תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
עברתי למערכת הפעלה ויסטה וה- DAEMON Tools שהשתמשתי בו ב XP לא עובד בויסטה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית שכן תעבוד בויסטה אפילו אותה תוכנה בגירסא אחרת , יעזור מאוד אם תצרפו לינק תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש תכנה מסוימת שאין לי מושג איך קוראים לה. אבל כביכול היא אמורה לקלוט דיבור ממיקרופון ולתרגם את זה כפקודות למחשב. זאת אומרת תכנה שאתה נותן פקודות למחשב בקול במקום להקליד את הפקודה או ללחוץ על העכבר. יש כזו חיה?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שאני משנסה להפעיל את ה קובץ JAR מופיע לי יש לי גרסה אחרונה של JAVA , ניסיתי להתקין ולהסיר מחדש עדיין מופיע לי אותה הודעה ניסיתי את גרסה 2 וגרסה 3 של Azureus שוב אותה בעיה עצות ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה פשוטה (אבל, ממש פשוטה) לציור תוכנית בנייה של בית. אני מעוניין שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש, ומיועדת לחובבים שלא מבינים בטרמינולוגיה של בניין, ולא מיועדת למהנדסים מקצועיים. התוכנה צריכה לאפשר לי לצייר שרטוט של בית, שכולל שלד חיצוני, קירות חוץ ופנים, קביעת גודל של קירות, דלתות, חלונות וחדרים, ולכלול ממשק משתמש נוח ופשוט להבנה ודוגמאות. בעיקרון, אני רוצה שהתוכנה תאפשר לי תוך זמן מאוד קצר להדפיס תוכנית דו-מימדית של הבית, וגם תמונות תלת-מימדיות צבעוניות (אם אפשר). אשמח לקבל עזרה בנושא, וכן גם עזרה מקצועית מאנשים שמבינים בתחום. תודה מראש, EDT
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית, (אם קיימת) שמקליטה וידאו באתרים כמו youtube וכדומה. תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה איבדתי את היכולת לראות סרטונים במחשב - הכוונה לסרטונים שמורידים ברשת, קטעי וידאו שונים. כאשר רואים בסטרימינג זה בסדר אבל אם אני מוריד סרטון (קבצים מצורפים באימייל) אז רק שומעים ולא רואים כלום. עד עכשיו ניסיתי להסיר את WMP גירסא 11 ולהתקין מחדש, הורדתי את חבילת K-lite והפלייר שלהם וכן את divx והפלייר שלהם. גם winamp ו powerDVD מאכזבים. ובכל זאת עדיין יש לי את אותה הבעיה. הצעות יתקבלו בברכה (חוץ מלהתקין XP מחדש כמובן)
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי מייל שהוא Gmail אבל עם סיומת אחרת, אם אני רוצה לערוך את ה-Gmail Notifier כמו שעושים פה: http://www.macosxhints.com/article.php?story=20061117161341318 אבל פה זה על MAC ואני רוצה על המערכת של גייטס היקר, זה אפשרי? תודה, שבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה! אופס.. טעות בפורום.. צטערת
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין אנטי וירוס ואני מתלבט בין השניים? איזה עדיף ולמה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריכים כלשהם לידע בסיסי עד ממוצע (על מנת להתחיל לעבוד עם התוכנה וליצור דברים) תודה מראש Spectalecy.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני שומע סואנד ברמקולים שלי אם אני משתמש בכל תוכנת סאונד .אך כשאני מנסה לראות סרטים ביו-טיוב אני לא מצליח לשמוע סאונד. אודה לכל מי שיוכל לעזור בברכה דורון
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
התקנתי היום את קספרסקי 7 והוא לא נותן לי להיכנס להרבה אתרים, ז"א למשל אני נכנס לHW אז הוא נטען המון זמן [האתר] איך שאני סוגר את קספרסקי האתר פתאום נטען עד הסוף במהירות, נגיד ל VGAMES הוא בכלל לא נותן לי להיכנס [טוען את הדף בלי סוף] איך שאני מכבה את קספרסקי הדף עולה במהירות. מה הבעיה והאם היא רק אצלי?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה ewb ולא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש מסמכים שהיו שמורים במחיצה D נהפכו לבעלי כיתוב ירוק ואי אפשר לפתחם. כשאני מנסה לפתוח למשל מסמך WORD כזה אני מקבל הודעה: "לא ניתן לפתוח את המסמך ב- WORD למשתמש אין זכויות גישה" אשמח אם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה אם בכלל תודה!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-