תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לפתוח סקינים מהסוג הזה ואני לא יודע למה שאני פותח אחד הוא חוזר לי אוטומטית לסקין הרגיל של ווינאמפ זה קורה רק בסקינים מהסוג הזה כאלה שהמבנה שלהם הוא לא כמו המבנה הרגיל של ווינאמפ(כפתורים>אקולייזר>רשימת שירים). הנה דוגמא לאחד WAL http://www.winamp.com/skins/details.php?id=142664 עריכה: הורדתי את הגירסה האחרונה של הווינאמפ לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הכוונה לטקסט שקופץ בריבוע צהוב כשהסמן של העכבר נשאר כמה שניות על טקסט/איזור מסוים במסך. למשל פה בפורום כשאני משאיר את הסמן מעל האייקון של הוינדוס, קופץ ריבוע קטן שאומר איזה גירסה אני משתמש. בכל שאר הדפדפנים הטקסט הזה כן מופיע (אקספלורר 9 ואופרה 11.1) רק בפיירפוקס יש את הבעיה הזאת. אודה למי שיעזור לי איך לפתור את זה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו מוזר קורא למחשב שלי. הסימפטומים למחלה כוללים: -איטיות מטורפת. - כל פעם שהמחשב עולה הוא אומר לי שני דברים: ctfmon.exe רוצה לעלות בSystem Startup והמחשב לא עובד אלא אם אני מאשר. WINDOWS מצא חומרה חדשה, למרות שבוודאות אין לו שום חומרה חדשה מחוברת. -כל פעם הסייר קבצים נתקע, כלמר אני מנסה לעשות פעולה פשוטה כמו להפעיל שיר דרך התיקיה שלי והוא נותן הודעת שגיאה: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." -והכי מדאיג: המחשב לא מצליח לכבות את עצמו או לעשות ריסט בלי "התערבות מכנית", כלמר לחיצה ידנית על כפתור הכיבוי/ריסט. הרצתי כמובן מספר תוכנות נגד ספייורים וסריקה של האנטיוירוס (NOD32) אבל התופעה נמשכת. ממה …
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום לפרמט את המחשב של חבר שלי,מפרט: P4 2800MHZ ASUS P4S800D 2X256MB SAMSUNG 80GB בהתחלה לא הצלחתי לפרמט כי לא התקנתי את הבקר SATA אחר כך התקנתי אותו עם דיסקט ואז אחרי שהוא פירמט ולפני שהוא מעתיק את הקבצים היה רשום שחסר קובץ RAID.SYS מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה לניהול משרד / ניהול יומן ממוחשב בדומה לאאוטלוק קודם כל, איך ניתן להשתמש באאוטלוק לצורך יומן ללא שרת דואר? דבר שני, אילו תוכנות יש בשוק לנושא זה חינם ואילו בתשלום אשמח לקבל קישורים ותמונות ושמות תוכנות תודה מראש Retaliator
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי NORTON יש לי וירוס בתיקיה C: system volume information האנטי וירוס לא יכול לתקן את הוירוס ואני צריך באופן ידני למחוק את הקובץ למרות שאני מגדיר להראות את כל הקבצים כולל הבלתי נראים אני עדיין לא מוצא את התיקיה הזאת איך אני מוצא אותה כדי שאוכל למחוק את הוירוס?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה ICALL אני לא מצליח להיכנס עם שם וסיסמא
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כמו שרואים בתמונה זה המסן הכי הכי חדש שיש..אז השאלה השלי היא איך אני מבטל את הקטגוריות של הOFFLINE ו Groups ..ניסיתי לעשות כמו שעשיתי במסנים הישנים יותר אבל אין שם אפשרות כזאת הגרסא של המסן היא 2009(Build 14.0.5027.908) התמונה : http://i34.tinypic.com/2jepz45.jpg תודה D::
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מקפי ופנדה?... :-\ שמעתי שקרפסקי טוב,אבל אין לי ניסיון איתו...
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של JVC GR-D820EK. ובנוסף קניתי כרטיס FIREWIRE על מנת שאוכל להעביר את מה שאני מצלם למחשב. חברתי את הכרטיס FIREWIRE למחשב, זיהה אותו והתקין דרייבר. בנוסף חברתי בכבל FIREWIRE למחשב ויציאה שניה למצלמה והדלקתי וכלום לא קורה. אני עובד עם התוכנה שקבלתי Studio 10 QuickStart, והוא לא מצליח לזהות או ל"משוך" וידאו מהמצלמה. וגם כשאני מחבר אותה למחשב כלום לא קורה. הנה תמונת מסך כשאני פותח את התוכנה היא אומרת לי את זה: מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מה השלבים פתחתי את התוכנה לעריכת הוידאו, חיברתי את הכבל DV למצלמה ו FW לכרטיס. וכלום לא קורה, אז מה בעיה? תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה עכשיו היא הייתה מכווצת עכשיו פתחתי את הכיווץ ויצאו ממנו משהו כמו 10 קבצי .VMD מצאתי הוראות פתיחה והיה רשום שצריך לעשות לקבצים FIX עם WINRAR או משהו כזה... עכשיו אני לא כ"כ מבין מה זה הFIX הזה. ניסיתי לשנות ידנית את הפורמט לRAR וZIP וACE בRAR זה רשם שיכול להיות שהפורמט לא ידוע, או שהקובץ פגום בZIP אותו דבר בACE זה פתח את הקובץ, אך לא ראו כלום בתוכו... כל קובץ בערך שוקל 15 מגה.. בהשערה שהקבצים אינם פגומים, מה אני יכול לעשות כדי לפתוח טוב את הקבצים?
