אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את הקירור הנ"ל , ברגע שהברגתי את הברגים , פתאום שמעתי שבירה מהתושבת , לא ממליץ ביכלל על הקירור הזה , קניתי מKSP , אני מקווה מאוד שהם יזכו אותי. קוני
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Arctic Silver Thermal Adhesive IS NOT intended to be used between a CPU and the CPU heatsink. זה ציטוט מהאתר של החברה. אם כך איך זה אמור להחזיק? אם זה לא אמור לבוא בין העבד ילחידת הקירור, אז איפוא???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים מי שזוכר אותי זה אני עם ה70 מעלות בfull החלטתי בסוף לעשות oc והתוצאות סבבה לפי דעתי ... מפרט: Gigabyte Ga-8sr533 Intel Pentium 4 2.0 Ghz Samsung 256ddr Pc2100 עשיתי oc למעבד שלי 2.0ghz והנה התוצאות: *יש לציין שהמעלות בidle נבדקו אחרי דקה של מנוחה וכרגע אחרי 5 דקות של עבודה עם הרבה דברים על המחשב אני ב38 מעלות... אז ככה שזה כנראה 35 בidle זה טוב? רע? אתם מציעים להוריד קצת? האיורור שנמצא כרגע במארז הוא 2 מאוררי 80מ"מ אחד מקדימה מתחת להארד-דיסקים מכניס אוויר אחד מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר התיכנון הוא להוסיף 80מ"מ מכניס מהדלת , 80 מ"מ מוציא מהלמעלה של המארז זה יעזור הרבה? אני יודע שהזיכרונות תוקעים אותי כי הארורים נבעו בבדיקות שלהם ולא בבדיק…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד פשוט 800 מגהרץ. רוצה להגיע ל1333, או 1066... לא יכול, בשניהם הוא לא יציב, ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.40 או ל1.35 ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ל 2.090 כלום לא עוזר, המעבד מסרב לעבוד בכזה FSB.... מבקש עזרה, נואש!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי המערכת שבצד... Fractal Design Define XL הגיע היום - מפלצת של מארז יש לי קירור סטוק למעבד...אני רוצה קירור טוב למעבד אבל בלי להשתגע יותר מידי שאוכל לעשות OC למעבד והאם הלוח אם אמור להוות לי בעיה? {אני לא מתכוון להשתגע עם הOC אם אני יוכל להגיע ל3.5 בלי להשתגע יותר מידי זה מספיק לי {אם אפשר יותר מה טוב} - מה שחשוב לי בקירור זה אם אפשר שתיהיה לו אפשרות לשים אותו בדור מעבדים יותר חדש כמו כן אני רוצה המלצה למאווררים למארז {האופציונלים} תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי קירוור מיים וכו כוו (אין כוח לפרט) בכול מקרה המעבד שלי נימצא בטמפרטורה של 15 מעלות במנוחה ו20-23 מעלות במאמץ עכשיו עד היום הייתי פשוט שם מתחת לבלוק קירור חתיכת נייר ומחליף אותה כול איזה יומיים כי היא היתה מתמלאת מיים....... בכול מקרה נימאס לי מזה ואני חייב רעיון או פתרון איך להישאר עם הטמפרטורות הלאה ועם זאת למצוא פיתרון קבוע נגד כול הלחות (טיפות מיים) שמיתבצרות לי על הבלוק קירור...?? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המאוורר של הנייד הישן שלי החל להרעיש לאחרונה. הזמנתי מאוורר חלופי. עד שהוא יגיע - הסתכלתי על סרטונים כיצד להתקין פתרונות קירור וראיתי שהם תמיד שמו משחה תרמית. מצד שני פתרון הקירור שלהם היה סוג של heatsink או משהו כזה. בנייד שלי יש בסה"כ מאוורר פשוט שצמוד למעבד, אני חושב. (זה מחשב vostro 1320). האם במקרה כזה יש בכלל טעם במשחה תרמית? או שזה אדיוטי? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הקירור (לא פסיבי) הכי טוב למעבד עד 300-350 ש"ח? הצעות מאעתר TMS בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד כל העניין הזה ואחרי בנושא אחר עשיתי OC למעבד עם הקירור V1 הזה ואחלה תוצאות, בא לי לעשות או יותר נכון לבדוק קודם כל אם אפשר לעשות OC לכרטיס מסך שלי. כמו שרשמתי בכותרת, הכרטיס הוא GF8800 GT של BFG, יש לו קירור די טוב, מגיע ל-4500 RPM ב-100 אחוז, מה אני אמור לדעת לפני שאני ממהיר את הכרטיס מסך, האם צריך להוסיף עוד קירור, והאם באמת זה מוסיף לביצועים במשחקים, אני משחק COD4, GRID, RAINBOW SIX LAS VEGAS, משחקים בסגנון הזה, ולא שהם לא רצים חלק, אבל אם אפשר אני רוצה לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. תודה =]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה, הטמפ' במחשב הנייד שלי התחילו להיות די מוזרות. כשהמעבד במאמץ אני מקבל הפרש של 8 מעלות בערך בין הטמפ' של 2 הליבות, מה שגורם לאחת מהן להתחמם מאוד (97 מעלות). פעם כבר פתחתי מחשב שולחני ומרחתי משחה טרמית על המעבד. האם כדאי לקחת את הסיכון ולעשות אותו הדבר גם עם מחשב נייד שכבר אין לו אחריות ? או שהעניין יותר מסובך שם ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו, אני רוצהלקנות את הקירור: ThermalRight Ultra-120 Extreme. ועכשיו ששאלתי והתענייתי איזה מאווררים הכי טובים בשבילו שנמכרים ב KSP או RSM. אמרו לי את: Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm אז קצת קראתי עליו, וראיתי שיש לו 63.7CFM ורעש 28dBA. עכשיו סתם ראיתי עוד פרטים על מאווררים וראיתי את המאוורר הזה: Scythe 120mm Slip Stream SY1225SL12M 1200RPM ושמתי לב שיש לו 68.5CFM ורעש 24dBA. מאוורר שאני ראיתי שיש לו דחיפת אוויר גדולה יותר והוא יותר שקט. גם המחירים שלהם שונים. ה S-Flex הרבה יותר יקר. אז השאלה שלי, למה המליצו לי דווקא על ה S-Flex ? תודה לעוזרים.... עוד משהו..... זה המארז: הוא מגיע עם 2 מאווררים, אחד מלמעלה ואחת מאחורה. אני רוצה להוסיף לו 2 מאווררים מקדי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Thermal Take Mini Copper Orb בן שנתיים כמעט. לאחרונה התחיל להרעיש, מדי פעם פתחתי המחשב וניקיתי אותו טוב. כמובן שמרחתי גם arctic silver 2 כל ניקיון. לאחרונה המעבד התחיל להתחמם (60-63 מעלות במנוחה!), ושראיתי שהניקוי הסטנדרטי לאמועיל, פירקתי את המאוורר מהצלעות קירור שלו, ניקיתי עם ספריי נגד קורוזיה (משהו בן-זונה), ושימנתי בעדינות את כל הצירים והמגעים של המנוע של המאוורר. לא עזר. :-\ המחשב ממשיך ליילל (הרעש בא מה-Mini Copper Orb - בדוק !). אז אני מחפש לקנות מאוורר חדש באותו סדר גודל. לא מיועד לאובר קלוקינג רציני (AMD 1.2GH@1.35). והכי חשוב שקט (יחסית)! ראיתי בכתבה על "השוואת המאווררים השקטה" את Volcano 6Cu. אני חושב שאני סגור עליו, אבל מה אתם אומרים? רעיונות? עצות?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בעזרת השם קונה שבוע הבא מעבד E5200 ואיתו לוח חדש, זה: http://tahlit.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1222088&seaWordPage=%D7%9C%D7%95%D7%97+%D7%90%D7%9D 1. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החברה הזו, ASROCK, היא חברה שאפשר לסמוך עליה, ז"א האם היא איכותית? 2. האם ספק ENERMAX 350W יחזיק את המערכת עם OC דיי רציני? (לכיוון ה- 4GHZ יחד עם קירור חזק, בסגנון V2 של OCZ) 3. אמרו לי שאני יכול להגיע איתו עד ל 4GHZ בערך, ואני סתם רוצה לדעת בשביל ידע כללי וכי זה מסקרן אותי, איך אני יכול לראות את זה? איזה נתון מראה זאת שם? אני יודע שזה מכפלה כפול תדר באס או משהו, אבל לא מצאתי משהו כזה.. בקישור שהבאתי ניתן לראות את ה"מפרט" של הלוח הזה. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או קי קיבלתי אותו היום...עכשיו אני לא כל כך הבנתי באתר הבית של המוצר ב Important Reminder ..יש קצת הסבר על הדרך הטובה ביותר שהמוצר הזה יכול לעבוד. מישהו יכול להסביר לי קצת? הבנתי שצריך לכבות את המחשב פעם ב...שה interface יתקרר לטמפ' החדר,במיוחד הקטע של ה break-in בילבל אותי לגמרי. http://www.arcticsilver.com/as5.htm
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב רציתי לשתף אותכם בדיכאון שלי - MSI G4TI4400 לא מוכן בשום פנים לעבוד מעבר ל 320\680 (ברירת מחדל -275\550 )ממש מדכא (טוב אשמת הלוח כי אין תוספת מתח ל AGP ) , מה שמביא אותי לקצת מתחת לקו ה 13000 נקודות ב 3DMARK :'(
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שפתחתי את הת'רד במקום הנכון... בזמן האחרון התחילה לי תופעה של התחממות יתר של המערכת (בעיקר כרטיס המסך) בזמן מאמץ ממושך כשאני משחק במשחקים שונים, דבר שגורם לתקיעה של המערכת ולפעמים גם קריסה טוטאלית. השגתי שני מאווררים ענקיים וחזקים שאני מעוניין לחבר למערכת שלי. צריכת החשמל שלהם היא 35W לענק ו- 15W לגדול. מפרט המערכת שלי רשום למטה. בנוסף, כדי לחבר את המאווררים אני צריך לעשות איזה קומבינה עם הספק כח כי אין להם חיבור רגיל. פירקתי אותם מאיזה שרת ישן והם מתחברים עם שני פינים לחוטי חשמל שמספקים את הפלוס והמינוס. השאלה היא האם הספק כוח יחזיק מעמד או שאני צריך לקנות חדש?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי (8800GT) ממש ממש מתחמם. אני יודע שהבעיה היא הגריז התרמי. אני צריך אותו די דחוף אז אני נאלץ לקנות אותו מ KSP. חשבתי על ה AC MX2. זה בדא או שיש משהו יותר טוב?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מניח שהציר של המאוורר נמצא מתחת למדבקה הזוהרת שרשום עלייה אינטל? האם יש דרך נוספת לשמן את המאוורר בצורה יעילה בלי לפתוח את המדבקה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את המדריך איך לקרר טוב יותר את הכרטיס מסך שמתי על 40 והוא רועש לי וקשה לי להתרגל לרעש הזה אז רציתי לשאול איך אני מכין עוד פרופיל ואיך אני משנה בינהם ? אני עבדתי עם המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0 וראיתי גם את המדריך הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403868.0// אשמח לדעת מה ההבדלים ומה עדיף המדריך שאיתו עבדתי או המדריך השני? המטרה שלי כמובן היא קירור בכמה שפחות רעש. תודה רבה מראש חגי.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. עשיתי לפני כמה ימים מוד למעבד שלי: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-מדריך-מצולם-להחלפת-המשחה-הפנימית-במעבדי-IVY-ו-HASWLL אני עדיין לא בטוח אם נפלתי על סיליקון לא משהו בכלל. הרכבתי לוח חדש של MSI וביצעתי OC שכן זה היה קלי קלות בלוח זה, הגעתי ל-4.6 יציב עם מתח לא נמוך של 1.3 וחום של 68 מעלות בערך לליבה החמה ביותר. נאמר לי שלוחות של MSI לא מורידים מתחים במצב מנוחה אז החזרתי את הלוח הקודם שלי למשימה, שהבנתי שמצטיין בזה יותר. אני באמת צריך את העזרה שלכם כיוון שאין לי כל כך מושג מה לשנות שם מבחינת מתחים, לבטל טורבו, להעלות את המכפלה ולהעלות את המתח אני יודע.. חוץ מזה מה עוד לשנות? יש שם דברים כמו PLL וכאלה.. יש פונקציה שתע…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי גוף קירור מדהים DEEPCOOL עולה 200 שקל יש לו מפרט מדהים מבחינת "זרימת אויר ומשקל" עולה 200 שקל מה אתם אומרים עליו ? אני ממש מתלבט צריך אותו ל OC http://www.dmo.co.il/product.aspx?p_id=16228 - חיסרון קל שהוא טיפה מרעיש - Overall Dimension Fan Dimension Net Weight Bearing Type 125.5X104X157mm 120X120X25mm 1053g Hydro Bearing משקל מדהים מעל קילו !!!! Rated Voltage Operating Voltage Starting Voltage Rated Current 12VDC 10.8~13.2VDC 7VDC 0.25±10%A(MAX) Power Input Fan Speed Max. Air Flow Noise 3.0W 900±150~1500±10%RPM 60.29CFM 21.4~32.1dB(A) קצת רעש 32.1 DB , אבל זרימת אויר מכובדת 60 CFM! ה MUGEN II טוב בכל הפרמטרים שקט יותר , זרימת אויר גדולה יותר אבל משקל 870 גרם…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ מזה שזה מעבד מטורף-משתלם, החלטתי לעלות לו קצת את דופק הלב בסיס המפרט: מעבד: <מי לא ראה בכותרת ?> לוח אם: ASUS M4A89GTD PRO/USB3 זכרון: G.Skill NQ 1333MHz כרטיס מסך: Sapphire-ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ספק: Corsair CX 600W קירור: Scythe Mugen II * הוא יציב בs&m במהירות של 4.3GHz במתח סולידי של 1.5v ובטמפ' יפה יחסית של 60 מעלות במאמץ. * הצלחתי להוציא מקסימום של 4.4GHz עם האימות של CPU-Z ועם הרצה יפה של 1M בSuperPI (המתח לא מרחם והוא עמד על 1.6V) : *בהתחשב בזאת שהתוצאות האלה הן על שישה ליבות, המעבד הזה הוא יותר מאחלה לאוברקלוקינג . מצאתי שמתח אופטימלי לOC מקסימלי עם מעבדים אלה הוא סביב ה1.55v - 1.6V , טווח המתחים האלה הוא גבוה ויגרום להתחממות יתר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המאוורר ממש כמעט חדש שמעתי שיש בכפר סבא אבל זה רחוק
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספרידר (קירור) עדיף לזכרונות?? אלומיניום או נחושת או המקורי? המקורי הוא נחושת עם ציפוי צבע אפור כסוף. יהיה מאוורר 12 סנטימטר תמידי על הזכרונות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה הרכבתי את המערכת הבאה: מעבד: Q6600 G0 לוח אם:ABIT IP35 PRO קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: X1950Pro bar;! מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 הצלחתי להאיץ את המערכת עד 3.3 ועבדתי איתה תקופה דיי ארוכה. לפני חודש נשרף לי הכרטיס מסך (X1950Pro) ככה סתם, ואני מתכוון שפתאום התחיל לעלות ממנו עשן(!) בזמן גלישה באינטרנט... בכל אופן, מאז התחילו בעיות משונות עם המערכת ואשמח לעזרה. 1. לא ניתן להדליק את המחשב בצורה רגילה, אם אני מנסה להדליק אותו הוא נתקע בזמן זיהוי המעבד ומציג שקיימת רק ליבה אחת. יש לכבות את הספק למספר שניות, להדליק אותו ורק אז המחשב עולה. 2. לא ניתן לשמור ערכים בביוס…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-