אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז שלום כולם זאת ההודעה הראשונה שלי כאן קניתי לא מזמן מחשב מTMS,ואחרי שבועיים המאוורר התחיל לעשות ראש..בלי שאף אחד יעשה משו חשבתי שזאת בעיה במאורר, אז הוצאתי אותו מהמארז והפעלתי אותו רגיל...ולא היה רעש בכלל. חיברתי את המאורר למארז, הדלקתי אותו עוד הפעם והוא התחיל לעשות רעש... אין לי מושג למה הדופן של המארז ישרה ככה שאני לא חושב שיש בעיה.. המארז CM 690 http://your-images.org/pics/c03c2aa0b8e9c3f16f459b04213c1e27.JPG עזרה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עצה לכל מי שיש לו קירור כבד+ תמונות היי חברים מאחר שמאוד הציק לי שהקירור החדש שלי יכביד על הלוח אם עם הזמן יותר ויותר (בכל זאת מחשב חדש אז התקנתי תחתיו עיפרון רגיל שיתמוך ויחזיק בעיקר הכובד כך שהמשקל יורד מלוח האם כמעט לגמרי פשוט לא נראה לי בריא כל העסק הזה שהלוח סוחב ועוד לי יחסית יש קירור קטן יש כאלו עם קילו שלם מקווה שנתתי רעיון כללי נחמד התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, השאלה בכותרת. כמו כן, מי שקט יותר גם שהמעבד במנוחה? או שהוא עובד קצת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אין לי כלכך רקע באוברקלוקינג, אשמח לעזרה ב FINE TUNING ללוח-אם והמעבד אם אפשר. אני רוצה לשפר את הביצועים במחשב לזמן מה עד שאקנה מחשב חדש בחודשים הקרובים. לא יודע איפה להתחיל, ומה צריך לעשות אבל הינה המפרט שלי... וגם צילומים של CPUID (אם זה רלוונטי...) במארז עצמו - יש מאוורר על המעבד ועוד מאוורר אחד בדופן הקידמי של המארז למטה. המפרט הנוכחי: Operating System: Windows 10 - x64bit CPU: Intel Core i5-4690 @ 3.5Ghz Motherboard: Gigabyte Z97-HD3 Ram: DDR3/SDRAM 2x4 - ישודרג ל- 2x8 ריפג'וס (שבוע הבא) Storage: SSD 500GB + 2TB Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 חשוב לציין שזה מח…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . התחלתי בתהליך האוברקלוק למעבד , וכבר בהתחלה צצו כמה בעיות . קודם כל , פעלתי על פי המדריך הזה : http://www .fxp .co.il/showthread.php?t=2070766 - תורידו רווחים . שנית , זוהי המערכת שלי : Q6600 2.4 - קירור סטוק ( מתכנן להגיע עד 3GHZ לא יותר ) G.Skill 2GB (2 X 1GB) 800MHz DDR2 לוח אם - gigabyte g41m-es2l כרטיס מסך - gts450 ה OC מתבצע בכדי להוציא את המקסימום ביצועים מהכרטיס מסך ולשלול צוואר בקבוק . קודם כל כמה שאלות : בנוגע למתחים , אמורה להיות אפשרות בביוס ( System voltage control ) שאני אמור להחליף ל Manual , היא לא קיימת אצלי , אך אני יכול לשלוט במתחים בכל מקרה , עכשיו אצלי יש את האפשרויות הבאות בביוס : CPU VCORE - 1.28750V CPU TERMINATION - 1.200V CPU REFERN…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השיא החדש הוא 2453 המעבד הוא: JIUHB 1700 DLT3C 0310 XPMW מה שמונע ממני מלייצב את זה זה ה volcano 9 - שנותן רק 2160 מגה הרץ. אני יחליף את הקירור לsk7+ sf2 ואז אני יוכל ליצב בנתיים זה נשאר שיא אני יעלה תמונה בעוד שעה-שעתיים (3:56)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס הוא SPARKLE 260GTX 216 תקציב: 200 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי זה הסיפור קניתי מחשב לפני שנה מאייבורי והמחשב רועש מאז ומתמיד, ככה שאף פעם לא השארתי את המחשב דולק כל הלילה כי הוא נמצא במרחק של מטר מהמיטה שלי ואין מצב שאני יושן עם רעש כזה. בזמן האחרון קיבלתי החלטה שאני רוצה לעשות שהמחשב שלי יהיה שקט בשביל שאני יוכל להוריד דברים בלילה. תמיד חשבתי שהרעש בא מהמאורר של המעבד, המאורר שיש לי הוא המאורר המקורי שבא עם המעבד שלי Pentiom D 805 2.6 GHZ, אבל אתמול בלילה פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד עם היד ועדיין יש רעש חזק, ככה שאני די בטוח שהרעש בא מהמאורר של הספק כוח. הספק