עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. דווקא שמעתי מכמה אנשים בפורום הזה שמפנטיום 3 המכפלות נעלות. אז איך זה שנכנסתי לביוס והיתה לי אפשרות גם להעלות את הFSB וגם את המכפלות? ??? לא שזה משהו רע, זה משהו טוב, אבל עדין זה מוזר.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם למישהו יצא להפגש במאוורר הזה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=80320-300-56&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# אבל בגרסה החדשה כביכול, ה- R4-L2R-20AC-GP איך הוא מבחינת ביצועים\רעש? נשמע מבטיח 69 CFM ב 19 DB(הוא בעקרון אמור להגיע ליותר CFM וכמובן יותר רעש). האם הוא כדאי? לעומתו חשבתי על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=12244 S-Flex יקר מדי, אז אל תציעו אותו, גם המאוורר השני טיפה יקר, את הראשון אני יכול להשיג ב-40 ש"ח. או שיש מאווררים טובים יותר? אני לא מעוניין לוותר לחלוטין על ביצועים לצורך הפחתת רעש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by kastus,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x (לא משהו אני יודע... חח) שמתי לב שבמשחקים מסוימים (במיוחד משחקי יוביסופט) הכרטיס מרעיש מאוד מאוד מה שאומר שהוא מתחמם זה לא קורה הרבה בכלל אבל כשזה כן קורה זה דיי מציק (ומלחיץ.. לא רוצה שיתפוצץ לי המחשב חלילה חחח) השאלה היא אם אפשר להמליץ על קירור מסוים לכרטיס מסך שיעזור לי לפתור את הבעיה הזאת . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 3DTECH,

או קיי חבר'ה יש לי מעבד AMD Athlon XP 1800 עם A7Ve266 של Asus אין מושג מה זה אוברקלוק ... הדבר היחיד שאני יודע על הזה שזה האצה של המעב מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי הסבר על זה... , ואולי גם איך עושים את זה ? מומלץ לא מומלץ?? ואל תשלחו אותי לאתרים אחרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by maor66,

יש לי מחשב עם מעבד: amd phenom x2 720 עם OC של 3.64GHz מחנות. למרות שהמכפלה פתוחה החנות העלתה את ה FSB ל-260 והשאירה את המכפלה על 14 הקירור הוא scythe reeven והלוח אם הוא MA770-UD3 האם כדאי להעלות לבד את המכפלה והאם זה הדבר היחיד שאצטרך לעשות(או שאני אצטרך להתעסק עם מתחים וכאלה...)? עד לכמה כדאי לנסות להגיע? אני יודע שהלוח תומך בפתיחת ליבה רביעית, כדאי לנסות? והאם זה יבטל את הOC שנעשה כבר במקרה שזה יצליח/לא יצליח?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, קניתי מחשב גיימינג עם המפרט הזה, וקניתי את ה I7-6700K עכשיו הוא 4.0GHZ והטורבו 4.2GHZ, אם אני רוצה לעשות לו OC מה המקסימום שהוא יכול להגיע עם הקירור הזה? אמרו לי שלא אפשרי כי האוברקלוקינג לא יהיה יציב וגם המחשב יתחמם יותר מידי (עכשיו מקבל 40 מעלות בערך בשימוש רגיל). את זה אמרו לי בפורום אחר, אבל שאלתי חבר שדי מבין בזה אני חושב והוא אמר שאפשר להגביר את העוצמה של הקירור אבל כאן נכנס העניין של הרעש.. האם זה באמת נכון? מה ניתן לעשות ? האם יהיה אפשר לעשות 4.6GHZ או 4.8? וגם איך עושים את זה? ומה לגבי הקירור? האם יש אפשרות לקנות או להוסיף חלק של קירור למחשב? ומה לגבי המעלות והתחממות המחשב? האם 40 מעלות זה תקין? והאם תהיה לכך השפעה אחרי OC? תודה לעו…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מה נישמע אחים שלי? אחרי שניסיתי הכל על המחשב החדש שלי A64 3000 939 ווינצ'סטר K8NF-9 גיגבייט 2X256 HYNIX D43 ולא הצלחתי לעשות OC נורמלי מעל 2200 גיליתי את הבעיה בפורום הזה http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/topic/29/58.html#000001 מיתברר שהNF3/NF4 לא אוהבים צ'יפים של HYNIX בOC ולי יש צ'יפים של HYNIX D43 ולמרות שהן מדורגים ל500+ זה לא עוזר בכלום בלוח שלי אני מרגיש ממש מבואס!!! ולא יודע מה לעשות אין לי עכשיו תקציב לזיכרונות TCCD ואני זוכר שיש כאן אנשים עם לוח ומעבד כמו שלי ושהגיעו מעל 2400 אני ישמח לדעת איזה זיכרונות יש להם באסה רציני וד.א הינה מודים ללוח שלי שמאפשרים 3.3V ~3.0V לזיכרנות http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=41;t=000006

