אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם ונעים מאוד אני תמיר , לפני כמה ימים החלפתי מחשב והתחלתי להתעניין בOC והנושא מאוד מעניין אותי,קראתי כמעט את כל האשכולות שלכם ולמדתי המון, המפרט שלי בקצרה: P-4 2.6 800 MHZ WD 40 GB 7200 8 BUFER RADEON 9500 PRO ABIT IC7 SAMSUNG 256 X2 400MHZ PC3200 עכשיו אני יודע שרובכם יגידו שמחשב כזה לא ממש צריך OC אבל אני מתעקש ללכת איתו קדימה ולראות עד לאן אני יכול לסחוט את המערכת ולהיות חלק מהקהילה של הOC אמרתי לכם אני נעול לעשות ואני אכן אעשה,העניין הוא שאני קורא המון על מכפלות מתחים FSB ועוד ועוד... אבל אין לי מושג מה ואיך לעשות נכון,אציין לכל המעוינינים לדעת שאני לא ילד כמו שכמה שאלו אותי בפרטי,יש לי שניים משלי ואני חולה מחשבים מיום שגיליתי אותם לפני כשבע שנים…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח אם: DFI lanparty nF4 ultra-d המאוורר שעל הnorth bridge הלך. תוצאה - הטמפ' שם על 70!, הוצאתי אותו והלכתי לחפש בכל מיני חנויות מאוורר חדש ללוח. אין שום חנות שחיפשתי (אזור ר''ג) גם אלקטרוניקה וגם מחשבים שמוכרת כזה דבר. רק זיגזאג מוכרים, אבל הגדלים הם ענקיים, מעל המאוורר נמצא הכרטיס מסך, לכן אין מקום לקירור גדול עליו. עזרה!!!
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המאוורר של המעבד, במקום הסטוק של אינטל לשים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2. הבעיה היא שזה מאוורר קצת יותר גדול ולוח האם יחסית קטן - Gigabyte B360M DS3H. אני חושש שהמאוורר לא ייכנס בגלל שיתנגש עם הסלוטים של ה-DDR. אני משתמש כרגע רק ב-2 סלוטים של DDR, הסלוט הקרוב ביותר למעבד פנוי. לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. עוד לא קניתי את המאוורר. מישהו יכול לעזור - האם המאוורר מתאים בגודל?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא : הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ? BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין . המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עוד לשים את הכבלים המעוגלים וגם לשים Wire Sleeving. בינתיים שמתי רק את המאוורר + כבל IDE אחד... אני אעדכן בהמשך.. זה לא ממש מודינג, אבל תנו לי "לחוות את הרגע" ;D :lsvader:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטמפ של הכרטיס שלי גבוהות אז העלתי את המבירות של במאורר ל מקסימום(4800 RPM) זה יכול להזיק?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה קירור יהיה הכי טוב למעבבד E7500 למארז לא גדול בימיוחד ול אוברקלוק..מארז huntkey h001 ATX לוח 775
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על משחה טרמית למחשב נייד?? מה ההבדלים בין המשחות? האם זה מספיק: http://www.ebay.com/itm/5-X-1G-Thermal-Grease-Heatsink-Compound-Paste-CPU-VGA-/160579445481?pt=US_Thermal_Compounds_Supplies&hash=item256347e2e9#ht_2447wt_1037 ?? מחשב asus g51vx-rx05 למעבד שצורך 45W
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות oc לקרטיס מסך geforce 6200 turbo cache אז העליתי את ה core clock settings ל 388 MHz ו את ה memory clock settings ל 475 MHz . מה זה core clock settings ו memory clock settings ? :-\ האם הגעתי לתוצאות טובות באוברקלוק הזה ? ??? אשמח לקבל תגובות
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השיא החדש הוא 2453 המעבד הוא: JIUHB 1700 DLT3C 0310 XPMW מה שמונע ממני מלייצב את זה זה ה volcano 9 - שנותן רק 2160 מגה הרץ. אני יחליף את הקירור לsk7+ sf2 ואז אני יוכל ליצב בנתיים זה נשאר שיא אני יעלה תמונה בעוד שעה-שעתיים (3:56)
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הוא SPARKLE 260GTX 216 תקציב: 200 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בכרטיס מסך הזה ורציתי לדעת שאם לאחר שעשיתי OC עם ® (6.7)CATALYST אמורה להיות בעיה כל שהיא, אני שואל כי לאחר שהישתמשתי ב- "Run automated clock configuration utility" קיבלתי הודעת שגיאה בזמן שהבדיקה שנעשתה, הגדרתי את OC כך שה- "Graphics Processor" נימצא על 648MHz וה- "Graphics Memorry"נ נימצא על 747MHz מצב החום של הכרטיס במצב "מנוחה" הוא '57-'56 ובמצב עבודה עם משחקים כמו Call Of Duty 2 ,STAR WARS:EMPIRE AT WAR מגיע אפילו ל-'70 האם זה תקין? מה גם בזמן שאני משחק את STAR WARS:EMPIRE AT WAR עם 1.2 (PACH) אני חווה איטיות עד למצב שהמשחק ניתקע אפילו כשהכל מוגדר על הרזולוצייה הכי נמוכה שיש בלי שום תוספת, ברגע שאני משנה את הכל לרזולוצייה הכי נמוכה שיש הכל מתעו…
