אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המקסימום שאני יכול להוציא מהליבה בלי ארטיפקטים כשהזכרון בסטוק זה 400MHZ (מ250 בסטוק). המקסימום שאני יכול להוציא מהזכרון בלי ארטיפקטים כשליבה בסטוק זה 500MHZ (מ400 בסטוק). זה OC מכובד לכרטיס הזה. הבעיה היא שאני מנסה לשלב את המהירות, נהיה המון ארטיפקטים בATI TOOL. גם למשל על זכרון 500 וליבה 300 יש ארטיפקטים, וגם ליבה 380 וזכרון 220 יש ארטיפקטים. ז"א שילוב בניהם לא מצליח. בדקתי את החום של הכרטיס הוא לא חם. לפני כמה ימים מרחתי משחה חדשה לליבה (בגלל הבעיות לאחרונה), וגם יש מאוורר 80 חזק שמעיף אוויר. מה הבעיה? זה הגיוני? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם וחג שמח, אני מקווה שזה המקום לדיון למרות שזה ללא OC. הרצתי OCCT למשך 5 שעות והייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי האם התוצאות תקינות: http://postimg.org/gallery/2a78nbu6/ מה שאני חושב שאינו תקין זה הקפיצות מתח, האם זה נכון? הקירור של המעבד הוא סטוק... התחלתי להריץ את הבדיקות כיוון שהמחשב קרס לי מספר פעמים ( blue screen או פריזים) כאשר שמתי אותו על הגדרות TURBO או יותר מזה (בהגדרות זיכרון בBIOS), וכאן הרצתי ללא טורבו. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כל הזמן נוגע באוברקלוק ומנסה לעשות כמה שיותר תדר גבוהה..אבל כל הזמן מתפקשש לי..השאלה שלי היא איזה מתחים עוד צריך לעלות למעבד?הגשר צפוני זה קריטי?עכשיו אני על 3.6 מתח בביוס 1.4 הMCH על 1.3 וה TERMINIATION על 1.4..מעל התדר 3.6 פשוט לא יציב גם עם מתח של 1.45..למה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 8800GT ואני רוצה להחליף לו את הקירור בגלל שהוא עובד על טמפרטורות ממש גבוהות: מנוחה: 70, מאמץ: 105... יש למישהו קירור טוב להציע? (אני שוקל אולי לעשות OC על הדרך)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן בונה מחשב במארז nzxt s340 זקוק להמלצה לשני מאוורים בקוטר 140 מ"מ לקידמת המארז קריטריונים: יעילים- הרבה אוויר שקטים יחסית צבע לבן- או לגמרי או רק הלהבים בלי לדים או לדים לבנים עריכה: עדיפות להתנגדות גבוהה [static pressure] מכיוון שהמאווררים מאחרי כיסוי וגם פילטר נגד אבק תקציב: כמה שצריך עדיפות לעד 40-50₪ לכל אחד אבל אפשר גם יותר אם זה קריטי אפשר גם מחו"ל תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך המצלה למאוור 120MM הכי שקט שיש לא צריך לדים ולא שום דבר מאוורר רגיל שיתן דחיפה טובה אבל שיהיה הכי שקט שאפשר! ואני צריך גם משחה תרמית לא למעבד אלא לגוף קירור של מקרר נייד מיני בר..המאוורר הוא גם בשביל המיני בר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך להאריק את עצמי כאשר אני מורח מחשה טרמית ומתעסק עם המעבד אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה? לגעת במארז?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ת'רד אחר לגבי OC ספציפי שאני מבצע.. בת'רד הנוכחי, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מספר שאלות על Sandy Bridge Overclocking בכללי.. תודה רבה לעוזרים ----------------------------------------------------------- אנא תקנו או אשרו את הבא: א- מגדירים את נתוני הזיכרון לרמת אחת לפני המוצהר עליו (שלא יגביל בינתיים). מעלים את המכפלה ומעלים בהתאם את מתח המעבד CPU_VOLTAGE כך שיהיה היציב המינימאלי (הבדיקה נעשית דרך תוכנות מאמץ וניטור). ובסוף מחזירים את נתוני הזיכרון לרמה המוצהרת עליו מה שאולי יצריך העלאה קטנה במתח בקר הזיכרון VCCIO.. עדיף לא לשנות את מתח המעבד (אך לא הליבות) VCCSA שאחראי בין היתר גם על בקר הזיכרון. ב- אם מדובר באוברקלוק שיושב על קצה ההגדרה של "לא מס…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו אני יושב בביוס ופשוא עובר דבר דבר ועדיין לא מצאתי את המכפלה או איזה משהו שקשור לאובר קלוקינג
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי את הקירור הנ"ל , ברגע שהברגתי את הברגים , פתאום שמעתי שבירה מהתושבת , לא ממליץ ביכלל על הקירור הזה , קניתי מKSP , אני מקווה מאוד שהם יזכו אותי. קוני
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
The eagle has landed... More to come, soon...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מקבל עוד מעט 1000 שקל + - ואני רוצה לקנות קירור מים. האים המארכת של EMP טובה? וחשבתי לקנות מיכל לתושבת 5.25 ולא 3.5 מה נראה לכם בכלליות?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8600GT המאוורר הנוכחי לא כל כך פועל.... הGPU בטמפרטורה יציבה........... של 73-74 צלזיוסים ניסיתי לשמן ולנקות אבל זה לא שיפר הרבה איפה אני קונה את המאוורר שבתמונה? (עדיף באיזור ירושלים) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב נייד של MSI EX400, יש צינור נחושת מהמעבד לכרטיס המסך ATI שבו וממנו לצלעות קרור. המאוורר עובד טוב ומהר כשצריך, אבל המעבד מגיע לטמפרטורה של 90 מעלות ויותר. לאחר UNDERVOLTAGE הוא מגיע ל80 מקסימום. רענון של משחה תרמית והוספתי לוחות נחושת לכרטיס מסך ולמעבד ואלו הורידו ב5 מעלות. פתחתי את התחתית בעוד המחשב עובד, ונגעתי בצינור נחושת, רותח! המלצות? מצורפת תמונה של האזור. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לי יש במחשב 4 מאווררים של 80 מילימטר ועוד אחד של 120 (בנוסף לכך גם 2 קתודות נאון). הספק הוא ספק פשוט של 300 וואט שבא עם המארז. עכשיו, אני בבית מקפיד על צריכת חשמל נמוכה מטעמים כספיים. השאלה שלי היא האם ההשפעה של המאווררים בעניין צריכת החשמל שלהם, היא משמעותית עד כדי כך שיש לי צורך בדאגה של סגירת המחשב לעיתים קרובות. כלומר האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל של המחשב עם כמות המאווררים שציינתי (לא לשכוח את הניאון), או, לצורך העניין, רק עם מאוורר אחד\שניים?! אני מצפה לתשובה ותודה רבה לכם... ;D
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים המעבד מיתחמם והמחשב ניכבה המאווררים עובדים טוב מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שניגרם נזק למעבד מההתחממות?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השיא החדש הוא 2453 המעבד הוא: JIUHB 1700 DLT3C 0310 XPMW מה שמונע ממני מלייצב את זה זה ה volcano 9 - שנותן רק 2160 מגה הרץ. אני יחליף את הקירור לsk7+ sf2 ואז אני יוכל ליצב בנתיים זה נשאר שיא אני יעלה תמונה בעוד שעה-שעתיים (3:56)
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ב newegg מעבד 1600X . רק לא סמתי לב שמעבד מגיע בלי קירור סתוק אף פעם לא השתמשתי עם קירור שלא סתוק ומחפש המלצה מה כדי ועדיף עד 150 ש"ח , אפשר מאמזון לא מתכוון לעשות אוברקלוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב AMD ישן, שעובד כיום בתדירות 1100 (11*100). הזכרונות שלו עובדים ב133mhz ב2-2-2-5 עם תיזמון של 1. עד כמה שאני יודע הMultiplier נעול (אין אופציה בביוס וגם לא מצאתי על הלוח אם), כלומר זה נשאר כפול 11. השאלה אם עדיף יחס של 3:4 או שכדי להוריד את הזכרונות ל100. המחשב לא מצליח לעלות אם אני מעלה את התדירות שלו ל133 דרך אגב, זה גם אם אני מעלה את המתח ל1.9 (במקום 1.75) יכול להיות שאני גם לא יודע איך משנים מכפלה, כיוון שאף פעם לא עשיתי את זה (שמישהו יגיד לי איפה האופציה אמורה להיות...) זה הלוח אם שלו דרך אגב: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע Lapping למעבד שלי (Q6600 G0) וחיפשתי על זה ברשת. אלא מה, הפרמטרים של נייר הליטוש מופיעים ב grit! בכל אופן, קניתי נייר מים שכתוב עליו 1200 אבל הוא מרגיש לי קצת מחוספס ואני דיי פוחד לדפוק את המעבד (בכל זאת 1700 ש"ח שיכולים ללכת לזבל...) אשמח אם מי שביצע Lapping למעבד שלו וקנה נייר מים יוכל לעזור עם סוג הנייר ואיפה הוא נקנה. (צירפתי תמונה של הנייר מים שקניתי באייס) [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-