כוח שיש לי, אין עליו אפילו שם של חברה מה שכתוב עליו זה Switching Power Supply. חשבתי על ללכת לחנות מחשבים ולקנות מאורר שקט לספק כוח. יש כזה דבר בכלל? דרך אג…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדבקה על גב המעבד כפי שניתן לראות בתמונה השאלה היא האם זה יפריע לקירור טוב של המעבד? האם כדאי לנסות לקלף את המדבקה בזהירות? והאם אני אמור למרוח משחה טרמית גם על המדבקה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הפליטת החום של E6300? וכמה אתם מעריכים שהוא פולט ב OC כבד, מעל 3200?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי והבנתי COOLER MASTER עומדים להיכנס לשוק גם בארצנו ורצתי לדעת מתי זה יקרה? ואם מישהו יודע אם יהיה מבחר גדול של מוצרים ובעיקר מארזים? ולפי מה שהם עולים בחול כמה הם יעלו בארץ (המארזים המדהימים שלהם)? והאם למישהו יש תר עם גלריה של מארזים שלהם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... יש לי חבר... נראה לי שתדעו כבר מי זה שהוא בפורום הזה..(כבר לא זמנית) והמערכת שלו היא על 22 ו21..... עולה יורד עולה יורד.... זה לא כבר מסוכן מדי?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שיש מעבדים בסוקטים שונים שעדיין אפשרי לעשות להם OC? לדוגמא ב 775... או ב1366... וב1155 זה רק עם K?? ומה לגבי הAMD?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. איך הבלוק הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4296 2. כמה בערך תעלה לי משאבה ומאיפה אני יכול להשיג? 3. מאיפה אני יכול להשיג רדיאטור?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא : הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ? BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין . המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כלל לא מתמצא בתחום הקירורים. אני שוקל להרכיב מערכת XEON עם לוח כזה. (יש לי כבר את חלק מהרכיבים) האם הקירורי האוויר המובילים שמומלצים כאן מתאימים בכלל לתושבת הזו, ואם הם יכנסו מבחינה גודל פיזי. תודה. עריכה: טעות לגבי הלוחות. מדובר http://www.asus.com/Motherboards/Z9PED8_WS/specifications/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה! יש לי כרטיס מסך 4850 . היום הלכתי לחבר לנקות את המחשב,בלחץ אוויר! מה שקרה זה שכל הכנפיים של המאוורר עפו! כן עפו! זה הדגם שבתמונה: http://gizmodo.com/5018366/ati-radeon-hd-4850-graphics-card-onsale-now איפה אני קונה מאוורר לדבר הזה? או כל פיתרון אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מודע לזה שצריך OC בנוסף לפתיחת הצינורות ולזה שזה לא בטוח מצליח והכל.. לפי מה שהבנתי בלידטק זה מצליח הכי הרבה לא? זה עובד גם בAGP? אם כן אני אשמח לקבל לינק ישיר אליו באחת מהחנויות שמוכרות אותו. תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
The eagle has landed... More to come, soon...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לסדר את המאווררים בצורה הטובה ביותר, וצריך את עזרתכם. המארז מגיע בתצורה הבאה כמו בתמונה: 3 מאוורררים: 1 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה. יש מקום לעוד מאוורר על הדלת ועוד אחד בתחתית המארז, עוד מאוורר למעלה ועוד מאוורר מקדימה. הכלובים של הכוננים ניתנים לשליפה מה אני מתכנן: להוריד כלוב אחד של הכוננים. להעביר את המאוור העליון לדלת המארז על מנת שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. מה דעתכם? להוסיף עוד מאווררים חוץ ממה שמתוכנן? איך המאווררים שבאים עם המארז משהו יודע? טיפים בכללי לשיפור זרימת האוויר במארז יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה קצת תמונות שלו: עכשיו צריך למצור רדיאטור מאיזו גרוטאה, לקנות משאבה וצינורות ולחבר הכל
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-