עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש עם כריאייטיב 128 תעזרו לי לתקן את הטעות ולקנות כרטיס קול יותר טוב ובמחיר עד 250 ש"ח

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by the_saint,

רק רציתי להראות לכם שרוב השיאים של מהירות באינטרנט דיי מפוקפקים וזה ממש לא בעיה לעשות אותם... חמש דקות עבודה.... בלי מערכות קירור משוכללת ובלי כלום רק צייר של וינדוס וקצת זמן פנוי.. אז תחשבו טוב...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by xena,
    • 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by wow,

שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by DJO,

הוספתי ראם - מאוד עזר. קניתי כרטיס מסך חדש - עזר. אבל עכשיו אני מבין שאני צריך להגיד שלום למעבד שלי. משהו יכול להסביר לי על הטולאטין הזה? איזה מהירות? יש מצב ל OC? בטוח הוא יתאים ללוח? איך אני מתקין את המתאם? איפה אני קונה אחד כזה? איך הוא נקרא? לא עדיף מתאם למעבד AMD? תודה

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iib,

כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב זה נראה כמו השידרוג הבא שלי - נראה שאפשר לשים סלרון מבוסס טואלטין בעזרת ערכת שידרוג (ראה למטה) לוחות מבוסס BX440 (הציפסט הטוב ביותר שאינטל עשתה אי פעם). הסלרון החדש שיתחיל במהירויות של 1.2GHZ צריך להשתוות ואף לעלות טיפה מעל הביצועים של הדיורון (מבוסס מורגן) באותה מהירות... שזה פשוט יוצא מהכלל בלי להחליף לוח אם... וגם די זול (אם כי לא זול כמו דיורון - אבל אני יצטרך להחליף לסוקט A וזה יעלה...). מה שטוב במיוחד הוא פוטנציאל האובר קלוקינג כיוון שהטואלטין במיהרות של 1.2GHZ יכול בממוצע להגיע ל 1.6GHZ! אז הסלרון מבוסס הטואלטין (שגם הוא מיוצר ב 0.13) צריך להגיע לאותו רמת אובר קלוקינג... אני יקנה זכרנות 133MHZ ויעשה אובר קלוקינג דרך ה FSB (ה BX440 הוא די טוב לאוברקלוקינג - יציב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מעבד amd athlon במהירות 1000 על לוח אם asus a7v 133A זכרונות sdram . אני רוצה לשדרג את המעבד ל xp_1600 plus (מהירות אמיתית 1400). ;D מישהוא אולי יודע האם לוח האם שיש לי מסוגל לתמוך במעבד החדש ???

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by LermanIsUberCool,

התוצר הסופי מיועד לOC Intel P4 - 1.6a 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-2700C2 x2 Maxtor 40GB 5400RPM Enermax FS-710-B 350W פלוס צורב, סידי, וTI 4400 שכבר יש לי

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by JCohen,

לחבר שלי יש פנטיום 4 1.4 ג'יגה-הרץ, 128 מגה-בייט זיכרון (RD-RAM), כרטיס GTS של ASUS ולוח P4T של ASUS. האם תוספת של 128 מגה-בייט תשפר את ביצועי המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Stasik,

האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BaLiLi,

דבר ראשון אציין שאני לא מעוניין באלחוטי!!!!! אני זקוק לשילוב היפה ביותר הטוב ביותר ובמחיר הנמוך ביותר שאפשר מה דעתכם על השילוב הבא מקלדת Samsung Pleomax Crystal PKB-7000X http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2587&scat=200&tcat= עולה 99 ש"ח ועכבר MX500 Logitech http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13550 עולה 103 ש"ח מה אתם אומרים?

18. Started by Black_Devil,

שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by FeedMe,

שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Chura,

שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

23. אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omrit,

היי, אני מתכוון לרכוש את המדפסת- Brother MFC-J650DW. ראיתי שהמחירים לדיו חלופי שלו מאוד זולים (למשל- http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=3315) השאלה שלי היא האם אפשר או מומלץ להשתמש בדיו חלופי עם המדפסת הזו, או ששימוש בדיו שלא מקורי יגרום לבעיות במדפסת? למישהו יש נסיון בשימוש עם דיו חלופי במדפסות Brother דומות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים