תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה לקודד ולהעביר את הפריימים דרך וירטואל דאב.... את השגיאה שבתמונה... ויש שם גם משהו לא ברור עם וירטואל דאב מסומן בירוק אין שגיאת VBR [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
אחרי 3 שנים שהייתי על ZA פתאום התחיל להיות לי תקיעות במשחקים והגעתי למסקנה שזה ה ZA גורם לזה אני צריך משהו שדומה ל ZA (שיהיה פשוט קל ולא אוכל משאבים)... תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, שאלת הניובי של היום: מישהו יודע איך אני יכול לשמור קובץ בפורמט DIVX ב- PREMIERE ELEMENTS? תודה!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת קובץ MP3 לפורמט MIDI תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם לפני שבועיים קניתי HD חדש לאחר שהישן נשרף לי,התקנתי WIN XP PRO SP2,הכול סבבה חוץ מזה שאני לא יכול לראות סרטים \ סרטונים... דוגמא טובה לכך היא כשהורדתי סרטון של משחק הוא רק השמיע את המוזיקה ולא הראה את הסרטון,או שהוא לא הראה אותו בכלל... ניסיתי לראות אותו בכול מיני תוכנות ועדיין הבעיה בעינה... מה עושים? בתודה והערכה רבה למגיבים Guarding Angel
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
http://img145.imageshack.us/my.php?image=13wy3.jpg מה צריך לעשות???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, כפי שחלקכם מכירים - יש בפלאזמות ובטלוויזיות LCD אופציה למתוח סרטי FS (4:3) למסך רחב (WS) בלי שישימו לב כ"כ שהתמונה מתוחה, ע"י כך שבאמצע הוא לא מותח ואז בהדרגתיות בקצוות זה הכי מותח את התמונה. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזו למחשב אבל בפרוצדורה הפוכה - שתיקח סרט WS ותציג אותו FS (על כל המסך), כלומר תמתח אותו אנכית, בלי שישימו לב?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ש ברשותי מצלמת אינטרנט מדגם gpt iCam 540 ואיבדתי את דיסק ההתקנה ועכשיו אין לי אפשרות להתקין אותה אם מישהו יוכל לתת לי קישור מדוייק להורדת הדרייבר אני אשמח מאוד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני מחפש תוכנה או יומן שאוכל להכניס בו את כתובות הדואר עם אפשרות להוסיף גם את התמונה של הלקוח בשום תוכנת דואר אין את זה לא באאוטלוק ולא בטנדרבירד יש את זה רק באופיס ואין לי במחשב ערכתי חיפוש ולא מצאתי אולי רק בתוכנה של הדואר פגסוס יש את זה אבל היא מסורבלת ובאנגלית אני מחפש בעברית תודה רבה וכל טוב ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה ההודעה הזאת אומרת? ואם אני לא מעדכן את מה שצריך בהודעה הספציפית הזאת (כי רק מודעה זו אצלי באדום כל השאר בירוק..) הקספרסקי לא עובד כאילו? או מה קורה אם אני משאיר את זה כך?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שמיועדים גם למשחקי אינטרנט( כמו מרוץ מכוניות לדג'). יחד עם זאת אני אף פעם לא מצליח להתחבר למשחק באינטרנט, כנ"ל לפעמים סירטונים מסוימים אני לא מצליח לצפות ( שניכנסתי דרך הדפדפן). יש לי את כל המקודדים האפשריים. מה יכולה להיות הבעיה. מחשב חדש יחסית מדיה פלייר 10
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה הזאת,ועשיתי גיבוי למחשב וצרבתי אותו על דיסק עכשיו,הדיסק הזה לא עולה בדוס ולפי מה שהבנתי ,שכדי להעלות דיסק של גיבוי בדוס צריך לפני זה לצרוב symantec recovery disk,אני חיפשתי בגוסט איך אני צורב דיסק כזה ולא מצאתי. מישהו יודע איך אני מכין symantec recovery disk?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
במידה ואני צורב עם התוכנה קבצי MP3 שיש לי במחשב לדיסק, האם היא הופכת אותם אוטומטית לקבצי WAV? במידה ולא, כיצד ניתן להגדיר לה שתעשה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הרגע לו ציפיתי כבר הרבה זמן הגיע סוף סוף! מכירים אתר http://www.av-comparatives.org? אז ככה. חבר'ה לקחו יותר מ-6000 וירוסים, טרויאנים, תולעים וכו', כיבו לגמרי את כל ההגנה של KAV6 פר להגנה הפרואקטיבית והריצו את כל הקבצים. ההגנה תפסה... 99% מהם!!! וזה ללא שום חתימות, עדכונים וכו'!!! תראו: http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/KAV6_PDM_test.PDF
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
פתאום אחרי שהתקנתי Windows Washer של Broot או איך שלא קוראים להם, הכתב במחשב השתנה לגמרי. הוא נהיה יותר דק כזה, ובמשחקים הכתב בכלל לא ברור. מה עושים? סרקתי וירוסים, הכל, מחקתי תתוכנה, וזה עדיין נשאר. :-\
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה שעושה סריקה על כונן/תיקיה וכו ויכולה לדווח איזה קבצי וידאו/אודיו/תמונה אינם תקינים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איך מוסיפים תרגום לסרטים שאני צורב לDVD ? איזו תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-