עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה חשוב מאד בשבילי. שוב, לא אחת שתשתמש בכתובת URL, אלא תקליט לי את מה שמשודר בחלון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. נגיד שמצאתי אתר עם מדריך מצויין, שכולל תמונות. המדריך בן 20 עמודים בערך, כולם מוצגים לאורך. אני רוצה לשמור את המדריך למחשב, אבל זה לא ריאלי לצלם אתה הכל (רבע עמוד רק יוצא, כך שיוצא כמעט 80 צילומים!). אז אני מחפש תוכנה, שפשוט תיקח את כל המדריך שבאתר על כל העמודים שלו, ופשוט באופן אוטומטי תשמור את כל העמודים לקבצים או קובץ אחד. יש תוכנה כזאת? להעתיק ולהדביק גם לא יעיל, כי יש תמונות. בסופו של דבר אם אין תוכנה כזאת, אז אני אצטרך לעשות את זה ולסדר את התמונות בין הטקסטים אצלי ב-WORD, אבל חבל על הטרחה אם ניתן לבצע אוטומטית.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  3. שלום, אני מחפש אמולטור\תוכנה להרצת משחקי פלייסטיישן2 אם למשהו יש שישים כאן לינק תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by assaf990,

אמינות?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש תוכנות שאני יכול לבדוק אם יש במחשב תוכנות ריגול? ואיזה אנטי וירוס הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Prometheus,

הכותרת מדברת בעד עצמה... תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by blackcoma,

עד ש - Tuneup Utilities 2007 יוציאו גירסת Vista, רציתי לדעת אם יש תוכנות Tweaking טובות לויסטה לבינתיים... תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by התנין,

יש תוכנת ווינראר טובה וחינמית?

12. Started by t-macc,

האלן האם יש דבר כזה ?תודה

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. לעזאזל עם זה! המחשב שלי הרוס ולפעמים הוא נכבה...לרוב הפיירפוקס שומר את הרשימה ומאפשר לי לבצע שיחזור של כל האתרים שהייתי בהם. דווקא היום שהייתי במיליון ואחד אתרים חשובים המחשב נכבה לי מס' פעמים ודווקא בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל את פיירפוקס ולשחזר את האתרים לא הופיעה לי האפשרות ופשוט כאילו הוא "שכח" . אני מקווה מאוד שיש איזה מסמך/קובץ שיאפשר לי לעשות זאת... לדעת באיזה אתרים הייתי.. יש מסמך/קובץ כזה? אני פשוט אובד עיצות! וגם... יש תוספת כלשהי ששומרת את הרשימה של האתרים? כי כמו שאתם רואים הפיירפוקס לעיתים נכשל! וזה עבורי קריטי מאוד.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by modgod,

יש ילדה בת 11 שביקשה ממני להביא לה את התוכנה PHOTOSHOP. עכשיו התוכנה הזאת עולה כסף (ולא, קראק לא בא בחשבון, אז בבקשה אל תזכירו את הנושא), אז יש לה תחלופה חינמית? ותזכרו שהילדה היא רק בת 11, אז לא צריכים תוכנה ממש מתוחכמת כמו פוטושופ.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by arik_bulldog,

התקנתי ווינדוס xp מחדש לאחר שהקודם היה בין היתר איטי. מקודם הייתי משתמש בoffice 2003 או 2007 (לא זוכר), ואני חושב שהוא דיי מיותר כי אני משתמש רק בword. יש איזו תוכנה ברמה של אופיס בשביל לקרוא קבצי doc ו-docx?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר למארח לנהל שיחה מרוחקת מול מספר אנשים, ולהראות את הDesktop של המארח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Fighter,

מתחיל להימאס עליי לפעמים אני עושה פתח כדי שיפתח ישר מהinternet temporary files אבל הוא נותן שגיאה ולא פותח בווינזיפ זה אף פעם לא היה עושה את זה אבל ווינזיפ לא תומך באף פורמט חוץ מזיפ או שאני לא מעודכן יש משהו רשמי וטוב שיותר טוב מווינראר?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Niryad,

הורדתי סרט מהאינטרנט (סרט חוקי) יש תמונה אין קול!! HELP!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

יברך הערנב את Mustek האדירה! סוף סוף הצליח לי הטריק שהם הציעו!! איזה כיף לי איזה כיף לי, סוף סוף גם לי יש סורק שפועל בXP!!! סורק חמוד שלי! התגעגעתי אליך! בהחלט ארוע המתאים להרמת כוסית!

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. מצורפים בזאת שישה קבצי dmp מקובצים בzip. אם מישהו מכם יכול בבקשה לנתח לי אותם ולהגיד לי מה הבעיה של המחשב שלי שהוא עושה כל הזמן את המסכים הכחולים............. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  22. ישנה אפשרות להעלים את הכוננים של הגוגל דרייב מהמחשב שלי ? אם כן, אשמח לדעת איך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.