עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מדפסת לייזר שחור לבן משולבת. דרישות - אמינות ושקט. חשוב מאוד שתהיה שקטה לאו דווקא בתהליך ההדפסה אלא גם בתהליך התחזוקה (אם יש כזה). כרגע יש לו מדפסת הזרקת דיו שמדי פעם עושה ניקוי ראשים ומעירה את הילדים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. הכותרת אומרת הכול..

• 58 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. יש משטח מגניב כזה ל-iMac (עם הכללים של 3 אצבעות לעבור שולחן עבודה; 2 אצבעות לגלגלת וכו'). האם קיים כזה דבר ל-PC? כמה עלות של דבר כזה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700, אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים, כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by r.g.comuters,

יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד

7. Started by NiMo1771,

(אני מקווה שזה המקום) אני רוצה לקנות הגה למחשב, מצד אחד אני לא רוצה להשקיע עליו יותר מדי אבל מצד שני אני לא רוצה משהו לא איכותי כמה עולה הגה ברמה סבירה+ ? חשוב שתהיה דוושת קלאץ' אם זה משנה אז אני משחק בDIRT2+3(כשהוא ייצא), NFS SHIFT+SHIFT2 ואולי בהמשך גם משחקים אחרים

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by Mr._Max_Payne,

כדאי לי לקנות את כרטיס המסך Ge Force 3 Ti200? יש לי את הכי זבל.. Nvidia TNT2

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. Started by shimon23,

שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Haflo,

יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של בסביבות 1000 שקל וחשבתי על asus v7700 64 delux אני רוצה את העריכת ויחדאו ואת היציאה לטלויזיה וכו אבל אין לי מה לעשות עם המשקפיים אז חשבתי למה לא לקנות כרטיס של חברה אחרת שיש לה כניסות ויציאות וידאו אבל בלי המשקפיים ואולי אם פילטרים יותר טובים 0- -יש למישהוא הצעות ? גם על כרטיס מסך אחר בסביבות 1000 שקל וגם על גי טי אס של חברה אחרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SteelCat,

כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

ככה : HP 840 , Epson 5700L - שתיהן בחיבור USB , שתיהן עובדות . מה שאני צריך זה להדפיס את אותו הדבר בשליחה אחת ב2 המדפסות . איך , למה , כמה ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום לכולם, הלכה לי מדפסת hp laserjet 6700 מחפש לקנות מדפסת חדשה משולבת (סורק, פקס) + צבעוני מדפיסים מעט מאוד חשוב שתהיה אמינה ולא תתקלקל וכמובן שלא אצטרך להוציא הרבה על דיו ומוצרים אשמח לקבל המלצות למדפסת סביבות 400-700 שמעתי על EPSON משתלם מאוד מבחינת הדיו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by godisme171,

אתרים/מדריכים שאומרים לך אחך לנקות את המארז (הכל מלא אבק ומבולגן לא כל כך הרבה אבל...) ??? ???

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by daniel89,

אהלן, יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק,LX710. היום המקלדת הפסיקה לעבוד בערך.. כלומר רק המקשי קיצורוכלאלה עובדים אבל כל האותיות לא עובדות ועוד כמה מקשים... מה הבעיה ואיך פותרים אותה??? זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

18. אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות? כאילו שהעינית שלו תמות... לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24. לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי... כמה עולה להחליף עינית צריבה? האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by urich,

יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום יש לי מדפסת HP ישנה יחסית עם יצאת LPT עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב הניד של אחותי אבל יש לה רק כניסת USB ואין LPT אז רציתי לדעת אם יש מתאם לזה ואם יש אפו אני יכול לקנות אחד כזה. ואם זה יעבוד לי. תודה מראש

22. Started by SV123,

מדפסת הזרקת דיו בטווח מחירים של עד 500 ש"ח. תודה,

23. Started by yakir4u,

אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. SAMSUNG 959NF זה המסך שקניתי לי היום הכסף לא משחק תפקיד אבל לא צריך להגזים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש לי ספק נוסף של 235 W וחשבתי לחבר גם אותו אל הלוח...כרגע הספק שלי הוא של HEC 300W האם זה יכול לפגוע בלוח? האם זה מועיל?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.