אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
התחלתי להמהיר את הכרטיס gt220 של אחי, באמצעות msi afterburner. העניין הוא, שהתכנה מגבילה את ההמהרה של מהירות הזכרון, נמוך בהרבה ממה שראיתי שאנשים מצליחים להגיע אליו (עד 875MHz). הכרטיס: Gainward GeForce GT220 1024MB מנתוני התחלה של core @ 635 | memory @ 405 הגעתי עד עכשיו לתוצאה יציבה של core @ 770 | memory @ 530 בטמפרטורה יציבה של 58 מעלות במאמץ מלא. שאר המפרט: CPU: inetl e2160 @ 3.06 Cooling: Cooler Master Hyper 103 MB: Gigabyte GA-G41MT-D3 RAM: 2 * 4 GB HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB SSD: SanDisk z400s 128GB PSU: Antec VP550P Case: mATX custom הבעיה היא שוב, התכנה msi afterburner לא נותנת לי להמשיך …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי שיש לי כבר מחשב חדש החלטתי לעשות אוברקלוקינג הכי עצבני שאפשר למחשב הישן שלי, לא שלא חשבתי על זה קודם פשוט אז עוד פחדתי לאבד אותו... אז ככה המחשב הישן שלי הוא פנטיום 2 300 MHZ מהדור החדש ה Deschutes שנעול משינוי המכפלה אשר עובד על לוח המבוסס על ערכת השבבים BX440 של אינטל ותומך בבאס של עד 133. כמובן שלוח יש בקר שבודק אם הלוח אמור לעבוד עם באס של 66 או 100 פלוס מינוס ולצערי שלי היה חסום על 66-83 בבאס אבל כיסיתי את הפין B21 כדי "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא עובד עם מעבד 333-450 ומכיוון שהמכפלה היתה נעולה על 4.5 מהירות המעבד קפצה לי מ 300 ל 450 וכאן בעצם מתחילות הבעיות. :'( כמובן שגם הצטיידתי בציוד קרור פשוט והוספתי מאוורר ליציאה הקידמית של המחשב אבל לא נג…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השיא החדש הוא 2453 המעבד הוא: JIUHB 1700 DLT3C 0310 XPMW מה שמונע ממני מלייצב את זה זה ה volcano 9 - שנותן רק 2160 מגה הרץ. אני יחליף את הקירור לsk7+ sf2 ואז אני יוכל ליצב בנתיים זה נשאר שיא אני יעלה תמונה בעוד שעה-שעתיים (3:56)
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נסיתי OFFSET AVX 5.1G די יציב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפורום מוצף ביתרונות האוברקלוקינג ומשתמשים שביצעו OC מטורף ושיפרו את ביצועי המחשב בעשרות אחוזים ואף יותר. השאלה היא אם אפשר לשפר את הביצועים בצורה כל כך משמעותית ב"חינם", מדוע היצרנים לא עושים זאת מלכתחילה? התשובה מהווה למעשה את החסרונות של ביצוע הOC. מעבר לתוחלת חיים מופחתת (בכמה מופחתת?), סיכון המערכת (מי שלא מבין מה הוא עושה עלול להזיק), ואיבוד האחריות על הרכיבים, מהם חסרונות האוברקלוקינג?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בעסק ומעוניין ללמוד קצת איך מתחילים לעשות OC.. קראתי את המדריכים אך הם לא ממש מובנים לי.. אשמח לקבל עזרה.. תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז זהו, כמו שיידעתי אותכם קודם, קיבלתי את המערכת החדשה. AMD 3800+ X2 2GB 3200/400 samsung geforce 7800GT leadtek asus sli premiume אלו הדברים החשובים... אז זהו, לאחר שלעולם לא התנסתי באובר, שיחקתי קצת בביוס רק עם הFSB והגעתי ל מהירות יציבה של 2700 לליבה , בדקתי שזה יציב לפי זה שהרצתי פיי של 32 מגה והוא לא עלה מעל טמפ' של 55 מעלות למעבד. מעל זה הווינדוס עושה ריסטרטים לבד. האים יש לזה פתרון? לעלות מתח אולי לליבה? איך פותרים את זה כי מבחינת טמפ' הוא יכול לספוג הרבה יותר... עכשיוו את המכפלה אני לא יכול להעלות מעל 10, האים זה קשור לדבר הזה שנקרא HYPERTRANSPORT, קראתי איפהשהוא שאם מעלים את הכפולה שלו זה מאפשר להעלות מכפלה. מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבד…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המדבקה על גב המעבד כפי שניתן לראות בתמונה השאלה היא האם זה יפריע לקירור טוב של המעבד? האם כדאי לנסות לקלף את המדבקה בזהירות? והאם אני אמור למרוח משחה טרמית גם על המדבקה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי AMD5200X2 ומשחה ZM-STG1 של זאלמן אני צריך למרוח משחה טרמית? גם אם אני יביא קירור freezer 64Pro? כי אמרו לי שעם הקירור בא כבר משחה ולא צריך אלה פשוט לחבר זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור טוב למעבד i5-760 (לוח אם P7P55D של Asus ומארז P183) אני מתכנן לעשות OC קל במעבד, אבל לא משהו קיצוני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויחזיק לאורך זמן. ראיתי שהMugen 2 מאוד מומלץ, אבל הוא נראה לי טיפה בעייתי מבחינת הגודל (אני אמנם לוקח זכרונות XMS3 של Corsair שלא אמורים להיות גבוהים משמעותית, אבל עדיין נראה שהמאוורר של המוגן יושב על הסלוט הרביעי) והמשקל (כמעט קילו סך הכל, הלוח אם יעמוד במשקל כזה בלי להתעוות לאורך שנים?) בהתחשב שאני לא הולך לעשות OC קיצוני והמארז עצמו יקורר טוב (אני מחליף את שני המאווררים הרגילים ב3 slip stream של scythe) יש לי בכלל צורך בגוף קירור מפלצתי כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הוא SPARKLE 260GTX 216 תקציב: 200 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בעיה חמים? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מישהו שמבין טוב באוברקלוקינג שיהיה מוכן ללמד אותי מה שצריך לדעת בכדי לעשות אוברקלוקינג בטוח. קראתי כבר מדריכים (חלק מהאתר) אבל כולם או שמדברים לאנשים שמבינים בזה או שסתם מכתיבים הוראות. אני רוצה להבין מה אני עושה ולמה. יש פה מישהו שמוכן להעביר את הידע שלו הלאה? תודה אני משער ששלב ראשוני הוא פירוט החומרה... Phenom II x6 Six-Core 1100T Crosshair IV Formula Kingston HyperX DDR3 1600 16GB Thermaltake SpinQ VT
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים שכוללת : משאבה : Swiftech MCP655 12 VDC Pump צינור : Tygon 3/8id 5/8od נוזל קירור (כנראה) : Fluid XP+ Extreme 32 oz או Fluid XP+ Ultra 32 oz בלוק ציפסט : Swiftech MCW30 Chipset Water-block בלוק כ מסך : Swiftech MCW60 Graphics Card Liquid Cooler - Retail מיכל מים : מיכל גדול ביותר שאני קונה בארץ ומשפץ...נראה לי שהוא מכיל יותר מליטר נוזל.. עכשיו השאלו שלי הם : האם יש לכם משהו לשפר במערכת ? מה יותר טוב מבין 2 הבלוקים שציינתי בכותרת? איזה נוזל יות טוב מבין השניים ? בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי ארבעה מאווררים בחיבור של 3 פינים, ולפי תגובות שקראתי הבנתי שניתן לחבר את הכבלים ללוח אם, או לספק כח. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את כל ארבעתם ללוח האם, ואם לא.. אז לחלק אותם בלוח אם ובספק? כמה חיבורים בכלל אפשר לחבר בלוח האם? הלוח אם שלי הוא: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ספק כח: Cooler Master 500W Extreme Power plus יש מצב שאני לא אוכל לחבר בכלל את כל המאווררים שקניתי בגלל הסוג חיבור שלהם ? ד"א, יש לי את המארז CM590. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו, אני רוצהלקנות את הקירור: ThermalRight Ultra-120 Extreme. ועכשיו ששאלתי והתענייתי איזה מאווררים הכי טובים בשבילו שנמכרים ב KSP או RSM. אמרו לי את: Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm אז קצת קראתי עליו, וראיתי שיש לו 63.7CFM ורעש 28dBA. עכשיו סתם ראיתי עוד פרטים על מאווררים וראיתי את המאוורר הזה: Scythe 120mm Slip Stream SY1225SL12M 1200RPM ושמתי לב שיש לו 68.5CFM ורעש 24dBA. מאוורר שאני ראיתי שיש לו דחיפת אוויר גדולה יותר והוא יותר שקט. גם המחירים שלהם שונים. ה S-Flex הרבה יותר יקר. אז השאלה שלי, למה המליצו לי דווקא על ה S-Flex ? תודה לעוזרים.... עוד משהו..... זה המארז: הוא מגיע עם 2 מאווררים, אחד מלמעלה ואחת מאחורה. אני רוצה להוסיף לו 2 מאווררים מקדי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה הספק ה GENERIC שלי לא סוחב את המערכת שלי (5 מאווררים, 6 כרטיסים, 4 זכרונות, מעבד באוברקלוק וכד'....) היות והיה לי ספק ספייר ניסיתי לחבר אותו בנוסף. מבחינת מקום במארז, אין בעיה (CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER ) אבל מישהו יודע מה הקומבינה שצריך לעשות בשביל לתת לספק השני הוראה להידלק עם סוויץ' נוסף או עם הPOWER SWITCH הקיים (זה לא משנה לי) אנא תנו גם הוראות ולא רק בתיאוריה כי בחשמל אני מבין קצת.....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי: מעבד AMD ATHLON X3 425 לוח אם MA74GM S2H של גיגבייט כרטיס מסך 4670 512 זיכרון בOC בינוני ספק 450W (מחזיק טוב איכותי של פעם HEC) במערכת הזו האם ניתן לפתוח את הליבה ללא צריבת ביוס? ואם לא אז איך אני מבצע את זה תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום D: לאחרונה קיבלתי מעבד ולוח אם חדשים: Athlon64 3000+ (200x10) EPoX EP-8KDA3-J שמצתרפים לזכרונות המסכנים שלי 2x256mb PC3200 CAS2.0 Generic מייד התחלתי באוברקלוק אני מקווה בדיון זה לרכז את התוצאות שלי (אין לי מושג למה 8)) התחלתי היום: מתחים: ללא שינוי. CAS: 2.5. תוצאה ראשונית: 230FSBx10 יציב לחלוטין (בלי וולטאז' לכלום, לא לזכרונות לא למעבד ולא לצ'יפסט). תמונה מצורפת... קירור מעבד: ספייר ג'נרי עם ארטיק סילבר 3 40 מעלות Idle עדכונים בהמשך המשך יום נעים.. נ.ב. הערות הארות וסתם הערצות יתקבלו בברכה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא : הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ? BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין . המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-