עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gilori86,

שלום ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי בפתרון הבעיה הנורא מסובכת הזאת יש לי בית מחולק לשנים אני קולט בעזרת TPLINK מראוטר של הבית המרוחק במחשב הנייח. הבעיה היא שבמחשב הנייד אני לא מצליח לקלוט אות תקין. הבנתי שיש הגדרה של ראוטר כחיזוק של האות הוט ספוט. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר ראוטר למחשב הנייח שמקבל אינטרנט מה TPLINK ולחזק את האות בעזרת הראוטר שתומך ב WDS?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by ofer_mat,

מה זה : 1. MMC 2. MSI

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by computer,

:AR15:אני קונה מחשב ממש חזק כיוון שאבא שלי עובד בהיי טק לכן צריך מחשב רצחני אז מה שאנו מחליטים לקנות הוא מחשב מעוד רצחני ויקר והפרטים הם: מארז:enermax dragon full 430w מעבד: intel pentium 4 2.53*2 (כלומר שני מעבדי פנטיום 4). לוח אם: intel baytowndual (לכל מעבד). מעבד 2': intel ititnium (מעבד חזק למחשבי חזקים ביותר). זיכרון פנימי: 3gb rdram pc-1066. דיסק קשיח: 300 seagate gb. סידי- רום: asus 52. די.וי.די: pioneer dvr 7000. כרטיס עריכה + פריסה לדי.וי.די: netstreem 2000. צורב: plextor 48*16*48 צורב עם אפשרות scasi+bafrגבוה. צורב די.וי.די: pioneer dvd-r ao4. כרטיס רשת: 3com 3c985 opti-pci. כרטיס מסך 1': asus geforse 4 ultra v8460. כרטיס מסך 2': nvidia nforse 2 ultra. כרטיס מס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. .... 400 ש"ח על כלום היא לא נוחה , היא גדולה מדי המקשים קשים מדי , העכבר שלוחצים קליק ימני הוא די רועש לעומת העכברים האחרים והחיסרון הכי הכי גדול שיש DELAY שכותבים משהו ..... נגיד אני כותב משהו מהר עד שהוא כותב את זה ... עוברות כמה שניות... בקיצור מבואס רצח המקלדת הקודמת של MICRSOFT הייתה יותר טובה WIRELESS DESKTOP 1000 שידרגתי בגלל שרציתי משהו יותר איכותי וקיבלתי מוצר חרא

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by elyaz,

שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  6. רציתי לדעת האם הספק כח שבמארז מספיק חזק למפרט הזה? ווהאם המעבד מספיק? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות? DDR 400 כמות 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A21 400W ו מקלדות? כמות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים? כמות GPT 2.1

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  7. את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by 34N1A1N79,

שלום, מחפשת המלצה על מדפסת צבעונית , מה חשוב ביותר: 1. רצוי שהדיו לא יהיה יקר 2. הפקת צבעים איכותיים או לפחות ברמה טובה + 3. אפשר שיהיה דו צדדי זה יכול להועיל (לא חובה) 4. קיבולת הדפסה בכמות סבירה+ (ז"א מידי שבוע יש כמה הדפסות ויכול מידי פעם להיות בעבודה יומית קבועה) 5. לא יודעת אם זה מייקר בהרבה אבל אם יש אפשרות להדפיס על בריסטול דק ולא על נייר רגיל זה מעולה פחות חשוב משולב יכול להיות נחמד אבל זה לא קריטי אם זה מעלה את המחיר אז לא חייב , העיקר שימוש הוא במדפסת לא קריטי אלחוטית או לא, זה גם יתרון אמנם לייזר או דיגיטלי אין לי מושג מה זה אומר כל עוד התקציב נשמר ויש איכות, מדפסת שתחזיק הרבה זמן ולא דורשת תקונים בכל פעם תקציב - גמיש. מ - 300 ש"ח - 600 ש"ח גג רכשתי בעבר…

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by נדבמן,

שלום מקווה שיש מישהו שמבין בנושא קניתי מצלמת ריגול - SQ11 mini DV camera מיקמתי אותה על המרפסת והשתמשתי בכבל USB של 10 מטר לחיבור למחשב ואז למעשה הצלחתי להשיג את שידור חי . הבעיה שתוך פרק זמן קצר ה USB מתקלקל כלומר לא מגיב . יש למישהו מושג למה ? בחנות אמרו לי בגלל החום הכבל נהרס

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by הויקינג,

אני יודע שאפשר לחבר שלט אקסבוקס למחשב ואני גם יודע איך אבל אם אני מחבר אותו למחשב, אני יכול להגדיר בחופשיות מה כל מקש עושה במקביל למקלדת כך שאוכל לשחק איתו כל משחק (אפילו משחק דפדפן למשל) או שאוכל לשחק רק משחקים שתומכים בשלט אקסבוקס? אם התשובה היא השניה, איזה בקר משחק דומה אוכל לקנות בשביל שאוכל לעשות מה שכתבתי למעלה? - - - תגובה אוחדה: - - - מצטער, חשבתי שהדיון הזה לא פורסם כי כשלחצי על פרסם העמוד פשוט נתקע

• 25 תגובות
    • 8.8k צפיות
  11. יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KKK,

אפשר לחבר למחשב אחד שתי מקלדות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Sarm1x,

טוב אז לאחר חודש ומשהו שקניתי אותה פתאום אני רואה שאין לי אור על המקש E ניסיתי לנתק את המקלדת מהמחשב ולהחזיר לא עזר.. כנראה שהמנורה נשרפה יש למישהו מושג מזה? בכל כך קצת זמן? אני בכל מקרה ילך להחליף אותה כי עדיין יש לי אחריות אבל יש למישהו מושג למה זה בכלל קורה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אני מנסה להתקין וינדוס דרך הדוס אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשתמש במקלדת האלחוטית שלי logitech lx710 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by yigal33,

שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by T-p-X,

שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמו כרטיס זיכרון וכבלים שונים. אשמח לקבל המלצה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Jabberwock,

האם כאשר המחשב יהיה מכובה, ומישהו ישלח פקס, אותו פקס יאבד או שהוא יתקבל ברגע שאדליק את המחשב?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ZenMaster,

מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by crabrocket,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 מיועד למשחקים(x800gto) כפי שנאמר לי הוא מותג ולא ג'נרי

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Nihil,

שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמה DPI יש לעכבר IntelliMouse Explorer4.0?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  24. שלום לכולם, OS : Windows 7 x64 קניתי סט קומבו של TEAC דגם SMX-100/ עכבר עם 7 לחצנים שמתוכם רק 5 עובדים. + גלילה ימינה / שמאלה שגם לא עובדים. זה מה שעובד ללא התקנת כל דרייבר. כשהתקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק עם האריזה הוא נתן לי לשנות רק את פעולות המקשים שהוא כבר מזהה בלי דרייברים. זה הסט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5260&CatCode=415 אם למישהו יש רעיון זה מאוד יעזור לי. תודה ושבוע טוב, שחר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.