ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/products/6vtxe.htm או http://www.giga-byte.com/products/6oxt.htm
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הזמנתי את המקלדת באינטרנט. המקלדת הגיעה אחרי יומיים, ולמחרת נסעתי ל-PCgraph באיזור התעשייה חולון וחרטתי עליה אותיות בעברית (150 ש"ח). כפי שאתם יכולים לראות בתמונה, יש על המקשים מספיק מקום לחריטת עברית, וזה נראה מצויין. האותיות בעברית לא מוארות כמו האותיות באנגלית, אלא חרוטות בצבע כתום שמתאים בצורה מושלמת לצבע הכתום של ה-backlight של האותיות באנגלית. לגבי מגע, לא מרגישים את החריטה באצבע, אלא רק עם הציפורן. לסיכום, לכל מי שתהה אם אפשר לחרוט על המקלדת הזאת עברית, התשובה היא כן, וזה גם נראה מצויין. :jump1: [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כן, היום, בשעה טובה, נפטר כונני הקשיח והיקר, הלוא הוא הIBM 60GXP 40gb. מעשה שכך היה: הורדתי עדכון "קושחה" (Firmware) לצורב הריקו 7125A שלי. כמו שאתם יודעים, מדובר בקובץ .exe שכאשר מפעילים אותו, הוא מפעיל את תוכנת העדכון. הורדתי את הקובץ והפעלתי אותו, ההרד דיסק התחיל לחרוש ולחרוש והתוכנה לא עלתה. בסוף המחשב נתקע ועשיתי reset. הדבר הראשון ששמתי אליו לב היתה העובדה שתהליך הPOST ארך הרבה מאוד זמן, הרבה יותר מהרגיל. לבסוף (אחרי כמעט דקה) הגיע זמנו של הווינדוס XP היקר שלי לעלות. ההרד דיסק חשב וחשב, תקתק ותקתק ולבסוף קיבלתי הודעה שאחד הקבצים הוא פגום ויש להתקינו מחדש. דרעק, חשבתי לעצמי, אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש... קפץ לי רעיון, אני אנסה לחבר את ההרד דיסק (שהיה מאסטר ראשי…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב קניתי מחשב חדש, ועכשיו אתם לא יכולים להתלונן שעשיתי בחירה גרועה (כמו אתמול)בגלל שהיא בערך לפי המפרט של האתר: אז זה ככה: מעבד: AMD Athlon XP 1700+. לוח אם:GigaByte. דיסק קשיח: Maxtor 60 GB 7200 Rpm. זיכרון: Micron 26 Mb DDR. כרטיס מסך:Gee Force 3 64 DDR Ti 200 (מחברת hercules)או איך שכותבים את זה. כרטיס קול: Creative SB audigy. כרטיס רשת: 10/100. DVD: LG 16/48. כונן 1.44: teac. מארז: ATX 300Watt. עכבר: ps/2 אופטי+גלגלת. מקלדת: Microsoft 108 מקשים. רמקולים: 2 רמקולים+ סאב של Multimdia. מסך:LG 995 ft 19. תגידו לי איך זה בבקשה לי נראה שזה מחשב פגז!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תגידו מאיפה אני יכול להסיג את הדברים הבאים? אני צריך מן חיישן כזה שאני יכול להגדיר אותו לפי תביעת אצבע מסיומת אז הוא פותח את הדלת נגיד אני צריך חיישן לתביעת אצבע שרק הטביעות שאני מגדיר לו אז הוא פותח את הדלת הבנתם? ועוד משהו אני צריך מין סאט כזה של 20 מצלמות אינטרנט שמחוברים במפצל USB ביחד שכולם מתחברים לשרת אחד הבנתם בערך מה אני רוצה? מי שיכול לתת לי איזה מקום לרכוש את זה או שם של משהו שיכול לעזור לי אני יודא לו מאוד תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה: RICHO דגם: RP16.10A-SK מהירות קריאה: 32 מהירות שכתוב: 10 מהירות כתיבה: 16 תוכנת צריבה: nero 5.5 חיבור: IDE מחיר כולל מע"מ 643.49 ש"ח מה אתם חשבים הוא שווה את המחיר? למי שיש את הצורב תגידו לי איך הוא עם הוא עושה בעיות? איזה דיסיקים ממולצים לצרוב או שהוא צרוב על כולם? בברכה ד"ר טראנס!!
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תגידו לי מה ההבדל בין אופטי לליזר, אומרים שלליזר יש יותר יתרונות, אם אתם יודעים תפרטו את מה ההבדל....
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בעכבר חדש, ומחר אני רוצה לנסוע ולקנות את MX518, אבל ראיתי שכתוב: "Logitech MX518 Gaming Grade RETAIL" מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
האם הוא סופג מים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות יחוברו למחשב\טלפון נייד להאזנה למוזיקה בזמן העבודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום תגידו, מה זו טכנולוגיית HP הזו "Blue Ray" לעכברים? זה זהה לBlueTrack של מיקרוסופט או שהם סתם לקחו סנסור אופטי רגיל (אדום) ושמו שם צלופן כחול? ;D
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
למשל במארז Raidmax 868 יש ספק ריידמקס עם 420W ... אז אני רוצה לדעת אם הוא ג'נרי..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-