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by danil1,

שלום, יש לי את המעבד AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION ומארז antec three hundred 2 סטיקים של ראם והייתי רוצה לקנות למעבד קירור. השאלה היא מה יותר טוב? Mugen 2 או Ninja 3 ד"א לרעש אין כזה אימפקט גדול בבחירה. [יהיה נחמד אם תפרטו קצת על הבחירה]. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by -LosNir-,

אוקיי אז ככה, עשיתי OC ל D805 שלי המפרט בצד. BUS: 168.5Mhz FSB: 674Mhz הגעתי ל 3370MHz מתח: 1.4125 קישור: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=112568 הממ כמה שאלות, שאני מעלה את ה FSB אז גם התדר של הזכרונות עולה, זה נורמלי? האם להעלות את תדר הזכרונות גם כן או לתת לביוס להעלות לבד? באיזה מהירות להעלות מתח? תודה

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Die Temp" "Ambient" "Delta" "C/W" " אממ.. מה זה בידיוק אומר ? ??? ודרך אגב.. עדכון בקשר לפרוייקט שלי .. התוכנית מוכנה , אני צריך להזמין רדיאטור ומשאבה.. וברגע שהמחשב יגיע אני יקח מידות מדויקות ויתחיל בהכנה :] אם אני ימצא סורק אני יביא לכם סרטוט של הגוף קירור למעבד .. אני חייב להגיד שהתכנון כולו שלי והוא פשוט גאוני 8)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

הרכבתי לי מערכת חדשה ורציתי לדעת מהם הטמפטורות של המעבד i7 950 שיש ברשותכם על מנת להשוות האם הטמפ' שלי סבירות טמפ' המעבד שלי ב Idle הינם 37-40 וב LOAD הינם 56-57

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Eviljelly,

יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם , מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האם מומלץ לקרר ולנקות את הנייד עם הספריי הזה? "מנקה מגעים יבש"

14. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה להזמין מהחנות SKYPC.co.il מחשב HTPC מבוסס i3. אפשר המלצה לקירור למעבד, שיהיה שקט, בתקציב 100-150 ש"ח? המארז המיועד הוא ANTEK NSK 2480 תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. נותן תוצאות יותר טובות תחת מאמץ מול מפזר החום של זלמן, ה 7000AlCu. מקור: http://www.silentpcreview.com/article186-page1.html הערה: עם מפזרי חום כאלה ואתלון 64 ניתן בקלות לקבל מחשב שקט לחלוטין אפילו ללא COOL N QUIET.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. המחשב קופא כשאני משחק במשחקים, משהו עם גראפיקה די עלובה האמת, אני לא בטוח מה זה CPU בכל מקרה בEVEREST זה מראה שזה על משהו כמו 60-70 אחרי/בזמן המשחק, לא ניסיתי בזמן עומס גדול אבל אני מניח שאותו דבר יקרה, פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם, לאחר הצעות לקרר את המחשב בעזרת מזגן בפורום ''אוברקלוקינג וקירור'' החלטתי לנסות!. אם תסתכלו בתמונות אתם תראו שאני לא פתחתי אותו מכיוון שאסור לי (אחריות מ-KSP). הצלחתי להוריד את המעלות לפחות ב-6 מעלות מכל רכיב ש-Everest מציגה. בעיקרון אני רציתי לעשות OC אבל כאשר נכנסתי למדריך של OC היה כתוב ש-OC מקצר את חייו של הרכיב. (המזגן די ישן - אבל הוא עבד על פחות מ-17 מעלות) (יש להזכיר - לא עשיתי OC בזמן הקירור!) טוב הגיעה זמן התמונות: http://img291.imageshack.us/my.php?image=img4947jo3.jpg - באמצע הקירור. http://img472.imageshack.us/my.php?image=img4948ja0.jpg - איך המארז. http://img104.imageshack.us/my.php?image=15111497151214931512149ox7.jpg - המעלות הכי נמו…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Works4me,

טוב , אמנם מוקדם מידי להגיד נמאס לי .... אבל נמאס לי מהטמפרטורה של הכרטיס בן השבועיים וחצי שלי , כן אני יודע , אלו כרטיסים חמים ויש להם threshold נורא גבוה , אבל בכל זאת חם מדי לטעמי אי לכך ובהתאם לזאת חיפשתי קירור מתאים : thermalright T-RAD2 אמור להתאים לפי מספר פורומים ( גם פורום אחד זה מספר ) אבל מגיע בלי מאווררים . scythe Musashi אולי יתאים עם חיתוך קל , יצאה גרסה מעודכנת SETSUGEN 2 אבל שההוא שם למעלה יעזור לי ( התנצלות למאמינים ) עד שזה יגיע לארץ אם זה יצא לפני רק מספר ימים לשוק בחו"ל . ואז יש לנו את הZALMAN VF3000A , מצאתי בסך הכל פורום אחד שמדגיש שאולי הוא יתאים אבל צריך למצוא קירור אחר לVRM ( מה נעשה , בין החלקים החמים יותר בכרטיס חוץ מהליבה ) לקופצים , כן…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shlominavi,

שלום זה המאורים שיש לי במארז...האם זה טוב? מקדימה: מאוורר שמכניס אוויר (בא עם המארז) בצד: מאוורר שמכניס אוויר (בא עם המארז) למטה: מאוורר שמכניס אוויר (הוספתי...מאורר Xilince) למעלה: 2 מאווררים שמוציאים אוויר (הוספתי...מאורר Xilince) מאחורה: מאוורר שמוציא אוויר (בא עם המארז)

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Ancient1,

זהו. יש . משפך עם חורים - מכוורת - מעל המעבד . נחושת. השטח המתאים מתחתיו על הבסיס (כסף) יחוספס ל"פני ירח" . אולי אני אדביק חוטי כסף קצרים מאונכים לפני השטח . מסביב כנפיים של מאוורר . מודבקות מן הסתם . או "נייר נחושת" כתחליף, מולחם. רווח בין הכנפיים לקיר הבלוק. צנור יניקה במקום כנף אחת. המשפך יצור התזה בלחץ , הכנפיים יצרו זרימה סיבובית מהירה = טורנדו מים. יש עוד אפשרות . כיוון הפוך. שתי קומות. מיים נכנסים בקומה השניה ובקצה מעל כל כנף, חור התזה פנימה לקומה הראשונה. חור יניקה במרכז. כרגע נראה לי שהבחירה העיקרית היא היכן להכניס את המים הקרירים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק לE6300 שלי עכשיו יש את הMUGEN 2 שממש מומלץ -האם יש אפשרויות נוספות? -אני קונה בKSP ויש להם דגם Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 עכשיו ראיתי שיש סוגים שונים של הMUGEN2 מה ההבדלים -בדגם של KSP יש רשום 1156/s1366 מה זה אומר ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=338 הוא בא עם קירור שונה (לא כמו פעם עם המאוורר האדום) זאת לא גרסת VAPORX או משהו כזה אני ניכנס לMSI AFTERBURNER מבטל את נעילת המתח דרך ההגדרות של התוכנה ועדיין המתח והSHADER CLOCK נעולים לי. הייתי בטוח שהגרסה הזאת באה אםאפשרות לשינוי מתחים.. יש דרך אחרת לשנות את המתח? אוש אולי לא פעלתי נכון לפי המדריך שיש בפורום?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by RenTex,

מערכת המחשב שאני מבצע את ה OC עליה : E8400 Abit IP35-E Corsair xms2 cl5 800 mhz 2gb thermalright 120 ex. 2XZALMAN F3 ייצבתי אותו על 3.8 : 9X422=3800 Vcore : 1.3050v DDR2 Vol. : 1.9v MCH : 1.290V ICH : 1.5V CPU GTLREF 63.0% טמפ' במאמץ : (הכי הרבה) 49\39 מעלות מחר אני יחליף משכה טרמית, מיהרתי לשים אז כנראה לא שמתי טוב ... אני ינסה לרדת במתח למעבד עקב העליה לגשר הצפוני ...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by summer,

אני לא מצליח לעובור את ה 2.9 עם המעבד הזה המפרט שלי: E2140 1.6 L2 עם קירור ThermalTake V1 ASUS P5K-E/WiFi AP OCZ Reaper DDR2 800Mhz CL3 למישהו יש מושג מה הולך עם הלוח הזה? לא משנה מה אני עושה בביוס, ברגע שאני עובר את ה 365 FSB כבר אין יציבות אין לי מושג עד כמה אני יכול להרים את ה DRAM Voltage עם הלוח הזה אבל הזכרונות אמורים לרוץ על 2.4 אם אני לא טועה ועל 3-4-4-15 אני חדש לכל הקטע הזה של OC וקראתי לא מעט ועדיין לא מצאתי תשובה אם מישהו מכיר את הלוח ויכול לומר לי על מה לשים כל דבר בביוס זה יהיה טוב

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.