תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
במקום לעבור תמונה תמונה ולעשות שמירה בשם להכינס לתיקיה לשמור .. אחרי שוב אותה פעולה האם יש תוכנה שמורידה הכל מהדף .... של התמונות בואט אחת ...
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הורדתי איזה תכנה עם התקנה דפוקה שאמרה לי שהיא צריכה להתקין DIRECT משהו 5 לפני ההתקנה אז עשיתי OK והיא רצתה ריסטרט אחרי הריסטרט היא עוד פעם אמרה ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב היא עולה איך אני מעיף אותה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בפיירפוקס, באחד מהמחשבים שאני משתמש בהם. כאשר אני נכנס לאתר שמכיל iframes, שמתעדכנים כל כמה שעות, אני תמיד רואה גירסה ישנה (מאוד, כמה ימים אחורה לפחות) של הקובץ, זאת ששמורה ב-cache.. ואני חייב לעשות reload iframe בשביל שהוא יטען אותו מחדש.. זה קורה לי רק במחשב אחד, ולא בשאר המחשבים שאני עובד בהם, ולכן אני מניח שזו בעיה נקודתית בהגדרות. יש לציין שזה קורה רק ב-iframes, אין שום בעיות cache אחרות.. מישהו נתקל בזה פעם? הצעות לפתרון (חוץ מ"תמחק את הפרופיל, ותתקין מחדש", זה לא יכול לבוא בחשבון..) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק עכשיו היגדרתי את האוטלוק , כאשר אני פותח אותו ומנסה לשלוח הודעה מופיעה לי חלון של שגיאה מישהוא אמר לי שזה פורטים סגורים(low id) יש לי sp2 ואין לי שום אנטיוירוס ופיירוול מנותק מה אני יכול לעשות כי לי אין מושג תודה.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי כהקדמה אומר שקראתי(ובטוח שלא הבנתי כלום) את כל המדריכים שקיימים ברשת. ברשותי קובץ ERD Commander 2008.iso שאמור להיות BOOTABLE אבל מסתבר שהוא לא. ניסיתי דרך הנרו לצרוב BOOTABLE דיסק שיאסוף קבצים מC:\Program Files\Ahead\nero\DosBootimage.IMA לבוט, האופציה האחרת מתייחסת לפלופי A: שלא קיים אצלי במחשב. המטריף הוא שדרך הVIRTUAL PC של MS הדיסק הפיזי הצרוב עולה כמו גדול ומראה את השולחן עבודה של הERD ולא רק זה! אלא גם אם אני טוען אותו כדיסק וירטואלי בדימון טולס הוא עולה. הכי רחוק שהצלחתי להגיע באינספור נסיונות ליצור דיסק שיעלה אוטו' את הERD ,זה שהדיסק מכניס אותי למצב DR-DOS שאין לי מושג מה זה, ושם אין אפשרות להפעיל כלום שיתן רמז אפילו לתוכנה. מה אני מפספס חברים? קראתי המון מד…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן. יש דרך מסויימת לנעול תיקייה בווינדוס ? רק תיקיה, אם אני רוצה לעשות קוד לתיקייה מסויימת זה אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי לקוחה שטוענת שמישהו פרץ לה לאימייל (תיבת דואר כמו Hotmail). יש לה מחשב נייד והיא משתמשת בו בבית ובעבודה, ובשני המקומות הרשת האלחוטית לא מוצפנת. בבית אמרתי לה שרצוי שהיא תצפין את הרשת האלחוטית, אבל בעבודה אי-אפשר להצפין כי זה לא תלוי בה. בנוסף לכך, אותו אדם שפרץ לה לתיבת דואר שלח לה אימייל שמוכיח שהוא קרא אימיילים שלה. אם זה אפשרי, אני צריך הסבר על איך אפשר להתחקות על אותו אדם לפי הכתובת אימייל בה הוא השתמש. אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בנושא.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשאלתי שאלה איך אפשר להוציא קובץ מפלאש ולידאו ואז להעביר אותו לפורמט ליוטוב בדרך שלא תפגע באיכות. אין לי כל כך מושג בתוכנה הזאת, הבנתי שאפשר להוציא קובץ AVI. הוידאו יוצא RAW ודקה אחת שוקלת בסביבות 3GB, אודיו נראה לי WAV. איך אפשר לקודד אותו בצורה אופטימלית לאיכות בשביל להתאים לYOUTUBE?, או איך אפשר להוציא מפלאש ישר קובץ כזה. (המגבלה 1GB, אורך קטע כ70 שניות). ניסיתי לעבוד עם SUPER על קונטיינר MP4 קידוד H.264 וAAC, אבל אני לא ממש מבין בזה. יצא לי שיש מין הילה מסביב לצבע אדום ועוד כמה עיוותים שממש לא רצויים. אני רוצה להשאיר את הוידאו בצורה מקורית אבל שלא ישקול כל כך הרבה באיבוד איכות מינימלי. הרזולוציה נראה לי 576i 4:3. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כל מיני CONF'ים למינים... כמו appconf.exe amcconf.exe ansconf.exe bopconf.exe אני מתאר לעצמי שאלה לא דברים טובים אבל אני פשוט לא מצליח להסיר אותם.. מישהו יכול לעזור? בנוסף שתי התהליכים האלה גם הופיעו: panmavic.exe pngfmsne.exe כנ"ל לגביהם תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התחילו לי בעיות ב IE7 ...התקנתי FIREFOX - אותה הבעיה אחרי כמה דקות פשוט נתקע הדפדפן ודורש סגירה שלו מ TASK MANAGER ניסיתי להסיר תוכנות אחרות שהותקנו מאתמול שזה רק NOD 4 החדש ....הסרתי אותו לגמרי...אין וירוסים אין טרויינים עשיתי שחזור מערכת מיום חמישי שעבר .. עדיין אותם הבעיות - ממש לא רוצה לפרמט יש איזה משהו אחר לעשות שלא חשבתי עליו ? גם CHROM ניסיתי להתקין ללא הצלחה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לקחת את מה שצילמתי במצלמה רגילה (לצילום עם אופציה לוידיאו ) ולעביר את זה ל DVD כך שברגע שאני מכניס אותו לDVD יהיה אפשרות לצפות בזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי בכללי כמה קסטות בר מצווה,חתונה של הורים ועוד....ותמיד היו לי הרבה קסטות ודברים נדירים יש לחברים הרבה סרטים מפעם . לכן , אני אשמח לתוכנה והסבר תפעולי איך להקליט למחשב בפורמט שיתן איכות טובה כמו DIVX או DVD-R.תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות את זה עם הפוטושופ ועם הפאור פויינט של וארד אבל זה ממש לא נוח האם ישנה איזשהי תוכנה יעודית לעריכת עיתון והכנתו לדפוס בברכה דן
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט דרך 013 וכבלים. ל 013 (ברק) יש חייגן שהוא גם מבצע בדיקת דואר כל כמה דקות. איך אני מבטל את בדיקת הדואר האוטומטית ?? (זה ממש הצליח לעצבן אותי) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי די הרבה שירים, בכל מיני תיקיות ללא סדר מיוחד. מחפש תוכנה שתוכל ליצור תיקיות עפ"י שמות האמנים ולסדר את השירים בתיקיות.(לא רק להציג רשימה של השירים וסידור שלה, אלא ממש סידור תיקיות פיזי במחשב) תודה.
-
- 9 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. תגידו, Internet Explorer 8 בטוח ?.. כי אני זוכר שהיה לפני איזה כמה זמן התראה מפני טרויאן שמאפשר לכל האקר לפרוץ למחשב שיש בו את הטרויאן הזה ויצא אחרי איזה שבוע תיקון לכל גרסאות ה - Internet Explorer מ - 7 ומטה אבל לא ל - 8 ... האם זה מתוקן עכשיו ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי היתה לי בעבר תוכנה חמודה שנתנה לי הרבה מידע לגבי הדיסקים הקשיחים שלי כמו כמה זמן הם פועלים כבר או כמה בלאי כבר יש להם ועוד כל מיני דברים מענינים... יש לכם מושג מהי או איך קוראים לה? או אפילו תוכנה דומה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קומודו היא חברה שמוכרת מוצרי אבטחת מידע שונים. מתברר שבין השאר, יש לה גם כמה תוכנות חינם שהיא מציעה וביניהן תוכנת פיירוול אישית ואנטי וירוס. מישהו מכיר ויכול להמליץ, בעד או נגד? נתקלתי בהן במקרה, דרך ביקורת אוהדת מאוד לפיירוול בפיסי מגזין (לא זוכר איך הגעתי לשם, כבר שנים שאני לא נכנס לאתרים של ZDNet). אז מצד אחד יש ביקורת אוהדת, מצד שני לפיסי מגזין אין יותר מידי מושג כשזה נוגע לאבטחה...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי ספארי לאחר זמן רב מאוד של שימוש ב Firefox. יש לי כמה שאלות בנוגע לספארי. 1. האם יש לספארי אפשרות להתקין תוספות ? 2. איך אני יכול לחסום את ה Flash כמו Adblock Plus ? 3. יש לספארי מנהל סיסמאות שאני יכול לעיין בכל הסיסמאות כמו ב Firefox ? 4. יש אפשרות להגן על הסיסמאות באמצעות סיסמא ראשית כמו ב Firefox ? 5. האם המהירות של הספארי באמת מורגשת בגלישה ? 6. אפשר לייבא את הסיסמאות שלי מה Firefox ? 7. לאחר כל כך הרבה זמן של שימוש ב Firefox ואני מרוצה ממנו, שווה לעבור ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-