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני יתן כמה פרטים על זה ותגידי מה אתם חושבים... עכשיו זה נעשה בצורה מאוד דומה לקירור מים רק עם חומרים אחרים.... המעגל סגור וממוחזר... יש לי מיכל שבו דחוס חנקן נוזלי מתוך המיכל מוזרם לבלוק שמקרר אותו בסביבות -20 ומטה מעלות עכשיו החנקן שיוצא מהבלוק מגיע לקומפרסור שדוחס את החנקן שוב לאותו מיכל... זה אפשרי ואני יודע שזה אפשרי כיוון שאבא שלי הציע לי את זה והוא מבין.... עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שצינורות פלסטיק כמו שכולם משתמשים פה אמידים לקור מהרמה הזאת והם יסדקו.... לכן יש פה את הבעיה של ראות של הזרימה לבלוק... ובמקרה שקורה משהו והזרימה מפסיקה אני לא יוכל ממש לדעת... טוב תנו הצעות ותגידו מה אתם חושבים... בתאוריה זה אפשרי...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירקתי כרטיס מסך sapphire x1900 gt מלא אבק לניקוי יש בו את הפלטה של הצלעות קירור שמחוברת אם חומר קירור מרוח רגיל ל GPU, ואל הזכרונות של הכרטיס מסך יש כמו מלבנים כאלה מחומר קירור דומה לכמו פלסטלינה (גמיש כזה ונשאר כמו שהוא אם מעקמים אותו), שיש להם עובי כל האיזור מתחת לקירור מלא אבק, וגם המלבנים ל הקירו אל הזכרונות דיי מלאים אבק שנדבק אליהם איך אפשר לנקות אותם ? להחליף אותם (מאיפה להשיג) ? הם חובה או שניתן לנתק את הזכרונות מהקירור והם לא יתחממו ? אני מתכון להריץ את הכרטיס ללא אוברקלוק
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד מסוג: Intel Core i5 3570K. חשבתי לקנות מאייבורי אחד מאלה: Scythe Katana 4 ₪130 Scythe Mugen 3 ₪200 Scythe Ninja 3 RevB [₪195 Noctua NH-U12P SE2 ₪235 Noctua NH-D14 ₪320 אני מתכנן OC בסביבות ה- 4.5GHZ ואני רוצה שהקירור יהיה כמה שיותר שקט ויעיל. על איזה קירור הייתם ממליצים? והאם Intel Core i5 3570K BOX יכול לענות על הדרישה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי קירוור מיים וכו כוו (אין כוח לפרט) בכול מקרה המעבד שלי נימצא בטמפרטורה של 15 מעלות במנוחה ו20-23 מעלות במאמץ עכשיו עד היום הייתי פשוט שם מתחת לבלוק קירור חתיכת נייר ומחליף אותה כול איזה יומיים כי היא היתה מתמלאת מיים....... בכול מקרה נימאס לי מזה ואני חייב רעיון או פתרון איך להישאר עם הטמפרטורות הלאה ועם זאת למצוא פיתרון קבוע נגד כול הלחות (טיפות מיים) שמיתבצרות לי על הבלוק קירור...?? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בשיא החום המחשב שלי פשוט רתח ברמות מפחידות מעבד ה Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz שלי כול כך התחמם שלא יכולתי לפתוח את המארז בידיים חשופות. אז אחרי שקראתי את הביקורת באתר על אלוף הקירור: Thermalright Ultra 120 eXtreme קניתי אותו מחנות בראשון לציון ועכשיו המעבד שלי יותר קר מטמפרטורת החדר ראו תמונה מצורפת אני באמת לא מצליח להבין, איך כמה מוטות אלומיניום יכולים לעשות עבודה יותר טובה ממאוורר ומוטות קירור ביחד ? אבל אני כן יכול לומר לכול מי שדואג למחשב שלו הקיץ הזה, תיתן בהשקעה של הקירור הזה, ולא תתחרט. ועוד דבר בנוסף לקירור קניתי מאוורר לחבר עליו, ועכשיו אני חושב שזה היה ממש לא נחוץ. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדליק תמחשב הוא עובד 10 שניות וניכבה אבל בדיוק ב 10 שניות ההלו הספקתי לבדוק תחום של המעבד בביוס הוא מראה לי 100 103 106 מעלות אולי בגלל שגירדדתי את כול המחשה הטרמית?????
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8600GT המאוורר הנוכחי לא כל כך פועל.... הGPU בטמפרטורה יציבה........... של 73-74 צלזיוסים ניסיתי לשמן ולנקות אבל זה לא שיפר הרבה איפה אני קונה את המאוורר שבתמונה? (עדיף באיזור ירושלים) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי מחשב עם המעבד הנ"ל. אני יודע שהפנטיום D הם מעבדים חמים מאוד אבל עדיין לא נתקלתי בכזה דבר. למעבד הוחלף בעבר גוף קירור לאחד של זלמן מאלה שבצורת עיגול אלומניום עם מאוורר באמצע. המעבד לא הפסיק להתחמם. הוחלפה לו משחה טרמית על ידי ועדיין נשאר חם מאוד עד למצב שהוא פשוט קורס ונכבה. החלטתי לשים גוף קירור חדש כי הגוף של הזלמן ישן, התקנתי פריזר 7 וגם איתו המעבד חם מאוד בביוס יושב על 63 מעלות! כול זה כאשר המארז פתוח והבית לא חם, בית ממוזג איך זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-