מהמשחק... חשבתי שזה הכרטיס קול, עשיתי עידכון וזה עדיין לא עבד.... למשהו יש רעיון? בקשה- אני צריך תוכנה פשוטה שאוכל לערוך איתה סאוונד. בעיקרון אני צריך להגביר שיר מסויים. הקלטתי אותו. ההקלטה הייתה טובה אבל חלשה...יש דרך להגביר אותה עם איזה שהוא תוכנה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרים שיש להם באנר כזה כמו שיש ב"צור אשכול חדש" או בחיפוש בגוגל. קיצרר הריבוע האפור הזה.. תודה לעוזרים נ.ב ניסיתי להוריד עם פיירפוקס , אקפלורר 7 ו slimbrowser[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 19:53:48 העלתי תמונה כדי להמחיש : http://img105.imageshack.us/img105/7603/asasasfj3.jpg נ.ב ניסיתי להתקין ג'אווה ופלאש וזה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם בקיובייס אפשר לייבא\לייצא תוכניות אפקטים ? כאילו כמה אפקטיםvst ביחד שמכוונים מראש ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם שמתם לב שיש לכם הרבה COOKIES ב FIREFOX/MOZILLA מאתרים שבכלל אף פעם לא ביקרתם בהם, זה כנראה בגלל אופציה חדשה שנוספה ל GOOGLE לאחרונה, שכאשר אתם מחפשים משהו, הוא מתחיל ישר בלי שביקשתם להוריד את ה 10 עמודים הראשונים בתוצאות (כביכול בשביל לתת לכם אפשרות גלישה מהירה יותר), בפועל, אתם מקבלים גם הרבה COOKIES ושטויות.... אני ביטלתי את האופציה הזו כך: מעצבן קצת... עכשיו אני מבין מאיפה כל ה COOKIES האלו... http://www.google.com/intl/en/help/features.html#prefetch http://www.mozilla.org/projects/netlib/Link_Prefetching_FAQ.html
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אם איזו תוכנה אני יכול לבדוק או להריץ את כרטיס המסך שלי וגם את ההרד דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה דחופה ביותר: לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ. המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין..... מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הורדתי בצורה חוקית את גירסאת הניסיון של WINRAR מהאתר שלהם כאשר באתי להתקין אותה האנטי וירוס שלי קפץ והתריע על כך שקיים וירוס בתוך ההתקנה. איך זה יכול להיות? יש לי NOD32 מעודכן. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא משעמם ל AHEAD האלו להוציא כל חצי שנה גרסא חדשה וכל יומיים REVISION חדש ?!?!? http://ww2.nero.com/enu/FAQs_Nero_7_Ultra_Edition_Upgrade.html#1
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום...יש לי סרט בפורמט דיוידי במחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו...אני הבנתי ממישהו שאני צריך לשנות את השמות של הקבצים...מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לשנות ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך לראות דברים שמצריכים פלאש וזה מחייב להתקין את זה על המחשב. יש אפשרות להתקין פלאש עם DOK בגרסה פוטאבל או בדפדפן פורטאבל? אולי יש לכם פתרון אחר?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני חדש בפורום... יש לי בעיה בתוכנת אנטי וירוס (Symantec AntiVirus) משהו מכם יודע איך להוריד את סמלי "אזהרה"?? משהו מכם יודע איך לטפל בזה? אגב מה זה? תודה לכול עוזרים בברכה שלומי
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משום מה במזן האחרון כל דבר באינטרנט שהוא FLASH נוטה לעשות לי בעיות מוזרות (אם זה משחקים, או יוטיוב.., אבל נראה לי זה פחות שכיח במקרים של פרסומות שמוצגות במצגת פלאש כמו בוואלה או YNET וכו') זה מתבטא בזה שלפעמים עולה הודעה כזאת שאני לא זוכר בדיוק את התוכן שלה אבל יש איזה הסבר על זה שיש בעיה בפלאש ואז יש לי 2 כפתורים - 'continue' ונראה לי שהשני זה 'advanced' (אם יופיע לי החלון הזה מתישהו אז אני אעשה פרינ סקרין ואעלה לפה..) ואז אחרי שלוחצים הcontinue או סתם סוגרים, אז עולה החלון הזה של הsevd/don't sent report.. ואז כמובן נסגר החלון לגמרי.. לפעמים גם זה יכול לקרות בלי כל מיני התרעות קודמות, סתם ככה בעיצומו של משחק פתאום נסגר לי החלון.. או כשאני פותח ככה איזה כמה לשוניות של סיר…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות. הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק. (הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות) התוכנות המותקנות לי כרגע הן: eMule Morph FireFox ThunderBird TightVNC CDBurnerXP Pro 7-Zip Bittorent all-in-1 Codec Pack Gaim OpenOffice PDFCreator VideoLan MediaPlayer Classic כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST. פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי. אני עדיין מתלבט אם להתק…
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סתם תוכנה שתאמץ את המעבד עד צאת נשמתו. אני רוצה למדוד חום במאמץ תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלה, אם יש לי עיצוב שהכנתי לאתר והוא על PSD יש כאן מישהו שיודע להפוך את זה לסקין לphpnuke?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שהיא טובה ויוכל גם לתת לינק אז זה יהיה מצין אבל גם שם שלה זה יהיה בסדר. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש אתרים שהפרסומות שלהם מפעילים סאונד אוטומטית ואני ממש ממש שונא את זה ואני בטח לא היחיד... איך עושים כדי לא לשמוע אותן.. או בכלל טוב לא לראות אותן (אבל רק את הפרסומות).
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי לדוגמא תיקייה עם 100 קבצי GIF אני רוצה תוכנה שתוציא קובץ JPEG ותציג תמונת מפתח מכל קובץ וקובץ ככה שתוצאה סופית תהיה תמונה JPEG אפילו ברזולוציה גבוהה רק שיופיעו בה 100 thumbnail קטנים תמונה מייצגת מכל קובץ GIF ושם הקובץ לא מוצא כרגע תוכנה כזאת בטוח יש תוכנה כזאת שעובדת עם קבצי תמונות
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-