עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי,אז לפני שאני אתחיל לקבל תשובות בסגנון "קונים אותה",תנו לי להסביר את השאלה שלי. הורדתי מהאינטרנט גרסאת נסיון(4.0.3),וכשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעת "זו גרסאת נסיון ל 14 יום,כדי לקבל גישה מעבר לזה תקנו את התוכנה".כמו כן ישנו כפתור שרשום עליו "תקנו אותי".כשאני לוחץ על הכפתור,אני ישר מועבר לאתר שבו אני אמור לרשום את הפרטים שלי. מה שאני רוצה לדעת זה אמור לקרות הלאה,אני אמור לקבל מספר סידורי להזנה? או שאני מקבל מעין "קישור לתוכנה"(כמו קראק) שתפעל בצורה רגילה? חיפשתי בכל מקום שאני יכול לחפש בתוך התוכנה ולא מצאתי שום מקום שבו ניתן להזין שום מספר. איך אתם קיבלתם(למי שיש) גישה לתוכנה המלאה? אם זה משהו לא חוקי תרשמו לי בפרטי. ד"א כמו שציינתי יש לי גרסא 4.0.3 .ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by solo53,

נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  4. התקנתי את העדכון לתוכנת הפיירוול ZONE ALARM PRO, עשיתי UPDATE להתקנה הקיימת כי אין לי כוח להגדיר אותה מההתחלה על התקנה נקייה. ושמתי לב שיש משהו מוזר מאוד. התוכנה עבדה כבר חצי שנה על המחשב והנתונים לגבי הניסיוניות לתקיפה היו כאלה: Blocked Intrusions: 520 Intrusions have been blocked since install 10 of those have been high-rated. שזה נראה סביר לדעתי. אחרי התקנת העדכון היום 19.11 המצב השתנה המון בשעתיים האחרונות: Blocked Intrusions: 3386 Intrusions have been blocked since install 69 of those have been high-rated. שזה מצביע על משהו מוזר או בעיה כלשהי. המספרים עולים כל שנייה בערך. האם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עליי לעשות? ממה נובעת בעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by Michael^_^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by E-tay,

אפשר לעשות משהו כדי להוסיף עוד סמיילים לאייסיקיו?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב אז יש לי Azureus Client ואני משתמש בכבלים אם מודם של מוטורולה SurfBoard (אם זה משנה) עכשיו יש לי WIN XP והורדתי את ה-FireWall ואני משתמש ב- Norton system work 2005 ממה שאני הבנתי זה לא הכי משנה באיזה Clint אתה משתמש זה איך שאתה מגדיר אותו..... ואני מוריד כל 15-55 ככה טוב מה אני צריך לעשות כדי להוריד מהר יותר ?? נ.ב. ניסיתי לפתוח את הפורטים (אני לא יודע אם אני צריך ..... ) אבל לא הצלחתי אהה ולא לחסוך במילים זה ממש חשוב תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  11. ^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. מצטער אל הבורות ??? ניתן לעלות כאן תמונות על 250KB איך אני יכול לקטין תמונה של 2.5MB תודה. הצלחתי !!!!!! :lol:

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by omnius,

האקספלורר וmaxthon לא מצליחים לכתוב בחלק של גוף ההודעה בדואר של וואלה חוץ מזה, הם גם מראים כל אתר בענק. מה לעשות? בטעות פתחתי שני ת'רדים... יש דרך שאני יכול למחוק את השני?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by omri_ro,

יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. בעזרת קובץ ה-reg המצורף תוכלו לראות באיזה מהירות אתם צורבים באמת. nero יראה לכם את כל התזוזות במהירות הצריבה הנוכחית, ותוכלו לראות מתי אתם צורבים באמת ב-X40 ומתי אתם רק חושבים כך (ומשום מה זה לוקח כמה דקות יותר מדי..) דווח על גרסאות מסוימות שזה לא עובד בהן... אצלי זה עובד מצויין בגרסה 5.5.10.20. *עריכה* - את הקובץ (reg) יש פשוט להריץ ולאשר את הוספתו ל-registry. - הקרדיט הוא לא שלי כמובן... אני לא זוכר אם מצאתי את זה בפורומים של cdfreaks או cdrlabs, אבל זה היה די מזמן.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. כאילו לסרטים כמו קודקים DIVX ו XVID כאלה אז תביאו לי בבקשה את כל הקודקים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. לאחר שאני מדליק את המחשב שלי (מפרט בצד) והשולחן עבודה עולה, יש אפשרות להזיז את העכבר, לשים את הסמן על אייקונים ולראות מה הם, אבל לאחר לחיצה עליהם (אקספלורר START סתם TXT או כל דבר אחר) המחשב נתקע. העלתי את המחשב דרך SAFE MODE והרצתי CCLEANER, הורדתי תוכנות לא חשובות מלעלות בהתחלה, כיביתי והדלקתי כיביתי והדלקתי עשיתי ריסט אבל כלום.. המחשב בשלו.. יש למישהו מה לעשות? אני ממש צריך לעבוד עם המחשב.. מערכת ההפעלה היא ויסטה..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by k22,

לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by LIOR42,

מחפש תוכנה מיקצועית לעריכת תמונות

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by aviel1988,

היום הדלקתי את המחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה p-07-0100 irql: 1f SYSVER 0xff00024 NT_KERNEL error 1256 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ועל שולחן העבודה אני רואה 2 קיצורי דרך שאף פעם לא היו קודם 1.Help and Support Center 2.Windows Update וגם כונן C שלי (כונן המערכת) מלא בקבצי TMP עם קרוב ל-3500 קבצים בשם Pos1,Pos1a,Pos1a0,pos1a1 וכן הלאה והמחשב זוחל בצורות מטורפות ובכל פעם שאני פותח את האקספלורר מתחילים להיפתח לי טאבים ריקים אחד אחרי השני עד מצב של היתקעות. ניסיתי לחפש קצת מידע על הבעיה אבל לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by refaels2006,

הנה הדו"ח: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 13:09:29, on 10/04/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\Progra…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. אני רוצה להוריד את פאר קריי המלא מ-gamershell הקובץ יורד אבל בדף למטה כתוב Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. Attempting to download this file with your current browser is unlikely to work correctly. http://img337.imageshack.us/img337/8056/fcfh1.jpg אי אפשר להוריד יותר מ-2GB ב-IE ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by omri_ro,

מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. יש אתר שנקרא nyaatorrents.org כשאני מנסה להיכנס אליו בפיירפוקס לא קורה כלום והדפדפן מציג לבן כמו about:blank וזה קורה בשנייה כאילו לחצתי על offline link בכרום ובאינטרנט אקספלורר הוא כן נכנס לאתר גרסת הפיירפוקס שלי היא 3.6 מה גורם לזה? ניסיתי לחפש כל מיני דברים ואני לא מוצא את הבעיה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים