אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
זה האוברקלוק הראשון שלי. עשיתי oc בינתיים רק לליבה. השתמשתי בתוכנות ati tool, after burner, trixx הגעתי ל806 בליבה והזיכרון בסטוק כמו שאתה רואים בתמונה הgpu1 כמעט לא עובד max:50% והמהירות שלו 157 זה בסדר ככה?? בati tool התחיל להיות נקודות צהובות קופצות זה נחשב לארטיפקטים???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן שאני רוצה להרכיב עליו גוף קירור. בגלל שגוף הקירור הקודם הגיע עם המעבד הוא מחובר אליו עם מדבקה תרמית מפגרת כזאת. הורדתי את המדבקה, אבל עדיין יש שאריות ממנה, יש איזה חומר שאיתו אני צריך להוריד את השאריות? אולי להשאיר אותם ולמרוח עליהם את המשחה התרמית? והאם אפשר להוריד אותה בלי אמצעים מיוחדים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכשמעלים את הבאס אז מהירות כל הרכיבים גדלה השאלה היא איך אני יודע כמה זה משפיע על כל רכיב? נגיד הpci איך אני יודע כמה הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ככה יש לי מעבד core i7 870 קירור FREEZER 7 PRO REV 2 מעבד GIGABYTE PA G55 UD3 זכרון WD 1TB 64 MB כ.ס - PALIT GEFORCE GTX 470 ספק כוח 700 W מארז thermaltake aser v1 MX זה מה שכתוב על המארז(כאילו השם שלו) בקיצור בהתחשב בדברים האלה איזה OC הכי מומלץ שאני יעשה ללוח אם למעבד ולזכרון מבלי שיקרה להם משהו ושימריץ אתם ואיזה אוברקלוק נראה לכם שאני צריך לעשות לכרטיס מסך ולאיזה רמה הוא יגיע נגיד הוא יהיה במהירות שעון כמו GTX 480 ..(סתם דוגמא) ואיך דרך תוכנה או הBIOS
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
או שיש מעבדים בסוקטים שונים שעדיין אפשרי לעשות להם OC? לדוגמא ב 775... או ב1366... וב1155 זה רק עם K?? ומה לגבי הAMD?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי את המחשב ועשיתי לביוס CLEAR (עם סכין). הסרתי את הסכין כמובן ואיתחלתי את המחשב. הכל טוב ויפה, הביוס חזר ל-DEFAULT. שוב שיניתי את ההגדרות ושמרתי (F10). המחשב נכבה ואיתחל, אבל עם ההגדרות הרגילות. כל פעם שאני משנה משהו ושומר, הוא מכבה את עצמו, וחוזר עם ההגדרות המקוריות. עדכון: מוזר, עכשיו זה עובד. מקודם זה היה כאילו הייתה איזו בעיה עם הג'מפר, כאילו הוא מחובר כל הזמן (למרות שהלוח היה פתוח וראיתי ששום דבר לא מחבר אותו (גם את החיבור עשיתי עם סכין שאח"כ הסרתי)), ולכן כל פעם חוזר ל-DEFAULT. ועכשיו משום מה זה עובד. 1. למה זה קרה? 2. האם CLEAR CMOS מחזיר אותו לגרסא המקורית של הביוס או לגרסא שעידכנתי ב-FLASH?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח אם: DFI lanparty nF4 ultra-d המאוורר שעל הnorth bridge הלך. תוצאה - הטמפ' שם על 70!, הוצאתי אותו והלכתי לחפש בכל מיני חנויות מאוורר חדש ללוח. אין שום חנות שחיפשתי (אזור ר''ג) גם אלקטרוניקה וגם מחשבים שמוכרת כזה דבר. רק זיגזאג מוכרים, אבל הגדלים הם ענקיים, מעל המאוורר נמצא הכרטיס מסך, לכן אין מקום לקירור גדול עליו. עזרה!!!
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הסקירות של XBIT עליה מאד התלהבתי ממנה (ביצועים מצויינים,שקט, העובדה שהיא חיצונית והעיצוב) ואני שוקל ברצינות לקנות אותה במיוחד שבעתיד אני רוצה לקנות ולהמהיר את ה - INTEL Q6600 שידוע בפליטת החום הרבה שלו ואני חושב שגם הטוניק שלי לא יסתדר איתו ב - OC, במיוחד בקיץ. מצאתי אותה פה ב - 690 ש"ח שזה נמוך בהרבה ממחירה בשאר החנויות - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=213 הנה הסקירות שלה: 1) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_19.html 2) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-coolers-roundup_11.html לפי הסקירות הבנתי שחלקים החלשים שלה הם הבלוק של המעבד והמשאבה/ות החלשה/ות שלה. יש המלצות ל…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סימתי להתקין את מערכת המים שלי ונראה לי שהטמפ' גבוהה מידי : Cpu i7 Normal load :50c Full load (99%) : 69c האם אלה טמפ' רגילות לקרור מים ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הוא SPARKLE 260GTX 216 תקציב: 200 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מארז Thermaltake Xaser III V1000D קרור מים Thermaltake AquariusII Liquid Cooling System ואני רוצה לחבר אותם לאקווריום בתור מאגר מים אז יש לי 2 שאלות: 1)איפה אני צריך לשים את האקוריום(למעלה/למטה/באמצע)? 2)האם אני באמת צריך את המערכת קירור מים/תהיינה לי בעיות לחבר את המאגר למערכת? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אז במחשב החדש שרכשתי, התקינו לי בKSP מאוור צנוע מאד (הכי זול שלהם) Zalman SZ CC92HS CPU Cooler זה המאוור הקיים כרגע: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Zalman%20SZ%20CC92HS%20CPU%20Cooler האם כדאי לי להחליף מאוורר? האם רצוי להחליף מאוורר? אני רוצה למציין שאני לא מתכוונת לבצע המהרה למעבד (בשלב זה). - אם אתם חושבים שאני צריכה להחליף, מה הייתם ממליצים לי עד 200ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ערכתי בדיקה בOCCT למעבד למשך 6 דקות כאשר RealTemp רץ ברקע ולתדהמתי ליבה אחת של המעבד הגיעה ל71 מעלות, כאשר שאר הליבות נמצאות על 65 לערך. באתר של אינטל נרשם כי אין לעבור 71.4 מעלות. שלי מאד גבולי... מצורף לינק : Uploaded with ImageShack.us מפרט בצד. יש להדגיש כי אינני משתמש בקירור סטוק אלא בTT V1. המאוורר של הV1 ישב במבחן על 2100RPM. המעבד לא הומהר. מאוורר אחורי במארז הוחלף לSFLEX 1200. בדקתי כי הקירור מהודק ומישחה טרמית הוחלפה לפני כחודש-חודשיים. מה ניתן לעשות ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עוד לשים את הכבלים המעוגלים וגם לשים Wire Sleeving. בינתיים שמתי רק את המאוורר + כבל IDE אחד... אני אעדכן בהמשך.. זה לא ממש מודינג, אבל תנו לי "לחוות את הרגע" ;D :lsvader:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי המארז : http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/ המפרט שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 CRT CT-720D 17' Logitech Z-640 אני כרגע בדילמת שדרוג: מעבד או כרטיס מסך או לוח אם או הוספת זכרון RAM. בכל מקרה המאוורר העליון הלך. כרגע יש שני מאוררים, אחורי וקידמי שניהם גדולים. הקדמי מכניס האחורי מוציא. המאוורים של צד המארז הוצאתי כי הם לא תרמו ועשו רעש של מטוס. אני רוצה לקנות קרור למארז. קודם כל מאוורר עליון חדש לא מרעיש ואיכותי! מאוורר אחורי גדול להחליף כי הוא מרעיש. ושאר אופציות הקרור אני מש…
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב celeron 300 MHz על איזה לוח אם דרעק שעוד לא הצלחתי לגלות מי מייצר אותו - אבל הוא משתמש ב BX 440 . קראתי באתר של טום על שיטה להעלאת הבאס מ66 ל 100. האם השיטה תגרום גם למהירויות של הPCI והAGP לעלות (זכרו, מדובר בקפיצה טבעית של המעבד, לא כמו 88 MHz לדוגמא.)? האם מישהו ניסה את השיטה? בתודה מראש, Component
-
שלום, אני קונה מחשב חדש לשימושים משרדיים שיהיה מבוסס על : מעבד AMD Athelon2 x3 445 לוח אם GIGABYTE GA-MA78LMT-USH2 זיכרון פנימי של 4 GB מארז Antec NSK 4482 יחד עם הספק שמגיע איתו. וללא כרטיס מסך פרט לזה שמובנה בלוח אם. אני רוצה לקנות מאוורר איכותי למעבד כדי לקבל מערכת כמה שיותר שקטה. מתלבט בין כמה אפשרויות ולא מצליח להחליט מי המאורר השקט ביותר (שעדיין יספק לי קרור ראוי למעבד): Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Arctic-Cooling Freezer 64 LP Schyte Katana 3 (האם בכלל עובד עם תושבת AM3?) אשמח לקבל פידבקים בנושא. בנוסף, האם זה נכון שדגמים המסומנים LP של Arctic-Cooling מתוכננים כך שיהיו שקטים יותר מאשר מאוורים מקבילים ללא סימון זה? תודה, סטאס.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב לציין המחשב לא יעבור אובר קלוק לכן לא צריך לחפש קירור עם יכולו מטורפות. מה שאני מחפש זה קירור קצת יותר יעיל מהסטוק שיהיה שקט בכל מצב ויעשה את העבודה בצורה טובה+. אשמח לקבל המלצות במחירים של עד 200 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות oc לקרטיס מסך geforce 6200 turbo cache אז העליתי את ה core clock settings ל 388 MHz ו את ה memory clock settings ל 475 MHz . מה זה core clock settings ו memory clock settings ? :-\ האם הגעתי לתוצאות טובות באוברקלוק הזה ? ??? אשמח לקבל תגובות
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-