-
מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם באיזה תוכנה אתם משתמשים ולמה ? יש כלכך הרבה ואני לא יודע במה לבחור הייתי משתמש עד עכשיו בNORTON אבל גירסה 2005 שלו ממש מעצבנת אותי מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גם דרך windows update וגם התקנה רגילה ותראו מה זה עושה לי...מישהו יודע מה הבעיה? http://img247.imageshack.us/img247/7852/15aw.jpg אה וכל פעם זה עושה קובץ אחר נגיד SL1.TMP ואז SL22.TMP וכו וכו
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני עורך (חובבנות, לא מקצועי ) בתוכנה After Effects ותמיד רציתי לעבוד עם מסך ירוק וחשבתי ש.. למה לא? כמה זה כבר יכול לעלות לי? אז כמה בערך בד ירוק\ כחול (אוליי יש הבדל במחיר) אמור לעלות ? לא בד רציני להפקה הוליוודית .. למען האמת , השימוש יהיה חובבני לבית + אוליי לעריכה של סרט הגמר שלי בתיכון . אני מדבר על בד לא גדול במיוחד , משהו שיהיה אפשר לעבוד איתו . תאורה יש לי מספיק (הבנתי שצריך משני צידיי המסך , אחד מאחורה ואחד שמכוון על האובייקט על מנת שלא יהיו צלליות .. ) . אז נשאר רק המסך .. אשמח אם תוכלו לכוון אותי בקשר למחירים וחנויות .
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה של הורדות הכי טובה? [Download Accelerator Plus[dap או FlashGet עם יש תוכנה יותר טובה אז תגידו
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו נגע לי בהגדרות ומאז יש לי בעיה נראה לי עם כלי הבחירה משהו שם לא טוב.. כשאני מנסה בכלי הגרדינט הוא לא צובע לי את האזור התחום מסיבה מוזרה דלא ידועה לי היא עושה משהו כזה לא ברור כמו מברשת ספריי דהוייה כנ"ל שאני משתמש לגדור עם הכלי הזה הוא גוזר באפקט של כאילו גזירה דהויה כאילו בקצבות הורידו את האופטיקלי.. הנה הדוגמה לשתי הבעיות.. תודה למי שעוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
הצלחתי לפתוח אותו עם הnotepad אבל האם מישהו יודע מה התוכנה המקורית של קבצים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני עושה גרף מערום של עמודים ואני רוצה לשים מעל לכל עמוד את הערך הסה"כ שלו וליד כל חלק את האחוז שלו מהסך הכל האם מישהו מכיר דרך לעשות את זה שהיא לא עבודה שחורה של לערוך כל תיבה ותיבה בגרף מצורפת דוגמה עם התוויות שהוא כן מוכן לעשות כמו שאמרתי אני מעוניין להחליך את המספרים שרשומים ליד כל חלק באחוזים מהכולל התמונה אומנם באקסל 2003 אבל אם קיימת אפשרות לעשות את זה ב2007 או בבטא של 2010 זה יעזור לי גם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ליצירצ בלוק מי לדוגמה (מישהו יודע את השם של התוכנה בתמונה ??)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פשוט ה-NETLIMITER עושה לי בעיות על הויסטה.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתשב על שרת, ותאפשר לאנשים שיכנסו לאתר להעלות תמונות משלהם לגלריות. משהו כמו גלרית המודינג של האתר. ניסיתי לעבוד עם "גאלרי" (התוכנה שמשתמשים בה פה באתר), אבל היא די כבדה ונתקלתי בהרבה בעיות בהתקנה שלה. התוכנה לא צריכה להיות מסובכת, ולא אמורה לכלול כלמיני פיטצ'רים מיוחדים (נניח עריכת התמונה, הוספת הערות גולשים וכו' כמו שיש בגלריה). פשוט שיוכלו להכנס לאתר ולהעלות תמונה שיוכלו לראות אותה אח"כ. כמה שיותר פשוט וקטן - יותר טוב. הערה: האתר ישב כנראה על שרת חינמי (משהו בסגנון לייקוס, ספיימק...), אז התוכנה צריכה להיות מותאמת לעבודה עם שרתים כאלה. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הדיוידי יודע לקורא קבצים בסיסיים כמו AVI DIVX MP4 , יש אופציה בתוכנות צריבה ישירות לצרוב קובץ MKV לדיוידי ככה שמכשיר הדיוידי הבסיסי ידע לנגן את הסרט או שבכל מקרה צריך קודם לעשות המרה של הקובץ מ MKV לדומא ל AVI ורק אחרי זה לצרוב את הקובץ ה AVI לדיוידי ? דבר נוסף אם אכן צריך לעשות את כל תהליך ההמרה ונוצר לי קובץ AVI אז הצריבה יכולה להיות בסיסית פשוט לזרוק כ DATA את קובץ ה AVI לדיסק הדיוידי וזה יתנגן או שחייב גם לצרוב כ "DVD-VIDEO" ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-