אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם מומלץ לקרר ולנקות את הנייד עם הספריי הזה? "מנקה מגעים יבש"
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x (לא משהו אני יודע... חח) שמתי לב שבמשחקים מסוימים (במיוחד משחקי יוביסופט) הכרטיס מרעיש מאוד מאוד מה שאומר שהוא מתחמם זה לא קורה הרבה בכלל אבל כשזה כן קורה זה דיי מציק (ומלחיץ.. לא רוצה שיתפוצץ לי המחשב חלילה חחח) השאלה היא אם אפשר להמליץ על קירור מסוים לכרטיס מסך שיעזור לי לפתור את הבעיה הזאת . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3200 אטלון 64 ביט.. בעבר כבר עשיתי לו אובר של 200 מגה הרץ רק.. מפני שהזיכרונות שלי לא אפשרו לי יותר.. איך שהייתי עושה איזה אובר של עוד 20-30 המחשב היה מתחיל לעשות בעיות .. עכשיו שקצת קראתי עוד על אובר למעבד , הורדתי מחלק לזיכרונות ל333 במקום 400.. והגעתי לאובר של 2360 במקום 2000.. עכשיו איך שאני מנסה להעלות עוד 10 מגה הרץ אפילו המחשב עושה ריסט והווינדוז לא עולה.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אולי אני צריך להעלות מתח? כי לא נגעתי במתח.. אני רוצה להגיע ככה ל 2500 זה אפשרי עם המפרט כמו שלי? (כתוב בצד) המתח של המעבד - 1.408 .. נ.ב: המעבד לא עובר עם בדיקה של s@m את ה 55 מעלות במאמץ של 100%.. , ונראה לי לפי התוכה האובר תקין לא רואה שום בעיות .. עשיתי בדיקה ארוכה..(הבדיקה …
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס xfx 6600gt agp , והטמפ' יותר מדי גבוהה. במנוחה 52 ובמאמץ 85+. התקציב הוא עד 100 שקל, יש לכם הצעה או משהו? תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה. האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מנסה לברר מה הטווח הבטוח/אופטמאלי של מעבדי 7800X/7820X תחת אוברקלוק,אני יודע שהtj max הוא 100C (או 105C),אני יודע שכל אחד ירגיש בטוח בטווח אחר, אבל רציתי לדעת מה דעתכם? האם למשל להישאר מתחת ל 80C לאחר אוברקלוק זה טווח אופטימאלי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד היום הכל היה בסדר ונחמד... פתאום הוא התחיל להתחמם אז רציתי לדעת אם זה בגלל המזגאוויר שניהיה חם יותר זה הגיוני?!? וכמה עולה מאוורר טוב וגדול? תודה מראש :AR15:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Asus ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני יכול לעקוב אחר הטמפרטורה של כל הרכיבים במחשב ומה התחום של הטמפרטורה הרצוי למחשב נייד (כמו למחשב שולחני?) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Hardware Doctor ופתאום גיעה לי הודעה: WARNING, Your DDR voltage is exceed the limits. נכנסתי לתוכנה ואני רואה שהמתחים של הזיכרונות נעים בין 1.97 ל-1.98 האם זה טוב או לא??? עזרכתם דרושה בהקדם תודה רבה! עריכה: עכשיו שאני נכנ אני רואה שזה נע בין 1.95 ל1.97. מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי מאוורר חדש לקדמת המארז - AC AF12025 pwm חיברתי אותו בחיבור של 4 פינים + חיבור של 3 פינים בשביל הקריאה של הסל"ד רציתי לשאול שאלה קטנה: מכיוון שהתוכנה speedfan לא קוראת טמפ' של כרטיסי ATI, האם ישנה אפשרות לכוון את המאוורר של המארז שיעבוד מהר בשעה שיש עומס על כרטיס המסך? כרגע האפשרות היחידה שאני רואה היא להכנס כל פעם לפני הפעלת משחק לתוכנה להגביר את המהירות דרך אגב - על איזה מהירות מומלץ לשים את המאוורר במצב מנוחה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום ניסיתי לראשונה לעשות OC לכרטיס מסך עם התוכנה MSI, עד שהייתי צריך לעלות מתחים הכל היה טוב ויפה. הגעתי לתדר של 870 ללא העלאת מתחים ועם תדר זכרונות 1800. בכל פעם כשאני מנסה לעלות מתחים ולעשות בדיקה הוא בעצם נכשל ואומר שהדרייבר הפסיק לעבוד, כאילו לא העלתי מתחים למרות שרשום שהעלתי. גם כשהעלתי עד הסוף ל 1.087V הוא עדיין עושה את זה בתדר 870 ולפעמים גם ב 850 עם 3DMARK. ראוי לציין שאני עושה בדיקה עם ATITOOL. אגב- כשאני מעלה מתחים הטמפרטורה לפני שהדרייבר קורס עומדת על 58 במקסימום וללא העלאה היא על 54, זה לא קצת מדי בשביל העלאת מתחים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכם. אני רוצה לעשות OC למעבד E6750 מ2.66 ל3 תעזרו לי בבקשה מפרט המחשב: E6750 2.66GHZ GA-G41M-Combo 4GB Ram X2 סה"כ 8GB Ram הנה תמונה של הראם (שניהם אותו דבר) http://sizmedia.com/my.php?i=zh2loz0ddjnq.