אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי Intel Pentium D 805 2.66mhz gigabyte ga-81945p-g biostar 9600gt נעלתי את הpci express freq על 100, והצלחתי לעשות OC למעבד מ133MHZ ל 145MHZ, אחרי זה המחשב לא עולה. אך אם אני שם את ה pci express freq על AUTO , אני מצליח להגיע עד 170MHZ . מה הבעיה פה? תודה.
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
h100 corsair מי מוכר קרור זה במחיר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי. הכל מתחיל מזה שאצלי המחשב בתוך החדר. יתרונות - חיבור למערכת אחת עם הDVD והרסיבר, הרמקולים בסראונד, וכו'. חסרונות - רעש. הרבה רעש. במאמץ להפחתת הרעש, החלטתי לוותר על המאוורר של המעבד, ולרכוש אחד יותר שקט. כידוע לכולכם, אין יותר שקט מ-0 דציבלים. ברגע שראיתי את הסוניק טאוור נדלקתי עליו. חכם, פשוט ויפה. חסכתי קצת כסף מהתעמולת בחירות (מקצוע מגניב, "קדימה" האלה טחונים בכסף!), תפסתי 220 שקל, והלכתי לרכוש. המערכת שלי באוברקלוק מתון ופשוט הנובע משיקולים כלכליים טהורים, העלאת הבאס מ-200 ל-220 במטרה לחזק את הזכרונות ו"להפוך" את המעבד מ 3200+ ל 3500+. הטמפ' שלי עם הקירור סטוק היו 25 במנוחה, 35 במאמץ, בשעת הבדיקה וגם בד"כ כלל. שעה אח"כ, עם התקנת הסוניק, הטמפ' הן 23 במנוחה, 30 ב…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה , אני קונה מארז בעוד כשבועיים השאלה שלי היא מה המארז הכי מומלץ מהאתר www.newegg.com ב160 דולר תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי Inno3d gtx 460 i-chill - והאמת כרטיס נראה פצצה ! 2 מאווריים מרשימים מאוד. הרצתי 3D Vanteg וקיבלתי 14486 בסטוק. התחלתי לעשות לו OC - אני לא מצליח להתרומם עם הכרטיס יותר מידי... אני מצרף תמונה שלאחר OC ואולי תגידו לי איפה אני טועה? בנוסף לכך אני רואה שאני לי אפשרות שליטה על הV מתח של הכרטיס - זה חשוב? איך אני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוג של מדריך למתחילים, עם הרבה מידע: http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html עריכה: שונתה הכותרת בהתאם לבקשת צורר הפורום... אמממ מנהל הפורום
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי הם כיום הWater Blockים ה"מובילים", בשתי קטגוריות - ארץ וחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לבנות תא "פריזר" דפנות כפולים מעץ - יש צמר סלעים מהמקרר. הפריזר ... בכל מקרה צריך לתת טיפול נגד מים .. ממה הוא עשוי ? אלומיניום ? משהו אפור אבל נראה גם צבוע אפור.. או שאאטום אותו ואהפוך למיכל מים , או שאכניס הכל למיכל פלסטיק. ההבדל הוא שאין בעית ניקוז כאשר כולו בתוך מיכל מים וליצור שיפוע וצנור ניקוז דרך תחתית כפולה כאשר אסור להרטיב את צמר הסלעים (בלתי שמיש יותר) ... תרמוסטט יש , אבל אני צריך טמפ' גבוהה יותר של 20C בעוד שמקרר בנוי ל 4C רדיאטור יש וצריך להכין אותו לחיים במרפסת בגשם ושמש. צריך גם לקדוח בקיר 20ס"מ בטון מזוין שני חורים ולשים שם שני צנורות משום שתהיה צנרת בחדר וצנרת חיצונית. זה חשוב במקרה של תיקון , אז אני פשוט אשתמש במיכל מים בתוך החדר ולא…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהו טווח הסטיה המותר במסילות ה12V, 5V ו- 3.3V? ושאלה נוספת: למה בחיבור הסאטה שקיבלתי עם הספק יש חמישה חוטים - הרגילים, וחוט נוסף כתום שאיני מבין למה הוא משמש?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באופן כללי, לפי מה אתם קובעים כמה מתח לתת למעבד שלכם ב-OC? למעבד A64 - +3700, ליבת סאן דייגו (מה המתח המקורי שלו? 1.4V לא?), מה הקו האדום המומלץ? מה כבר נחשב לבישול?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום כשקמתי די שיעמם לי, וניזכרתי במדריך שאסף פירסם לפני כמה זמן, אז החלטתי לנסות... (http://www.fresh.co.il/dcforum/Modding/462.html) וזה מה שיצא: http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e581b279f8b.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e681b433e09.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e7e1b6cbdd3.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e881b930ecf.jp-g הערות ותגובות יתקבלו בשימחה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום זה המאורים שיש לי במארז...האם זה טוב? מקדימה: מאוורר שמכניס אוויר (בא עם המארז) בצד: מאוורר שמכניס אוויר (בא עם המארז) למטה: מאוורר שמכניס אוויר (הוספתי...מאורר Xilince) למעלה: 2 מאווררים שמוציאים אוויר (הוספתי...מאורר Xilince) מאחורה: מאוורר שמוציא אוויר (בא עם המארז)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכלי שבו השתמשתי למריחה של משחה טרמית הוא כפית של גלידה...מה שטוב בה זה שהיא רחבה וישרה...(לפחות אלו של גלידה באר שבע..חחח) אשמח לשמוע על עוד פתרונות
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי איזה מאוורר מומלץ לפנטיום 4 2.53? חשבתי לקחת את הAX478 עם מאוורר דלתא 80 מ"מ אבל אני מפחד שהוא יעשה לי חור בראש נניח שאני קונה את הAX478 האם אני יכול לשים עליו מאוורר 80 מ"מ סטנדרטי שעובד במהירות של 2800RPM? אולי כדאי לקנות מאוורר אחר? וולקנו 7 פלוס אולי? יש הצעות? ??? ד"א אני לא בטוח שאני אעשה OVERCLOCK
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. המפרט: Intel Pentium G3250 Gigabyte GA-H81M-S2PV G.Skill 4GB DDR3 Arctic Alpine11 GT SeaSonic 350ET Crucial MX100 256GB מארז ישן עם מאורר 80 קדמי מכניס ומאורר 80 אחורי מוציא. טמפרטורת מנוחה נעה בין 31-36 אך מספיק שנכנסים לכרום ופותחים כמה אתרים הטמפרטורה אפילו קופצת לפעמים מעל ל50 ועד ל 60 אפילו אם לשניה. המחשב לא שלי ולמען האמת מרגיש טיפה יותר איטי מהמחשב שלי שהוא ישן יותר(G630, C400 128GB). בדקתי את אותה הסיטואציה אצלי והטמפרטורה בפתיחת כרום עם כמה אתרים והטמפרטורה במקסימום הייתה 44-45. יש לי מארז טיפה טוב יותר Antec 300 עם מאורר למעלה ומאחורה מוציאיים ומקדימה מכניס. האם יכול להיות שהקירור הורכב לא טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה סרטוט של המארז לפני ואחרי שינוי הסירקולציה. עוד לא עשיתי את האחרי האם כדי? חשוב לציין שקירור של המעבד מוחלף אבל זה לא חשוב אבל שני המאווררים של השמונים (האחוריים) מוחלפים לשקטים וחזקים יותר ונוסף מאוורר 120 חדש מול הכרטיס מסך. האם המאוורר שמול כרטיס המסך צריך להיות 80 או 120? האם זה ישפיע לטובה או לרעה על הטמפרטורה ועל זרימת האויר? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקבל מכם חוות דעת לגבי הקונפיגארציה של המאוררים במארז שלי. ברמה העקרון אני רוצה להתמקד בקירור של הכרטיס מסך (MSI R9 290) שמגיע לפעמים ל 90 מעולת!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש סיכון בכך , או שהרכבים של היום מוגנים מOC?עשיתי OC למעבד+כרטיס מסך.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
<blockquote> שלום לכם. אני רוצה לעשות OC למעבד E6750 מ2.66 ל3 תעזרו לי בבקשה מפרט המחשב: E6750 2.66GHZ GA-G41M-Combo 4GB Ram X2 סה"כ 8GB Ram הנה תמונה של הראם (שניהם אותו דבר) http://sizmedia.com/my.php?i=zh2loz0ddjnq.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם התחלתי לא מזמן באובר קלוק למעבד... בינתיים הגעתי לבאס יציב של 280 ואלו הפעולות שביצעתי... העלאת הבאס ל280... הורדת מכפלת ה HT ל4 הוספת 10 אחוז מתח למעבד... לא נגעתי בזכרונות או בבאס של הPCIE כי אני לא ידוע מה לעשות שם... כיצד ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר?
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת איך המוצר הנ"ל AKASA Cold Bit NB1 Notebook Cooler המחיר המלא 85 ש"ח, אך כרגע הוא במבצע ב42 ש"ח. (חיפוש קצרצר באיביי מראה מחירים יקרים הרבה יותר לאותו דגם, הייתכן?) צבע שחור כולל 2 חיבורי USB 2.0 כולל 2 מאווררי 70mm sleeve bearing גודל Dimension 350 x 305 X 45 mm חשמל Power USB interface דף המוצר ברשת אייבורי: NB1 notebook cooler עמוד המבצע בפייסבוק: Ivory - ׳׳™׳™׳‘׳•׳¨׳™ - ׳§׳•׳₪׳•׳Ÿ ׳œ׳•׳”׳˜ | Facebook
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לבנות את המארז הבא: מארז פול טאוור רגיל-6 5.25" 4 3.5" אני מצרף לו ספק 450 וואט מיצור מקומי של חברה שמיצרת לאלביט ב MIL SPEC (תקן צבאי מחמיר ביותר) מקרר אקטיבי למעבד- מבודד רעש מבוקר טרמוסטט לטמפרטורה של 0 מעלות הספק סילוק חום 300 וואט (מעבד רגיל עובד בערך על 40 וואט בהרצה פראית ביותר של הגדלת המתח והשעון בעשרות אחוזים) מצנן בעודף הקירור את האויר שבמארז על ידי מחליף חום עדיין ידרשו מאורר הספק ומאורר לסירקולציה במארז לקירור הלוח מחיר מיועד כ 1100 ש"ח לפני מע"מ (הרווח שאני לוקח בחישוב הוא 100 שח כאשר מדובר על מהנדס שבונה את המערכת ) תוספת ללוח עם 2 מעבדים 200 ש"ח לערך אני יכול לארגן מכירה עם חשבונית ומע"מ דרך חנות של חבר שלי אתם חושבים שכדאי להתחיל בפרוייקט שכזה???…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-