תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין ליצור משתמש חדש במחשב שבו יהיו הרשאות לפתוח תוכנה שתהיה על שולחן עבודה, להדפיס מתוכה דוחות, להדליק ולכבות את המחשב. Windows XP Pro איך ניתן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שאני יוכל להקים איתה שרת וירטואלי על המחשב על מנת להתנסות במערכות אתרים\פורומים שונות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש של ATI כולל את הנט הזה שזה היה צריך להתקין, ושזה סיום אני מנסה לפתוח את הקיצורר דרך של CCC וזה לא נפתח. מה הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה היום בשעה טובה התחדשתי לי בגירסא של קספרסקי 8/2009 שהגיע בדואר.. בכל מקרה, אני עושה סריקה וכאלה... הוא מוצא דברים, אבל אין לי שום מושג איך אני מעיף אותם. מצורפת תמונה. בתודה מראש, דור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כל הזמן הקספרסקי נותן לי אזהרות על איזה IP שכל הזמן משתנה, וכל פעם כשאני משאיר את המחשב דלוק והמסך מכובה,אני שומע את הסאונדים של Windows על הרקע.. אז פרצו לי או לא?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, בכל הפעלה של המחשב שלי מופיע לי הודעה שעלי להתקין תוכנה מסוימת (כפי שמופיע בתונה המצ"ב) מתוך קובץ / דיסק מסוים אך אין לי את הקובץ המבוקש.. מישהו יודע כיצד אני מסיר לחלוטין או מוצא את הקובץ שצריך להתקנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני טכנאי פיסי, ומנהל רשתות MCSE . אחת הבעיות הכי גדולות אצל משתמשי קצה(עסקיים ופרטיים) זה הוירוסים והרוגלות ושאר מיני ירקות..... כל פעם אני נתקל בתופעות חדשות, בתוכנות מתחזות (לאנטי ספיי או אנטי וירוס) חדשות. כל פעם אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית שתמגר את כל הצרות של מחשב זה או אחר שנגוע ברוגלות וירוסים או שילוב של שניהם. והאמת, לא מצאתי, תמיד הייתי צריך להריץ יותר מתוכנה אחת ולעיתים לחפש פתרונות בגוגל ולערוך את הרג'יסטרי והשד יודע מה עוד, הכל כדי לא לפרמט וכל זה בפרק זמן שלא שווה לי מבחינה כספית את התיקון ללקוח. ובעצם למה לא לפרמט וזהו? אני אגיד לכם למה: כי זה לא חוכמה, כי אנחנו רוצים פתרון שלא יצריך גיבויים ואיבוד תוכנות שלפעמים כבר אין לנו תמיכה אליהן(חשבשבת, שקלולית…
-
- 49 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שככל הנראה לא כולם ידעו אבל אני מקווה שלפחות אחד. ב CS3 אני יכול להקצות כמות מסויימת של זיכרון לתוכנה, כאשר התוכנה בחלון הקצאת הזיכרון אומרת לי שיש 3325MB פנויים וטווח אידיאלי להקצאה שהוא מהווה בערך 70% מתוך ה - 3325 שהתוכנה אומרת שקיים! 1. קיים במחשב הרבה יותר זכרון! האם ה CS3 יכול לזהות רק חלק ממנו?! אולי אפשר לשנות את העיניין ולתת לפוטושופ אפשרות לזהות יותר זכרון? (קיים 8GB) 2. למה הוא נותן טווח אידיאלי של עד 70% ממה שקיים? הוא כביכול מרחם עלי בכל מה שקשור למערכת ההפעלה וכו'? תודה על כל התייחסות.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה. אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי?? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה חינמית להקראת טקסטים בעברית שבעמודי אינטרנט. אם אפשר- עדיף כיישומון לנייד
-
- 0 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מה קורה חבריה רק אתמול התקנתי את הקריספי ויש לי בעיה הנה תמונה מה לעשות אם זה כול פעם שאני מנסה להוריד אם הפלאש גאט זה עושה לי את מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי וידוי. אני נטול כל כשרון ציור - וזה בכלל לא קשור למה שאני אנסה לצייר - זה פשוט יוצא רע. זהו.. אמרתי את זה! ועכשיו לענייננו - בעיצוב ממוחשב באמצעות תוכנות דו מימד(פוטושופ וכדומה) אני לא רע בכלל - למרות שגם שם חוסר הכשרון מגביל אותי לעיתים. מה שמאוד מעניין אותי הוא תחום התלת מימד, אך אני חושב לעצמי שאם אני לא מסוגל להתמודד עם מודלים דו מימדיים פשוטים, איך אני אצליח להרכיב מודלים תלת מימדיים מורכבים ומסועפים? השאלה היא - האם כדאי לטבול בבריכת ה3dmax או המאיה? או שחבל לי על הזמן?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הי, ההרד דיסק שלי (seagate 320 16mb 7200) נראה שלפעמים עובד קצת לאט. עם איזה תכנה אוכל לדעת בזמן אמת כמה אחוז מנוצל? או לפחות לקבל מידע בזמן אמת על התעבורה ? כגון task manager שמודד CPU מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס XP 64 ביט תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. ההרד דיסק שלי הפך לוירטואלי אחרי מתקפת וירוסים.(אם אני לוחץ מאפיינים על C או D אני רואה שיש שטח תפוס ).זה אומר שנעלמו כל האייקונים משולחן העבודה נמחקו כל התפריט של התחל וכל מה שיש בכל התכניות.האווסט שלי גילה 3 קבצים שמחקתי אותם,סרקתי את המחשב ע"י BITDIFENDER ב ONLINE לא נמצאו וירוסים וגם נורטון לא מצא וירוס,כמו כן ביצעתי סריקה ע"י Malwarebytes התוכנה מצאה מזיקים והסירה אותם.נכון לעכשיו אין וירוסים במחשב אבל אני לא יכול להכנס לתקיות ולא יכול לראות קבצים .ב SAFEMODE אני כן רואה את הקבצים.איך אני גורם למחשב להחזיר הכל לקדמותו? ועוד דבר אין גם אפשרות לעשות שיחזור מערכת כי כל התאריכים לשחזור נעלמו .מדובר על ווינדוס XP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אנשים, בעיה מוזרה במחשב החדש... לפעמים המחשב נכנס לאיזה קריזה וההרד דיסק חושב ומרעיש וכל המארז זז איתו במשך לפעמים גם שעות. המחשב פורמט לא מזמן, וביצעתי בדיקת וירוסים וכל מיני מזיקים... זה קורה לי גם שאני סתם בווינודס ולא נוגע במחשב הוא פתאום בלי קשר מתחיל לחשוב ולהתאמץ הרבה זמן.. יש איזו תוכנה שיכולה לבדוק לי על מה הוא מתאמץ כל כך?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הורדתי את כל הפרקים של מק22 חלק מהם אני רואה טוב וחלק מהם אני רואה שהם חצויים באלכסון ושהצבעים שונים... מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום... ההורדות שלי מראפשיארד איטיות בצהרייים-ערב. פחות מ-40KB לרוב,במקרה הטוב זה 40KB,במקרה הרע זה 15KB... ורק בבוקר הם ממש מהירות. פעם זה היה לי מהיר גם בצהריים-ערב.. למה רק לי זה ככה? ולמה שאני מוריד מאתר אחר מחו"ל אז זה יורד לי ממש מהר תמיד? אני חייב עזרה,אוליי משהו לי בסדר... וזה כבר הרבה זמן פעם ככה,פעם ככה... זה תמיד היה לי אבל תמיד זה קורה בשעות שונות... זה סיפור ארוך... אני כבר בדקתי וירוסים וכל השטויות האלה... אני כבר מכיר את הבעייה הזאת אבל זה נהייה ממש מוזר כאילו למה בבוקר ככה ובערב ככה.? זה לא רק מראפשיארד,זה מהרבה אתרים,אבל בו אני הכי משתמש. הנה קישור למי שרוצה לבדוק את המהירות אצלו: http://rapidshare.com/files/62037572/WWE.Smackdown.10.12.07.SDTV.XviD.VNM.p…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש הרחבה שתאפשר לי להגביר תדרים מסויימים (איקוואלייזרים) בWMP, או תוכנה אחרת שמאפשרת השמעה של כל סוגי קבצי הסאונד ותהייה נוחה כמו הWMP, ומאפשרת שליטה על תדרים מבלי להרוס את הסאונד (כמו האיקוואלייזרים המובנים של הWMP...) תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
היי אני מרכיב דיסק שהוא בעיקרון דיסק עם תוכנות להצלה ועבודה על מחשב שנהרס או שיש בו וירוס ורציתי לדעת אם יש משהו שחסר לי או שמישהו פה יכול להמליץ לי על דברים שצריך לשים שם בעיקרון הדיסק כרגע מכיל את כל הדברים האלו : HIREN BOOT CD 6 Bart networkcd (modified with all network drivers) Byzantine OS ( linux gui live cd os with netsupport) MEMTEST 86 NEW VERSION reset windows password from linux (with full storage DRIVERS) ERD 2003 windows xp recovery console Plan B rescue cd (with security tools) עכשיו אם יש משהו שאתם חושבים שאני צריך על הדיסק ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטונים ואני רוצה לשפרהאיכות שלהם האם אפשר לעשות את זה? אני מתכוון על ידי הגדלת רזולוציה או תוכנה מסויימת תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-