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שישנם כיום פיתרונות יותר משתלמים מבחינת יחס עלות\תועלת. אולם לדעתי ,במקרה הספציפי של מערכת שתהיה ב-O.C כבד גבוהה לאורך שנים, כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים, גם אם מדובר בהפרש של מספר מעלות בודדות. מניסיון אישי,השיפור בביצועים+הנמכת הרעש והשגת יציבות מרבית של המערכת מצדיקים את ההוצאה הנוספת כאשר מדובר בתקופת זמן ארוכה מפני שהדבר מתבטא בסופו של דבר באורך החיים של המעבד (ולמעשה גם של המערכת כולה, מפני שאם המעבד הולך אז בדרך כלל ,גם אם יש אחריות בתוקף, עדיין אין טעם בהשקעת המאמץ הדרוש להשגת מעבד זהה או שפשוט אין אותו כבר לתושבת הספציפית הדרושה). שקלתי גם להשקיע במערכת קירור מבוססת מיים,אולם למיטב ידיעתי מערכות זולות כאלו מספקות ביצועים דומים למערכות קירור אוויר אי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם קיימת חיה כזו כמו קירור צד שלישי לכרטיס המסך הנ"ל? אני רוצה לשנות את הקירור בגדול 2 סיבות רעש וחום. אני זוכר שבזמנו היה ניתן לקנות קירור לכרטיס מסך אפילו בKSP אך נכון להרגע לא נתקלתי בשום חנות שמוכרת.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעובור את ה 2.9 עם המעבד הזה המפרט שלי: E2140 1.6 L2 עם קירור ThermalTake V1 ASUS P5K-E/WiFi AP OCZ Reaper DDR2 800Mhz CL3 למישהו יש מושג מה הולך עם הלוח הזה? לא משנה מה אני עושה בביוס, ברגע שאני עובר את ה 365 FSB כבר אין יציבות אין לי מושג עד כמה אני יכול להרים את ה DRAM Voltage עם הלוח הזה אבל הזכרונות אמורים לרוץ על 2.4 אם אני לא טועה ועל 3-4-4-15 אני חדש לכל הקטע הזה של OC וקראתי לא מעט ועדיין לא מצאתי תשובה אם מישהו מכיר את הלוח ויכול לומר לי על מה לשים כל דבר בביוס זה יהיה טוב
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, שרציתי לשאול הוא שהזיכרונות שלי (PI-1000 GSKILL) כושלים במאמץ עם תוכנת PRIME95 נתונים על הOC: כרגע על 436FSB ושתי הליבות על 62-63 מעלות לאחר שעתיים (הזיכרונות מוגדרים ל1:1:0),אך ברגע שאני מגדיר את הזיכרונות ל1:1:20 ותדר עבודה של 1042~ לאחר 20 דקות עם פריים ליבת מעבד אחת חודלת לעבוד.. יש לציין שמתח מעבד מכוון על :1.285 ומתח זיכרונות על.~1.9 בערך מה לעשות ע"מ שאני יעבוד ביחס של 1:1:20 עם הזיכרונות (מה ההבדל בין היחסים?) יש לציין שמשחק מעלה עם מתח המעבד לא משפיע על על יציבות המעבד/OC דבר נוסף:ברשותי הקירור הנ"ל של המעבד ויש עליו כרגע מאוורר מקורי אחד מותקן (כפי שרובכם יודעים ישנה אפשרות להתקין לו עד 4 מאווררים במקביל). שאלה ראשונה שלי היא שאני צריך מאוו…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס. לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה. איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אני באוברקלוק די רציני עכשיו ואני מחפש תוכנ הכמו פריים 95 וhotcpu שטוחנת את הזיכרון והמעבד (כי גם הזיכרון באוברקלוק חזק) פריים מאז ומתמיד עושה לי בעיות עם המחשב גם בלי אוברקלוק וגם עם הלוח הישן שלי וhotcpu נופלת אחרי שש וחצי דקות, (המחשב לא רק התוכנה היא נותת איזה error). אני עכשיו 7 שעות רצוף בטוסט אבל זה לא מספיק אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה כמו שפריים עושה גם מבחני זיכרון (יש אפשרות כזאת בטורטצ'ר-בלאנד). תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 40 - 60 מעלות, משתנה לפי המצב רוח, כשהמחשב ב IDLE (ובחורף חשוב לציין) אני עם קירור סטוק של אינטל על i5-2400 האם זה המצופה מקירור סטוק? או שפשוט אולי לא התקנתי טוב את הקירור/משחה? הצעות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות... ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-