ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
שלום... כיוון שאני צריך עוד שקעי USB והאלו שכבר יש לי מתפרקים, אני מעוניין לקנות את ה- USB HUB הזה: http://www.dlink.com/products/?model=DUB-H7 המודל הוא D-Link DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub והוא נראה לי איכותי. אני מעוניין לחבר אליו עכבר, מקלדת, קורא כרטיסים, gamepad, ואפילו כונן קשיח חיצוני (הכונן פנימי והוא הוכנס למארז החיצוני שנקנה בנפרד. שניהם מקבלים את הכוח שלהם משקע רגיל, יש לציין) ועוד כמה דברים... האם זה יהיה חכם? האם מוצר כזה הוא מומלץ? האם איכשהו הוא יפגע בביצועים\תפקודיות של המוצרים הנ''ל שיחוברו דרכו? (ובפרט של הכונן קשיח החיצוני!) תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת רשת למחשב נייח לשימוש כללי, מתלבט בין כמה אופציות שהמליצו לי Logitech QuickCam Fusion 265 ש"ח יש בעיה עם המיקרופון?Logitech QuickCam Pro 5000 280 ש"ח או היותר זולה Microsoft LifeCam VX1000 115 התקציב המקורי הוא 200 אבל אני מוכן להוציא גם יותר אם ה-5000 או מצלמה אחרת שווה את זה כי אני לא רוצה רק שיראו דמות מפוקסלת אלא תמונה וסאונד טובים. הבנתי שהלייף קאם מעולה למרות המחיר הנמוך יחסית אבל שיש לה בעיות של איטיות בלי קשר לעוצמת המחשב כל עזרה או המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי אנשים אני מתלבט בין XEROX PE16 או BROTHER MFC7420 או משהו אחר באותו מחיר . חשוב הלייזר והפקס לקו אחד בייתי .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש
-
שמעו אנשים נגיד שיש לי פנטיום 4 איזה זכרון כדאי לי לקנות: [glow=red,2,300]DDR[/glow] או [glow=red,2,300]RDRAM[/glow] ??? ואם כבר אז כמה? 256 או 512? ??? תעזרו לי... תודה
-
-
בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק מהיר במיוחד (סריקת דף בפחות מ-2 שניות) וזול כמובן. אין חשיבות כל כך לאיכות, מכיוון שזהו דף שחור-לבן רק עם טקסט. דבר נוסף, שהטפסים האלו מגיעים לפעמים רטובים/לחים. האם יש פתרון לסריקה כזו או שפשוט ניתן לסרוק וזהו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בכל חלון שבו מופיע מצב ה-CD-Rom (המחשב שלי, windows explorer וכו'), כתוב לי שכאילו נמצא בכונן דיסק Fifa2002 , לא חשוב איזה דיסק אני מכניס - זה לא משתנה !!!!!!! :AR15: תראו : לדעתי זו בעיית registry... סרקתי registry עם תוכנות שונות, הפעלתי Norton WinDoctor , System Mechanic - כלום ! באסה. נשבזתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאז שהתקנתי את הדרייברים בשביל הגיפורס 2 מאיקס - התקנתי נוידיה - 21.83, ה 23 עשו לי בעיות המחשב חושב שיש לי שני מסכים, לא חשוב אם אני מסיר אחד או שניים מהם הוא תמדי שווינדוס יעלה ישים לי 2, לא כזה מפריע לי אבל עכשיו אני לא מצליח לשנות את מהירות הרענון שלה מסך.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחכה כבר חודש מאז שראיתי אותו למכירה בארה"ב ועדיין לא הגיע לכאן מה יהיה ? אני צריך לקנות אותו לאיזה בחור שאני מלמד מחשבים והוא עוד מעט עוזב את הארץ
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 900. הייתי קונה את הסופר טאוור V1000A של TT אבל הוא שוקל 17 קילו וזה נשמע לי נורא כבד. http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm האם יש למישהו המלצה על מארז יחסית קל, אבל שיהיה גם כמה שיותר מרווח ומאוורר? חשוב מאד גם שלא יהיה מכוער מידי כמו המארזים של קולרמאסטר בסגנון הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/CM_PRE_EK.jpg
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם המקלדת הזאת קיימת בארץ? Logitech Classic Keyboard 200 - בחיבור USB מצאתי רק את גרסת ה PS2 (Logitech Classic Keyboard) אני מחפש מקלדת פשוטה, ולא גדולה מאוד, וה Classic 200 נראת לי טוב, אבל לא מצאתי אותה בחנויות באינטרנט, רק את הגרסה הישנה האם ניתן להשיג אותה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. אני לא רוצה שהוא יהרס לי בשניה אחת של קצר חשמלי. לי אישית לא אכפת שהמחשב יכבה בהפסקת חשמל. הדבר היחידי שכן חשוב לי שלא יקרה נזק ולא יהרס. איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10481 ? או שזה מספיק: http://www.mediagalaxy.co.il/files/power-protector-hyundai.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-