עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  2. זה בשביל חבר שלא באמת צריך אנטיווירוס אבל הוא קצת לחוץ אז בשביל להרגיע אותו אני רוצה להתקין לו אנטיווירוס שלא יכביד על המחשב ולא יטריד אותו עם חלונות קופצים כל כמה זמן. מישהו מכיר כזה דבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by satlan1,

אני צריך תוכנת אנטיוירוס שלא תהיה כבדה(שלא תיקח הרבה זיכרון...) ושתהיה טובה... בהתחלה היה לי את הנורטון אבל זה סתם סרט... כי יש לי 128 ראם ורבע שעה רק עד שהנורטון עלה... אחרי זה היה לי את הנוד32 אבל זה לא מצא לי אף וירוס(אחרי חודש מחקתי והתקנתי שוב נורטון וזה מצא וירוסים.) קיצר על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by BedB0y,

כי נמאס לי להוריד כל הזמן קודים לקספקסקי אז..יש הצעות? ;D

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by Mr.Angel,

שלום, לאחרונה אני מגלה בעיות אצלי בנורטון סיסטמוורקס 2006. אבל אין לי שום רצון לתקן אותו משום ששמעתי כבר הרבה פעמים שיש הרבה מאוד וירוסים שהוא לא מגלה, ועדיף לעבוד עם תוכנה אחרת. אז השאלה שלי היא איזה תכנה אתם ממליצים לי להשתמש בה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ShayGTi,

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצה לאנטיוירוס טוב שלא יכביד יותר מידי על המחשב (נטבוק) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כדי שתזהה וירוסים שנכנסים מהעברות מדיסק און קיי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Impreza,

שלום שנים שעבדתי עם נורטון אנטיורוס ובשנתיים האחרונות על המחשב שלי יש קספרסקי ששניהם מעולים בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם הקספרסקי, כגון עידכונים שגויים רציתי לדעת מה יותר עדיף מבחינת הגנה, אני יודע שלקספרסקי יש עדכון כמעט כל יום אך אולי הנורטון יותר פקטיבי?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. יש לי מחשב חדש שנדבק בוירוס - סימנטק מזהה וירוס ולא מצליח להוריד אותו אני מחפש אתר שיבצע סריקה וישמיד את הוירוס הזה מי שממכיר אתר אנא תן לי קישור בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by Marcoman,

שלום לכולם אני עובד עם האינטרנט והדבר שהכי חשוב לי שהמידע שלי יהיה מוגן בצורה הכי טובה שאפשר. אני מעוניין לשלם על תוכנה במידה והיא באמת מגנה כמו שצריך בצורה הטובה ביותר. אם יש לשלב 2 תוכנות בו זמנית גם אפשרי. חשוב שהתוכנה לא תגרום להאטה באינרטנט או האטה משמעותית של המחשב. תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שאני צריך להגן על סיסמאות בעיקר (המון סיסמאות וגם כרטיסי אשראי חשובים)

• 30 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. שלום, נורטון כבד מדי בשבילי.... לכן החלטתי שאני עובר לאנטיוירוס אחר.... כל האנטיוירוסים שעולים כסף, כבדים (לרוב) ולכן אמנע משימוש באחד כזה.... לכן אני מחפש אנטיוירוס קטן, קל, חופשי ומומלץ על ידכם (כמובן שאני מעדיף לקבל המלצות מבעלי ניסיון....) אז שיהיה לכם המשך ערב פורה. ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Dano,

אני מחפש אנטיוירוס+פיירוול שהם יעילים ולא מאיטים את המחשב בצורה דרסטית! אך שיהיו טובים יעילים ושיחסל את כל המטרידים למיניהם... תודהרבה!

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  14. יש חיה כזאת או שזה קצת יותר מורכב? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם החברה שאני עובד בה מחפשת פתרון כספקית של תיקיות שיתופיות היושבות על הענן יש לנו שרת עליו אפשר להתקין כל מה שנדרש בשביל זה. בגדול, הרעיון הוא שלכל חברה תהיה תיקייה שיתופית אליה יוכלו לגשת העובדים שלה ולמשוך קבצים. אני מחפש כל רעיון שיכול לעזור לנו בעדיפות על אפליקציות חינמיות וקוד פתוח אך גם כאלה בתשלום יבחנו בתנאי שמדובר בשימוש בשרת שלנו ולא בשרת צד שלישי . תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אין לי מושג באיזה מהפורומים הייתי אמור לפרסם אחרי כמה דקות של עיון הגעתי למסקנה שכנראה פה(במידה ולא, מתנצל) אני מחפש אפליקציה שמפענחת ופותרת מערכות ספרתיות (מערכות דיגיטליות) עם מפענחים מרבבים, פונקציות וכולי אם למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא אפליקציה כזאת אני אשמח לדעת יכול להיות שזה קשור לשפות תכנות? תודה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אני רוצה לחסום את כל העוגיות כברירת מחדל ובכל פעם שאבקר באתר יקפוץ חלון אם להתיר או להשאיר חסום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בתוכנה JRiver Media Jukebox 14 לא מצאתי דרך לשנות את הווליום כאשר היא ממוזערת, בSOUND MIXER נוספה עמודה בשם MEDIA JUKEBOX. האם ניתן לקבוע כפתור במקלדת (GLOBAL HOT KEY) לשליטה בMEDIA JUKEBOX ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  19. מישהו מכיר אתר או תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס חינמי (מסמך טקסט)? כמובן שאין מודם אנלוגי במחשב. כל האתרים שמצאתי לא פעילים כך או אחרת. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. עד לא מזמן השתמשתי ב-HOTKEY ישן מאד של חברת GENIUS פתאום הופיעה תקלה ובמקום שליטה על עוצמת הקול (דרך המקלדת) זה השתנה לפתיחת תוכנת הדואר ואין לי מושג איך ניתן לתקן זאת. האם ניתן להוריד תוכנה חלופית והאם זה חייב להיות כדרייבר למקלדת? עדכון: הסתדרתי, מצאתי והורדתי משהו נחמד.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  23. Started by Zeev86,

האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. אז הסיפור הוא כזה: המון פעמים בשיחות סקייפ יש רעשי רקע מעצבנים, ולגרום לצד השני להחליף מיקרופון אני לא ממש יכול. הרעשי רקע האלו הם הצלילים הגבוהים יותר ואני מחפש איזה אקולייזר שאני אוכל להשתיק\להנמיך אותם בשביל שהם יהיו פחות מורגשים. ווינדוס 7 אם זה משנה. תודה!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  25. Started by frogman,

אשמח אם למשהו יש את הלינק להורדה.....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים